Jolly Roger έγραψε: 18 Απρ 2019, 01:25
τον Ραμέλ Κάρι; Τίμιος. Αλλά χρειάζεται καλύτερος. Με έναν τύπου Ντιλέινι/Γουοναμέικερ δίπλα στον καράφλα δε θα σε πιάνει κανείς.
ο γουναμεικερ μαζι με τον καλαθη δεν μπορουν να παιξουν
για να ερθει ο γουοναμεικερ θα θελει κανενα εκατομμυριο μινιμουμ
θες εναν ασσο με αλλα χαρακτηριστικα απο του καλαθη που να παιζει και 2 (μακαρι σλουκα) και να κρατησεις κιλπατρικ και λανγκφορντ συν κονιαρη και αποδεσμευση παππα
Σλούκας θέλει παραπάνω από τον Γουοναμέικερ ρε.
Mε κάναν Κινέζο των 45 PPG στο CBA θα βολευτούμε, τύπου Άαρον Τζάκσον, Ντάριους Άνταμς κλπ. Καλύτερος όλων αυτών είναι ο Νόρις Κόουλ αλλά τον πήρε η Μπουντούσνοστ.
Jolly Roger έγραψε: 18 Απρ 2019, 01:31
Τον Ντάγκλας της Νταρουσάφακα
ή τον Άνταμς
ή τον Τζο Γιανγκ
ή τον Ρότσεστι
ή τον ΜακΚο
ή τον Τζόρνταν Κρόφορντ
ή επιστροφή τρελοΜιχάλη
νταγκλας ελεγα και εγω απο την στιγμη που δεν ερχεται ο σλουκας
ή τον Άνταμς
ή τον Τζο Γιανγκ
ή τον Ρότσεστι
ή τον ΜακΚο
ή τον Τζόρνταν Κρόφορντ
ή επιστροφή τρελοΜιχάλη
νταγκλας-καλαθης-λαρεντζακης-κιλπατρικ-λανγκφορντ
Ντάγκλας και Έρικ μαζί είναι καλό πακέτο (αφού το ονειρικό Ντιλέινι-Ντέιβις είναι ανέφικτο).
ή τον Άνταμς
ή τον Τζο Γιανγκ
ή τον Ρότσεστι
ή τον ΜακΚο
ή τον Τζόρνταν Κρόφορντ
ή επιστροφή τρελοΜιχάλη
νταγκλας-καλαθης-λαρεντζακης-κιλπατρικ-λανγκφορντ
Ντάγκλας και Έρικ μαζί είναι καλό πακέτο (αφού το ονειρικό Ντιλέινι-Ντέιβις είναι ανέφικτο).
και ρολ στο 3 και κουζμινσκας στο 4
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Η σειρά της Μπασκόνια έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά το σημερινό αποτέλεσμα δικαιώνει την επιθυμία μου να σταυρώσουμε με την ΤΣΣΚΑ που έχει αρκετές αδυναμίες φέτος και η έδρα της δεν ασκεί πίεση στον αντίπαλο.
Να δούμε αν και ο μέγιστος Σάρας γκρεμίσει τα τσιμέντα σήμερα. Στα ματς στο Κάουνας θα πέσουν κορμιά όπως και να έχει.
Τράκη μην ασχοληθείς με τον μπαρμπα-Πιτίνο το καλοκαίρι, δώστα όλα για να φέρεις τον Σάρας. Ο τύπος μπορεί να σε πάει φ4 ακόμα και με Λούντζη-Καλαϊτζάκη.