!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:53 Έχουν περάσει τόσες μέρες, γιατί δεν ξεκαθαρίζουν, αν τον δένουν με το έγκλημα ή όχι να σταματήσει ο πόνος του ανθρώπου;
Γιατί πιθανόν να μην έχουν ολοκληρωθεί κάποιες έρευνες. Ή να έχουν "ανοίξει" κάποιες άλλες.

Παραδείγματος χάριν, εγώ δεν είμαι αστυνομικός ή γιατρός αλλά ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα όταν διάβασα την είδηση ήταν ότι έπρεπε να γίνει νεκροψία στο σκύλο. Και έχω την αίσθηση γενικώς, ότι παίζουν σε απολύτως γραμμικό/επιφανειακό/εύπεπτο επίπεδο όλες οι αναλύσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Μάιος 2021, 15:02
Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:53 Έχουν περάσει τόσες μέρες, γιατί δεν ξεκαθαρίζουν, αν τον δένουν με το έγκλημα ή όχι να σταματήσει ο πόνος του ανθρώπου;
Γιατί πιθανόν να μην έχουν ολοκληρωθεί κάποιες έρευνες. Ή να έχουν "ανοίξει" κάποιες άλλες.

Παραδείγματος χάριν, εγώ δεν είμαι αστυνομικός ή γιατρός αλλά ένα από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα όταν διάβασα την είδηση ήταν ότι έπρεπε να γίνει νεκροψία στο σκύλο. Και έχω την αίσθηση γενικώς, ότι παίζουν σε απολύτως γραμμικό/επιφανειακό/εύπεπτο επίπεδο όλες οι αναλύσεις.
Μάνα μου, αν δεν έχεις ολοκληρώσει έρευνες τέτοιου τύπου (πράγμα απίθανο τόσες μέρες μετά) δεν βγάζεις φόλες να κάνεις τη ζωή ενός δύσμοιρου πατίνι. Τις ολοκληρώνεις και μετά λες ό,τι θες με στοιχεία. Δεν είναι το πρόβλημα ότι βγήκαν στα φόρα στοιχεία, το πρόβλημα είναι ότι ενώ είναι στον αέρα η έρευνα, βγάζουν φόλες για ένα δύσμοιρο, που μία στο εκατομμύριο να είναι αθώος, τραβάει τέτοιο λούκι ούτως ή άλλως και έρχεσαι και του φορτώνεις και την ανθρωποφαγία των ΜΜΕ. Καταλαβαίνεις τη διαφορά των παρακάτω μούφα διαρροών: "πληροφορία για πιθανό δράστη που διέφυγε στη Ρουμανία", "πληροφορία για 5 ληστές, αντί 3" και "πληροφορία ότι η φάση του συζύγου έχει κενά";
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2021, 15:07

Μάνα μου, αν δεν έχεις ολοκληρώσει έρευνες τέτοιου τύπου (πράγμα απίθανο τόσες μέρες μετά) δεν βγάζεις φόλες να κάνεις τη ζωή ενός δύσμοιρου πατίνι. Τις ολοκληρώνεις και μετά λες ό,τι θες με στοιχεία. Δεν είναι το πρόβλημα ότι βγήκαν στα φόρα στοιχεία, το πρόβλημα είναι ότι ενώ είναι στον αέρα η έρευνα, βγάζουν φόλες για ένα δύσμοιρο, που μία στο εκατομμύριο να είναι αθώος, τραβάει τέτοιο λούκι ούτως ή άλλως και έρχεσαι και του φορτώνεις και την ανθρωποφαγία των ΜΜΕ. Καταλαβαίνεις τη διαφορά των παρακάτω μούφα διαρροών: "πληροφορία για πιθανό δράστη που διέφυγε στη Ρουμανία", "πληροφορία για 5 ληστές, αντί 3" και "πληροφορία ότι η φάση του συζύγου έχει κενά";
Ναι, τις καταλαβαίνω αυτές τις διαφορές. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το αν αυτά που αναφέρεις είναι πληροφορίες που δίνονται από τα μμε ή από εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας.

Αυτό που καταλαβαίνω επίσης είναι ότι σε υποθέσεις που δεν υπάρχει σύλληψη του δράστη, οι έρευνες παίρνουν πολύ περισσότερο χρόνο γιατί δημιουργούν ντόμινο προς τελείως αντίθετες κατευθύνσεις. Και αυτό συνεπάγεται χρόνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

run έγραψε: 22 Μάιος 2021, 15:06
Κάπου μπλέκεις τη σκηνοθεσία, τη μουσική υπόκρουση κλπ κλπ με τα πραγματικά στοιχεία.

Αυτά μπορεί να συνέβαιναν και πριν ένα μήνα και ουδείς να είχε δώσει σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:54
Belisarius έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:49
Cecily Anne έγραψε: 22 Μάιος 2021, 14:43

Εγώ πάλι σκέφτομαι πόσο καριολόπουστες είναι της αστυνομίας. Βγάζουν τη φήμη για τα "κενά στην υπόθεση του συζύγου", τον ξανακαλούν, προφανώς δεν μπορούν να τον δέσουν με το έγκλημα και τον αφήνουν έρμαιο στα μέσα να λασπολογείται.
Για τη μία στο εκατομμύριο που μπορεί να είναι αθώος, έπρεπε να είχαν κάνει μία δήλωση τόσες μέρες μετά να το ξεκαθαρίσουν, διότι ο τύπος έχει χάσει τη γυναίκα του με φρικτό τρόπο και μετά από ένα σημείο το όλο θέμα είναι γελοιότητα.
Αυτές οι κινήσεις της αστυνομίας (παρότι σίγουρα θα εμπεριέχουν αρκετά a la greca στοιχεία) γίνονται για συγκεκριμένο λόγο και σύμφωνα με σχέδιο.
Έχουν σχέδιο να αφήνουν τον άνθρωπο, που δεν μπορούν να δέσουν με στοιχεία με το έγκλημα, να τον τρώνε τα όρνια; Να τους χαίρεστε.
Έχεις δίκιο. Μόνο μην πας να ενημερώσεις τους ειδικούς και να τους δώσεις τα φώτα σου. Ας τους να εκτίθενται.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

run έγραψε: 22 Μάιος 2021, 15:06
Ό,τι περιγράφουν πάντως είναι η κλασσική κίνηση στη γειτονιά.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Παρεμπιπτόντως μάθαμε ότι κάποιοι από αυτούς που σιδέρωναν τους ηλικιωμένους είναι ήδη ελεύθεροι

Να σημειωθεί ότι σε ό,τι αφορά στους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου, οι πληροφορίες μιλούν για Γεωργιανό που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη ως μέλος της συμμορίας που «σιδέρωνε» ηλικιωμένους στη διάρκεια ληστειών.

Από το newsit

Σε λιγότερο από 3 χρόνια είναι πάλι έξω. Και εδώ δε μπορεί να φταίει ακόμη ο νόμος Παρασκευοπουλου

https://www.epixirimatias.gr/2017/10/bl ... 6.html?m=1
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Tον ατάραχο γελαστούλη Φούκα που σκότωσε 5 ανθρώπους τον βλέπεις; Ξέρει το εγκληματολογικό τη δουλειά του.

Άβαταρ μέλους
Belisarius

Στύγιος έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:13 Tον ατάραχο γελαστούλη Φούκα που σκότωσε 5 ανθρώπους τον βλέπεις; Ξέρει το εγκληματολογικό τη δουλειά του.

Εντυπωσιακά ατάραχος. Ξέρουμε αν είχε ψυχοπάθεια;
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

Belisarius έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:24
Στύγιος έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:13 Tον ατάραχο γελαστούλη Φούκα που σκότωσε 5 ανθρώπους τον βλέπεις; Ξέρει το εγκληματολογικό τη δουλειά του.

ενας εναντιον 5 οπλισμενων
ο ανθρωπος πρεπει να ειχε αρχαιο σπαρτιατικο αιμα μεσα του
Στύγιος

Στη φυλακή χτυπιόταν ότι ήταν υπό την επήρεια του Σατανά. Εκεί όμως να μείνει και να σαπίσει . Προκάλεσε και 2 παράπλευρες απώλειες . Μάνα και αδερφή αδικοχαμένου...αυτοκτόνησαν.
Στύγιος

Στύγιος έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:30

Στη φυλακή χτυπιόταν ότι ήταν υπό την επήρεια του Σατανά. Εκεί όμως να μείνει και να σαπίσει . Προκάλεσε και 2 παράπλευρες απώλειες . Μάνα και αδερφή αδικοχαμένου...αυτοκτόνησαν.

ΣΣ : Θα πλήρωνα ευχαρίστως φυλακισμένους για να τον βιάζουν κάθε μέρα και πάλι λίγο είναι. Εδώ γύριζε και εκτελούσε τα θύματα με χαριστική βολή.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

Στύγιος έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:37

ΣΣ : Θα πλήρωνα ευχαρίστως φυλακισμένους για να τον βιάζουν κάθε μέρα και πάλι λίγο είναι. Εδώ γύριζε και εκτελούσε τα θύματα με χαριστική βολή.
τα θυματα του εδιναν χαριστικες βολες σε ανυπερασπιστα αοπλα ακινδυνα ζωα,χωρις να εχουν αναγκη απο τροφη,μονο για διασκεδαση :-?
αυτο ηταν οκ?
Στύγιος

Καdy έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:45
Στύγιος έγραψε: 22 Μάιος 2021, 17:37

τα θυματα του εδιναν χαριστικες βολες σε ανυπερασπιστα αοπλα ακινδυνα ζωα,χωρις να εχουν αναγκη απο τροφη,μονο για διασκεδαση :-?
αυτο ηταν οκ?
Εντάξει, πήρες το 1 λεπτό δημοσιότητας , δεν διαλέγομαι άλλο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”