1. Επιστημονικούς συνεργάτες δε βρίσκεις στα φόρα, ειδικά με τον τρόπο που προσπαθείς να το κάνεις. Το αντίθετο αποτέλεσμα έχει η προσπάθειά σου, αποτρέπει οποιονδήποτε στο χώρο από το να συνεργαστεί μαζί σου.seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 17:16 Φυσικά είμαι εδώ για τον λόγο που είστε και εσείς. Το ξέρω ότι δεν θα βρω χρήματα εδώ. Απλά κάποτε είχα την ελπίδα να βρω επιστημονικούς συνεργάτες. Και βρήκα. Όμως έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις και συνεργασίες που δεν ξέρετε και αποτέλεσμα μηδέν. Σας μιλάω για εταιρείες κολοσσούς. Στην τελική ούτε εγώ ξέρω τι κάνω και που πάω. Θέλει την βοήθεια του κράτους μια εφεύρεση σαν αυτή.
Απλά συνεχίζω την έρευνα και περιμένω. Τι δεν ξέρω. Απλά το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την έρευνα. Έχω κολλήσει.
2. Τις εταιρίες-κολοσσούς τις πλασάρεις εδώ και χρόνια. Όντως μπορεί να υπάρχουν, αλλά μέχρι να παρουσιάσεις κάτι απτό, είναι άνευ αξίας για οποιονδήποτε τυχόν ενδιαφέρεται να συνεργαστεί μαζί σου.
3. Βοήθεια του κράτους υπό ΚΣ δε θα πάρεις, γιατί αυτά που γράφεις (ακόμα κι αν έχουν ενδιαφέρον) τα γράφεις με παντελώς λάθος τρόπο. Μπορεί να νιώθεις καλύτερα να πιστεύεις ότι υπάρχει πλεκτάνη εναντίον σου, αλλά όπως και να έχει λεφτά από κει δεν πρόκειται να δεις.
4. Έχεις κολλήσει σε αυτό που ονομάζεις «έρευνα» και αρνείσαι να κάνεις οτιδήποτε για να έρθεις κοντά σε οποιονδήποτε τυχόν μπορεί να ενδιαφερθεί. Ένα απλό google λέει ότι αντιγράφεις (κυριολεκτικά, από πτυχιακές εργασίες) τα ίδια εδώ και 10 χρόνια και ούτε καν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό.
Συνεπώς, πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ψάχνεις εδώ στο νετ ή γενικότερα τι περιμένεις να αλλάξει.