!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα
τι θα πει "πατριαρχία" σε αυτό το κόντεξτ;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εσύ τι λες;Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:29Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ερώτημα σε αυτό που γράφει η γκερ είναι, δηλαδή αν δεν ήταν τόσο ωραία και προσεγμένη, το έγκλημα δεν θα ήταν τόσο ειδεχθές;Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:29Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπορεί να μην καταστραφεί αλλά σίγουρα θα ρημαχτεί. Το λέω εγώ που έχω ξαδέρφη που κάηκε παιδί από το περιεχόμενο κατσαρόλας, τράβηξε των παθών της τον τάραχο να ζήσει κι έζησε για πάρα πολύ καιρό με αφόρητους πόνους, (σκεφτείτε το κι αυτό λίγο, είμαι σίγουρη πως η κοπέλα που συζητάμε πονάει κάθε μέρα) κι αφού γλύτωσε τον κίνδυνο, ζει με τα σημάδια. Σκέψου να περάσεις παιδική ηλικία και εφηβία με το κορμί σου καμένο. Τι αυτοπεποίθηση θα έχεις στα 18 και πως θα βιώνεις την απόρριψη λόγω "εμφάνισης". Εδώ το άλλο έχει αιμαγγείωμα στο πόδι και δεν νιώθει καλά.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:29Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Σκέψου τώρα κι αυτή που είχε συνηθίσει επί 34 χρόνια να βλέπει άλλο πρόσωπο στον καθρέφτη και τώρα που πρέπει να "συνηθίσει' το καινούριο της πρόσωπο, καμένο απ' το οξύ. Ας μη δουλευόμαστε λοιπόν.
Καμία σχέση. Λέω πως οι γύπες θα παίξουν όλα τα χαρτιά που είναι διαθέσιμα για να επωφεληθούν από την ιστορία στο έπακρο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:34το ερώτημα σε αυτό που γράφει η γκερ είναι, δηλαδή αν δεν ήταν τόσο ωραία και προσεγμένη, το έγκλημα δεν θα ήταν τόσο ειδεχθές;Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:29Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα ναι, έχεις δίκιο δεν διαφωνώGherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:49Μπορεί να μην καταστραφεί αλλά σίγουρα θα ρημαχτεί. Το λέω εγώ που έχω ξαδέρφη που κάηκε παιδί από το περιεχόμενο κατσαρόλας, τράβηξε των παθών της τον τάραχο να ζήσει κι έζησε για πάρα πολύ καιρό με αφόρητους πόνους, (σκεφτείτε το κι αυτό λίγο, είμαι σίγουρη πως η κοπέλα που συζητάμε πονάει κάθε μέρα) κι αφού γλύτωσε τον κίνδυνο, ζει με τα σημάδια. Σκέψου να περάσεις παιδική ηλικία και εφηβία με το κορμί σου καμένο. Τι αυτοπεποίθηση θα έχεις στα 18 και πως θα βιώνεις την απόρριψη λόγω "εμφάνισης". Εδώ το άλλο έχει αιμαγγείωμα στο πόδι και δεν νιώθει καλά.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:29Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Σκέψου τώρα κι αυτή που είχε συνηθίσει επί 34 χρόνια να βλέπει άλλο πρόσωπο στον καθρέφτη και τώρα που πρέπει να "συνηθίσει' το καινούριο της πρόσωπο, καμένο απ' το οξύ. Ας μη δουλευόμαστε λοιπόν.
Καμία σχέση. Λέω πως τα κοράκια θα παίξουν όλα τα χαρτιά που είναι διαθέσιμα για να επωφεληθούν από την ιστορία στο έπακρο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:34το ερώτημα σε αυτό που γράφει η γκερ είναι, δηλαδή αν δεν ήταν τόσο ωραία και προσεγμένη, το έγκλημα δεν θα ήταν τόσο ειδεχθές;Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:29
Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;
στο σκεπτικό των κορακιών αναφέρομαι και κατακρίνω που πέσαν με τα μούτρα στη ζωή του θύματος για να κάνουν κάνα νούμερο τηλεθέασης παραπάνω
είναι σιχαμένοι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Συγνώμη, διόρθωσα, δεν είναι κοράκια, είναι γύπες και είναι όντως σιχαμένοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:56 μα ναι, έχεις δίκιο δεν διαφωνώ
στο σκεπτικό των κορακιών αναφέρομαι και κατακρίνω που πέσαν με τα μούτρα στη ζωή του θύματος για να κάνουν κάνα νούμερο τηλεθέασης παραπάνω
είναι σιχαμένοι
Ότι αλλάζει η ζωή τους και έχουν τεράστιο ψυχικό κόστος ναι. Το αν καταστρέφεται η ζωή τους εξαρτάται από τη διαχείριση όλου αυτού από το ίδιο το άτομο.zoltan έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:31εσύ τι λες;Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:29Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Αυτό είναι ξεκάθαρο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:34το ερώτημα σε αυτό που γράφει η γκερ είναι, δηλαδή αν δεν ήταν τόσο ωραία και προσεγμένη, το έγκλημα δεν θα ήταν τόσο ειδεχθές;Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:29Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ξαναλέω λοιπόν ότι είναι θέμα της προσωπικής διαχείρισης του κάθε θύματος για να αποφασίσει αν καταστράφηκε καταστράφηκε η ζωή του. Κατά τη γνώμη μου οι περιπτώσεις που πραγματικά καταστρέφεται η ζωή καποιου είναι α) να μείνει εγκεφαλικά νεκρός β) να χάσει παιδί.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:49Μπορεί να μην καταστραφεί αλλά σίγουρα θα ρημαχτεί. Το λέω εγώ που έχω ξαδέρφη που κάηκε παιδί από το περιεχόμενο κατσαρόλας, τράβηξε των παθών της τον τάραχο να ζήσει κι έζησε για πάρα πολύ καιρό με αφόρητους πόνους, (σκεφτείτε το κι αυτό λίγο, είμαι σίγουρη πως η κοπέλα που συζητάμε πονάει κάθε μέρα) κι αφού γλύτωσε τον κίνδυνο, ζει με τα σημάδια. Σκέψου να περάσεις παιδική ηλικία και εφηβία με το κορμί σου καμένο. Τι αυτοπεποίθηση θα έχεις στα 18 και πως θα βιώνεις την απόρριψη λόγω "εμφάνισης". Εδώ το άλλο έχει αιμαγγείωμα στο πόδι και δεν νιώθει καλά.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:29Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:24 Ο λόγος για τον οποίο οι "δημοσιογράφοι" τονίζουν το ποσό ωραία και προσεγμένη ήταν, είναι για να κάνουν το έγκλημα ακόμη πιο ειδεχθές. Θα το πουν με όλους τους τρόπους πως καταστράφηκε η ζωή της και πως ενώ ζούσε το όνειρο πλέον και μέχρι να πεθάνει θα ζει τον εφιάλτη. Ισχύει. Δεν ξέρω πως θα άντεχε το παιδί μου να με βλέπει αν παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Η γνώμη μου είναι αυτή έτσι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξαναγράφω, ο σωματικός πόνος είναι εκεί για να μείνει.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:07Ότι αλλάζει η ζωή τους και έχουν τεράστιο ψυχικό κόστος ναι. Το αν καταστρέφεται η ζωή τους εξαρτάται από τη διαχείριση όλου αυτού από το ίδιο το άτομο.
Κάποτε ένας πολύ μυαλωμένος άνθρωπος μου είχε πει πως πληγή που δεν φαίνεται, δεν υπάρχει. Κι εννοούσε πως μπορούσε να αντιμετωπίσει τα οποία ψυχολογικά με απίστευτη ευκολία εφόσον το επιθυμούσε.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πληγή όχι μόνο υπάρχει αλλά δεν πρόκειται να επουλωθεί ποτέ. Ποια διαχείριση λοιπόν;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Naida να σε ρωτήσω κάτι. Αν μείνει παράλυτος με το μυαλό να δουλεύει στο φουλ αλλά χωρίς να μπορεί ούτε την μύτη του να ξύσει που λέει ο λόγος, δεν έχει καταστραφεί η ζωή του;
Ίσως έχουμε χαθεί στην έννοια καταστροφή μιας ζωής. Για μένα το να καταστραφεί κάποιου η ζωή σημαίνει κατά κάποιο τρόπο να μην έχει λογο να ζει. Βέβαια είναι πολύ υποκειμενικό.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:14Ξαναγράφω, ο σωματικός πόνος είναι εκεί για να μείνει.
Κάποτε ένας πολύ μυαλωμένος άνθρωπος μου είχε πει πως πληγή που δεν φαίνεται, δεν υπάρχει. Κι εννοούσε πως μπορούσε να αντιμετωπίσει τα οποία ψυχολογικά με απίστευτη ευκολία εφόσον το επιθυμούσε.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πληγή όχι μόνο υπάρχει αλλά δεν πρόκειται να επουλωθεί ποτέ. Ποια διαχείριση λοιπόν;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:21 Naida να σε ρωτήσω κάτι. Αν μείνει παράλυτος με το μυαλό να δουλεύει στο φουλ αλλά χωρίς να μπορεί ούτε την μύτη του να ξύσει που λέει ο λόγος, δεν έχει καταστραφεί η ζωή του;
Και πάλι εξαρτάται από την διαχείριση του ίδιου του ατόμου και γενικότερα το περιβάλλον.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έλα ρε Νάιδα, αυτό θυμίζει σλογκανάκια τύπου "σημασία έχει η εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου" κλπNaida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 11:11Ξαναλέω λοιπόν ότι είναι θέμα της προσωπικής διαχείρισης του κάθε θύματος για να αποφασίσει αν καταστράφηκε καταστράφηκε η ζωή του. Κατά τη γνώμη μου οι περιπτώσεις που πραγματικά καταστρέφεται η ζωή καποιου είναι α) να μείνει εγκεφαλικά νεκρός β) να χάσει παιδί.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:49Μπορεί να μην καταστραφεί αλλά σίγουρα θα ρημαχτεί. Το λέω εγώ που έχω ξαδέρφη που κάηκε παιδί από το περιεχόμενο κατσαρόλας, τράβηξε των παθών της τον τάραχο να ζήσει κι έζησε για πάρα πολύ καιρό με αφόρητους πόνους, (σκεφτείτε το κι αυτό λίγο, είμαι σίγουρη πως η κοπέλα που συζητάμε πονάει κάθε μέρα) κι αφού γλύτωσε τον κίνδυνο, ζει με τα σημάδια. Σκέψου να περάσεις παιδική ηλικία και εφηβία με το κορμί σου καμένο. Τι αυτοπεποίθηση θα έχεις στα 18 και πως θα βιώνεις την απόρριψη λόγω "εμφάνισης". Εδώ το άλλο έχει αιμαγγείωμα στο πόδι και δεν νιώθει καλά.Naida έγραψε: 05 Ιουν 2020, 10:29
Δηλαδή όσοι άνθρωποι έχουν παραμορφωθεί έχει καταστραφεί η ζωή τους;
Η γνώμη μου είναι αυτή έτσι.
Αυτό είναι κάτι που λειτουργεί μόνον σε περιπτώσεις μέτριας ή έστω ανεκτής εμφάνισης. Οι άνθρωποι που έχουν παραμορφωθεί ή έχουν γεννηθεί με δυσμορφίες, βιώνουν ερωτικό αλλά και κοινωνικό αποκλεισμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-