Καλό θα ήταν να παραδέχεσαι όταν κάνεις λάθος. Η καύση του έλαιου σιλικόνης παράγει οξείδιου του πυριτίου. Κάτι τέτοιο δεν βρέθηκε στον χώρο !
Εσύ έγραψες ότι το ελαιο σιλικονης δεν εκρηγνυται.
Το έβαλα και χτες
Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2025, 01:12
Ηλιθιότητες ε;
Εδω ας πούμε, η μελέτη του Herbert F. Vogel στο Los Alamos (1984) , μας λέει ότι προϊόντα διάσπασης που δημιουργούνται από ηλεκτρικό τόξο σε περιβάλλον ελαίου σιλικόνης μπορούν να σχηματίσουν ένα εξαιρετικά εκρηκτικό μείγμα με τον αέρα:
Το δελτίο ασφαλείας της Redox Ltd αναφέρει ότι τα δοχεία που περιέχουν έλαια σιλικόνης ενδέχεται να εκραγούν όταν θερμανθούν με το flash point να είναι >120-330 βαθμούς Κελσίου.
Ξέρεις τι θερμοκρασίες αναπτύσσονται σε ένα ηλεκτρικό τόξο; Σύμφωνα με την OSHA,
An electric arc is a type of electrical explosion. The electric arc produces a bright flash of hot gas, where temperatures can exceed 35,000 °F (19,400 °C), nearly four times the heat of the sun’s surface.
Let them make the first mistake. We make the last move.
sharp έγραψε: 25 Ιαν 2025, 21:40
Στο Περού πριν κάτι μήνες έπεσε μια γέφυρα, σκοτώθηκαν κάμποσοι και τα ίδια έκαναν/έγραφαν/έκραζαν.
Ευλογημένη ΕΕ, έσωσες τη χώρα και τα 10 εκατ. φουκαράδων που θα έτρωγαν τώρα από τα σκουπίδια.
για αυτο καπου καπου γραφεις μκλς ...το ανθρωπινο δυναμικο που εφυγε θα αλλαζε το πολιτικο
σκηνικο ....πρεπει να εφυγε κοντα στο ενα μυριο
Δεν λες καλά που μπορούσαν; Θα ήταν σαν τους λάθρο αν δεν υπήρχε η ΕΕ.
δεν ειπαμε οτι επιτηδες χαλασαν τον πρωτογενη τομεα και την βαρια βιομηχανια
με εντολες και της εε; ......το ιδιο εγινε και στην ρωσια οταν δεν εκανε εισαγωγες αναγκασθηκε
να τα παραγει στο εδαφος της ....σημερα η βιομηχανια της ρωσιας παραγει περισσοτερα προιοντα
Καλό θα ήταν να παραδέχεσαι όταν κάνεις λάθος. Η καύση του έλαιου σιλικόνης παράγει οξείδιου του πυριτίου. Κάτι τέτοιο δεν βρέθηκε στον χώρο !
Το έβαλα και χτες
Ηλιθιότητες ε;
Εδω ας πούμε, η μελέτη του Herbert F. Vogel στο Los Alamos (1984) , μας λέει ότι προϊόντα διάσπασης που δημιουργούνται από ηλεκτρικό τόξο σε περιβάλλον ελαίου σιλικόνης μπορούν να σχηματίσουν ένα εξαιρετικά εκρηκτικό μείγμα με τον αέρα:
Το δελτίο ασφαλείας της Redox Ltd αναφέρει ότι τα δοχεία που περιέχουν έλαια σιλικόνης ενδέχεται να εκραγούν όταν θερμανθούν με το flash point να είναι >120-330 βαθμούς Κελσίου.
Ξέρεις τι θερμοκρασίες αναπτύσσονται σε ένα ηλεκτρικό τόξο; Σύμφωνα με την OSHA,
An electric arc is a type of electrical explosion. The electric arc produces a bright flash of hot gas, where temperatures can exceed 35,000 °F (19,400 °C), nearly four times the heat of the sun’s surface.
Το έλαιο σιλικόνης δεν εκρήγνυται. Ξανά λέω. Διαβάζεις αλλά μάλλον δεν ξέρεις να μεταφράζεις.
Το σημείο ανάφλεξης είναι πάνω από 300 βαθμοί κελσίου και ως αποτέλεσμα έχουμε οξείδιο του πυριτίου που απουσιάζει. Η θερμοκρασία που μετρήθηκε δεν ξεπέρασε τους 1500 βαθμούς κελσίου.
Αντιθέτως η έκθεση του ΓΚΧ αποδεικνύει ότι υπάρχουν άλλου είδους υδρογονάνθρακες.
Το πόρισμα Κοκοτσάκη είναι πλήρες και συμφωνοί και με τα υπόλοιπα πορίσματα.
Το έβαλα και χτες
Ηλιθιότητες ε;
Το έλαιο σιλικόνης δεν εκρήγνυται. Ξανά λέω. Διαβάζεις αλλά μάλλον δεν ξέρεις να μεταφράζεις.
Να στο μεγενθύνω τότε. Διάβασε τις 3 πρώτες γραμμές και πες μου τι λεει
Σύμφωνα με τεχνική έκθεση που είδε το NEWS247 και η οποία βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή, τα φορτία αυτά φαίνεται ότι βρίσκονταν τοποθετημένα μαζί με λαμαρίνες, στα βαγόνια 1, 2 και 3.
Κοκοτσακης
Έχετε μπερδέψει την βούρτσα.
Αυτό αποτελεί μέρος της τεχνικής έκθεσης του Μιχόπουλου Αχιλλέα.
Επειδή μου προξένησε εντύπωση αυτό με το ηλεκτρικό τόξο , ρώτησα τον ηλεκρομηχανολόγο μου και μου είπε ότι το ηλεκτρικό τόξο είναι όπως είναι η ηλεκτροκόλληση μπορεί να γίνει όντος τόξο στιγμιαία και σε μικρή απόσταση μεταξύ μιας διαφοράς δυναμικού μια λεπτή ακίδα.
Στιγμιαία γίνεται γιατί το ίδιο το τόξο θα έχει ροπή τον μηδενισμό του.
Πάντα αυτό γίνετε.
Τίποτα δεν κάνει το τόξο στα βαγόνια.
Όλα είναι μπούρδες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ευρήματα που συμπεριέλαβε στην έκθεση της η ομάδα Anubis και βρίσκονται στα χέρια του ανακριτή, δικαιολογούν την πιθανή μεταφορά φορτίου σε ξύλινη παλέτα με ιμάντα πρόσδεσης. Η παρουσία των παραπάνω σε οποιοδήποτε άλλο βαγόνι της εμπορικής, πέραν των τριών, δε φαίνεται να δικαιολογείται.
Σοβαρά τώρα;
Το έβαλα και χτες
Δεν ευσταθεί διότι βρέθηκε το έλαιο σιλικόνης ατόφιο, ενώ δεν βρέθηκε διοξείδιο του πυριτίου. Που υποστηρίζεται μάλιστα από τις θερμοκρασίες που μετρήθηκαν.
Αντιθέτως τόσο το πόρισμα του γενικού χημείου του κράτους, όπου βρέθηκαν ξυλόλιο, τουλόλιο , όπως και η έκθρεση τραυματισμού του πυροσβέστη ενισχύουν την ύπαρξη παράνομου φορτίου.
Niki έγραψε: 26 Ιαν 2025, 21:54
Επειδή μου προξένησε εντύπωση αυτό με το ηλεκτρικό τόξο , ρώτησα τον ηλεκρομηχανολόγο μου και μου είπε ότι το ηλεκτρικό τόξο είναι όπως είναι η ηλεκτροκόλληση μπορεί να γίνει όντος τόξο στιγμιαία και σε μικρή απόσταση μεταξύ μιας διαφοράς δυναμικού μια λεπτή ακίδα.
Πάντα αυτό γίνετε.
Όλα είναι μπούρδες.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν ευσταθεί διότι βρέθηκε το έλαιο σιλικόνης ατόφιο, ενώ δεν βρέθηκε διοξείδιο του πυριτίου. Που υποστηρίζεται μάλιστα από τις θερμοκρασίες που μετρήθηκαν.
Αντιθέτως τόσο το πόρισμα του γενικού χημείου του κράτους, όπου βρέθηκαν ξυλόλιο, τουλόλιο , όπως και η έκθρεση τραυματισμού του πυροσβέστη ενισχύουν την ύπαρξη παράνομου φορτίου.
Σταμάτα να αναμασας αυτά που λέει ο Κοκοτσάκης και η ομάδα του για αρχή, αν θες να μιλήσουμε.
Niki έγραψε: 26 Ιαν 2025, 21:54
Πάντα αυτό γίνετε.
Όλα είναι μπούρδες.
Ακριβώς έτσι μου το περιέγραψε όπως το δείχνουν τα βιντεο και μου τόνισε μάλιστα είναι πάντα στιγμιαίο έχει ροπή στον μηδενισμό του.
Για να προκαλέσει ζημιά πρέπει απλά να υπάρχουν ακριβώς στο σημείο που κάνει την ακίδα είτε εκρηκτικά ή πολύ εύφλεκτα υλικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αναφέρεται το υλικό που νοθεύει κάποιος την βενζίνη
Δεν ξέρω αν αυτό είναι ΚΑΙ πολεμικό υλικό ..σε κάθε περίπτωση παρανόμως ήταν εκεί.
Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρει : « Είμαι μάρτυρας του Βαγγέλη Ζαμπούνη, που 10 μήνες μετά από τα Τέμπη δολοφονήθηκε έξω από το βενζινάδικο του, ο οποίος μου είχε αναφέρει πως ήταν δικιά του ιδιοκτησία οι χημικοί διαλυτές που ήταν επάνω στην εμπορική αμαξοστοιχία
. Σε μια τυχαία συνάντηση μας, μετά από 3-4 μήνες από το δυστύχημα τον είχα ρωτήσει τι γίνεται με αυτή την υπόθεση και αν φοβάται, εκείνος μου παραδέχτηκε πως όντως του ανήκουν και πως πλέον δεν φοβάται καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός και θεωρούσε ότι είχε λήξει το θέμα, βέβαια ήταν το διάστημα που μέχρι τότε δεν είχε αποκαλυφθεί ακόμα για το ξυλόλιο, ήταν στην αρχή που είχαν πει πως δεν υπήρχε κάτι παράνομο επάνω.
Το χημικό καύσιμο έχει τεράστιο κέρδος, εκατομμύρια, διότι είναι πολύ φθηνά τα υλικά.
Πίσω απ’ όλα αυτά και πίσω από τις ενέργειες αυτού του ανθρώπου που πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή, υπήρχαν τεράστιες μίζες και πολλά εκατομμύρια, κάποια από αυτά τα εκατομμύρια πήγαιναν σε χέρια ανθρώπων που βρίσκονταν σε θέσεις εξουσίας για να υπάρχει κάλυψη.
Προσωπική μου άποψη είναι πως, προσπαθούν να καλύψουν ότι έγινε στα Τέμπη γιατί υπήρχαν πολλά εκατομμύρια δοσμένα σε διάφορα χέρια του κρατικού μηχανισμού δεν μπορούσαν να βγουν και να πούνε τι συμβαίνει διότι θα έμπλεκαν όλοι τους, με τόσα νεκρά παιδιά είναι λογικό να υπάρχει πανικός και να προσπαθούν να το καλύψουν και όχι να αποκαλύψουν κάτι που εμπλέκονται οι ίδιοι αλλά και πάρα πολλά πρόσωπα από πίσω».
Τονίζει ο Απόστολος Πετράκης.
Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο παρακάτω link
Niki έγραψε: 26 Ιαν 2025, 22:22
Ακριβώς έτσι μου το περιέγραψε όπως το δείχνουν τα βιντεο και μου τόνισε μάλιστα είναι πάντα στιγμιαίο έχει ροπή στον μηδενισμό του.
Για να προκαλέσει ζημιά πρέπει απλά να υπάρχουν ακριβώς στο σημείο που κάνει την ακίδα είτε εκρηκτικά ή πολύ εύφλεκτα υλικά.
μήπως σου διέφυγαν οι εκρήξεις στους μετασχηματιστές/γεννήτριες;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.