!!! DEVELOPMENT MODE !!!

8 σεζόν G.O.T

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: 8 σεζόν G.O.T

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Παρεμπιπτόντως, και μια που μιλάμε για τον Γιούρον, φάνηκε πουθενά να καταλαβαίνει ότι τον παραμύθιασε η Σκύλα σχετικά με το παιδί "του";

Εννοώ, όταν ο Τύριον της είπε τα δακρύβρεχτα για το παιδί της στα τείχη, λογικά θα έπρεπε να το καταλάβει ο άλλος. Υποτίθεται ότι το μάθανε μόλις πριν λίγο, αλλά τον Τύριον η Σέρσεϊ έχει να τον δει από τη συνέλευση στην προηγούμενη σεζόν, που ακόμα δεν είχαν καν πηδηχτεί οι δυο τους (από όσο έχουμε καταλάβει βάσει τουλάχιστον).

Άβαταρ μέλους
The Great Leader

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Great Leader »

shrike έγραψε: 07 Μάιος 2019, 20:32 Παρεμπιπτόντως, και μια που μιλάμε για τον Γιούρον, φάνηκε πουθενά να καταλαβαίνει ότι τον παραμύθιασε η Σκύλα σχετικά με το παιδί "του";

Εννοώ, όταν ο Τύριον της είπε τα δακρύβρεχτα για το παιδί της στα τείχη, λογικά θα έπρεπε να το καταλάβει ο άλλος. Υποτίθεται ότι το μάθανε μόλις πριν λίγο, αλλά τον Τύριον η Σέρσεϊ έχει να τον δει από τη συνέλευση στην προηγούμενη σεζόν, που ακόμα δεν είχαν καν πηδηχτεί οι δυο τους (από όσο έχουμε καταλάβει βάσει τουλάχιστον).
Πρακτικά, δεν τον νοιάζει τόσο, όσο του να γίνει βασιλιάς μέσω της κρεβατοκάμαρας. Άλλα όπως και να χει, δεν βλέπω τον Euron να την βγάζει καθαρή στο προτελευταίο επεισόδιο. Πιθανώς και την Σέρσεϊ, ώστε το τελευταίο επεισόδιο να είναι Danny vs the rest.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγώ πάντα έλεγα ότι η ισχύς της Ντάνυ είναι οι σύμβουλοι της. Άμα την εγκαταλείψουν λοιπόν...
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Μάιος 2019, 20:39 Εγώ πάντα έλεγα ότι η ισχύς της Ντάνυ είναι οι σύμβουλοι της. Άμα την εγκαταλείψουν λοιπόν...
Η ισχύς της είναι η μη προβλεψημοτητα της όταν το πράμα φτασει στο απροχώρητο
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Custom_F έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:39 Δεν εχω δει τιποτα!

Δε θελω να μαθω τιποτα!

Περιμενω να παιχτουν ολαααα!!!!!

Εικόνα
Λοιπόν, άκου να δεις.

Η Σάνσα πεθαίνει στο δεύτερο επεισόδιο από ανεμοβλογιά. Η Άρυα το μαθαίνει, διακτινίζεται στο Γουίντερφελντ, παίρνει τη φάτσα της για να παραστήσει την Λέιντι οφ Γουίντερφελντ ώστε να μην ξεσηκωθούν τα πλήθη, αλλά έτσι κολλάει κι αυτή ανεμοβλογιά. Προλαβαίνει και τη σώζει ο Σαμ πριν πεθάνει κι αυτή ως ένδειξη ευγνωμοσύνης τον σβήνει από τη λίστα της.
Ο Τζον Σνόου δεν έχει ιδέα για τη συγγένειά του με την Καλίσι και συνεχίζει την ερωτική τους σχέση. Η Καλίσι όμως μάλλον κάτι έμαθε από κάπου, γιατί σε μια σκηνή πάθους που της λέει ο Τζον "τι σου κάνω μάνα μου;" αυτή του λέει "guess again".
Ο Τζέιμι καταλαβαίνει επιτέλους ότι τον γουστάρει η Μπριέν και προκαλεί σε μονομαχία τον Τόρμουντ για τα μάτια της ψηλής. Μπερδεύεται όμως κι αντί να του πετάξει το αριστερό γάντι του πετάει το δεξί χέρι, ο Τόρμουντ πέφτει νεκρός επιτόπου και ο Τζέιμι από ντροπή για το λάθος του παρατάει τα εγκόσμια και πάει να γίνει καλόγερος. Η Μπριέν μένει με το πουλί στο χέρι, οπότε την πέφτει στον Τύριον. Αυτός, σαγηνεύεται από τα κάλη και την χάρη της και πέφτει σαν ώριμο φρούτο. Η Μπριέν μαθαίνει επιτέλους τι θα πει "ένα στα όρθια".

Από τα 4 πρώτα επεισόδια, αυτά θυμάμαι έτσι στα πρόχειρα. Έχει κι άλλα πολλά βέβαια, για τη Σέρσεϊ, για τους δράκους κλπ, μόλις θυμηθώ λεπτομέρειες θα σ' ενημερώσω, μην ανησυχείς.

Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας »

Ξέχασες το πιο σημαντικό. Ότι χάρη στην ανεμοβλογιά τρελλαίνονται τα πτώματα που γίνονται ζόμπι και την πεφτουν στο Νυχτοβασιλιά και έτσι τον κατατρόπωσαν. Την ανεμοβλογιά την ξεκίνησε ο μπραν κι είναι τραγικό που έχασε την αδελφή του έτσι.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Βαριέμαι/δεν έχω χρόνο αλλιώς θα έσβηνα τον δράκο και θα έβαζα ένα Α10 εκεί που κάνει ντου :lol:

https://www.reddit.com/r/Brrrrrrrrrrrrr ... rrrrrrrrt/
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

shrike έγραψε: 07 Μάιος 2019, 20:58
Custom_F έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:39 Δεν εχω δει τιποτα!

Δε θελω να μαθω τιποτα!

Περιμενω να παιχτουν ολαααα!!!!!

Εικόνα
Λοιπόν, άκου να δεις.

Η Σάνσα πεθαίνει στο δεύτερο επεισόδιο από ανεμοβλογιά. Η Άρυα το μαθαίνει, διακτινίζεται στο Γουίντερφελντ, παίρνει τη φάτσα της για να παραστήσει την Λέιντι οφ Γουίντερφελντ ώστε να μην ξεσηκωθούν τα πλήθη, αλλά έτσι κολλάει κι αυτή ανεμοβλογιά. Προλαβαίνει και τη σώζει ο Σαμ πριν πεθάνει κι αυτή ως ένδειξη ευγνωμοσύνης τον σβήνει από τη λίστα της.
Ο Τζον Σνόου δεν έχει ιδέα για τη συγγένειά του με την Καλίσι και συνεχίζει την ερωτική τους σχέση. Η Καλίσι όμως μάλλον κάτι έμαθε από κάπου, γιατί σε μια σκηνή πάθους που της λέει ο Τζον "τι σου κάνω μάνα μου;" αυτή του λέει "guess again".
Ο Τζέιμι καταλαβαίνει επιτέλους ότι τον γουστάρει η Μπριέν και προκαλεί σε μονομαχία τον Τόρμουντ για τα μάτια της ψηλής. Μπερδεύεται όμως κι αντί να του πετάξει το αριστερό γάντι του πετάει το δεξί χέρι, ο Τόρμουντ πέφτει νεκρός επιτόπου και ο Τζέιμι από ντροπή για το λάθος του παρατάει τα εγκόσμια και πάει να γίνει καλόγερος. Η Μπριέν μένει με το πουλί στο χέρι, οπότε την πέφτει στον Τύριον. Αυτός, σαγηνεύεται από τα κάλη και την χάρη της και πέφτει σαν ώριμο φρούτο. Η Μπριέν μαθαίνει επιτέλους τι θα πει "ένα στα όρθια".

Από τα 4 πρώτα επεισόδια, αυτά θυμάμαι έτσι στα πρόχειρα. Έχει κι άλλα πολλά βέβαια, για τη Σέρσεϊ, για τους δράκους κλπ, μόλις θυμηθώ λεπτομέρειες θα σ' ενημερώσω, μην ανησυχείς.
Δεν το διάβασα ρεεεεεεε!!!!

Να σου καει το ρουτερρρρρρρρρ!!!!!

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Κουρκούας
Phorum.gr user: Κουρκούας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κουρκούας »

χμμ, θα αρχίσω να γράφω σπόιλερ στο νήμα με τις μασαμπούκες.

α, αυτή η πατάτα είναι σαν τον βισέριον, όταν....
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μάιος 2019, 16:13
Ίφιδα έγραψε: 07 Μάιος 2019, 15:44 Πάει ο δράκος μααααας :c040: :e040:
Toν χάσαμε σίγουρα; Μπορεί να μην έχει πεθάνει και να τον δούμε ως υποβρύχιο εξολοθρευτή. Ή μπορεί να τον αναστήσει ο Σνόου, που είναι από το ίδιο σόι και να' χουμε επουράνια μονομαχία μεταξύ συγγενών δράκων και ανθρώπων. :lol:

Για κάποιο λόγο δεν ανησυχώ. Περισσότερο έμεινα στη λυπημένη φατσούλα :P του λύκου.
δε θα ξαφνιαστω να ακουσω κανα release the kraken, :102:
Ο στόλoς των greyjoy είναι το kraken. Αυτό είναι το σύμβολο τους.

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Αυτό είναι καλαμάρι, μάπα σύμβολο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ίφιδα έγραψε: 07 Μάιος 2019, 21:46 Αυτό είναι καλαμάρι, μάπα σύμβολο
Το κλασσικό τέρας των θαλασσών στους περισσότερους μύθους είναι το γιγάντιο καλαμάρι.

http://www.bbc.com/earth/story/20141212 ... ife-kraken
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Jack Shephard έγραψε: 07 Μάιος 2019, 19:07
omg kai 3 lol έγραψε: 07 Μάιος 2019, 11:32αυτο να το ελεγες αν εδειχνε το καστρο απο καθε πλευρα και οχι το μισο του μισου μιας πλευρας...

οι μισοι ξεπαστρευτηκαν οι οποιοι αριθμουν δεκαδες χιλιαδες, δε σου φτανει;

εκτος απο κρυπτες για ανθρωπους υπαρχουν και κελαρια..

ρε συ Τζακ...

σκακι είναι.. τι να τους κανουν τους ασπιλους αιχμαλωτους, στρατιωτακια.. σε σχεση με αξιωματικους, ενας παραπανω λογος για να ανεβασει την ενταση της οργης της Νταυνερυς και να αναψουν τα αιματα λιγο πριν την κλιμακωση της μεγαλης μαχης
Αν το θέτεις σε προσωπικό επίπεδο εννοείται ότι δε μου έφταναν. Το κάστρο δέχτηκε ολοκληρωτική εισβολή και αλώθηκε. Δεν έμεινε κάποιο τμήμα του στο οποίο οι ζωντανοί αμύνονταν και αντιστέκονταν με επιτυχία. Εδώ ολόκληρος ο δράκος είχε μπει και επιτίθονταν από μέσα. Η αυλή θα έπρεπε να ήταν κολυμπηθρόξυλο και όλο το κάστρο να φέρει εμφανή σημάδια. Επιπλέον, ο αριθμός των νεκρών στις πυρές θα έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Λίγο πριν την Arya η μάχη φαίνεται να έχει τελειώσει και να έχει χαθεί. Έχουν απομείνει ελάχιστοι μόνο ζωντανοί που δεν αμύνονται οργανωμένα αλλά παλεύουν ο καθένας απομονωμένος πάνω ή πίσω από βουνά νεκρών. Δεν έχει καμία λογική να επιβίωσε ικανός αριθμός. Και να μη συζητήσουμε καν ότι με βάση το αντικειμενικό αξιόμαχο τους, π.χ. ο Jaime και ο Samwell μόνο κρυμμένοι θα μπορούσαν να επιβιώσουν όχι να μάχονται. Ο Jaime στο τελευταίο επεισόδιο δυσκολεύται να βγάλει τη μπλούζα του !!! Και επιβιώσε μάχης που οι νεκροί έπεφταν με ορμή στους ζωντανούς.

Το επεισόδιο με τη Missadrei μόνο την πλοκή εξυπηρετεί και είναι κατανοητό αλλά τα λογικά άλματα για να το αποδεχτείς είναι πολλά.

ο δρακος μπηκε σε ενα σημειο του καστρου επειδη εριξε ενα-δυο σημεια τοιχοποιιας δε σημαινει οτι κατερρευσε ολοκληρο το καστρο, εξαλλουεκτος απο τον δρακο οι ψοφιοι δεν ειχαν κανενα πολιορκητικο κριο

οι σκηνες της μαχης της μεγαλης νυχτας ηταν με τετοιο τροπο γυρισμενες που δε μπορουσες να κανεις αριθμητικους υπολογισμους, οτι πηγαιναν για ηττα πριν τη μεγαλη ανατροπη δε σημαινει οτι ειχαν απομεινει μια χουφτα

τελος νομιζω πως ο Jaime και πριν τη μαχη ειχε προβλημα να βγαλει το μπλουζακι του... :p2: :D
Άβαταρ μέλους
Northerner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northerner »

Δεν ξέρω, κομπανιέρος. Μετά το προηγούμενο επεισόδιο δεν έχω μεγάλες προσδοκίες για το φινάλε. Αφού το όνομα είναι "Τραγούδι για φωτιά και πάγο'' δεν μπορείς να τελειώσεις σ αυτόν τον τρόπο το βασικό θέμα του έργου. Εντάξει, κάποιος θα πει ότι η σειρά ονομάζεται "Παιχνίδι θρόνων'', whatever....

Anyway, για το τελευταίο επεισόδιο πολύ εδώ σχολιάζουν γιατί η Cersei δεν τους τελείωσε ενώ ήταν λίγοι και έξω από τα τείχη. Μα γιατί να το κάνει; Αυτή έχει ballistas (δεν ξέρω πώς τους λέμε εμείς οι έλληνες, δεν έχει άρθρο στη Βικι) που είναι καλύτερα από κανόνια. Η Ντένι πρέπει να φοβάται. Προφανώς τα βέλη τους είναι καλύτερα από Panzergranate 39 fired από το ένδοξο PzKpfw VI Ausf. E „Tiger“. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις ζημιές που αυτά inflict. Μου θυμίζουν τα crossbows στους "Vikings" που ήταν σαν πολυβόλα. Αν κάποιος δεν το ξέρει τα crossbows δεν είναι handheld MG 42. Εντάξει, εδώ κάποιος θα πει ο είναι φαντασία όμως εγώ θα πω μόνο ένα πράγμα - terrible writing. Περιμένω με ενδιαφέρον τι γέλιο θα είναι η τελευταία μάχη, αν έχει τέτοια.

Σας αφήσω αυτές τις εικόνες.

Εικόνα
:fp:

Αυτό είναι λίγο αιρετικό αφού όλοι εδώ είμαστε φανατισμένοι ορθόδοξοι, αλλά είναι καλό. Όπως όλοι ξέρετε χτες ήταν η μέρα του Αγίου Γεωργίου, φιέστα ναθιονάλ η γιορτή του ενδόξου βουλγαρικού στρατού.

Εικόνα

Εικόνα
:smt005:
Lost are only those who abandon themselves!
Oberst Hans-Ulrich Rudel
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εγώ έχω μία ακόμη απορία.

Γιατί τα μαλλιά της Σέρσι δεν έχουν μακρύνει; Πιστεύετε ότι είναι σκηνοθετική παράβλεψη ή κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”