!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν θα μπορέσει να ανέβει στο αεροπλάνο για να πάει να δει τον γαύρο
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- EKPLIKTIKOS
Ο Ραπτοπουλος όμως λεει οτι ειναι απάτη ο κοροϊδοϊος. Ποιον να πιστέψω εγω τωρα; ντέρμπι σα να λεμε Ιωαννίδης Τσιορδας
παλιάEKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2020, 22:58Ο Ραπτοπουλος όμως λεει οτι ειναι απάτη ο κοροϊδοϊος. Ποιον να πιστέψω εγω τωρα; ντέρμπι σα να λεμε Ιωαννίδης Τσιορδας![]()
Occasio facit furem
- EKPLIKTIKOS
Πάει κ ο Ραπ τελικά, φλωρεψε, ένα 38μισο ανέβασε λεει κ χεστηκε πάνω του, τον θυμάμαι να κοροϊδεύει κ να λέει τι φοβάστε ρε μαλακες μια γριπουλα ειναι, μεγαλο χτύπημα στο ψεκαστικο κίνημα
Τα σχολια απο κατω ειναι επικαEKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2020, 23:49![]()
Πάει κ ο Ραπ τελικά, φλωρεψε, ένα 38μισο ανέβασε λεει κ χεστηκε πάνω του, τον θυμάμαι να κοροϊδεύει κ να λέει τι φοβάστε ρε μαλακες μια γριπουλα ειναι, μεγαλο χτύπημα στο ψεκαστικο κίνημα![]()
Τώρα υπάρχει ο κορονοιος Ραπτοπουλακι; Η κλάνα σου έγινε σαν την πηγάδα του Μελιγαλα. Πάλι καλά που έχεις καλή φυσική κατάσταση () μπουχεσα boy και τη γλίτωσες μόνο με 25 μέρες στο σπίτι. Περαστικά κ καλά μυαλά
ΥΓ: Στη φίλη σου την Κουσκουση τα είπες;
Νομιζαμε οτι κολλησες ψειρες και εξαφανίστηκες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Είχε δύσπνοια, λέει, με οξυγόνο 97% ενώ συνήθως έχει 98,5% -99%EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2020, 23:49![]()
Πάει κ ο Ραπ τελικά, φλωρεψε, ένα 38μισο ανέβασε λεει κ χεστηκε πάνω του, τον θυμάμαι να κοροϊδεύει κ να λέει τι φοβάστε ρε μαλακες μια γριπουλα ειναι, μεγαλο χτύπημα στο ψεκαστικο κίνημα![]()
Occasio facit furem
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Naida έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:18Ο Κουβελας λέει για τυχόν παρενέργειες που λόγω της μικρής διάρκειας δοκιμασίας ίσως δεν έχουν διαπιστωθεί. Δεν αναφέρει για τσιπακι.Αρίστος έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:14 Διαβασε εδω γιατι ο Κουβελας φοβαται το συγκεκριμενο εμβολιο.
Και ο Κουβελας ηταν αυτος που καθοριζε τι εμβολια θα παιρνει η Ελλαδα στο παρελθον.
«Ήμουν για 4 χρόνια ο αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην επιτροπή που δίνει εγκρίσεις για όλη την Ευρώπη. Οι ρυθμιστικοί οργανισμοί δεν έγιναν τυχαία. Αυτό που φοβόμαστε είναι το λάθος που έχει συμβεί στην προσπάθεια να γίνει κάτι καλό. Πριν από μερικά χρόνια γυναίκες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά χρησιμοποιήσαν θεραπείες και κάποιες εγκυμόνησαν. Χρησιμοποιήθηκε ένα συνθετικό οιστρογόνο. Όταν έφεραν στον κόσμο αυτές οι γυναίκες κορίτσια, αυτά τα κοριτσάκια όταν έφτασαν στα 18 τους χρόνια έκαναν καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Είχαμε μια απώτερη ανεπιθύμητη παρενέργεια, που δεν την περίμενε κανείς. Οι ρυθμιστικοί οργανισμοί ψάχνουν τέτοια πράγματα, και για αυτό παρακολουθούμε το φάρμακο. Το conditional approval που έχουν πάρει τα εμβόλια, σημαίνει ότι ελέγχονται ακόμα», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Κούβελας.
https://www.megatv.com/2020/12/02/koron ... tikotitas/
.
Επίσης έχει πάρει εγκρίσεις από τους φαρμακευτικούς οργανισμούς. Μας λέει κάτι αυτό ή μπα;
α) Δεν εχει παρει τις κανονικες εγκρισεις. Το conditional approval που λεει ο Κουβελας ειναι ενα καθεστως προσωρινης εγκρισης, βασικα λογω των συνθηκων της πανδημιας, που μπορει ανα πασα στιγμη να ακυρωθει. ΚΙ αυτο το επισημαινει ο Κουβελας σαν επιχειρημα οτι δεν ειμαστε σε τιποτα σιγουροι με το εμβολιο.
β) Ουτε εγω εχω μιλησει για τσιπακι ειδκα σε σχεση με το συγκεκριμενο εμβολιο. Αν με ρωτας ομως αν μπορει να μπει τσιπακι με τα νανοφαρμακα, σου απανταω οτι με τα νανοσωματιδια το ζητημα ειναι πολυ πιο σοβαρο απο το απλο τσιπαρισμα. Ειδικα στα γενετικα φαρμακα, μπορει οποιαδηποτε φαρμακευτικη αν το θελησει να μας καταστησει πειραματοζωα σε 1000 τομεις, εκ των οποιων το τσιπαρισμα ειναι μονο ο ενας. Κανονικα ΔΕΝ θα επρεπε να επιτρεπονται φαρμακα που να επηρεαζουν το ανθρωπινο γονιδιωμα και σε αυτο αρκετοι επιστημονες συμφωνουν καθως και επιτροπες βιοηθικης. Αν δεν υπηρχε η πανδημια θα υπηρχαν δεκαπλασιες αντιρρησεις στην επιστημονικη κοινοτητα για τη χρηση γενετικων νανοφαρμακων με fast track μαλιστα διαδικασιες.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 13 Δεκ 2020, 06:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kaltsopedilos
- Phorum.gr user: kaltsopedilos
vagabondo έγραψε: 12 Δεκ 2020, 23:55Είχε δύσπνοια, λέει, με οξυγόνο 97% ενώ συνήθως έχει 98,5% -99%EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Δεκ 2020, 23:49![]()
![]()
Ο Ραπ κανει τζοκιγκ εδω στην γειτονια εδω και τρεχοντας βαραει μπουνιες
Μονο αυτον και τον Σταλονε στα Ροκυ εχω δει να το κανουν
ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:43Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ποτέ και για τίποτα, αλλά δεν μιλάμε γενικά σε φιλοσοφικό επίπεδο.Αρίστος έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:07ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2020, 20:59
Καθώς υπάρχουν πολλά άγνωστα σε εμάς, μπορούμε να νομίζουμε διάφορα πράγματα. Υπάρχει κάποιος χρονικός ορίζοντας που θα δούμε κάτι συγκεκριμένο να σε επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει; Αφού θα γίνει το εμβόλιο μπορείς να μας πεις ας πούμε ότι σε 6 μήνες ή 1 χρόνο θα έχουμε αυτή και εκείνη την παρενέργεια ή επιπλοκή που θα είναι αδιάψευστη απόδειξη των φόβων σου;
Ενα λεπτακι. Εγω ειμαι το προβλημα; Η οι φαρμακευτικες οπως η Pfizer που φοβουνται τοσο για τις παρενεργειες ωστε υποχρεωσαν τις κυβερνησεις να αναλαβουν αυτες τις αποζημιωσεις;
Εφοσον αυτες ΔΕΝ ειναι σιγουρες εχω αδικο εγω που επισης δεν ειμαι;
.
Όμως θέλω να καταλάβω τι υποστηρίζεις. Παρακαλώ διευκρίνισε τι από τα παρακάτω:
1. Ότι δεν είναι επαρκώς ελεγμένο το εμβόλιο λόγω πίεσης χρόνου και πιθανόν να εμφανίσει μακροχρόνιες συνέπειες που είναι αδύνατο να προβλεφθούν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα
2. Ότι γνωρίζουν οι εταιρείες πως το εμβόλιο είναι επικίνδυνο και πιέζουν εν πλήρη γνώσει της ζημιάς που θα προκληθεί για την προώθησή του στην αγορά προσβλέποντας σε τεράστια κέρδη
3. Ότι εσκεμμένα γίνεται ένα μεγάλης κλίμακας πείραμα στον πληθυσμό με εμβόλιο που θα έχει στοχευμένη γνωστή από τώρα παρενέργεια προκειμένου να προκαλέσει αποτέλεσμα τέτοιο για το οποίο το προωθούν Γκέιτς και χορηγοί.
Τι από τα παραπάνω;
Το 1 συνεπαγεται το 2, οσο για το 3 θα παιζει παντα σε πιθανοτητα με οποιοδηποτε γενετικο νανοφαρμακο εφοσον τα συμφεροντα καποιων ομαδων στα διεθνη κεντρα αποφασεων αποφασισουν ειτε να μας ελεγχουν, ειτε να μειωσουν τον πληθυσμο, ειτε να πειραματιστουν με 100 τροπους με το γονιδιωμα. ΔΕν λεω οτι θα γινει με το συγκεκριμενο εμβολιο, ουτε σου λεω οτι θα γινει με το επομενο, μπορει να γινει σε 10 η 100 χρονια η να μη γινει και ποτε. Η ταση παντως υπαρχει σε καποιες ομαδες.
Ας δωσω παραδειγματα: ο προεδρος της Κινας θελει ενα προγονο του τσιπαρισματος με την τεχνολογια της bar code αναγνωρισης για τα ταξιδια. Ο Ελον Μασκ θελει κανονικο τσιπαρισμα και λεει οτι με το τσιπ θα μπουμε σε επομενο σταδιο εξελιξης και οτι ειμαστε μεγαλοι μαλακες που το εχουμε καθυστερησει. Ο Γκειτς χρηματοδοτησε μελετη του ΜΙΤ που αφορα νανοσωματιδια που μπαινουν μαζι με το εμβολιο στον οργανισμο και δημιουργουν μια χρωματικη κηλιδα η οποια θα μπορει να διαβαζεται με κινητο και απο το χρωμα της να μας λεει αν ο ταδε εχει κανει το συγκεκριμενο εμβολιο, επισης μπορει να περιεχει στοιχεια συνολικα για τους εμβολιασμους του, δηλαδη θα ειναι το νανοσωματιδιο-κηλιδα ενας εμφυτευμενος ρουφιανος μεσα στο σωμα μας. Ο Κλαους Σβαμπ, ο επικεφαλης του Παγκοσμιου Οικονομικου Φορουμ που μιλαει για τη Μεγαλη Επανεκκινηση, ειναι transhumanist (οπως και πολλοι Ελιτ) και μας δηλωσε οτι θελει ο μελλοντικος ανθρωπος να διαθετει και ολιγον απο μηχανη. Ανεβαζω και μια λιστα τεχνολογιων που προτεινει το Παγκοσμιο Οικονομικο Φορουμ για την επομενη 4η Βιομηχανικη Επανασταση.
Ενώ κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτές οι αλλαγές φαίνονται ασαφείς, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε μια λίστα με τις 10 πρώτες αναδυόμενες τεχνολογίες του 2018 οι οποίες κυμαίνονται από την επαυξημένη πραγματικότητα και την εξατομικευμένη ιατρική μέχρι τα εμφυτεύσιμα φάρμακα που παράγουν κύτταρα, καθώς και εργαστηριακό κρέας. Για την δημιουργία των αναδυόμενων αυτών τεχνολογιών έχει επιλεχθεί μία ομάδα επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων και είναι πιθανό να τεθούν σε ισχύ σε διάστημα από τρία έως πέντε χρόνια.
https://www.kathimerini.gr/world/985754 ... iavatiria/
Oσο για μενα ακολουθω εκεινους τους επιστημονες που ΔΕΝ θελουν γενετικα φαρμακα που να επεμβαινουν στο γονιδιωμα, ουτε εμφυτευσιμα φαρμακα, ουτε εμφυτευσιμα νανοσωματιδια-trackers. Kανονικα θα επρεπε η ανθρωποτητα να ερωτηθει για ολα αυτα, να συζητηθει το ζητημα σε διαφορα δημοσια φορα και οχι να αποφασιστουν τετοιες αδοκιμαστες τεχνολογιες με προσχημα το επειγον της πανδημιας. Οπως ειπε και ο Κουβελας απο τον καρκινο στην Ελλαδα πεθαινουν 40.000 ατομα ετησιως, καθε αντικαρκινικο φαρμακο ομως το ψαχνουν για χρονια, δεν μπαινουν σε fast track διαδικασιες.
.
Αυτό το περιμένω πώς και τι, γιατί τελευταία τα έχουν χαλάσει όλα οι πστδες
Το 1 δεν συνεπάγεται το 2. Μπορεί κάλλιστα λόγω πίεσης από αυξημένο αριθμό θανάτων και απορύθμιση της κανονικότητας να θέλουν όλοι ένα εμβόλιο εδώ και τώρα και να μη δίνουν τον απαιτούμενο χρόνο δοκιμών. Αυτός είναι ένας φόβος τον οποίο τον συμμερίζομαι. Δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι τα κράτη ξεβρακώθηκαν στις εταιρείες και τους κάνουν τα χατίρια. Πιθανότατα οι κυβερνήσεις να πιέζουν από τη μεριά τους για fast track διαδικασίες.Αρίστος έγραψε: 13 Δεκ 2020, 06:03ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:43Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ποτέ και για τίποτα, αλλά δεν μιλάμε γενικά σε φιλοσοφικό επίπεδο.Αρίστος έγραψε: 12 Δεκ 2020, 21:07
Ενα λεπτακι. Εγω ειμαι το προβλημα; Η οι φαρμακευτικες οπως η Pfizer που φοβουνται τοσο για τις παρενεργειες ωστε υποχρεωσαν τις κυβερνησεις να αναλαβουν αυτες τις αποζημιωσεις;
Εφοσον αυτες ΔΕΝ ειναι σιγουρες εχω αδικο εγω που επισης δεν ειμαι;
.
Όμως θέλω να καταλάβω τι υποστηρίζεις. Παρακαλώ διευκρίνισε τι από τα παρακάτω:
1. Ότι δεν είναι επαρκώς ελεγμένο το εμβόλιο λόγω πίεσης χρόνου και πιθανόν να εμφανίσει μακροχρόνιες συνέπειες που είναι αδύνατο να προβλεφθούν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα
2. Ότι γνωρίζουν οι εταιρείες πως το εμβόλιο είναι επικίνδυνο και πιέζουν εν πλήρη γνώσει της ζημιάς που θα προκληθεί για την προώθησή του στην αγορά προσβλέποντας σε τεράστια κέρδη
3. Ότι εσκεμμένα γίνεται ένα μεγάλης κλίμακας πείραμα στον πληθυσμό με εμβόλιο που θα έχει στοχευμένη γνωστή από τώρα παρενέργεια προκειμένου να προκαλέσει αποτέλεσμα τέτοιο για το οποίο το προωθούν Γκέιτς και χορηγοί.
Τι από τα παραπάνω;
Το 1 συνεπαγεται το 2, οσο για το 3 θα παιζει παντα σε πιθανοτητα με οποιοδηποτε γενετικο νανοφαρμακο εφοσον τα συμφεροντα καποιων ομαδων στα διεθνη κεντρα αποφασεων αποφασισουν ειτε να μας ελεγχουν, ειτε να μειωσουν τον πληθυσμο, ειτε να πειραματιστουν με 100 τροπους με το γονιδιωμα. ΔΕν λεω οτι θα γινει με το συγκεκριμενο εμβολιο, ουτε σου λεω οτι θα γινει με το επομενο, μπορει να γινει σε 10 η 100 χρονια η να μη γινει και ποτε. Η ταση παντως υπαρχει σε καποιες ομαδες.
Ας δωσω παραδειγματα: ο προεδρος της Κινας θελει ενα προγονο του τσιπαρισματος με την τεχνολογια της bar code αναγνωρισης για τα ταξιδια. Ο Ελον Μασκ θελει κανονικο τσιπαρισμα και λεει οτι με το τσιπ θα μπουμε σε επομενο σταδιο εξελιξης και οτι ειμαστε μεγαλοι μαλακες που το εχουμε καθυστερησει. Ο Γκειτς χρηματοδοτησε μελετη του ΜΙΤ που αφορα νανοσωματιδια που μπαινουν μαζι με το εμβολιο στον οργανισμο και δημιουργουν μια χρωματικη κηλιδα η οποια θα μπορει να διαβαζεται με κινητο και απο το χρωμα της να μας λεει αν ο ταδε εχει κανει το συγκεκριμενο εμβολιο, επισης μπορει να περιεχει στοιχεια συνολικα για τους εμβολιασμους του, δηλαδη θα ειναι το νανοσωματιδιο-κηλιδα ενας εμφυτευμενος ρουφιανος μεσα στο σωμα μας. Ο Κλαους Σβαμπ, ο επικεφαλης του Παγκοσμιου Οικονομικου Φορουμ που μιλαει για τη Μεγαλη Επανεκκινηση, ειναι transhumanist (οπως και πολλοι Ελιτ) και μας δηλωσε οτι θελει ο μελλοντικος ανθρωπος να διαθετει και ολιγον απο μηχανη. Ανεβαζω και μια λιστα τεχνολογιων που προτεινει το Παγκοσμιο Οικονομικο Φορουμ για την επομενη 4η Βιομηχανικη Επανασταση.
Ενώ κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτές οι αλλαγές φαίνονται ασαφείς, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε μια λίστα με τις 10 πρώτες αναδυόμενες τεχνολογίες του 2018 οι οποίες κυμαίνονται από την επαυξημένη πραγματικότητα και την εξατομικευμένη ιατρική μέχρι τα εμφυτεύσιμα φάρμακα που παράγουν κύτταρα, καθώς και εργαστηριακό κρέας. Για την δημιουργία των αναδυόμενων αυτών τεχνολογιών έχει επιλεχθεί μία ομάδα επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων και είναι πιθανό να τεθούν σε ισχύ σε διάστημα από τρία έως πέντε χρόνια.
https://www.kathimerini.gr/world/985754 ... iavatiria/
Oσο για μενα ακολουθω εκεινους τους επιστημονες που ΔΕΝ θελουν γενετικα φαρμακα που να επεμβαινουν στο γονιδιωμα, ουτε εμφυτευσιμα φαρμακα, ουτε εμφυτευσιμα νανοσωματιδια-trackers. Kανονικα θα επρεπε η ανθρωποτητα να ερωτηθει για ολα αυτα, να συζητηθει το ζητημα σε διαφορα δημοσια φορα και οχι να αποφασιστουν τετοιες αδοκιμαστες τεχνολογιες με προσχημα το επειγον της πανδημιας. Οπως ειπε και ο Κουβελας απο τον καρκινο στην Ελλαδα πεθαινουν 40.000 ατομα ετησιως, καθε αντικαρκινικο φαρμακο ομως το ψαχνουν για χρονια, δεν μπαινουν σε fast track διαδικασιες.
Το 2 εμφανίζει τις φαρμακευτικές ως παντοδύναμες, με το οποίο δεν συμφωνώ. Εχθές στο Περού διέκοψαν τις δοκιμές του Κινεζικού λόγω παρενεργειών. Και σιγά δηλαδή. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εμβόλια αυτή τη στιγμή για να υπάρχει εξάρτηση από τα συμφέροντα της Χ, Ψ εταιρείας για εμάς.
Το 3 πρέπει να το δούμε. Το ότι η ατζέντα κάποιων περιλαμβάνει σχέδια που θα έχουν ως αποτέλεσμα περιστολή ατομικών δικαιωμάτων δεν μπορεί να λειτουργεί ως μπαμπούλας.
Δεν μου αρέσουν οι γενικολογίες χωρίς κάποια σημεία αναφοράς. Θέλω αν κάποιος πιστεύει ότι ισχύει κάτι από τα παραπάνω να πει συγκεκριμένα ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχει γίνει το Χ ή το Ψ που αποδεικνύει τον ισχυρισμό του. Αν αυτό δε γίνει να ξέρουμε όλοι ότι έχει κάνει λάθος.
Ας πούμε για το 1 είναι φανερό ότι οι χώρες που θα προηγηθούν θα λάβουν και το ρίσκο να γίνουν οι πολίτες τους πειραματόζωα στον βαθμό που ξέρουν και κρύβουν ότι το εμβόλιο δεν έχει ελεγχθεί επαρκώς. Αυτό σε μερικούς μήνες θα φανεί. Για την περίπτωση παρενεργειών που μπορεί να φανούν μετά από 20 χρόνια είμαστε έτσι κι αλλιώς ακάλυπτοι. Και 2-3 χρόνια δοκιμών να περνούσε το εμβόλιο, πάλι θα μπορούσαν να διαφύγουν των επιστημόνων.
Περιμένω λοιπόν από εσένα να μη μου λες γενικές θεωρίες. Να μου πεις ότι πιστεύεις πως ισχύει πχ το 3 και σε 1, 2 3 κλπ χρόνια θα έχει γίνει το Χ ή το Ψ που σε επιβεβαιώνει. Δεν θα επέμενα αλλά το θέμα είναι σοβαρό. Καλλιεργώντας αμφιβολίες μπορεί να πεθάνει κόσμος.
Έχει κανείς πληροφορίες για το πώς θα γίνει ο εμβολιασμός; Δεν είναι απλή υπόθεση να εμβολιάσεις κάθε σπίτι. Πώς κάνουν πχ στην Αγγλία όπου ξεκίνησαν ήδη, πώς τους ειδοποιούν, τους λένε πού θα πάνε και με ποια σειρά;
Σίγουρα θα παίζουν ηλεκτρονικά ραντεβού που θα βάζεις αφμ ή αμκα και θα σου προτείνουν κοντινότερο κέντρο εμβολιασμού και ώρα για τρύπημα, ενώ η διαδικασία θα μπορεί να γίνει και έμμεσα, αν κάποιος δεν την παλεύει να ανοίξει ιστοσελίδα ή απλά δεν έχει ιντερνετ να μπορεί να το κάνει μέσω φαρμακοποιού/γιατρού.sharp έγραψε: 13 Δεκ 2020, 11:48 Έχει κανείς πληροφορίες για το πώς θα γίνει ο εμβολιασμός; Δεν είναι απλή υπόθεση να εμβολιάσεις κάθε σπίτι. Πώς κάνουν πχ στην Αγγλία όπου ξεκίνησαν ήδη, πώς τους ειδοποιούν, τους λένε πού θα πάνε και με ποια σειρά;
Επίσης όποιος έχει ανοίξει την άυλη συνταγογράφηση κάποια στιγμή θα του έρθει sms με προτεινόμενο ραντεβού, αν δεν έχει κλείσει μόνος του ήδη.
Δεν ξέρω τι θα γίνεται με τηλεφωνικό κλείσιμο ραντεβού.
Πιθανόν να υπάρχει ποιντ σύστεμ ευπάθειας.
Επίσης θα παίζουν και κινητά κέντρα εμβολιασμού.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις