Δε θα ειχε συμβει το μοιραιο γεγονος . το εγραψα και πιο πισω . ( πηρα το ''κοψιμο του υπηρεσιακου'' κυριολεκτικα και λεω τι λεει τωρα ποσα χιλιομετρα επρεπε να πηγαινε το Xt για να το εκοβε στη μεση το οχημα ???sys3x έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:38Ευχαρίστως, αν, λέω αν, δεν έκοβε τον δρόμο στη μέση το υπερεσιακό όχημα, τι λες να γινόντανε σε αυτήν την περίπτωση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τροχαίο στην Βουλή με υπηρεσιακό όχημα
Re: Τροχαίο στην Βουλή με υπηρεσιακό όχημα
- Λίνο Βεντούρα
Τι μαλακία θέλεις να πεις με αυτό που παραθέτεις;enaon έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:39μιλαμε για την Β Σοφίας ακόμα ή λέμε άσχετα;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:17
Όχι, δεν κάνει καλά. Είναι δημόσιος κίνδυνος όποιος τρέχει σαν μαλάκας μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Το όριο είναι 50. Σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να είναι αυτός ο φονιάς.
Εθνική Οδός 54
Η Εθνική Οδός 54 (ΕΟ54) συνδέει την Αθήνα με τη Ραφήνα μέσω του Σταυρού, διασχίζοντας σημαντικό μέρος του πολεοδομικού ιστού της πόλης.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
δεν μπορώ να το βρώ, αλλα ειναι μέρος της εθνικής η β Σοφίας, δεν νομίζω να έχει όριο 50.
- Λίνο Βεντούρα
Ελπίζω να μην είσαι οδηγός.enaon έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:45 δεν μπορώ να το βρώ, αλλα ειναι μέρος της εθνικής η β Σοφίας, δεν νομίζω να έχει όριο 50.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
enaon έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:45 δεν μπορώ να το βρώ, αλλα ειναι μέρος της εθνικής η β Σοφίας, δεν νομίζω να έχει όριο 50.

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
ειμαι αρκετά καλός ώστε να μπορώ να βγαίνω με μονόκυκλο που πιάνει τα 50 στην Β Σοφίας, και ειμαι πολύ αργός, πάω απο τα πεζοδρόμια μην πετύχω κανέναν σπουδαίο, εσυ έχεις οδηγήσει ποτέ στην Αθήνα;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:46Ελπίζω να μην είσαι οδηγός.enaon έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:45 δεν μπορώ να το βρώ, αλλα ειναι μέρος της εθνικής η β Σοφίας, δεν νομίζω να έχει όριο 50.
Νon4me έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:40Δε θα ειχε συμβει το μοιραιο γεγονος . το εγραψα και πιο πισω . ( πηρα το ''κοψιμο του υπηρεσιακου'' κυριολεκτικα και λεω τι λεει τωρα ποσα χιλιομετρα επρεπε να πηγαινε το Xt για να το εκοβε στη μεση το οχημα ???)
Αυτό έχει μόνον σημασία, δυστυχώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
στην Αθήνα η αριθμοί διαβάζονται αλλιώς;
Στο ξαναείπα, ειναι εθνική, δεν νομίζω να εχει όριο τα 50.
- Λίνο Βεντούρα
σταμάτα να γράφεις και μην ξαναβγείς στον δρόμοenaon έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:52Στο ξαναείπα, ειναι εθνική, δεν νομίζω να εχει όριο τα 50.
ασε εμένα, και τα παπάκια μπορούν να με σκοτώσουν αν θέλουν, πές αν ξέρεις αν έχει όριο τα 50 η απλά θίχτηκες που δεν ήξερες οτι ειναι εθνική.
- Λίνο Βεντούρα
Το όριο σε κατοικημένη περιοχή είναι, το μέγιστο, 50 χλμ/ω αυτομάτως ή λιγότερο με σήμανση Εκτός συγκεκριμένες ιδιαίτερες περιπτώσεις όπου είναι μεγαλύτερο και σημαίνεται (συνήθως αυτό είναι κατάλοιπο από την εποχή πριν φτάσει ο οικισμός στον δρόμο). Το ότι είναι τμήμα της ΕΟ δεν αλλάζει κάτι.enaon έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:55ασε εμένα, και τα παπάκια μπορούν να με σκοτώσουν αν θέλουν, πές αν ξέρεις αν έχει όριο τα 50 η απλά θίχτηκες που δεν ήξερες οτι ειναι εθνική.
πολυ γενικά το λες, ίσως έχει να κάνει με ύπαρξη διαζώματος, αλλά δεν ειναι όλη η αθήνα στα 50, έχουμε κηφισίας αλεξάνδρας συγγρού σιγουρα παραπάνω. Για την Β Σοφίας ξέρεις, ή το λες έτσι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:59 Το όριο σε κατοικημένη περιοχή είναι, το μέγιστο, 50 χλμ/ω, εκτός συγκεκριμένες ιδιαίτερες περιπτώσεις όπου σημαίνεται (συνήθως αυτό είναι κατάλοιπο από την εποχή πριν φτάσει ο οικισμός στον δρόμο). Το ότι είναι τμήμα της ΕΟ δεν αλλάζει κάτι.
- Λίνο Βεντούρα
Το ξαναγράφω: από την στιγμή που δεν έχει διαφορετική σήμανση είναι 50.enaon έγραψε: 19 Μαρ 2021, 17:03πολυ γενικά το λες, ίσως έχει να κάνει με ύπαρξη διαζώματος, αλλά δεν ειναι όλη η αθήνα στα 50, έχουμε κηφισίας αλεξάνδρας συγγρού σιγουρα παραπάνω. Για την Β Σοφίας ξέρεις, ή το λες έτσι;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Μαρ 2021, 16:59 Το όριο σε κατοικημένη περιοχή είναι, το μέγιστο, 50 χλμ/ω, εκτός συγκεκριμένες ιδιαίτερες περιπτώσεις όπου σημαίνεται (συνήθως αυτό είναι κατάλοιπο από την εποχή πριν φτάσει ο οικισμός στον δρόμο). Το ότι είναι τμήμα της ΕΟ δεν αλλάζει κάτι.
αυτο ρωτάω, ξέρεις οτι δεν εχει, η απλά το λες έτσι; Σου λέω ξανα, έχουμε δρόμους μέσα στην Αθήνα που ανοίκουν στην εθνική και έχουν όριο πάνω απο 50, εισαι σίγουρος οτι η Β Σοφίας ειναι στα 50;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 281 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 25 Απαντήσεις