fight on.Πασιφάη έγραψε: 18 Ιαν 2023, 23:16 Gherschaagk έκανα την παραγγελία. Έχει να πέσει άπειρη εμετίλα. Συμφωνήσαμε να το κόψουμε μαζί το κωλοτσίγαρο. Έχω να το βάλω στο στόμα μου 1 ώρα. Δύσκολο. Πολύ δύσκολο. Ίδωμεν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
σκληρα λογια θα σου πω, αλλα κοψτης και την καλημερα.Casp έγραψε: 19 Ιαν 2023, 01:09
Και το μετάνιωσα ΦΡΙΚΤΑ που της μίλησα. Όχι μόνο θα ξέρει τώρα πως αν αναφέρω διήμερο θα καταλάβει πως είναι μαζί του, αλλά είμαι σίγουρη πως θα με τρελάνει και ότι ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ. Με το που γύρισα σπίτι, η πρώτη της κουβέντα ήταν «Βγήκες έξω με τον κοντό; Με απογοήτευσες πλήρως, σε είχα για πιο έξυπνη, δεν το περίμενα αυτό από σένα, είσαι ηλίθια. Πόσο απελπισμένη μπορεί να είσαι για να θες να είσαι με έναν κοντό;» και δεν τον χαρακτήριζε απλά κοντό αλλά με άλλα κυπριακά επίθετα υποτιμητικά. Και τα πήρα κρανίο και της λέω «Το ήξερα πως θα άρχιζες και γι’ αυτό δεν σου έλεγα τίποτα. Δεν σου ξαναλέω τίποτα, μίλα μόνη σου» και ανέβηκα στο δωμάτιο. Και απλά φοβάμαι το αύριοκαι δεν μπορώ να χωνέψω το πόσο κολλημένος και κομπλεξικός μπορεί να είναι ένας άνθρωπος. Αλλά έτσι είναι η μάνα μου, μόνο κολλήματα και να ανοίγει το στόμα της και να βγάζει ΜΟΝΟ δηλητήριο. Και μου έχει σπάσει τα νεύρα και ξέρω πως θα έχω πρόβλημα γενικά και με την λατρεία μου, γιατί τι να του πω ακριβώς χωρίς να ντρέπομαι για λογαριασμό της; Και ακόμη έχω μιλήσει μόνο σε εκείνην. Δεν ξέρω καν αν η αντίδραση του μπαμπά μου θα είναι χειρότερη. Και τόοοσο απλά, μια ωραία, ευδιάθετη και γεμάτη μέρα γκρεμίστηκε με μια πρόταση που έσταζε δηλητήριο.
αν σε παιρνει οικονομικα, νοικιασε κατι μεχρι να ειναι ετοιμο το σπιτι σου. αν οχι, συμμαζεψε οπως-οπως ενα δωματιο σε αυτο που φτιαχνεις, και μεινε, σπαρτιατικα. αν οχι, μεινε στο γκομενο, στη φιλη σου, οπου μπορεις.
και μη μετανιωνεις που μιλησες. καλα εκανες.
nowhere έγραψε: 19 Ιαν 2023, 02:11 άκου μια καλή δικαιολογία.θα πεις ότι σε κάλεσαν σε ένα διήμερο όργιο με ναρκωτικά και δεν γίνεται να μην πας γιατι έχεις κανονίσει να υπογράψεις συμβόλαιο με τον σατανά.μιλάω τελείως σοβαρά

Δεν έχω ανάψει τσιγάρο απο χθες το βράδυ. Τώρα το πρωί δεν έφτιαξα καφέ, ήπια ένα χυμό. Έχω πολλά νεύρα, πάω για περπάτημα. Κάποιος θα την πληρώσει σήμερα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
That's the spirit.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 09:16Δεν έχω ανάψει τσιγάρο απο χθες το βράδυ. Τώρα το πρωί δεν έφτιαξα καφέ, ήπια ένα χυμό. Έχω πολλά νεύρα, πάω για περπάτημα. Κάποιος θα την πληρώσει σήμερα.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ντάξει Κάσπερ, κι εσύ δεν της μίλησες καλά.Casp έγραψε: 19 Ιαν 2023, 02:40Πίστεψέ με αυτό θα το δέχονταν καλύτερα από το να τους έλεγα πως θα πάω διήμερο με τον φίλο μου που είμαστε μαζί 3 μήνες (γιατί 3+ μήνες θα κλείσουμε όταν θα πάμε). Να μου λέει η μάνα μου ότι δεν θέλει να έχω σχέση, και να είμαι σχεδόν 30 χρονών. Λες και πρέπει να την ρωτήσω. Και αυτό επειδή ήμουν πάντα αρνητική και έλεγα πως δεν ήθελα. Και να της λέω κι’ εγώ και η φίλη της ότι αυτά δεν τα προγραμματίζεις και να έχει στο μυαλό της το δικό της πρόγραμμα, στο πότε θα γίνουν όλα, πως ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκείνος και γενικά ό,τι θέλει εκείνη. Και της την είπα ότι εκείνη μια χαρά έκανε τις επιλογές της και την ζωή της και τώρα τραβάει. Ο μπαμπάς μου, όσο τοξικός άνθρωπος κι’ αν είναι, και ακόμη κι’ αν είναι από χωριό, του αναγνωρίζω κάτι. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ. Όχι πια τουλάχιστον! (Και τουλάχιστον όχι σ’ αυτό το θέμα. Αναγνωρίζει ότι μεγάλωσα και ότι κάνω την ζωή μου). Και δεν έχει σε τόσο μεγάλο βαθμό την κομπλεξικότητα της μάνας μου. Αυτό με το δηλητήριο που λέω ότι βγάζει η μάνα μου της το είπε και εκείνος προχθές. Κάτι μου έλεγε πάλι, ως συνήθως και γυρνάει και της λέει «Ποτέ δεν έχει βγει από το στόμα σου κάτι καλό για τον άλλον. Το ανοίγεις και βγάζεις μόνο δηλητήριο» και συμφώνησα αμέσως και της είπα «στα’ λεγα». Και μετά αναρωτιόμουν γιατί δεν μιλούσα. Απλά σκεφτόμουν τα σχόλια της λατρείας, ότι μου είπε και η κολλητή μου να το πω, τα δικά σας σχόλια. Αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο παιδιά. Για κάποιους ανθρώπους, όσο πιο λίγα πράγματα ξέρουν, τόσο πιο υγιές είναι για σένα. Κάτι σαν το «μακριά και αγαπημένοι». Τους αγαπώ αλλά δεν γουστάρω κάθε τρεις και λίγο να παλεύω συνεχώς για να έχω μια καλή ψυχολογία. Είναι άδικοnowhere έγραψε: 19 Ιαν 2023, 02:11 άκου μια καλή δικαιολογία.θα πεις ότι σε κάλεσαν σε ένα διήμερο όργιο με ναρκωτικά και δεν γίνεται να μην πας γιατι έχεις κανονίσει να υπογράψεις συμβόλαιο με τον σατανά.μιλάω τελείως σοβαράαπλά ειλικρινά ελπίζω να μην ξενερώσει η λατρεία μαζί μου. Και δεν ξέρω αν πρέπει, και πόσο πρέπει, να του μιλήσω για όλα αυτά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μην κόψεις και τον καφέ ρε συ.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 09:16Δεν έχω ανάψει τσιγάρο απο χθες το βράδυ. Τώρα το πρωί δεν έφτιαξα καφέ, ήπια ένα χυμό. Έχω πολλά νεύρα, πάω για περπάτημα. Κάποιος θα την πληρώσει σήμερα.![]()
Θα μου πεις ότι έχεις συνδέσει τον καφέ με το τσιγάρο, αλλά να τα στερηθείς και τα 2; Θα λαλλήσεις...
Yippie Kay Yay
memberlist.php?mode=viewprofile&u=3093
Καλά έκανες και τα είπες στη μάνα σου. Δεν θα παίζεις το κρυφτό λες και είσαι κανένα 12χρονο.
Αλλά να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου: όπως μας τα μετέφερες, κακώς την έκανες να εστιάσει στο ύψος του. Μπορεί και να μην το πρόσεχε (σιγά για τον ένα πόντο)...
Καλά έκανες και τα είπες στη μάνα σου. Δεν θα παίζεις το κρυφτό λες και είσαι κανένα 12χρονο.
Αλλά να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου: όπως μας τα μετέφερες, κακώς την έκανες να εστιάσει στο ύψος του. Μπορεί και να μην το πρόσεχε (σιγά για τον ένα πόντο)...
Yippie Kay Yay
Ένας πόντος πάντα μετράει, τύπε.Airman68 έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:09 memberlist.php?mode=viewprofile&u=3093
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Πριν λίγο έσκασα ένα Καρέλια εξελενς και ένα αχνιστό καργα αρωματικό καφέ με το που βγήκε απο τη μηχανή. Σε σκέφτηκα οταν διάβασα το ποστ.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 09:16Δεν έχω ανάψει τσιγάρο απο χθες το βράδυ. Τώρα το πρωί δεν έφτιαξα καφέ, ήπια ένα χυμό. Έχω πολλά νεύρα, πάω για περπάτημα. Κάποιος θα την πληρώσει σήμερα.![]()
Γουλιά και ρουφηξιά αργά, τοσο που η απόλαυση του Καρέλια με συνεπήρε μέχρι και την τελευταία του ανάσα, αυτο το χτύπημα στο λαιμό, αυτό το άρωμα, αυτη η ευφορία.
Και μετά νιώθεις στα σωψυχα σου τι μπορεί να κάνει μια κακή μέρα, καλή και μια καλή, καλύτερη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εμένα το τσιγάρο μού το έκοψε (χωρίς να έχω κάποια πάθηση ακόμα) ο καρδιολόγος.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2023, 09:16 (...)
Δεν έχω ανάψει τσιγάρο απο χθες το βράδυ. Τώρα το πρωί δεν έφτιαξα καφέ, ήπια ένα χυμό. Έχω πολλά νεύρα, πάω για περπάτημα. Κάποιος θα την πληρώσει σήμερα.![]()
Επειδή όμως ήμουν 35 χρόνια καπνιστής και θα σκότωνα κάναν άνθρωπο (μέχρι να ξαναρχίσω να καπνίζω στη φυλακή

(η έκδοση iluma κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα)
Πάνε σχεδόν 2 χρόνια τώρα και δεν έχω καπνίσει τσιγάρο. Η διαφορά είναι τεράστια: δεν έχει πίσσα, δεν βρωμάει, δεν μυρίζει ο χώρος, δεν βήχεις, έχεις ανάσες.
Αν δεις ότι δεν αντέχεις να κόψεις εντελώς το κάπνισμα του τσιγάρου, δοκίμασέ το. Τα terea sienna είναι τα πλησιέστερα στην αίσθηση του τσιγάρου, δηλαδή τα λιγότερο αρωματικά.
Η μάνα μου να μην το πρόσεχε το ύψος; Που σκανάρει τους πάντες από πάνω μέχρι κάτω; Το ανέφερα γιατί σίγουρα αν μας δει κάπου μαζί θα τα ακούσω μετά και θα είναι χειρότερα. Και ήθελα να το ξέρει από την αρχή επειδή ξέρω τα κολλήματά της. Να απαντήσω και στον bazoomba, εγώ είμαι 1.64. Χθες που πήγαμε για φαγητό μου είπε η φίλη της μάνας μου να ντυθώ καλά και έβαλα μποτάκια με τακούνι. Όταν σηκωθήκαμε από την καφετέρια για να φύγουμε φαινόταν η διαφορά
εμένα δεν με πειράζει καθόλου (αν και ήταν η πρώτη φορά που με είδε με τακούνια), αλλά πριν την πρώτη μας συνάντηση, από τις πρώτες κιόλας μέρες με ρώτησε το ύψος μου και όταν του είπα κάπως ανακουφίστηκε; Σκέψου τώρα να του πω τι μου λέει η μάνα μου. Δεν υπάρχει περίπτωση.
Αύριο πάντως θα πάω εκδρομή μόνη μου Λεμεσό. Θα γυρνάω μέχρι το απόγευμα και μετά θα μείνω το βράδυ στην γιαγιά μου για να χαλαρώσω. Επειδή δεν κανόνισα κάτι (και βαρέθηκα κιόλας κάθε νύχτα να είμαι έξω) και ούτε θέλω να κανονίσω ή να του πω να βρεθούμε, για να μην βλεπόμαστε κάθε μέρα (ήδη μου λείπει καθημερινά και δεν είναι υγιές, και νομίζω πως και εκείνος το ίδιο νιώθει γιατί μου το σχολιάζει συνέχεια) και επειδή ξέρω πως αν γυρίσω σπίτι πάλι θα βυθιστώ. Μέχρι την Κυριακή έχω πράγματα να κάνω, οπότε θα αντέξω μέχρι να επιστρέψω πίσω δουλειά.
Επίσης δεν νιώθω vag ότι δεν της μίλησα καλά. Και το ότι κάποτε μπορεί να φαίνεται ότι «αντιμιλώ», το κάνω γιατί την ξέρω. Αν δεν το έκανα, δεν θα με άφηνε να βγαίνω από το σπίτι. Τουλάχιστον όχι χωρίς να ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πίστεψέ με, έτσι είναι. Όταν ήμουν Πάτρα με έπαιρνε και φώναζε για να επιστρέψω σπίτι και με ξανάπαιρνε για να σιγουρευτεί. Από τότε είχε κοπεί ο πολλύς έλεγχος. Πάντα ήθελε να ελέγχει τις ζωές των άλλων, να διατάζει και να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ άντεξα 29 χρόνια. Ε ως πότε; Και επίσης δεν ψάχνω δικαιολογίες nowhere. Γι’ αυτό και της μίλησα εξάλλου. (Και επίσης δεν έδινα και λογαριασμό, το έκανα σπάνια για στάχτη στα μάτια και όταν ρωτούσε έντονα και έμπαιναν ιδέες αλλά με άσχημο τρόπο). Έφαγα τα μούτρα μου, αλλά ναι, δεν πρέπει να μετανιώνω.
Θα δείξει σήμερα τι θα γίνει, αν και πάλι θα φροντίσω να λείπω και να την αποφεύγω. Ήδη ετοιμάζομαι για να φύγω.
Αύριο πάντως θα πάω εκδρομή μόνη μου Λεμεσό. Θα γυρνάω μέχρι το απόγευμα και μετά θα μείνω το βράδυ στην γιαγιά μου για να χαλαρώσω. Επειδή δεν κανόνισα κάτι (και βαρέθηκα κιόλας κάθε νύχτα να είμαι έξω) και ούτε θέλω να κανονίσω ή να του πω να βρεθούμε, για να μην βλεπόμαστε κάθε μέρα (ήδη μου λείπει καθημερινά και δεν είναι υγιές, και νομίζω πως και εκείνος το ίδιο νιώθει γιατί μου το σχολιάζει συνέχεια) και επειδή ξέρω πως αν γυρίσω σπίτι πάλι θα βυθιστώ. Μέχρι την Κυριακή έχω πράγματα να κάνω, οπότε θα αντέξω μέχρι να επιστρέψω πίσω δουλειά.
Επίσης δεν νιώθω vag ότι δεν της μίλησα καλά. Και το ότι κάποτε μπορεί να φαίνεται ότι «αντιμιλώ», το κάνω γιατί την ξέρω. Αν δεν το έκανα, δεν θα με άφηνε να βγαίνω από το σπίτι. Τουλάχιστον όχι χωρίς να ξέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Πίστεψέ με, έτσι είναι. Όταν ήμουν Πάτρα με έπαιρνε και φώναζε για να επιστρέψω σπίτι και με ξανάπαιρνε για να σιγουρευτεί. Από τότε είχε κοπεί ο πολλύς έλεγχος. Πάντα ήθελε να ελέγχει τις ζωές των άλλων, να διατάζει και να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ άντεξα 29 χρόνια. Ε ως πότε; Και επίσης δεν ψάχνω δικαιολογίες nowhere. Γι’ αυτό και της μίλησα εξάλλου. (Και επίσης δεν έδινα και λογαριασμό, το έκανα σπάνια για στάχτη στα μάτια και όταν ρωτούσε έντονα και έμπαιναν ιδέες αλλά με άσχημο τρόπο). Έφαγα τα μούτρα μου, αλλά ναι, δεν πρέπει να μετανιώνω.
Θα δείξει σήμερα τι θα γίνει, αν και πάλι θα φροντίσω να λείπω και να την αποφεύγω. Ήδη ετοιμάζομαι για να φύγω.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ερμής έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:25Πριν λίγο έσκασα ένα Καρέλια εξελενς και ένα αχνιστό καργα αρωματικό καφέ με το που βγήκε απο τη μηχανή. Σε σκέφτηκα οταν διάβασα το ποστ.
Γουλιά και ρουφηξιά αργά, τοσο που η απόλαυση του Καρέλια με συνεπήρε μέχρι και την τελευταία του ανάσα, αυτο το χτύπημα στο λαιμό, αυτό το άρωμα, αυτη η ευφορία.
Και μετά νιώθεις στα σωψυχα σου τι μπορεί να κάνει μια κακή μέρα, καλή και μια καλή, καλύτερη![]()

Yippie Kay Yay
τι υψος έχει ο μόρτης;Casp έγραψε: 19 Ιαν 2023, 10:57 Η μάνα μου να μην το πρόσεχε το ύψος; Που σκανάρει τους πάντες από πάνω μέχρι κάτω; Το ανέφερα γιατί σίγουρα αν μας δει κάπου μαζί θα τα ακούσω μετά και θα είναι χειρότερα. Και ήθελα να το ξέρει από την αρχή επειδή ξέρω τα κολλήματά της. Να απαντήσω και στον bazoomba, εγώ είμαι 1.64. Χθες που πήγαμε για φαγητό μου είπε η φίλη της μάνας μου να ντυθώ καλά και έβαλα μποτάκια με τακούνι. Όταν σηκωθήκαμε από την καφετέρια για να φύγουμε φαινόταν η διαφορά![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"