!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Αγις έγραψε: 23 Απρ 2020, 23:33
πως τα τρωτε αυτα ; Την βρωμη απο ζωοτροφη σας την πασαραν για μαστ στην διατροφη :003:
Το κουάκερ που είναι σπόροι βρώμης είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων.
Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

Μηχανικός έγραψε: 23 Απρ 2020, 23:45
πως τα τρωτε αυτα ; Την βρωμη απο ζωοτροφη σας την πασαραν για μαστ στην διατροφη :003:
Πες τα στον άσχετο που μας το παίζει ιστορία! :roll:
Αν και δεν με ενδιαφέρει η άποψη του, ο καθένας σπίτι του ότι θέλει μαγειρεύει διαφορετικά θα πηγαίναμε στο μάστερ σεφ να μας κρίνουν οι σχετικοί.
Νοστιμότατα τα μπισκοτάκια, μιαμ μιαμ! :g094:
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Frozen έγραψε: 23 Απρ 2020, 23:51
Αν και δεν με ενδιαφέρει η άποψη του, ο καθένας σπίτι του ότι θέλει μαγειρεύει διαφορετικά θα πηγαίναμε στο μάστερ σεφ να μας κρίνουν οι σχετικοί.
Μην τους ακούς. :)

Κι εγώ ξεκίνησα να φτιάχνω μπάρες την περίοδο της καραντίνας και την έχω καταβρεί.

Μου' δωσες και ιδέα γιατί έβαζα το μίγμα σε ταψί ή πυρέξ με αντικολλητικό χαρτί και τις έκοβα μετά.

Τώρα θα δοκιμάσω να τις πλάθω κατ' ευθείαν, είναι πιο πρακτικό. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Διπλό ποστ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Frozen

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Απρ 2020, 23:55
Frozen έγραψε: 23 Απρ 2020, 23:51
Μην τους ακούς. :)

Κι εγώ ξεκίνησα να φτιάχνω μπάρες την περίοδο της καραντίνας και την έχω καταβρεί.

Μου' δωσες και ιδέα γιατί έβαζα το μίγμα σε ταψί ή πυρέξ με αντικολλητικό χαρτί και τις έκοβα μετά.

Τώρα θα δοκιμάσω να τις πλάθω κατ' ευθείαν, είναι πιο πρακτικό. :smt023
Σιγά μην τους ακούσω! :D
Ούτε 5 λεπτά δεν μου πήρε για να τα ετοιμάσω και υπάρχουν πολλές παραλλαγές, με αποξηραμένα φρούτα ή ξηρούς καρπούς. Πολύ υγιεινό και χορταστικό. Οι μπάρες από το σούπερ μάρκετ κακώς θεωρούνται υγιεινές γιατί έχουν αρκετή ζάχαρη.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

αποψε εμαθα πως η βρωμη δεν ειναι η πιο κλασσικη φθηνη ζωοτροφη - συγχαρητηρια στους μανατζαραιους που βρηκαν κοινο να την πληρωνει κ να λεει ευχαριστω .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Frozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 00:03 Σιγά μην τους ακούσω! :D
Ούτε 5 λεπτά δεν μου πήρε για να τα ετοιμάσω και υπάρχουν πολλές παραλλαγές, με αποξηραμένα φρούτα ή ξηρούς καρπούς. Πολύ υγιεινό και χορταστικό. Οι μπάρες από το σούπερ μάρκετ κακώς θεωρούνται υγιεινές γιατί έχουν αρκετή ζάχαρη.
Κι εγώ γι' αυτό ξεκίνησα να κάνω. Μ' αρέσουν πολύ οι ξηροί καρποί σκέτοι όπως και τα παστέλια. Οι μπάρες και οι συνδυασμοί με μπισκότα που αναφέρεις, όντως είναι ατελείωτοι και μπορείς να αλλάζεις τις γεύσεις όποτε θέλεις. Η βρώμη ούτως ή άλλως είναι συνδετικό υλικό, υγιεινή και τελείως ουδέτερη σε γεύση. :)

Αύριο θα ανεβάσω τις τελευταίες που έκανα και θα ανταλλάζουμε εμπειρίες. Και ας διαμαρτύρονται οι σεφ όσο θέλουν. Τις τρώμε και χωρίς να μας δώσουν ποδιά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Απρ 2020, 23:44 Κι εγώ μια απ' τα ίδια. :lol:

Εικόνα
χαμενη υποθεση,
ουτε με τουτα παντρευεσαι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αγις έγραψε: 24 Απρ 2020, 00:09 αποψε εμαθα πως η βρωμη δεν ειναι η πιο κλασσικη φθηνη ζωοτροφη - συγχαρητηρια στους μανατζαραιους που βρηκαν κοινο να την πληρωνει κ να λεει ευχαριστω .
Ρε συ Άγι, εγώ το θυμάμαι το κουάκερ από τότε που ήμουν πιτσιρίκι και προσπαθούσε η μάνα μου να με ψήσει να το τρώω με το γάλα. Αυτός ο κύριος με το καπέλο μου είχε γίνει εφιάλτης. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Frozen

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2020, 00:12
Frozen έγραψε: 24 Απρ 2020, 00:03 Σιγά μην τους ακούσω! :D
Κι εγώ γι' αυτό ξεκίνησα να κάνω. Μ' αρέσουν πολύ οι ξηροί καρποί σκέτοι όπως και τα παστέλια. Οι μπάρες και οι συνδυασμοί με μπισκότα που αναφέρεις, όντως είναι ατελείωτοι και μπορείς να αλλάζεις τις γεύσεις όποτε θέλεις. Η βρώμη ούτως ή άλλως είναι συνδετικό υλικό, υγιεινή και τελείως ουδέτερη σε γεύση. :)

Αύριο θα ανεβάσω τις τελευταίες που έκανα και θα ανταλλάζουμε εμπειρίες. Και ας διαμαρτύρονται οι σεφ όσο θέλουν. Τις τρώμε και χωρίς να μας δώσουν ποδιά. :lol:
Τι βάζεις συνήθως μέσα;
Καλέ σιγά μην σκάσουμε! Οι ξινοι με την ξινιλα τους να μείνουν. :003:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Και εγώ θυμάμαι από παλιά τη Βρώμη. Ακόμη θρεπτικοτερο του πιτουρο βρώμης. Και ποτέ δεν ήταν ακριβή. Και μια χαρά περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 24 Απρ 2020, 00:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Απρ 2020, 00:15
Αγις έγραψε: 24 Απρ 2020, 00:09 αποψε εμαθα πως η βρωμη δεν ειναι η πιο κλασσικη φθηνη ζωοτροφη - συγχαρητηρια στους μανατζαραιους που βρηκαν κοινο να την πληρωνει κ να λεει ευχαριστω .
Ρε συ Άγι, εγώ το θυμάμαι το κουάκερ από τότε που ήμουν πιτσιρίκι και προσπαθούσε η μάνα μου να με ψήσει να το τρώω με το γάλα. Αυτός ο κύριος με το καπέλο μου είχε γίνει εφιάλτης. :lol:
ακριβως - :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Απρ 2020, 23:44 Κι εγώ μια απ' τα ίδια. :lol:

Εικόνα
μάλλον το είχε η μέρα σήμερα, σε παρόμοια μονοπάτια κινήθηκα κι εγώ :lol:

Εικόνα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ξέρατε ότι η πρώτη αναφορά σε ζυμαρικά είναι στην Αρχαία Ελλάδα; Έφτιαχναν από τότε ένα ζυμαρικό παρόμοιο με τις χυλοπίτες.
Δηλαδή οι χυλοπίτες, το κύριο ζυμαρικό που έφτιαχναν οι γυναίκες μέχρι τις προηγούμενες δεκαετίες στην περιοχή μου, είναι η συνέχεια από τα αρχαία χρόνια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”