!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
Οι τύποι εκτός από κομματοσκυλα είναι και αυτιστικοι.
Αναστασία Πλακιά: «Η πρώτη δολοφονία ήταν στα τρένα και η δεύτερη στη συγκάλυψη.»
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Να την προσκαλέσουμε την κοπέλα στο νήμα.Γάταρος έγραψε: 27 Ιαν 2025, 21:56 Αναστασία Πλακιά: «Η πρώτη δολοφονία ήταν στα τρένα και η δεύτερη στη συγκάλυψη.»
Λέει χθες είδαμε πως δεν είμαστε μόνες οι 57 οικογένειες , αλλά όλη η Ελλάδα μαζί μας.
Να της εξηγήσουν οι κάμπιες εδώ πως δεν είναι όλη η Ελλάδα μαζί τους - να μετρήσουν έναν έναν στη φωτό αυτούς που είναι μαζί της και να της ξεκαθαρίσουν πως αυτοί δεν είναι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν ξερω τι εννοει
Καατρχας δεν ειναι καν οι συγγενεις ολοι μαζι
Ειναι χωρισμενοι σε 2 στρατοπεδα
Καατρχας δεν ειναι καν οι συγγενεις ολοι μαζι
Ειναι χωρισμενοι σε 2 στρατοπεδα
Απαντάω στον Makiakos .Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:43Εξαρταται την αντίληψη που έχεις για την κοινωνική κίνηση και την ιστορία. Π.χ. Η μικροαστικά αντίληψη βλέπει κάπως σαν να πατάς ένα διακόπτη φωτός και ανάβει η λάμπα, αν δεν αναψει γεμίζει με απογοήτευση και τίποτα δεν αλλάζει.Makiakos έγραψε: 27 Ιαν 2025, 16:29 Οκ μαγκες.... Ειχαμε 500.000 στην αθηνα και 50.000 στην Θεσσαλονίκη.... Και εγω κατεβηκα στην πολη μου που ειχε 2000 κοσμο.... Και???... Και????
Νομίζεις Νοιάστηκαν η οτι φοβηθηκαν....?? Να σου πω εγω 2-3 πραγματα π ισως λεω ισως αλλαξει κατι προς το καλυτερο.... Αν δεν κατεβει 2-3 μυρια κοσμος στην βουλη οποτε ειναι αυτοι μεσα... Να τους παρουν με τις πετρες... Και οποτε γυρναν οι βουλευτές στις πολεις τους να του κυνηγανε 5-10 χιλιαδες κόσμος να τρεμουν να κυκλοφορούν... Και το σημαντικότερο.... Οταν Σταματήσει το 50% αποχη στις εκλογες και το 70+ % ψηφο στα 3 κομματα που μας φεραν σε αυτα τα χαλια ισως αλλαξει κατι...
Η λογική της επιστήμης της ιστορίας είναι αλλιώς, ας μου επιτραπεί σχηματικά σαν να τοποθετείς ένα τούβλο σε ένα οικοδόμημα, είναι αναγκαίο μαζί με μια σειρά από τούβλα και άλλες ακόμα διαδικασίες για να φανείς το αποτέλεσμα.
Μη σπερνετε την απογοήτευση
Pylothess
Τι έχουμε κατορθώσει με τόσες διαδηλώσεις; Ενδεχομένως και τίποτα . Φαντάστείτε όμως τι θα γινόταν αν δεν έχει διαδηλώσει. Τι θα γινόταν αν δεν είχαν όλες αυτές οι διαδηλώσεις; Ξέρετε μήπως κανέναν άλλον τρόπο για να εκφράσουμε την οργή μας; Το μεγαλύτερο κέρδος από τις διαδηλώσεις είναι ότι σηκώνεται ο κόσμος στο ποδάρι και αποφασίζει να δράσει. Αν δεν κάνουμε πορείες το θέμα θα ξεχαστεί. Όταν βλέπουν 100.000 κόσμο στο σύνταγμα με πανό να διαδηλώνουν τρέμουν. Το μήνυμα περνάει εκεί που πρέπει να περάσει.
Τώρα γι αυτά που λες για τις πέτρες , να σου θυμίσω μήπως τους αγανακτισμένους; ΠΟΥ έλεγαν να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή; Που είναι όλοι αυτοί οι αγανακτισμένοι με αυτά που γίνονται; Το σύστημα αυτό θέλει, Να εκτονωθούμε και μετά να βγάλουμε τον σκασμό.
- hellegennes
Αν η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, αθωώνουν και καταδικάζουν. Και σαφέστατα δεν είναι.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:27Δεν αθωωνουν οι κυβερνήσεις αγαπητέ.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:24Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 12:41 Ρε πας καλά; Ούτε τα βασικά δεν ξέρεις;
Όταν ο εκάστοτε τεχνικός σύμβουλος βγάζει κάθε τόσο και ένα σενάριο και το στέλνει στον ανακριτή ως νέο στοιχείο, ο ανακριτής υποχρεούται να το μελετήσει για να δει αν θα μπει στην δικογραφία.
Τι θα πει η κυβερνηση ; Γράψτε τους στα αρχιδια σας και ξεκινήστε αύριο;![]()
![]()
![]()
![]()
Και το μελετάει κάνα-δυο χρόνια. Άσε μας, ρε Ότο. Μιλάμε για την ίδια κυβέρνηση που αθώωσε τον Παπαντωνίου με την δικαιολογία ότι τα λεφτά του τα έφερνε μια θεία του από την Νιγηρία. Σούργελα είστε.
Εξάλλου, ακόμη κι αν δεν ήταν με εντολή της κυβέρνησης, δικαστής που βγάζει τέτοια απόφαση και είναι ακόμα στην θέση του δεν παίζει σε μη τριτοκοσμική χώρα. Κανείς δεν διέταξε ΕΔΕ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εκτός από άσχετη η παρέμβασή σου, που είναι συχνό φαινόμενο μαζί σου, συνέχεια κυνηγάμε την μπάλα στην εξέδρα, είναι και άτοπη. Για ποιον λόγο σχετίζονται οι βουλευτικές εκλογές με μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για ένα έγκλημα που έχει μείνει ατιμώρητο;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:27Σούργελα είναι όσοι δεν λένε τι ψήφισαν και τι θα ψηφίσουν στο αντιστασιακό πλαίσιο.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:24Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 12:41 Ρε πας καλά; Ούτε τα βασικά δεν ξέρεις;
Όταν ο εκάστοτε τεχνικός σύμβουλος βγάζει κάθε τόσο και ένα σενάριο και το στέλνει στον ανακριτή ως νέο στοιχείο, ο ανακριτής υποχρεούται να το μελετήσει για να δει αν θα μπει στην δικογραφία.
Τι θα πει η κυβερνηση ; Γράψτε τους στα αρχιδια σας και ξεκινήστε αύριο;![]()
![]()
![]()
![]()
Και το μελετάει κάνα-δυο χρόνια. Άσε μας, ρε Ότο. Μιλάμε για την ίδια κυβέρνηση που αθώωσε τον Παπαντωνίου με την δικαιολογία ότι τα λεφτά του τα έφερνε μια θεία του από την Νιγηρία. Σούργελα είστε.
Στοιχειώδες.
Δεν υπάρχει κανένα "αντιστασιακό πλαίσιο", που το θεωρείς και στοιχειώδες. Το σχόλιό σου είναι ταυτόχρονα ηλίθιο και εκτός θέματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αν δεν υπάρξουν προσωπικές συμμορφωσεις όμως... μην περιμένουμε να αλλάξει κάτι. Άρα είχε δίκιο ο Σημίτης όταν έλεγε ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...sharp έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:25Τ'οτε να δεις για πότε θα πέσει η κυβέρνηση.Libre arbitre έγραψε: 27 Ιαν 2025, 16:24Πες ότι δεν το είπανε. Εγώ συμφωνώ. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει μέτρα; Δεν μπορεί να καταργήσει την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων; Δεν μπορεί να απολύει αξιολογώντας από ανεξάρτητη αρχή τα ανεπαρκη ατομα όπως ο σταθμάρχης; Πόσο πρέπει να περιμένουμε;πατησιωτης έγραψε: 27 Ιαν 2025, 15:35
Αλήθεια;διότι αυτά απαιτούν συγκεκριμένα μέτρα.
Άκουσες κανένα χθες στη συγκέντρωση να απαιτεί κατάργηση της μονιμότητος των δημοσίων υπαλλήλων,αξιολόγηση από ανεξάρτητη αρχή και απόλυση των ανεπαρκών όπως του σταθμάρχη,σύνδεση βαθμού και μισθού και προαγωγές μετά από κρίση πάλι από ανεξάρτητη αρχή;
Δεν ξέρω,εγώ δεν ήμουν στη συγκέντρωση,μπορεί να το είπανε.στις ειδήσεις πάντως μόνο Τέμπη έγκλημα και Τέμπη συγκάλυψη άκουγα.
Κανείς δεν τα θέλει αυτά αν θίγονται προσωπικά συμφέροντα. Να λειτουργήσει το κράτος για τον άλλον, αλλά όχι για μένα. Στην ηπιέστερη μορφή του φτιάξε πρώτα τα υπόλοιπα και μετά έλα σε μένα, δεν είμαι εγώ το κορόιδο.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- hellegennes
Εσύ μόνο αναρωτιέσαι και προσπαθείς να υποβαθμίσεις οτιδήποτε έχει να κάνει με τους εγκληματίες που ψηφίζεις, με κάθε δυνατό μέσο, ράντομ υποθέσεις, εκτός θέματος παρατηρήσεις και γενικά δεν έχεις να προσθέσεις τίποτα ουσιώδες.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:38 Εγώ απλώς αναρωτιέμαι πόσα ξεχειλωμένα και ζόρικα στριγκάκια κρύβονται κάτω από φούστες και "κολοκοτρωνέικες" φουστανέλες αυτών που κατέβηκαν.
Είναι φανερό ότι σε ενοχλεί που κατέβηκαν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα να διαδηλώσουν και προσπαθείς να μετατοπίσεις την συζήτηση στο ποιοι από το φόρουμ συγκεκριμένα κατέβηκαν στην συγκέντρωση, λες και είναι αυτό το θέμα συζήτησης.
Έτσι κι αλλιώς, όποιος πει ότι κατέβηκε τον αγνοείς ή τον αμφισβητείς ευθέως, οπότε είναι εντελώς ανούσιες οι παρεμβάσεις σου, αφού ήδη έχεις αποφασίσει ότι δεν κατέβηκε κανείς από το φόρουμ και ότι το θέμα δεν έχει σημασία αν δεν κατέβηκαν φορουμίτες.
Διότι αλλιώς δεν δουλεύει το προαποφασισμένο, τετριμμένο επιχείρημά σου ότι οι φορουμίτες είναι επαναστάτες του καναπέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Αφενός σου έχω πει να μην πετσοκόβεις απαντήσεις.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:21Αν η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη, αθωώνουν και καταδικάζουν. Και σαφέστατα δεν είναι.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:27Δεν αθωωνουν οι κυβερνήσεις αγαπητέ.hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2025, 13:24
![]()
![]()
![]()
![]()
Εξάλλου, ακόμη κι αν δεν ήταν με εντολή της κυβέρνησης, δικαστής που βγάζει τέτοια απόφαση και είναι ακόμα στην θέση του δεν παίζει σε μη τριτοκοσμική χώρα. Κανείς δεν διέταξε ΕΔΕ.
Αφετέρου το πως προσπαθούν κάποιοι να επηρεάσουν την δικαιοσύνη αλλά και τις διαδικασίες μπορείς να τα δεις αναλυτικά στο νημα που άνοιξα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
''Εμείς'' που έτσι μας βολεύει είμαστε ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ στη χώρα, εκτός από τους Εγκλωβισμένους και φυσικά αυτούς που είναι στο extended payroll των κοτζαμπάσηδων και μαφιόζων. Η γαμημένη κοινή λογική λέει πως ένας πολιτικός που στη βάρδια του σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι, ενώ μάλιστα ο ίδιος μερικές εβδομάδες πριν κόμπαζε για το πόσο ασφαλή είναι τα μέσα για τα οποία είναι υπεύθυνος, θα έπρεπε να είναι τελειωμένος πολιτικά δευτερόλεπτα μετά το φριχτό γεγονός. Αυτό εντελώς ξέχωρα από όλα τα άλλα, απλά για να δείξει η κυβέρνηση ότι σέβεται έστω στοιχειωδώς τα προσχήματα. Αλλά δεν κάνει ούτε αυτό, γιατί θέλει τις ψήφους που φέρνει από τελειωμένα σκουπίδια στη Βόρεια Ελλάδα ο συγκεκριμένος και το δίκτυό του, και φυσικά επειδή το πουστόσογό του είναι το δεύτερο ισχυρότερο στο κόμμα των κοτζαμπάσηδων και μαφιόζων που με τόση μανία υπερασπίζεσαι.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:39επειδή έτσι σας βολεύει.Scouser έγραψε: 27 Ιαν 2025, 17:50Όχι, για εμένα (και υποθέτω και αρκετό άλλο κόσμο) αυτό είναι sine qua non πριν συζητήσουμε για οτιδήποτε άλλο.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 17:06
Καμία άλλη παραγγελιά έχετε πριν παραδεχτείτε την αλήθεια;
κάνε αυτό για να σταματήσω να κάνω τα υπόλοιπα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Otto Weininger
Καλά ξάπλωσε και θα σου περάσει.Scouser έγραψε: 27 Ιαν 2025, 22:43''Εμείς'' που έτσι μας βολεύει είμαστε ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ στη χώρα, εκτός από τους Εγκλωβισμένους και φυσικά αυτούς που είναι στο extended payroll των κοτζαμπάσηδων και μαφιόζων. Η γαμημένη κοινή λογική λέει πως ένας πολιτικός που στη βάρδια του σκοτώθηκαν 57 άνθρωποι, ενώ μάλιστα ο ίδιος μερικές εβδομάδες πριν κόμπαζε για το πόσο ασφαλή είναι τα μέσα για τα οποία είναι υπεύθυνος, θα έπρεπε να είναι τελειωμένος πολιτικά δευτερόλεπτα μετά το φριχτό γεγονός. Αυτό εντελώς ξέχωρα από όλα τα άλλα, απλά για να δείξει η κυβέρνηση ότι σέβεται έστω στοιχειωδώς τα προσχήματα. Αλλά δεν κάνει ούτε αυτό, γιατί θέλει τις ψήφους που φέρνει από τελειωμένα σκουπίδια στη Βόρεια Ελλάδα ο συγκεκριμένος και το δίκτυό του, και φυσικά επειδή το πουστόσογό του είναι το δεύτερο ισχυρότερο στο κόμμα των κοτζαμπάσηδων και μαφιόζων που με τόση μανία υπερασπίζεσαι.Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:39επειδή έτσι σας βολεύει.Scouser έγραψε: 27 Ιαν 2025, 17:50
Όχι, για εμένα (και υποθέτω και αρκετό άλλο κόσμο) αυτό είναι sine qua non πριν συζητήσουμε για οτιδήποτε άλλο.
κάνε αυτό για να σταματήσω να κάνω τα υπόλοιπα.
Αρκετά με τις τρελες του καθενός.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
Ακομα σκουζουν οι πορνες του Μητσοτακη?
-
kokkinostimvros
Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης χθες υπήρχαν 30000 πολίτες που διαδήλωσαν.
Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Αθήνας χθες υπήρχαν 30000 πολίτες που διαδήλωσαν.
Καμόρα !
Ερπετά...μην ανησυχείτε...έχουμε αρκετές βραχονησίδες. Ετοιμαστείτε.
Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Αθήνας χθες υπήρχαν 30000 πολίτες που διαδήλωσαν.
Καμόρα !
Ερπετά...μην ανησυχείτε...έχουμε αρκετές βραχονησίδες. Ετοιμαστείτε.
Για να το πούμε με απλά λόγια: όσο ο Καραμανλής είναι βουλευτής το άγος δεν ξεπλένεται.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
-
- 62 Απαντήσεις