Στην προεκλογικη του εκστρατεια το 2016 ο ΤΡαμπ σε καποιες ομιλιες του παρουσιασε τον Φαρατζ και μαζι δεσμευτηκαν να απελευθερωσουν τις χωρες τους απο την παγκοσμιοποιητικη μουργα.
Και συ το έχαψες.
Το 2016 παντως νικησε και το Brexit και ο Τραμπ κι εσεις μεινατε καγκελο.
Βλέπουμε τους Άγγλους σήμερα μετά το Μπρέξιτ που έχουν ξεμείνει από τα πάντα. Αν εξαφανιστούνε και εντελώς θα τους έχει γλυτώσει από όλα ο δικός σου.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 19:47
Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να είσαι μαρξιστής. Κνίτης δεν ξέρω, δεν είμαι, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
Μεγάλες κουβέντες το μαρξιστής. Δεν βρίσκω τίποτε κακό στο να ασχολείσαι με τα γραπτά του, τουναντίον.
Ο πολιτικός λόγος σου όμως είναι καθαρά κνίτικος, στεγνός και ανούσιος.
Περίεργο γιατί οι κνίτες δεν είναι φαν του πολιτικού μου λόγου, αλλά υπάρχει άλλος κόσμος που είναι.
Ίσως κάτι πάει στραβά με το αισθητήριο σου.
Μάλλον επειδή υποστηρίζεις την Κίνα. Αυτοί την θεωρούν καπιταλιστική. Πάντως μην ξαναγράψεις αστοί και αστική γιατί πραγματικά είναι γελοίο. Δείχνει ότι έχεις μείνει στη Γαλλική Επανάσταση, αυτό ακριβώς που είχαν τότε οι Κνίτες (δεν ξέρω τι λένε σήμερα, τους έκοψα από παρέα)
Μεγάλες κουβέντες το μαρξιστής. Δεν βρίσκω τίποτε κακό στο να ασχολείσαι με τα γραπτά του, τουναντίον.
Ο πολιτικός λόγος σου όμως είναι καθαρά κνίτικος, στεγνός και ανούσιος.
Περίεργο γιατί οι κνίτες δεν είναι φαν του πολιτικού μου λόγου, αλλά υπάρχει άλλος κόσμος που είναι.
Ίσως κάτι πάει στραβά με το αισθητήριο σου.
Μάλλον επειδή υποστηρίζεις την Κίνα. Αυτοί την θεωρούν καπιταλιστική. Πάντως μην ξαναγράψεις αστοί και αστική γιατί πραγματικά είναι γελοίο. Δείχνει ότι έχεις μείνει στη Γαλλική Επανάσταση, αυτό ακριβώς που είχαν τότε οι Κνίτες (δεν ξέρω τι λένε σήμερα, τους έκοψα από παρέα)
Αν η χρήση μαρξιστικής ορολογίας σε κάνει τριγκερ, προτείνω να βρεις κάποιο safespace.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Αρίστος έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 20:01
Oπως ειπα ο Τζονσον δεν ακολουθησε αυτα που ειχε επαγγελθει μεσω του Brexit oποτε εμπλεξε στα ιδια σκατα υφεσης με τις υπολοιπες δυτικες χωρες.
Θα μπορουσε να γινει ο Αγγλος ΤΡαμπ αλλα δεν τολμησε.
.
Αυτό φταίει λοιπόν. Ότι δεν έκαναν το καλό το Brexit. Το αντρικό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Oπως ειπα ο Τζονσον δεν ακολουθησε αυτα που ειχε επαγγελθει μεσω του Brexit oποτε εμπλεξε στα ιδια σκατα υφεσης με τις υπολοιπες δυτικες χωρες.
.
Ο Τραμπ παντως με εθνικες και οχι παγκοσμιοποιητικες πολιτικες εφερε φουλ αναπτυξη, κερδη στις επιχειρησεις, ανθηση στο χρηματιστηριο, μειωση ρεκορ της ανεργιας και αυξηση των μισθων.
.
H μεγάλη πλάκα είναι ότι αυτός που φέρνει ανάπτυξη στις ΗΠΑ με μεγάλες κρατικές παροχές σε επενδυτές είναι ο Βίδεν και όχι ο Τραμπ. Ήδη διαβάζω ότι ο Μασκ δεν θα υλοποιήσει το δεύτερο εργοστάσιο για μπαταρίες αυτοκινήτων στη Γερμανία και το ίδιο θα κάνει μια μεγάλη σουηδική εταιρία μπαταριών. Αιτία είναι το αυξημένο ενεργειακό κόστος, αλλά και η μεγάλη φοροαπαλλαγή που προωθούν οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ. Αυτά βέβαια δεν τα διαβάζουν οι Άρίστοι.
sharp έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 20:12
H μεγάλη πλάκα είναι ότι αυτός που φέρνει ανάπτυξη στις ΗΠΑ με μεγάλες κρατικές παροχές σε επενδυτές είναι ο Βίδεν και όχι ο Τραμπ. Ήδη διαβάζω ότι ο Μασκ δεν θα υλοποιήσει το δεύτερο εργοστάσιο για μπαταρίες αυτοκινήτων στη Γερμανία και το ίδιο θα κάνει μια μεγάλη σουηδική εταιρία μπαταριών. Αιτία είναι το αυξημένο ενεργειακό κόστος, αλλά και η μεγάλη φοροαπαλλαγή που προωθούν οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ. Αυτά βέβαια δεν τα διαβάζουν οι Άρίστοι.
Καλα κρασια.
Bloomberg: Στο 100% η πιθανότητα ύφεσης στις ΗΠΑ εντός 12 μηνών
κοιτας τι βαζεις;
μεχρι την πανδημια εβγαζε 1μιση δις το χρονο
Nαι, έκανε ένα διετές διάλειμμα κερδοφορίας, και μετά επέστρεψε στα γνωστά.
κοιτα, δυο ειναι τα ενδεχομενα
ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις οποτε δεν εχει νοημα η συζητηση
ή πραγματι δεν καταλαβαινεις, οποτε δεν εχει νοημα η συζητηση
Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ για εσένα (το πρώτο βασικα), αλλά δεν μιλάμε και για κάτι στο οποίο κατέληξα τώρα. For the lolz συζητάμε, όχι για κάναν άλλο λόγο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
sharp έγραψε: 06 Νοέμ 2022, 20:12
Καλα κρασια.
Bloomberg: Στο 100% η πιθανότητα ύφεσης στις ΗΠΑ εντός 12 μηνών
Δεν είναι νέο αυτό, ήδη είχε ύφεση πριν 6 μήνες, αλλά η ανεργία δεν έπεσε. Έτσι παραμένει μόνο τεχνικό ζήτημα, κοινώς χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι (σχεδόν).
Σιγά μην κρυφτώ, θα μετακινήσω τα γκολπόστ, τα έχω μάθει από τον Αρίστο αυτά