!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:29
Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:21 Naida να σε ρωτήσω κάτι. Αν μείνει παράλυτος με το μυαλό να δουλεύει στο φουλ αλλά χωρίς να μπορεί ούτε την μύτη του να ξύσει που λέει ο λόγος, δεν έχει καταστραφεί η ζωή του;

Και πάλι εξαρτάται από την διαχείριση του ίδιου του ατόμου και γενικότερα το περιβάλλον.
Βασικά αυτό που ρωτάω είναι ακραίο. Εννοώ να μην μπορεί να κουνηθεί ούτε να μιλήσει αλλά το μυαλό του να δουλεύει. Όχι φυτό δλδ. Να σκέφτεται πως σήμερα, ξέρω γω, κρυώνει ή ζεσταίνεται ή πως θέλει λίγο τυρί στον λαπά που με το ζόρι το ταϊζουν και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Τι ακριβώς θα διαχειριστεί;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:32 Έλα ρε Νάιδα, αυτό θυμίζει σλογκανάκια τύπου "σημασία έχει η εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου" κλπ

Αυτό είναι κάτι που λειτουργεί μόνον σε περιπτώσεις μέτριας ή έστω ανεκτής εμφάνισης. Οι άνθρωποι που έχουν παραμορφωθεί ή έχουν γεννηθεί με δυσμορφίες, βιώνουν ερωτικό αλλά και κοινωνικό αποκλεισμό.
Τον ερωτικό αποκλεισμό τον ανέφερα κι εγώ αλλά το προσπέρασε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:35
Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:21 Naida να σε ρωτήσω κάτι. Αν μείνει παράλυτος με το μυαλό να δουλεύει στο φουλ αλλά χωρίς να μπορεί ούτε την μύτη του να ξύσει που λέει ο λόγος, δεν έχει καταστραφεί η ζωή του;

Και πάλι εξαρτάται από την διαχείριση του ίδιου του ατόμου και γενικότερα το περιβάλλον.
Βασικά αυτό που ρωτάω είναι ακραίο. Εννοώ να μην μπορεί να κουνηθεί ούτε να μιλήσει αλλά το μυαλό του να δουλεύει. Όχι φυτό δλδ. Να σκέφτεται πως σήμερα, ξέρω γω, κρυώνει ή ζεσταίνεται ή πως θέλει λίγο τυρί στον λαπά που με το ζόρι το ταϊζουν και να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Τι ακριβώς θα διαχειριστεί;
Το ότι δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Δεν είναι και το καλύτερο συναίσθημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 05 Ιουν 2020, 11:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:38

Το ότι δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη βοήθεια των άλλων.
Άρα, θα είναι μες στην τρελή χαρά για αυτό;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:39

Άρα θα είναι μες στην τρελή χαρά για αυτό;
Δεν θέλω να γράψω την προσωπική μου άποψη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:41

Τι εννοείς; Πως επειδή θα σκέφτεται πως υπάρχουν και χειρότερα απ' τον να τον φροντίζουν άλλοι, δλδ να μην τον φροντίζει κανένας, έχει έστω έναν λόγο να ζει και πως ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γίνει και κανένα θαύμα και να ξαναγίνει καλά, οπότε να και ο δεύτερος λόγος για να ζει και να ελπίζει;
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Kάποιος από τους fb φίλους έγραψε ότι ίσως είναι μπλεγμένο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο. Αυτός ο φίλος έχει ζήσει όλο το δράμα της διαφθοράς με τον γιό του που σκοτώθηκε εν υπηρεσία από ελαττωματικό υπηρεσιακό όχημα (γνώριζαν ότι είναι ελαττωματικό) και με τις δίκες που έγιναν. Βγήκαν όλοι αθώοι, χωρίς καμία ευθύνη.
Κάτι τέτοιο είχα και εγώ στο μυαλό μου.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Εγώ επιμένω ότι αν το θύμα ήταν μέτριας εμφάνισης, η δράστης ήταν πολύ πιο πιθανό να βρισκόταν στον κοινωνικό και ερωτικό της κύκλο.

Αυτό όμως είναι ένα νέας κοπής έγκλημα, στη σόσιαλ μίντια εποχή που διανύουμε. Πλέον ο κάθε ΑΣΧΕΤΟΣ μπορεί να πάρει και να βλάψει.

Εγώ έτσι έχω εκλάβει την αντιμετώπιση από τα μίντια και όχι με την πατριαρχική λογική κλπ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Δηλαδή το "δίδαγμα" είναι ότι αυτές που κάνουν ινσταγκραμ-μόντελινγκ, ντόλτσε-βίτα μόντελιγκ και σόσιαλ-μίντια μόντελινγκ (ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό) θα πρέπει να έχουν συνείδηση του ρίσκου, ότι τις φωτογραφίες τους τις βλέπουν κάποιες άλλες, σαλές γυναίκες, οι οποίες μπορεί να τις γυρίζουν τα μυαλά από τη ζήλια.

Το ζήτημα δεν είναι πατριαρχικό, αλλά εσωτερικό γυναικείο θέμα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:32
Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:11
Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:49

Μπορεί να μην καταστραφεί αλλά σίγουρα θα ρημαχτεί. Το λέω εγώ που έχω ξαδέρφη που κάηκε παιδί από το περιεχόμενο κατσαρόλας, τράβηξε των παθών της τον τάραχο να ζήσει κι έζησε για πάρα πολύ καιρό με αφόρητους πόνους, (σκεφτείτε το κι αυτό λίγο, είμαι σίγουρη πως η κοπέλα που συζητάμε πονάει κάθε μέρα) κι αφού γλύτωσε τον κίνδυνο, ζει με τα σημάδια. Σκέψου να περάσεις παιδική ηλικία και εφηβία με το κορμί σου καμένο. Τι αυτοπεποίθηση θα έχεις στα 18 και πως θα βιώνεις την απόρριψη λόγω "εμφάνισης". Εδώ το άλλο έχει αιμαγγείωμα στο πόδι και δεν νιώθει καλά.

Σκέψου τώρα κι αυτή που είχε συνηθίσει επί 34 χρόνια να βλέπει άλλο πρόσωπο στον καθρέφτη και τώρα που πρέπει να "συνηθίσει' το καινούριο της πρόσωπο, καμένο απ' το οξύ. Ας μη δουλευόμαστε λοιπόν.
Ξαναλέω λοιπόν ότι είναι θέμα της προσωπικής διαχείρισης του κάθε θύματος για να αποφασίσει αν καταστράφηκε καταστράφηκε η ζωή του. Κατά τη γνώμη μου οι περιπτώσεις που πραγματικά καταστρέφεται η ζωή καποιου είναι α) να μείνει εγκεφαλικά νεκρός β) να χάσει παιδί.
Η γνώμη μου είναι αυτή έτσι.
Έλα ρε Νάιδα, αυτό θυμίζει σλογκανάκια τύπου "σημασία έχει η εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου" κλπ

Αυτό είναι κάτι που λειτουργεί μόνον σε περιπτώσεις μέτριας ή έστω ανεκτής εμφάνισης. Οι άνθρωποι που έχουν παραμορφωθεί ή έχουν γεννηθεί με δυσμορφίες, βιώνουν ερωτικό αλλά και κοινωνικό αποκλεισμό.
Τον ερωτικό ναι, κοινωνικό εν μέρει. Και να εργάζονται μπορούν και να έχουν κοινωνικές σχέσεις κτλ. Το ότι είναι ερωτικά αποκλεισμένοι είναι βαρύ αλλά όχι ασήκωτο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Αυτό που παίζει με τα σοσιαλ μίντια είναι πειραγμένες φωτογραφίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Επίσης να αναφέρω πως η Ήρα δεν εκδικήθηκε ποτέ τον Δία για τα ξενοπηδήματα του αλλά τα τσουλάκια που άνοιγαν τα πόδια τους.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Εμείς είχαμε μια καθηγήτρια με μια καφέ ελιά που αν και επίπεδη κάλυπτε ολόκληρο το δεξί μάγουλο. Επίσης δεν ήταν όμορφη. Τώρα είναι γύρω στα 70, έχει επιπλέον γεμίσει ρυτίδες, πανάδες, κρέμονται διάφορα, έχει πάρει τουλάχιστον τριάντα κιλά, the usual. Την πετυχαίνω καμιά φορά στη γειτονιά. Τη θεωρώ από τα πιο άσχημα εμφανισιακά άτομα που έχουν υπάρξει.

Παρ' όλα αυτά άλλο η ασχήμια άλλο η παραμόρφωση και μάλιστα σε τέτοια επίπεδα. Τον άσχημο μπορεί να μην τον θεωρείς τόσο ελκυστικό αλλά δεν έχεις ενστικτώδη αντίδραση να αποστρέψεις το βλέμμα σου με φρίκη.

Για να είμαι ειλικρινής εμένα στις φωτογραφίες δε μου κάνει για τίποτα το ιδιαίτερο. Ήταν στο απόγειο της σωματικής της ομορφιάς (25-35) που όμως δεν ήταν και τόσο πολύ ψηλά. Ήταν μια μέση κανονική κοπέλα. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιο πιπεράτα και σεξιστικά τα κίνητρα των ΜΜΕ και αυτό φαίνεται από όλους τους μαλάκες που σχολιάζουν για χορηγούς και τέτοια από κάτω, θεωρώντας όλη η πλέμπα πως το να απολαμβάνει μια γυναίκα 35 χρονών τη σεξουαλικότητά της (με την ευρεία έννοια του όρου όχι αναγκαστικά την έννοια των γαμησιών) αποτελεί κάποιου είδους "πήγαινε γυρεύοντας".
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:36
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:32 Έλα ρε Νάιδα, αυτό θυμίζει σλογκανάκια τύπου "σημασία έχει η εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου" κλπ

Τον ερωτικό αποκλεισμό τον ανέφερα κι εγώ αλλά το προσπέρασε.
Δεν το θεωρώ καταστροφή της ζωής αν υπάρξει ερωτικός αποκλεισμός για κάποιο άτομο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

foscilis έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:56
Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Εμείς είχαμε μια καθηγήτρια με μια καφέ ελιά που αν και επίπεδη κάλυπτε ολόκληρο το δεξί μάγουλο. Επίσης δεν ήταν όμορφη. Τώρα είναι γύρω στα 70, έχει επιπλέον γεμίσει ρυτίδες, πανάδες, κρέμονται διάφορα, έχει πάρει τουλάχιστον τριάντα κιλά, the usual. Την πετυχαίνω καμιά φορά στη γειτονιά. Τη θεωρώ από τα πιο άσχημα εμφανισιακά άτομα που έχουν υπάρξει.

Παρ' όλα αυτά άλλο η ασχήμια άλλο η παραμόρφωση και μάλιστα σε τέτοια επίπεδα. Τον άσχημο μπορεί να μην τον θεωρείς τόσο ελκυστικό αλλά δεν έχεις ενστικτώδη αντίδραση να αποστρέψεις το βλέμμα σου με φρίκη.

Για να είμαι ειλικρινής εμένα στις φωτογραφίες δε μου κάνει για τίποτα το ιδιαίτερο. Ήταν στο απόγειο της σωματικής της ομορφιάς (25-35) που όμως δεν ήταν και τόσο πολύ ψηλά. Ήταν μια μέση κανονική κοπέλα. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ πιο πιπεράτα και σεξιστικά τα κίνητρα των ΜΜΕ και αυτό φαίνεται από όλους τους μαλάκες που σχολιάζουν για χορηγούς και τέτοια από κάτω, θεωρώντας όλη η πλέμπα πως το να απολαμβάνει μια γυναίκα 35 χρονών τη σεξουαλικότητά της (με την ευρεία έννοια του όρου όχι αναγκαστικά την έννοια των γαμησιών) αποτελεί κάποιου είδους "πήγαινε γυρεύοντας".
Α γεια σου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:41
Τι εννοείς; Πως επειδή θα σκέφτεται πως υπάρχουν και χειρότερα απ' τον να τον φροντίζουν άλλοι, δλδ να μην τον φροντίζει κανένας, έχει έστω έναν λόγο να ζει και πως ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να γίνει και κανένα θαύμα και να ξαναγίνει καλά, οπότε να και ο δεύτερος λόγος για να ζει και να ελπίζει;
Δεν θέλω να γράψω την άποψη μου για την εξάρτηση από τους άλλους.

Αλλά σίγουρα, είναι άλλο η ιατρικού τύπου φροντίδα και άλλο η ψυχολογική στήριξη. Και ναι, σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητα και τα δύο αλλά στις περιπτώσεις παραμόρφωσης δεν υφίσταται θέμα κάποιας οργανικής δυσλειτουργίας γιατί ο παθών μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Οπότε, αν πάει να ζήσει σε κάποιο απομονωμένο μέρος, όπου δεν θα έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος με το βλέμμα των άλλων, σαφώς και μπορεί να βρει νόημα στη ζωή του. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν ζει και κινείται σε κοινωνικό περιβάλλον εκτός του προστατευτικού πλαισίου των οικείων του.

Όπως είναι διαφορετικό το να γεννηθείς με κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, όπου με τον καιρό συνηθίζεις σε μία κατάσταση, από το να περάσεις τελείως απότομα από το πλαίσιο του "επιθυμητού" στο πλαίσιο του "ανεπιθύμητου". Αυτό είναι σαφέστατος λόγος δυστυχίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”