δεν είναι για εμάς γκέρ, εγώ είμαι κωλόφαρδος, δεν κρυώνω δεν ζεσταίνομαι, αλλά δεν θέλω να είμαι και θερμοφόρα/αιρκοντίτιον με το ζόρι, έλεος
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
αυτό το σεντόνι παιδιά της β.σενσιβλε είναι πολύ περίεργο. Ειναι απο πάνω τενσελ και από κάτω σιλικόνη, αδιάβροχο οπότε αν ιδρώσεις δεν ποτίζει από κάτω, αλλά μπορείς να ρίξεις ενα ποτήρι νερό και να εξαφανιστεί, πολύ απορροφητικό πράγμα.
δεν είναι για εμάς γκέρ, εγώ είμαι κωλόφαρδος, δεν κρυώνω δεν ζεσταίνομαι, αλλά δεν θέλω να είμαι και θερμοφόρα/αιρκοντίτιον με το ζόρι, έλεος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Ιαν 2019, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μαλλί σε σχέση με τα συνθετικά εσώρουχα υπερέχει στο ότι δεν μυρίζει εύκολα.
Έχει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ συνθετικό πλαστικό υλικό.
Για να μπορέσουν να φτιάξουν συνθετικά θερμοεσώρουχα που πλησιάζουν τα μάλλινα, ενσωματώνουν μέσα στα ύφασματα άργυρο (ασήμι) που έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες.
Έχει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες που δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ συνθετικό πλαστικό υλικό.
Για να μπορέσουν να φτιάξουν συνθετικά θερμοεσώρουχα που πλησιάζουν τα μάλλινα, ενσωματώνουν μέσα στα ύφασματα άργυρο (ασήμι) που έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες.
δες το tencel/Lyocell/Rayon μηχ, δεν ειναι συνθετικό, ειναι ευκάλυπτος νομίζω, πολυ μαλακό και απορροφητικόΜηχανικός έγραψε: 06 Ιαν 2019, 01:54 Το μαλλί σε σχέση με τα συνθετικά εσώρουχα υπερέχει στο ότι δεν μυρίζει εύκολα.
"composed of cellulose precipitated from an organic solution in which no substitution of the hydroxyl groups takes place and no chemical intermediates are formed"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Ιαν 2019, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Αποψε παιζουν κατι -16 στο νομο κοζανης
Δεν έχει καλλίτερες ιδιότητες από το μαλλί.
Έβγαλαν κάποιες εταιρίες τέτοια εσώρουχα αλλά δεν είχαν επιτυχία.
Επειδή είναι οικολογικό είναι ο κύριος λόγος που έχει κάποια χρήση στα ορειβατικά εσώρουχα.
Νομίζω ότι φτιάχνουν και μεικτά με μαλλί και πρέπει να έχω τέτοιο φανελάκι.
ναι οκ, ειναι διαφορετικό απο το μαλλι. Κανονικά κοντράρει το βαμβάκι, αλλά έχει μερικές ιδιότητες όπως η απορροφητικότητα και εξάτμιση που περνάνε και το μαλλί.Μηχανικός έγραψε: 06 Ιαν 2019, 02:15 Δεν έχει καλλίτερες ιδιότητες από το μαλλί.
Έβγαλαν κάποιες εταιρίες τέτοια εσώρουχα αλλά δεν είχαν επιτυχία.
Επειδή είναι οικολογικό είναι ο κύριος λόγος που έχει κάποια χρήση στα ορειβατικά εσώρουχα.
Νομίζω ότι φτιάχνουν και μεικτά με μαλλί και πρέπει να έχω τέτοιο φανελάκι.
στις τιμές που τα βρίσκεις γενικά δεν αξίζουν και λογικό να μην πιάσουν, ένα σεντόνι έχει και 100 λίρες, αλλά αν τύχει και τα πάρεις σε λογική τιμή, εγω τα είχα πάρει 15 νομίζω σε πριμε, είναι φοβερά νομίζω.
Ξέχασα να πω ότι το μαλλί έχει την ιδιότητα να διατηρεί ένα μεγάλο ποσοστό της θερμομόνωσής του ενώ είναι βρεγμένο.
Αντιθέτως το βαμβάκι με το που βραχεί χάνει τελείως την θερμομόνωσή του.
Γι αυτό με μάλλινα εσώρουχα όταν ιδρώσεις μετά δεν θα κρυώσεις.
Γι αυτό φόραγαν μάλλινη φανέλα στο μικρό κουλούρι.
Αντιθέτως το βαμβάκι με το που βραχεί χάνει τελείως την θερμομόνωσή του.
Γι αυτό με μάλλινα εσώρουχα όταν ιδρώσεις μετά δεν θα κρυώσεις.
Γι αυτό φόραγαν μάλλινη φανέλα στο μικρό κουλούρι.
μηχ αυτά είναι θεωρίες.
Στην Αγγλία που έχει τρομερή υγρασία, καταλάβαινες τους νιούφιδες απο το ντύσιμο. Όσοι ήταν νέοι, είχαν μάλλινα, φανελίτσες θερμικές, πουλοβεράκι και μπουφάν. Όσοι ήταν πιο παλιοί κοντομάνικο και δερμάτινο, ώστε αφού γίνεις μούσκεμα να στεγνώσεις γρήγορα.
Στην Αγγλία που έχει τρομερή υγρασία, καταλάβαινες τους νιούφιδες απο το ντύσιμο. Όσοι ήταν νέοι, είχαν μάλλινα, φανελίτσες θερμικές, πουλοβεράκι και μπουφάν. Όσοι ήταν πιο παλιοί κοντομάνικο και δερμάτινο, ώστε αφού γίνεις μούσκεμα να στεγνώσεις γρήγορα.
Στην ορειβασία αν δεν τα εφαρμόσεις αυτά που είπα σωστά, μπορεί όχι απλώς να κρυώσεις, αλλά να πεθάνεις.enaon έγραψε: 06 Ιαν 2019, 02:40 μηχ αυτά είναι θεωρίες.
Στην Αγγλία που έχει τρομερή υγρασία, καταλάβαινες τους νιούφιδες απο το ντύσιμο. Όσοι ήταν νέοι, είχαν μάλλινα, φανελίτσες θερμικές, πουλοβεράκι και μπουφάν. Όσοι ήταν πιο παλιοί κοντομάνικο και δερμάτινο, ώστε αφού γίνεις μούσκεμα να στεγνώσεις γρήγορα.![]()
δεκτό, μάλλον λες για κρύο όχι υγρασία.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μείον έπεσε το θερμόμετρο. 
-
the comet the course the tail
τα χορτάρια έχουν «δροσόπαγο». οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τσαφ έχουν.
-
να τσεκάρετε το αντιψυκτικό στο αμάξι.
τί μου έλεγε ο άλλος; παίζει αν παγώσει το νερό στη μηχανή, να σου κάνει ρήγμα; λίγο τραβηγμένο μου φάνηκε...
τί μου έλεγε ο άλλος; παίζει αν παγώσει το νερό στη μηχανή, να σου κάνει ρήγμα; λίγο τραβηγμένο μου φάνηκε...
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis