Η πλειοψηφια πιστευει το ιδιο κ τις εχετε κανει ξιπασμενες κοτες .Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:16 Δεν θα παρω καμια απο τις 2 πλευρες,ειναι φανατικες και δεν πιστευω στον πολεμο των φύλων,το θεωρω παιδιαστικα αυτα.
Γενικα ειμαι ολντ σκουλ, θεωρω πως ο ανδρας πρεπει να πληρωνει και να φροντιζει την γυναικα του, τα φυλα δεν ειναι ιδια, οι υστερικοι φεμινισμοι και η φαλλοκρατια τυπου, γαμησι και ξυλο + κανε εναν μουσακα,με ξενερωνουν.
Αντικεινενικα,σε μια δυτικη χωρα, ο ρολος του ανδρα ειναι ο πιο unfair. Το οτι γεμισαμε πουστιδες και φανατικα γεροντοπαλικαρα που δεν βλεπουν λογο να μπουν σε μια ιστορια,ειναι αποτελεσμα μιας καταστασης,μια αντιδραση εκτος φυσης, που προκληθηκε απο κατι εξισου αφυσικο.
Κουλαρετε αμφοτεροι και αγαπηθητε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι ρε και αυτοί θα μας φροντίσουν κι εμείς θα τους φροντίσουμε, έτσι είναι οι ανθρώπινες σχεσεις και έτσι είναι η συντροφικοτητα.Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:21Η πλειοψηφια πιστευει το ιδιο κ τις εχετε κανει ξιπασμενες κοτες .Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:16 Δεν θα παρω καμια απο τις 2 πλευρες,ειναι φανατικες και δεν πιστευω στον πολεμο των φύλων,το θεωρω παιδιαστικα αυτα.
Γενικα ειμαι ολντ σκουλ, θεωρω πως ο ανδρας πρεπει να πληρωνει και να φροντιζει την γυναικα του, τα φυλα δεν ειναι ιδια, οι υστερικοι φεμινισμοι και η φαλλοκρατια τυπου, γαμησι και ξυλο + κανε εναν μουσακα,με ξενερωνουν.
Αντικεινενικα,σε μια δυτικη χωρα, ο ρολος του ανδρα ειναι ο πιο unfair. Το οτι γεμισαμε πουστιδες και φανατικα γεροντοπαλικαρα που δεν βλεπουν λογο να μπουν σε μια ιστορια,ειναι αποτελεσμα μιας καταστασης,μια αντιδραση εκτος φυσης, που προκληθηκε απο κατι εξισου αφυσικο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το πληρωνει το εκανες προσπεραση και δεν ακουσα κατι για πατριαρχια του παλιομοδιτηNaida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:23Ναι ρε και αυτοί θα μας φροντίσουν κι εμείς θα τους φροντίσουμε, έτσι είναι οι ανθρώπινες σχεσεις και έτσι είναι η συντροφικοτητα.Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:21Η πλειοψηφια πιστευει το ιδιο κ τις εχετε κανει ξιπασμενες κοτες .Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:16 Δεν θα παρω καμια απο τις 2 πλευρες,ειναι φανατικες και δεν πιστευω στον πολεμο των φύλων,το θεωρω παιδιαστικα αυτα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κάτσε περίμενε, εδω με βγάλανε θηλυκό Άγι, μιλάμε για προσβολή απ' τις λίγες, απ' όσα βρισιδια και απειλές έχω διαβάσει τα τελευταία δέκα χρόνια, αυτή τη προσβόλα την κατατάσσω στο τοπ 3Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:19
Ρόλο που θα παίξουν στην ζωή σου διάφοροι τύποι με τις νοοτροπίες τους για τη γυναίκα! Τι να λεμε;
(Το ξέρω χαοτικέ ότι δεν θα παίξουν ρόλο στη ζωή μου. Φόρουμ είναι μπαίνουμε να πούμε ότι γουστάρουμε. Βλέπω μαλακίες και τα χώνω. Λες να μην ξέρω να επιλέξω να μην ασχοληθώ;)
(Όχι έτσι είναι κι εγώ αυτό κάνω)
(Ε λοιπόν τι μαλακίες μου λες;)
( Ρε άστοδιάλο βλαμένο)
(Να πας ρε μαλάκα)
-
the comet the course the tail
αυτά τα παλιά καφενεία-καψιμί όσο πάνε και τελειώνουν, αραιώνουν.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:49Απεχθανομαι τα καφενεια. Εκει χαρτοπαιζε ο πατερας μου.Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:45Μήπως να δοκιμάσεις το καφενείο, τύπε;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:43
Εμενα κανενα. Αλλα κακα τα ψεμματα. Παραδοσιακα οι αντρες ζητουσαν να καθονται στο καφενειο και η γυναικα να μοχθει στο χωραφι και στο σπιτι. Οταν αυτο σταματησε ο θεσμος του γαμου στηριχτηκε στην κοινωνικη υποχρεωση. Μετα απο μια ηλικια επρεπε να παντρευτεις για να μην εισαι δακτυλοδεικτουμενος. Πλεον τελειωσε και αυτο.
υπάρχουν εναλλακτικά καφέ, καφενεία, κυρίως με φοιτητές, αριστερούς κλπ, που θα βρεις και ωραίες νορμάλ γυναίκες.
Το "πληρώνει" δεν το εννοεί όπως το εννοείς εσύ.Αγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:25το πληρωνει το εκανες προσπεραση και δεν ακουσα κατι για πατριαρχια του παλιομοδιτη![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε ναι ουτε το ολντ σκουλ .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μα δεν τα βλέπει όπως εσύ και δεν δίνει την ερμηνεία που δίνεις εσυ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
υπάρχει και αλλη ερμηνεια απο το πατριαρχικου τυπου ''μουνοδουλιαση'' ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δηλαδή τα τρως από παντρεμένους επειδή είσαι και γαμώ τις γυναίκες; Και μάλιστα τους κάνεις χάρη; Επειδή γενικά οι άντρες είναι ευτελές είδος;Ίφιδα έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:26Κάτσε περίμενε, εδω με βγάλανε θηλυκό Άγι, μιλάμε για προσβολή απ' τις λίγες, απ' όσα βρισιδια και απειλές έχω διαβάσει τα τελευταία δέκα χρόνια, αυτή τη προσβόλα την κατατάσσω στο τοπ 3Χαοτικός έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:19
Ρόλο που θα παίξουν στην ζωή σου διάφοροι τύποι με τις νοοτροπίες τους για τη γυναίκα! Τι να λεμε;
(Το ξέρω χαοτικέ ότι δεν θα παίξουν ρόλο στη ζωή μου. Φόρουμ είναι μπαίνουμε να πούμε ότι γουστάρουμε. Βλέπω μαλακίες και τα χώνω. Λες να μην ξέρω να επιλέξω να μην ασχοληθώ;)
(Όχι έτσι είναι κι εγώ αυτό κάνω)
(Ε λοιπόν τι μαλακίες μου λες;)
( Ρε άστοδιάλο βλαμένο)
(Να πας ρε μαλάκα)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Η άποψη του Αγι με βρίσκει σύμφωνο σε όλα αν και εγώ είμαι λίγο πιο ακραίος
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Να αυτό ακριβώς δεν μπορείς να αντιληφθείς. Υπάρχουν και άντρες που αγαπούν τις γυναίκες και γυναίκες που αγαπούν τους άντρες. Δεν είμεθα αντίπαλοι. Είμαστε απέναντι σε κάποιες νοοτροπίες και συμπεριφορές. Και εμένα με γοητεύει ο άντρας να έχει κάποιες ολντσκουλ συμπεριφορές στα πλαίσια του έρωτα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μη χέσω!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:56Να αυτό ακριβώς δεν μπορείς να αντιληφθείς. Υπάρχουν και άντρες που αγαπούν τις γυναίκες και γυναίκες που αγαπούν τους άντρες. Δεν είμεθα αντίπαλοι. Είμαστε απέναντι σε κάποιες νοοτροπίες και συμπεριφορές. Και εμένα με γοητεύει ο άντρας να έχει κάποιες ολντσκουλ συμπεριφορές στα πλαίσια του έρωτα![]()
ε ναι συμφερει
με την ευκαιρια δωσε χαιρετισματα στους κυριους που πληρωνουν λογαριασμους 175 κ 75 ευρω - δεν καταδεχονται να πληρωσει γυναικα - τους αποκαλουν κοροιδα και '' δεν φταιμε εμεις - αυτοι θελουν''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ πληρώνω πάντωςΑγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 14:05Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:56Να αυτό ακριβώς δεν μπορείς να αντιληφθείς. Υπάρχουν και άντρες που αγαπούν τις γυναίκες και γυναίκες που αγαπούν τους άντρες. Δεν είμεθα αντίπαλοι. Είμαστε απέναντι σε κάποιες νοοτροπίες και συμπεριφορές. Και εμένα με γοητεύει ο άντρας να έχει κάποιες ολντσκουλ συμπεριφορές στα πλαίσια του έρωταΑγις έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 13:45
υπάρχει και αλλη ερμηνεια απο το πατριαρχικου τυπου ''μουνοδουλιαση'' ;![]()
![]()
ε ναι συμφερει
με την ευκαιρια δωσε χαιρετισματα στους κυριους που πληρωνουν λογαριασμους 175 κ 75 ευρω - δεν καταδεχονται να πληρωσει γυναικα - τους αποκαλουν κοροιδα και '' δεν φταιμε εμεις - αυτοι θελουν''
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-