!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
θέλω να μάθω πόσα έδωσε ο κούλης στον κασελάκη για να καταστρέψει το συριζα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Καλό, αλλά ξέχασε τις ξυρισμένες γάμπες και μασχάλες (και για το ταίρι).
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Όσα και να δώσει δικαιολογημένο το παιδί.βοθρατζης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 10:36 θέλω να μάθω πόσα έδωσε ο κούλης στον κασελάκη για να καταστρέψει το συριζα
Μάζευε την προίκα για να παντρευτεί τον Τάιλερ. Μη την λένε και παστρικια/αστεφανωτη.
Θυσιάστηκε για αυτό το γάμο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
εγω πάντως θαυμάζω αυτο το παιδί τον κούληGeorge_V έγραψε: 08 Σεπ 2024, 10:37Όσα και να δώσει δικαιολογημένο το παιδί.βοθρατζης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 10:36 θέλω να μάθω πόσα έδωσε ο κούλης στον κασελάκη για να καταστρέψει το συριζα
Μάζευε την προίκα για να παντρευτεί τον Τάιλερ. Μη την λένε και παστρικια/αστεφανωτη.
Θυσιάστηκε για αυτό το γάμο.
πως τα καταφέρνει και τους εξαγοράζει όλους..
τι να πω ρε παιδιά
πρέπει από μικρό να το είχε
στο σχολείο εκεί στο χαρβαρντ λες να έκανε δωρεές για να περάσει τα μαθήματα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Ένας απ' τους τρεις, ο Στέφανος.Isildur έγραψε: 08 Σεπ 2024, 10:35Οπότε δεν θα χρειαστεί καν η αλλαγή στο 5%, κι έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα να μείνουν, πάλι εκτός Βουλής θα μείνουν όλοι ή έστω οι 2 από τους 3.Ναύτης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 10:13Απουσίαζαν 83 -εγώ λέω ότι λούφαξαν- που θα κρίνουν το αυριανό αποτέλεσμα, αν και νομίζω ότι ο stefanos τέλειωσε ό,τι και να γίνει. Ν' αποτολμήσω και μια μαντεψιά. Τρία κομμάτια θα γίνει ο σύριζα: οι προεδρικοί, που θα πάνε με τον Τσίπρα και κάποιους νεαρίτες στο νέο σχήμα, οι κασσελίστας κι ο Παππάς, που θα παραμείνουν στην ΙΚΕ kasselakis, κι ο Παύλος που θα κάνει κόμμα.
Αν βγει ο Δούκας στην πασοκάρα, στο νέο σχήμα θα πάνε μαζί του οι τσιπρικοί, οι μισοί νεαρίτες κι οι περιπλανώμενοι παλαιοπασόκοι.
Ο Πολάκης θα ξεπεράσει εύκολα το 3%, δεν ξέρω αν τό 'χεις καταλάβει αλλά ο Πολάκης κι οι πολακίστας του είναι η αναβίωση του πιο λαϊκιστικού πασοκ.
Το τσαμένο το stefano θα πάρει 3, αλλά όχι ως εκλογικό ποσοστό. Θα μου πεις, δεν θα τον χαλάσει καθόλου. Άλλη κουβέντα αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 08 Σεπ 2024, 11:20, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
οσο υπαρχουν ναυτες τα πολιτικα σουργελα δεν θα εκλειψουν
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Οργισμένος
τιποτα και κανενας δεν μπορουν να σταματησουν τον Κας απο το αν ξεβρωμισει και εξελληνισει την αριστερα.
Αν σε λιγο η καταμετρηση στην ψηφοφορια προτασης μομφης δειξει εκλογες για συριζα, που το ευχομαι, ο Κας θα ξεκωλιασει ολους τους ανατολιτες, πρακρορες, ομοφβικους, αυριανιστες ρατσιστες φασιστες που εχουν μαζευτει εκει μεσα.
Ξεφτιλες θα υποφερετε.
Αν σε λιγο η καταμετρηση στην ψηφοφορια προτασης μομφης δειξει εκλογες για συριζα, που το ευχομαι, ο Κας θα ξεκωλιασει ολους τους ανατολιτες, πρακρορες, ομοφβικους, αυριανιστες ρατσιστες φασιστες που εχουν μαζευτει εκει μεσα.
Ξεφτιλες θα υποφερετε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν οι κουκουλοφόροι..
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πέρασε η πρόταση μομφής.Νέες εκλογές στον σύριζα.
- Οργισμένος
Ευτυχως περασε η μομφη.
Εκλογικο ξεκωλιασμα ΞΑΝΑ ρε ταγιποπουτινοπληκτοι!!!
Εκλογικο ξεκωλιασμα ΞΑΝΑ ρε ταγιποπουτινοπληκτοι!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση