GoBack έγραψε: 13 Μαρ 2022, 23:35
Μιλαμε τωρα για τυπισσα που σε βλεπει για πρωτη φορα και συστηνεται καπως ετσι "γεια με λενε Μασα,ειμαι 27 χρονων,του πρωην μου δεν του σηκωνοταν".Θα του καψει το σπιτακι χωρις να το καταλαβει αμα της την βιδωσει.
Από τη στιγμή που και η βαντονενα έχει τατουάζ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά ακόμα
Η σκηνη ζηλοτυπιας ηταν κακη εξελιξη.Και προφανως η βαντονενα ενωνει σιγα σιγα τα κομματια του παζλ τουλαχιστον στο υποσυνειδητο.The end is near.
Mind game είναι.
Μέχρι πριν λίγο τον έπαιζε αυτή. Τώρα την παίζει αυτός.
Για να δούμε αν τον θέλει το ρωσάκι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
vantono έγραψε: 14 Μαρ 2022, 00:03
Δεν ξέρω ακριβώς ακομα γιατί το έκανα, απλώς έτσι μου βγήκε εκείνη τη στιγμή. Είμαι τσουλάρα.
καθόλου τσουλαρα, μην ακούς τις ναιδες του φόρουμ που προσπαθούν να σε γεμίσουν τυψεις. Δεν έχεις κανει τιποτα ακομα εξαλλου.
Εμένα το endgame σου με ενδιαφέρει.
Αναρωτιέμαι αν το έχεις να φροντίσεις μια συνάντηση οι δύο σας, δεν έχω καταλήξει ακόμα. Εκεί ίσως υπάρξει ανοιχτό παιχνίδι. Που ισως υπαρξει ετσι κ αλλιως. Ή αν θα κιοτεψεις με την όλη φάση κ θα κάνεις το κορόιδο. Και τα δυο καλές επιλογές είναι.
Ναι. Μη μου πεις ότι ήσουν κι εσύ.
Από γιασεμί στην Πλάκα ξεκινήσαμε βασικά. Ηταν όλος ρεζερβέ ο θείος Λεό (παρά τον πολύ κακό καιρό για δεδομένα Αθήνας) την ώρα που θέλαμε εμείς. Πιο αργά κάτι βρήκαμε όμως.
Είδες ένα τύπο σα το Μαρινάκη αλλά με πιο πολλά μούσια και μαλλια;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Από τη στιγμή που και η βαντονενα έχει τατουάζ όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά ακόμα
Η σκηνη ζηλοτυπιας ηταν κακη εξελιξη.Και προφανως η βαντονενα ενωνει σιγα σιγα τα κομματια του παζλ τουλαχιστον στο υποσυνειδητο.The end is near.
Mind game είναι.
Ναι mind game.Λογικα τωρα θα γινει καμεραγουμαν
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Από γιασεμί στην Πλάκα ξεκινήσαμε βασικά. Ηταν όλος ρεζερβέ ο θείος Λεό (παρά τον πολύ κακό καιρό για δεδομένα Αθήνας) την ώρα που θέλαμε εμείς. Πιο αργά κάτι βρήκαμε όμως.
Πολύ γενικό αυτό. Βάλε φωτογραφία να καταλάβει ο άνθρωπος.
Το ριξες στο φαι;
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
vantono έγραψε: 14 Μαρ 2022, 00:08
Το ριξες στο φαι;
Όχι εγώ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Mind game είναι.
GoBack έγραψε: 14 Μαρ 2022, 00:16
Αμάνπχια ρε μλκ, να σε πάρουν σε γάμο να τους λες "και του χρόνου" είσαι!
Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2022, 00:16
Όχι. Συνοδευόταν απο καμιά ιδιαίτερη ύπαρξη θηλυκού γένους? Αυτό συνηθως το προσέχω καλύτερα, αλλιώς σπάνια δίνω τοση σημασία σε άτομα γύρω μου.
Για ρώτα τον μήπως ειδε αυτός δυο υπερεντυπωσιακές δεσποινίδες συνοδευόμενες απο εναν ελαφρώς λιγότερο εντυπωσιακό (με επιασε και η μετριοφροσύνη μου) νεαρό. Ισως και να μη συμπέσαμε ίδιες ώρες.
Τζαστ σπιτινγκ φακτς.Την εκανες να νιωσει το ιδιο συναισθημα με αυτο που ενιωθε καθε φορα που δεν μπορουσε να τη σηκωσει στον πρωην της.Μενει να δουμε πως θα αντιδρασει,το πιθανοτερο ειναι να παει με τον πρωτο που θα βρει μπροστα της και στη συνεχεια να βαλει μπρος το σχεδιο εκδικησης.
Sid Vicious έγραψε: 14 Μαρ 2022, 00:06
Περιπλεκεις πολυ την ζωη σου και θα εισαι δυστυχισμενος μετα, κανε την ζωη σου πιο απλη, πηγαινε Ουκρανια, θα τα ξεχασεις ολα αυτα και θα απορεις που τα σκεφτοσουν. Μην με ευχαριστεις για την συμβουλη, δικια μου ευχαριστηση να βοηθαω τον κοσμο στα προβληματα του
Νήμα θησαυρός.
Εχει και βαση ολο αυτο, οι παραλληλισμοι ειναι και εμφανεστατοι, δεχεται μια ρωσικη εισβολη, εμεις ολοι τον βοηθαμε στελνοντας ποστς, το νατο απλα παρακολουθει για την ωρα. Εν ολιγοις ο Βαντονος ειναι η Ουκρανια ετσι κι αλλιως.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ερμής έγραψε: 14 Μαρ 2022, 00:24
Ήμουν ο δίπλα του. Συνεργάτης μου είχαμε πάει για φαγητό μαζί. Εντάξει δεν είναι τόσο χάλια εκεί ή περιοχή που λες ότι ήταν στο Χάρλεμ της Αθήνας
Εαγαμήσου εσύ τωρα!
Πόσο μικρός ειναι ο πχορουμοκοσμος
Δεν ειναι και μαύρα χάλια, αλλά για feedέλ το περιμενα πολύ καλύτερα. Ειναι λιγο περιεργο στενάκι.
Ρε μπας και ηταν και στο Γιασεμι κανενας πχορουμιτης, και με ειχατε παρει απο πισω με καταδρομικές? Θα βγαινω οξω και θα κοιτάω πισω μου απο δω και περα.
Τζαστ σπιτινγκ φακτς.Την εκανες να νιωσει το ιδιο συναισθημα με αυτο που ενιωθε καθε φορα που δεν μπορουσε να τη σηκωσει στον πρωην της.Μενει να δουμε πως θα αντιδρασει,το πιθανοτερο ειναι να παει με τον πρωτο που θα βρει μπροστα της και στη συνεχεια να βαλει μπρος το σχεδιο εκδικησης.
Μήπως έχεις μπερδευτεί λίγο;
Αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγινε.