Γεροντοαμαξο. Άσε που είναι αντιεμπορικο, καλά στέφανα γιατί το παντρευτηκες..talaipwros έγραψε: 11 Οκτ 2023, 22:15
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... us-ct-200h
Κανε και λιγο παζαρι και καλοριζικο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
- EKPLIKTIKOS
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Έχει δίκιο ο ταλαίπωρος όμως, αν οδηγάς σα γέρος και σε αγχώνουν οι πιθανότητες βλάβης, αυτά είναι τα αυτοκίνητα. Παίρνεις ένα κάμρι λίγο πριν τη σύνταξη και σε θάβουν κιόλας μέσα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- EKPLIKTIKOS
Παίρνεις ένα γιαρις κ καθάρισες. Δεν αγοράζουμε αντιεμπορικα μοντέλα εκτός αν ξέρουμε καλά τι κάνουμεChilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:16 Έχει δίκιο ο ταλαίπωρος όμως, αν οδηγάς σα γέρος και σε αγχώνουν οι πιθανότητες βλάβης, αυτά είναι τα αυτοκίνητα. Παίρνεις ένα κάμρι λίγο πριν τη σύνταξη και σε θάβουν κιόλας μέσα
Πήρε γιαρις ένας γνωστός,μεταχειρο,του καίει λάδι και συμπληρώνει,περίεργο για γιαρις αλλά συμβαίνει.
- Chilloutbuddy
Aυτό είπα κι εγώ, λέξους. Δηλαδή τογιότα με ηχομόνωση και καλύτερες ταπετσαρίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:25Παίρνεις ένα γιαρις κ καθάρισες. Δεν αγοράζουμε αντιεμπορικα μοντέλα εκτός αν ξέρουμε καλά τι κάνουμεChilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:16 Έχει δίκιο ο ταλαίπωρος όμως, αν οδηγάς σα γέρος και σε αγχώνουν οι πιθανότητες βλάβης, αυτά είναι τα αυτοκίνητα. Παίρνεις ένα κάμρι λίγο πριν τη σύνταξη και σε θάβουν κιόλας μέσα
-
talaipwros
Καλα, δεν ειναι μονο αυτες οι διαφορες βέβαια και επισης τα Lexus ειναι made in Japan.Chilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:58Aυτό είπα κι εγώ, λέξους. Δηλαδή τογιότα με ηχομόνωση και καλύτερες ταπετσαρίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:25Παίρνεις ένα γιαρις κ καθάρισες. Δεν αγοράζουμε αντιεμπορικα μοντέλα εκτός αν ξέρουμε καλά τι κάνουμεChilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:16 Έχει δίκιο ο ταλαίπωρος όμως, αν οδηγάς σα γέρος και σε αγχώνουν οι πιθανότητες βλάβης, αυτά είναι τα αυτοκίνητα. Παίρνεις ένα κάμρι λίγο πριν τη σύνταξη και σε θάβουν κιόλας μέσα
Ολα οσα ερχονται Ευρώπη ειναι made in Japan και υπαρχουν και κατι λιγα που φτιάχνονται σε καναδα και ΗΠΑ
- EKPLIKTIKOS
Δεν υπάρχουν στην ΕλλάδαChilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:58Aυτό είπα κι εγώ, λέξους. Δηλαδή τογιότα με ηχομόνωση και καλύτερες ταπετσαρίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:25Παίρνεις ένα γιαρις κ καθάρισες. Δεν αγοράζουμε αντιεμπορικα μοντέλα εκτός αν ξέρουμε καλά τι κάνουμεChilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:16 Έχει δίκιο ο ταλαίπωρος όμως, αν οδηγάς σα γέρος και σε αγχώνουν οι πιθανότητες βλάβης, αυτά είναι τα αυτοκίνητα. Παίρνεις ένα κάμρι λίγο πριν τη σύνταξη και σε θάβουν κιόλας μέσα
- Chilloutbuddy
Καλά το πού φτιάχνεται το καθε τι ασχολιόμασταν τη δεκαετία του 90, μετά πήραμε όλοι κινέζικο iphone και το ξεπεράσαμε.talaipwros έγραψε: 12 Οκτ 2023, 09:38Καλα, δεν ειναι μονο αυτες οι διαφορες βέβαια και επισης τα Lexus ειναι made in Japan.Chilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:58Aυτό είπα κι εγώ, λέξους. Δηλαδή τογιότα με ηχομόνωση και καλύτερες ταπετσαρίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:25
Παίρνεις ένα γιαρις κ καθάρισες. Δεν αγοράζουμε αντιεμπορικα μοντέλα εκτός αν ξέρουμε καλά τι κάνουμε
Ολα οσα ερχονται Ευρώπη ειναι made in Japan και υπαρχουν και κατι λιγα που φτιάχνονται σε καναδα και ΗΠΑ
Σημασία έχει πώς φτιάχνονται ρε συ, όχι πού.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 17:17 Και δεύτερο παρόλο που οδηγάω λίγο σαν παλαβός, έχω κανόνες και συντήρησης και οδήγησης. Αλλάζω λάδια στα 10χιλ χιλιόμετρα ανεξαρτήτως τι λέει ο κατασκευαστής, ό,τι παράξενος θόρυβος/φωτάκι/μυρωδιές κλπ φτιάχνεται αμέσως πριν γίνει μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν καβαλάμε πράματα και λακούβες χωρίς λόγο, δε μαρσάρουμε με τον κινητήρα κρύο, ρίχνουμε καμμιά ματιά για διαρροές, αν φαει κανα θαλασσόνερο έφυγε για πλύσιμο κλπ κλπ, όλα αυτά τα βασικά που κάποτε τα κάναμε όλοι και τώρα έχω την εντύπωση ότι δεν τα κάνει κανένας. Ειδικά όταν ήμουν Ελλάδα πήγαινα και μακριά για βενζίνη μέχρι να φτάσω στο τσεκαρισμένο ότι δεν είναι νοθευμένη.
Τα ίδια και εγώ , αλλαγή λαδιών στο αυτοκίνητο, κάθε χρόνο και ας έχει κάνει ούτε 500 χιλιόμετρα
Καλά στα μηχανάκια , ακόμα χειρότερα
Μέτρημα τους πείρους στις δαγκάνες με παχυμετρο , σφίξιμο με δυναμοκλειδο στις ροπές του κατασκευαστή και λοιπά
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
enterprise-psi έγραψε: 12 Οκτ 2023, 12:10Chilloutbuddy έγραψε: 11 Οκτ 2023, 17:17 Και δεύτερο παρόλο που οδηγάω λίγο σαν παλαβός, έχω κανόνες και συντήρησης και οδήγησης. Αλλάζω λάδια στα 10χιλ χιλιόμετρα ανεξαρτήτως τι λέει ο κατασκευαστής, ό,τι παράξενος θόρυβος/φωτάκι/μυρωδιές κλπ φτιάχνεται αμέσως πριν γίνει μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν καβαλάμε πράματα και λακούβες χωρίς λόγο, δε μαρσάρουμε με τον κινητήρα κρύο, ρίχνουμε καμμιά ματιά για διαρροές, αν φαει κανα θαλασσόνερο έφυγε για πλύσιμο κλπ κλπ, όλα αυτά τα βασικά που κάποτε τα κάναμε όλοι και τώρα έχω την εντύπωση ότι δεν τα κάνει κανένας. Ειδικά όταν ήμουν Ελλάδα πήγαινα και μακριά για βενζίνη μέχρι να φτάσω στο τσεκαρισμένο ότι δεν είναι νοθευμένη.
![]()
Τα ίδια και εγώ , αλλαγή λαδιών στο αυτοκίνητο, κάθε χρόνο και ας έχει κάνει ούτε 500 χιλιόμετρα![]()
Καλά στα μηχανάκια , ακόμα χειρότερα![]()
Μέτρημα τους πείρους στις δαγκάνες με παχυμετρο , σφίξιμο με δυναμοκλειδο στις ροπές του κατασκευαστή και λοιπά![]()
Και καμία διαχωριστική διπλή γραμμή να προσέχαμε στον δρόμο, καλά θα τανε
Με τις μπαταρίες,ούτε φίλτρα,ούτε λάδια/ξυδια,φλάντζες,τουρμπίνες,μια μπαταρία θα έχεις να συντηρείς.(Πόσο θα κάνει εκτός εγγύησης να την αλλάξεις,είναι ένα αλλο θέμα συζήτησης).
-
talaipwros
EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:07Γεροντοαμαξο. Άσε που είναι αντιεμπορικο, καλά στέφανα γιατί το παντρευτηκες..talaipwros έγραψε: 11 Οκτ 2023, 22:15
Oτυπος το αγορασε μεταχειρισμένο με 110 χιλιάδες χιλιόμετρα.
2 χρονια μετα, μηδεν προβλήματα
- EKPLIKTIKOS
Δεν είμαι κατά της Λεξους γενικά. Είμαι εναντίον της αγοράς Λεξους στην Ελλάδα συγκεκριμένα για τους λόγους που είπα (που βασικά είναι ένας, ότι είναι αντιεμπορικα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό)talaipwros έγραψε: 12 Οκτ 2023, 12:18Oτυπος το αγορασε μεταχειρισμένο με 110 χιλιάδες χιλιόμετρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:07Γεροντοαμαξο. Άσε που είναι αντιεμπορικο, καλά στέφανα γιατί το παντρευτηκες..talaipwros έγραψε: 11 Οκτ 2023, 22:15
Ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν ειναι καθόλου αντιεμπορικά ειδικά τα σουβοειδή.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2023, 12:24Δεν είμαι κατά της Λεξους γενικά. Είμαι εναντίον της αγοράς Λεξους στην Ελλάδα συγκεκριμένα για τους λόγους που είπα (που βασικά είναι ένας, ότι είναι αντιεμπορικα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό)talaipwros έγραψε: 12 Οκτ 2023, 12:18Oτυπος το αγορασε μεταχειρισμένο με 110 χιλιάδες χιλιόμετρα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:07
Γεροντοαμαξο. Άσε που είναι αντιεμπορικο, καλά στέφανα γιατί το παντρευτηκες..
Ειναι για συγκεκριμένο κοινό που θα το πάρει γιατί δε μπορεί να πάρει την αντίστοιχη μερσεντές.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Οχι ρε συ. Το βλέπεις και στα εργαλεία. Τρυπάνια, σέγες κλπ made in Germany ή made in Japan που είναι τώρα 30-40 ετών και είναι σκυλιά σαν καινούρια και τα μεταλλικά μέρη μέσα άφθαρτα. Καλά τα κινέζικα, καλό το quality control σε πιο ακριβά πράγματα αλλά....Chilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2023, 10:19Καλά το πού φτιάχνεται το καθε τι ασχολιόμασταν τη δεκαετία του 90, μετά πήραμε όλοι κινέζικο iphone και το ξεπεράσαμε.talaipwros έγραψε: 12 Οκτ 2023, 09:38Καλα, δεν ειναι μονο αυτες οι διαφορες βέβαια και επισης τα Lexus ειναι made in Japan.Chilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2023, 08:58
Aυτό είπα κι εγώ, λέξους. Δηλαδή τογιότα με ηχομόνωση και καλύτερες ταπετσαρίες.
Σημασία έχει πώς φτιάχνονται ρε συ, όχι πού.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
-
- 12 Απαντήσεις