!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κρούσματα covid - μέλη του phorum

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Κι εγώ θα προτιμούσα να μην εκθέσω το παιδί μου σε σαλμονέλα και ένα δισεκατομμύριο άλλα παθογόνα για να γίνει το καπρίτσιο της κυβέρνησης. 100% άλλωστε θα έκανα καλύτερο homeschooling.

Εξάλλου έχω μαζί μου τον ΠΟΥ και όχι μόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Στην Κύπρο τα πάμε πολύ καλύτερα (μην μας ματιάσω). 1 κρούσμα σήμερα μόνο.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:05 Κι εγώ θα προτιμούσα να μην εκθέσω το παιδί μου σε σαλμονέλα και ένα δισεκατομμύριο άλλα παθογόνα για να γίνει το καπρίτσιο της κυβέρνησης. 100% άλλωστε θα έκανα καλύτερο homeschooling.

Τον πρώτο χρόνο θα πήγαινε καλά. Το δεύτερο χρόνο θα άρχιζε να σου απαντάει σα Χελις. Θα τον περνούσατε διαφωνόντας για το πιο δέσιμο βιβλίου είναι το μόνο αποδεκτό.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:08 Στην Κύπρο τα πάμε πολύ καλύτερα (μην μας ματιάσω). 1 κρούσμα σήμερα μόνο.
Είχατε τουρισμό φέτος; Ο κόσμος προσέχει ή αντιδρά;
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:10
- Casper - έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:08 Στην Κύπρο τα πάμε πολύ καλύτερα (μην μας ματιάσω). 1 κρούσμα σήμερα μόνο.
Είχατε τουρισμό φέτος; Ο κόσμος προσέχει ή αντιδρά;
Είχε αλλά σίγουρα μειωμένο. Ο κόσμος δεν πρόσεχε. Παραλίες, πάρτυ κτλ. Για να μας συμμαζέψουν μόνο με πρόστιμα.
Πάντως δεν το περίμενα. Δηλαδή περίμενα με τουρίστες και πτήσεις να αργούσαμε πολύ να δούμε ξανά αυτό το νούμερο.
Θα δούμε και με τα σχολεία τι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:00 Σε άλλα νέα, έχω ήδη μαζέψει στο γκάλοπ μου αρκετούς γονείς που λένε ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους σχολείο αν είναι να φοράνε μάσκες.

Το είχα πει από την αρχή ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα με αυτήν την μαλακισμένη ιδέα που δεν έχει ίχνος επιστημονικής υποστήριξης και λόγο ύπαρξης.
Ειμαι σιγουρος οτι ολοι αυτοι που ρωτησες εχουν τις αμφιβολιες τους για την αποτελεσματικοτητα της μασκας και οχι οτι απλα ειναι ψεκασμενοι covidiots.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:05 Κι εγώ θα προτιμούσα να μην εκθέσω το παιδί μου σε σαλμονέλα και ένα δισεκατομμύριο άλλα παθογόνα για να γίνει το καπρίτσιο της κυβέρνησης. 100% άλλωστε θα έκανα καλύτερο homeschooling.

Ναι, π.χ. έχεις και τους μισούς ταξιτζήδες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:15

Ναι, π.χ. έχεις και τους μισούς ταξιτζήδες.
Σημασία έχει ότι έχω αξιόπιστους επιστήμονες. Αυτούς που μετράνε και δεν είναι φερέφωνα κυβερνήσεων. Και αυτοί λένε όχι μάσκες σε παιδιά και ότι οι μάσκες δεν υπάρχουν σοβαρά επιστημονικά στοιχεία ότι μπορεί να βοηθάνε. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να βοηθάνε ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με άλλα μέτρα. Και επίσης φυσικά λένε ότι είναι επικίνδυνες, γιατί ενέχουν σοβαρές πιθανότητες μολύνσεων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:10

Τον πρώτο χρόνο θα πήγαινε καλά. Το δεύτερο χρόνο θα άρχιζε να σου απαντάει σα Χελις. Θα τον περνούσατε διαφωνόντας για το πιο δέσιμο βιβλίου είναι το μόνο αποδεκτό.
Εξαιρετικά. Θα γούσταρα τρομερά.

NewModelArmy έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:14
hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:00 Σε άλλα νέα, έχω ήδη μαζέψει στο γκάλοπ μου αρκετούς γονείς που λένε ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους σχολείο αν είναι να φοράνε μάσκες.

Το είχα πει από την αρχή ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα με αυτήν την μαλακισμένη ιδέα που δεν έχει ίχνος επιστημονικής υποστήριξης και λόγο ύπαρξης.
Ειμαι σιγουρος οτι ολοι αυτοι που ρωτησες εχουν τις αμφιβολιες τους για την αποτελεσματικοτητα της μασκας και οχι οτι απλα ειναι ψεκασμενοι covidiots.
Κάποιοι είναι το ένα, κάποιο το άλλο και κάποιοι και τα δυο. Τι σημασία έχει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Όχι μάσκες στα παιδιά.

Εικόνα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:20 Κάποιοι είναι το ένα, κάποιο το άλλο και κάποιοι και τα δυο. Τι σημασία έχει;
Έχει και αυτό τη σημασία του. Δεν έχω συναντήσει δια ζώσης κάποιον που να επιχειρηματολογεί λογικά και με επιχειρήματα κατά της μάσκας.
Και δεν εννοώ μόνο για χρήση σε παιδιά. Σήμερα ένας μου έλεγε για τα φίμωτρα που μπαίνουν μόνο σε σκύλους κι ότι υπάρχει σχέδιο και ένα σωρό ανοησίες μετά για τα ΙΚΕΑ. Ότι αντιδραστικό διαβάζουν και ακούνε το αναπαράγουν. Και προφανώς αν είναι κάποιος που έχει δίκιο για τη μάσκα και τρώει μαζί με αυτό όλη την άλλη παραπληροφόρηση που παρέχεται από τις ίδιες πηγές, το πρόβλημα είναι χοντρό. Είναι συνήθως της λογικής μας λένε ψέματα και συνεπώς δεν συμμορφώνεται με καμία σύσταση.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:27
hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2020, 23:20 Κάποιοι είναι το ένα, κάποιο το άλλο και κάποιοι και τα δυο. Τι σημασία έχει;
Έχει και αυτό τη σημασία του. Δεν έχω συναντήσει δια ζώσης κάποιον που να επιχειρηματολογεί λογικά και με επιχειρήματα κατά της μάσκας.
Και δεν εννοώ μόνο για χρήση σε παιδιά. Σήμερα ένας μου έλεγε για τα φίμωτρα που μπαίνουν μόνο σε σκύλους κι ότι υπάρχει σχέδιο και ένα σωρό ανοησίες μετά για τα ΙΚΕΑ. Ότι αντιδραστικό διαβάζουν και ακούνε το αναπαράγουν. Και προφανώς αν είναι κάποιος που έχει δίκιο για τη μάσκα και τρώει μαζί με αυτό όλη την άλλη παραπληροφόρηση που παρέχεται από τις ίδιες πηγές, το πρόβλημα είναι χοντρό. Είναι συνήθως της λογικής μας λένε ψέματα και συνεπώς δεν συμμορφώνεται με καμία σύσταση.
Απ' αυτούς που ξέρω εγώ να είναι ενάντια, το 90% είναι άτομα που θεωρούν ότι α) δεν κάνει τίποτα και β) είναι μολυσματικά επικίνδυνη, αμφότερα στην σωστή κατεύθυνση. Υπάρχει κι ένα 10% που λένε αυτά που λες, καθώς και πολλά άλλα που έχω ακούσει όλο αυτό το διάστημα (έχω ακούσει μακράν περισσότερα σενάρια από όσα διαδίδονται στο FB, λόγω επαφής με πάρα πολύ κόσμο που δεν θα τα έλεγε αυτά πουθενά αλλού παρά σε μαγαζί της γειτονιάς).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

https://www.inverse.com/mind-body/masks ... -less-sick

MASK WEARERS ARE “DRAMATICALLY LESS LIKELY” TO GET A SEVERE CASE OF COVID-19

Φορεστε μασκες και ακομη και αν κολλησετε θα το περασετε σαν μια γριπουλα.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Φορεσα μασκα σε ενα κατάστημα και μετα απο 10 λεπτα δεν μπορουσα να αναπνεύσω κανονικά. Εκανα πιο βαθιές αναπνοές για να χορτάσω αερα. Ανα τακτά διαστήματα την κατεβαζα λιγο για να αναπνεύσω καλυτερα. Ενιωθα οτι ξανα ανέπνεα τον αερα που εβγαζα. Επίσης άρχισε να βρωμάει μετα απο λιγο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”