Τον μηχανισμό τον ελέγχουν άλλοι: Τσίπρας, Πολάκης, Παππάς. Μην κοιτάς τι λένε τα τρολ του διαδικτύου, ο stefanos τελείωσε. Ο σύριζα επίσης. Τρία κομμάτια θα γίνει.phorumaster έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:56Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να μην μπορεί να μαζέψει τον ελάχιστο αριθμό των 30 υπογραφών για να κατέβει. Άλλο τι έγινε πέρυσι που δεν τον ήξερε ακόμη κανείς. Και τώρα με την μομφή στην κεντρική επιτροπή την ψήφισαν 163 αλλά την καταψήφισαν και 120.Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:50Θα αστειεύεσαι φυσικά. Με χίλια ζόρια του μάζεψε ο Πολάκης τις 30 υπογραφές την προηγούμενη φορά. Και πλέον δεν υπάρχει από πίσω ο Τσίπρας να βάλει πλάτη.
Διάβασα και την περίπτωση να προσπαθήσουν να τον πάνε στην επιτροπή δεοντολογίας για να τον εμποδίσουν να κατέβει, δεν ξέρω αν ισχύει τέτοια διαδικασια-δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι θα φτάσουν στο να τον εμποδίσουν να κατέβει.
Τώρα σε νέες εκλογές δεν το αποκλείω να ξαναβγεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
https://www.in.gr/2024/09/08/politics/p ... ono-paron/ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος – «Δηλώνω παρών»
Ο Τσίπρας ασχολείται όλως ιδιαιτέρως. Το μεγαλύτερο κομμάτι του σύριζα θα ακολουθήσει τον Τσίπρα στο νέο σχήμα.phorumaster έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:59Ο Τσίπρας μου φαίνεται ότι έτσι κι αλλιώς δεν ασχολείται ιδιαίτερα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μομφή για να περάσει ακόμη και εντός της κεντρικής επιτροπής απαιτούσε και τους Τσιπρικους και τους Πολακικους. Αυτό πέρα από το αν πέρασε η μομφή τελικά δημιουργεί ένα θέμα.Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:57 Πάντως να τού τό δώσω του Πολάκη. Ότι δεν κατάφερε ο Τσίπρας τον Φεβρουάριο, το κατάφερε ο Πολάκης τον Σεπτέμβριο. Κι εύκολα μάλιστα, στο γόνα τον έσφαξε. Βοήθησε βεβαίως κι ο stefanos πού 'χε καβαλήσει ένα καλάμι τέσσερις πήχες.
-
phorumaster
Εάν ήταν έτσι δε θα ψήφιζαν 120 ακόμη και εντός της κεντρικής επιτροπής κατά νέων εκλογών. Ο μηχανισμός είναι σημαντικός αλλά δεν είναι το παν. Και η αχτσιογλου ελεγχε τον μηχανισμό αλλά έχασεΝαύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:01Τον μηχανισμό τον ελέγχουν άλλοι: Τσίπρας, Πολάκης, Παππάς. Μην κοιτάς τι λένε τα τρολ του διαδικτύου, ο stefanos τελείωσε. Ο σύριζα επίσης. Τρία κομμάτια θα γίνει.phorumaster έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:56Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να μην μπορεί να μαζέψει τον ελάχιστο αριθμό των 30 υπογραφών για να κατέβει. Άλλο τι έγινε πέρυσι που δεν τον ήξερε ακόμη κανείς. Και τώρα με την μομφή στην κεντρική επιτροπή την ψήφισαν 163 αλλά την καταψήφισαν και 120.Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:50
Θα αστειεύεσαι φυσικά. Με χίλια ζόρια του μάζεψε ο Πολάκης τις 30 υπογραφές την προηγούμενη φορά. Και πλέον δεν υπάρχει από πίσω ο Τσίπρας να βάλει πλάτη.
Διάβασα και την περίπτωση να προσπαθήσουν να τον πάνε στην επιτροπή δεοντολογίας για να τον εμποδίσουν να κατέβει, δεν ξέρω αν ισχύει τέτοια διαδικασια-δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε κάθε περίπτωση δε νομίζω ότι θα φτάσουν στο να τον εμποδίσουν να κατέβει.
-
phorumaster
Γενικά δίνει μια εντύπωση απόσυρσης, αλλά και πλέον δεν αποτελεί το ιερό τέρας εντός ΣΥΡΙΖΑ, πολλοί από τους κασσελακικους τον έχουν αποκηρύξει. Δεν αποκλείω να επανέλθει, δεδομένης της ηλικίας του, αλλά όλη αυτή η παραφιλολογία θα ξαναέρθει ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει νέο σχήμα κλπ είναι αντικρουόμενη.Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:04Ο Τσίπρας ασχολείται όλως ιδιαιτέρως. Το μεγαλύτερο κομμάτι του σύριζα θα ακολουθήσει τον Τσίπρα στο νέο σχήμα.phorumaster έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:59Ο Τσίπρας μου φαίνεται ότι έτσι κι αλλιώς δεν ασχολείται ιδιαίτερα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μομφή για να περάσει ακόμη και εντός της κεντρικής επιτροπής απαιτούσε και τους Τσιπρικους και τους Πολακικους. Αυτό πέρα από το αν πέρασε η μομφή τελικά δημιουργεί ένα θέμα.Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:57 Πάντως να τού τό δώσω του Πολάκη. Ότι δεν κατάφερε ο Τσίπρας τον Φεβρουάριο, το κατάφερε ο Πολάκης τον Σεπτέμβριο. Κι εύκολα μάλιστα, στο γόνα τον έσφαξε. Βοήθησε βεβαίως κι ο stefanos πού 'χε καβαλήσει ένα καλάμι τέσσερις πήχες.
Ψήφισαν έτσι γιατί ήταν ακόμα πρόεδρος. Από χτες τ' απόγευμα δεν είναι τίποτα, ούτε δικαίωμα συμμετοχής στα κομματικά όργανα δεν έχει. Οσονούπω θα τον πουλήσουν μπιρ παρά οι πάντες, θυμήσου το, μέχρι κι ο ναυαρχούκος.phorumaster έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:08Εάν ήταν έτσι δε θα ψήφιζαν 120 ακόμη και εντός της κεντρικής επιτροπής κατά νέων εκλογών. Ο μηχανισμός είναι σημαντικός αλλά δεν είναι το παν. Και η αχτσιογλου ελεγχε τον μηχανισμό αλλά έχασεΝαύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:01Τον μηχανισμό τον ελέγχουν άλλοι: Τσίπρας, Πολάκης, Παππάς. Μην κοιτάς τι λένε τα τρολ του διαδικτύου, ο stefanos τελείωσε. Ο σύριζα επίσης. Τρία κομμάτια θα γίνει.phorumaster έγραψε: 09 Σεπ 2024, 00:56
Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να μην μπορεί να μαζέψει τον ελάχιστο αριθμό των 30 υπογραφών για να κατέβει. Άλλο τι έγινε πέρυσι που δεν τον ήξερε ακόμη κανείς. Και τώρα με την μομφή στην κεντρική επιτροπή την ψήφισαν 163 αλλά την καταψήφισαν και 120.
-
phorumaster
Δε νομίζω ότι έχει σχέση αυτό. Η ψηφοφορία ήταν μυστική.Ναύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:11Ψήφισαν έτσι γιατί ήταν ακόμα πρόεδρος. Από χτες τ' απόγευμα δεν είναι τίποτα, ούτε δικαίωμα συμμετοχής στα κομματικά όργανα δεν έχει. Οσονούπω θα τον πουλήσουν μπιρ παρά οι πάντες, θυμήσου το, μέχρι κι ο ναυαρχούκος.phorumaster έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:08Εάν ήταν έτσι δε θα ψήφιζαν 120 ακόμη και εντός της κεντρικής επιτροπής κατά νέων εκλογών. Ο μηχανισμός είναι σημαντικός αλλά δεν είναι το παν. Και η αχτσιογλου ελεγχε τον μηχανισμό αλλά έχασεΝαύτης έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:01
Τον μηχανισμό τον ελέγχουν άλλοι: Τσίπρας, Πολάκης, Παππάς. Μην κοιτάς τι λένε τα τρολ του διαδικτύου, ο stefanos τελείωσε. Ο σύριζα επίσης. Τρία κομμάτια θα γίνει.
-
phorumaster
sharp έγραψε: 09 Σεπ 2024, 01:02![]()
https://www.in.gr/2024/09/08/politics/p ... ono-paron/ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γκλέτσος υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος – «Δηλώνω παρών»
-
giorgos mpekos
-
giorgos mpekos
βάλε.εκλογες τι γίνετε
και να κατέβει αυτοσ πού έφτιαξε το κόμμα.
και να κατέβει αυτοσ πού έφτιαξε το κόμμα.
-
giorgos mpekos
πάρε ταεροπλανο και φύγε πήγαινε σαλλα μέρη άμα δεν . Μπορείς!
-
giorgos mpekos
Πιάσε τη φραντζολα αγκαλια με την άλλη και βρίσετε τον Τσίπρα αλήτες
-
giorgos mpekos
ουρτ σε έβαλε ο Τραμπ και ο μπαιντεν

-
giorgos mpekos
άμα έχεις φιλότιμο δεν το. μαθαίνεις η το έχεις η δεν το έχεις . Και άμα δεν σε έβαζε δε θα σε ήξερε η μάνα. Σου αλλά δεν υπάρχει πιο αχάριστος από αυτόν που του κάνανε καλό

-
giorgos mpekos
ανδρουλακις γαπ εκεί που έχε σε ο Παπαντρέου βγηκαν

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση