Casp έγραψε: 08 Ιαν 2023, 22:47
Ε δεν είναι και καμιά δουλειά wowεγώ μένω με τους δικούς μου και μαζεύω στην άκρη λεφτά για να μπω στο δικό μου διαμέρισμα. Αν ζούσα μόνη μου ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ, δεν θα έμενε τίποτα, με το ζόρι θα τα έβγαζα πέρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Cecily Anne
Δεν είναι παράλογο πάντως, πιο λεπτά στρώματα αέρα=πιο επιζήμια η ακτινοβολία. Πιθανά το radiation exposure αυξάνεται.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
έχω πεθάνει στο κλανίδι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δικό σου ή κάποιου άλλου;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Tρώει επί 8 μέρες φασόλια. Κάπου διάβασα ότι το να τα μυρίζεις ενισχύει το ανοσοποιητικό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ενδιαφέρον. Πού το διάβασες πως ενισχύει το ανοσοποιητικό;Bazoomba έγραψε: 09 Ιαν 2023, 10:55Tρώει επί 8 μέρες φασόλια. Κάπου διάβασα ότι το να τα μυρίζεις ενισχύει το ανοσοποιητικό.
Γιατί κάνει μονοφαγία με τα φασόλια όμως; Έχει παραγωγή και επειδή δεν του τα αγοράζει κανένας, τα τρώει ο ίδιος να μην χαλάσουν;
9Bazoomba έγραψε: 09 Ιαν 2023, 10:55Tρώει επί 8 μέρες φασόλια. Κάπου διάβασα ότι το να τα μυρίζεις ενισχύει το ανοσοποιητικό.
Θα προσπαθήσω και 10η
- Cecily Anne
Eτοιμάζει μονάδα βιοαερίου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι ρε σοβαρά μιλάω. Είναι ας πούμε κάποιου είδους μονοφαγική δίαιτα;
- Cecily Anne
Μπορεί να εκγυμνάζει το microbioma. Συνήθως εντάσσεις μικρή ποσότητα όσπριου σε καθημερινή βάση. Τώρα, αν τρώει αποκλειστικά φασόλια, δεν ξέρω.Ναύτης έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:08![]()
Αν εν τω μεταξύ δεν εκραγεί από τα αέρια, ας ελπίσουμε ότι θα μας διαφωτίσει.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:10Μπορεί να εκγυμνάζει το microbioma. Συνήθως εντάσσεις μικρή ποσότητα όσπριου σε καθημερινή βάση. Τώρα, αν τρώει αποκλειστικά φασόλια, δεν ξέρω.Ναύτης έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:08![]()
θυμάμαι ένα τύπο παλιά που έκανε καριέρα παίζοντας μουσική με κλανιές
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπα θα πεθάνει από τις επιπτώσεις της μονογραφίας πριν προλάβει να μας πει γιατί το κάνει.Ναύτης έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:11Αν εν τω μεταξύ δεν εκραγεί από τα αέρια, ας ελπίσουμε ότι θα μας διαφωτίσει.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:10Μπορεί να εκγυμνάζει το microbioma. Συνήθως εντάσσεις μικρή ποσότητα όσπριου σε καθημερινή βάση. Τώρα, αν τρώει αποκλειστικά φασόλια, δεν ξέρω.Ναύτης έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:08
![]()
Εξασκείται και στη μονογραφία εκτός των άλλων;Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:13Μπα θα πεθάνει από τις επιπτώσεις της μονογραφίας πριν προλάβει να μας πει γιατί το κάνει.Ναύτης έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:11Αν εν τω μεταξύ δεν εκραγεί από τα αέρια, ας ελπίσουμε ότι θα μας διαφωτίσει.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2023, 11:10
Μπορεί να εκγυμνάζει το microbioma. Συνήθως εντάσσεις μικρή ποσότητα όσπριου σε καθημερινή βάση. Τώρα, αν τρώει αποκλειστικά φασόλια, δεν ξέρω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.