Είσαι αλλού για αλλού αν με θεωρείς όντως ζαιο. Θα μου πεις τα επιπλεουν. Έτσι έμαθες και εσύ κολύμπιGolden Age έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:16Ότι ποσοστά πιάσατε πιάσατε. Τώρα θα επιστρέψετε στην κατιούσα.Aitwlos έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:10Μωρέ καλά θα τα έλεγες, αν δεν προσπαθούσες να το παίξεις δημοκρατης. Αλλά είναι αστείο να γελάς με την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ( που όλοι γελάμε) ενώ εσείς διαλυθηκατε πολύ πιο εύκολα και μας μείνατε τα ορφανσGolden Age έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:03
Ξεχάστε τα 9% συμβιβασμένοι γραφειοκράτες. Τώρα έρχεται Επανάσταση!
Η επαναστατική τριάς θα οδηγήσει στην Επανάσταση και θα επιστρέψετε στα πραγματικά ποσοστά σας
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Golden Age
Δεν κατάλαβες γρι απ' όσα έγραψα. Δεν σε θεωρώ ζαίο. ΚΚΕ σε θεωρώ και σου λέω να ξεχάσεις τα 9%.Aitwlos έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:17Είσαι αλλού για αλλού αν με θεωρείς όντως ζαιο. Θα μου πεις τα επιπλεουν. Έτσι έμαθες και εσύ κολύμπιGolden Age έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:16Ότι ποσοστά πιάσατε πιάσατε. Τώρα θα επιστρέψετε στην κατιούσα.Aitwlos έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:10
Μωρέ καλά θα τα έλεγες, αν δεν προσπαθούσες να το παίξεις δημοκρατης. Αλλά είναι αστείο να γελάς με την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ( που όλοι γελάμε) ενώ εσείς διαλυθηκατε πολύ πιο εύκολα και μας μείνατε τα ορφανσ
Η επαναστατική τριάς θα οδηγήσει στην Επανάσταση και θα επιστρέψετε στα πραγματικά ποσοστά σας
![]()
Golden Age έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:19Δεν κατάλαβες γρι απ' όσα έγραψα. Δεν σε θεωρώ ζαίο. ΚΚΕ σε θεωρώ και σου λέω να ξεχάσεις τα 9%.Aitwlos έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:17Είσαι αλλού για αλλού αν με θεωρείς όντως ζαιο. Θα μου πεις τα επιπλεουν. Έτσι έμαθες και εσύ κολύμπιGolden Age έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:16
Ότι ποσοστά πιάσατε πιάσατε. Τώρα θα επιστρέψετε στην κατιούσα.
![]()
Εντάξει μάτια μου. Πολύ πιθανό, αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Τι δεν σας είπα? Τις επιφυλάξεις μου τις είχα και πριν τις ευρωεκλογές αλλά του έδωσα μια ευκαιρία ψηφίζοντας τον. Ε μετά τις ευρωεκλογές τα έκανε μαντάρα και μάλωσε με όλους. Δεν μπορεί το παιδί να είναι αρχηγός. Συντάσσομαι πλήρως με τον Παυλάρα.Aitwlos έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:47Εσύ σε ποια φάση σταμάτησες να στηρίζεις στεφάνο, δεν μας είπες ακόμαArisvilla έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:26 Μάλλον ο Στέφανος ετοιμάζεται για Μαϊάμι. Σε μυστική ψηφοφορία μάλλον θα περάσει η πρόταση μομφής. Οπότε εκλογές. Και δεν τον βλέπω υποψήφιο. Εδώ σηκώθηκε και έφυγε σήμερα όταν κατάλαβε ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά.
Arisvilla έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:30Τι δεν σας είπα? Τις επιφυλάξεις μου τις είχα και πριν τις ευρωεκλογές αλλά του έδωσα μια ευκαιρία ψηφίζοντας τον. Ε μετά τις ευρωεκλογές τα έκανε μαντάρα και μάλωσε με όλους. Δεν μπορεί το παιδί να είναι αρχηγός. Συντάσσομαι πλήρως με τον Παυλάρα.Aitwlos έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:47Εσύ σε ποια φάση σταμάτησες να στηρίζεις στεφάνο, δεν μας είπες ακόμαArisvilla έγραψε: 07 Σεπ 2024, 23:26 Μάλλον ο Στέφανος ετοιμάζεται για Μαϊάμι. Σε μυστική ψηφοφορία μάλλον θα περάσει η πρόταση μομφής. Οπότε εκλογές. Και δεν τον βλέπω υποψήφιο. Εδώ σηκώθηκε και έφυγε σήμερα όταν κατάλαβε ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά.
Όκκκ
το ΚΚΕ που κολλάει?Golden Age έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:19Δεν κατάλαβες γρι απ' όσα έγραψα. Δεν σε θεωρώ ζαίο. ΚΚΕ σε θεωρώ και σου λέω να ξεχάσεις τα 9%.Aitwlos έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:17Είσαι αλλού για αλλού αν με θεωρείς όντως ζαιο. Θα μου πεις τα επιπλεουν. Έτσι έμαθες και εσύ κολύμπιGolden Age έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:16
Ότι ποσοστά πιάσατε πιάσατε. Τώρα θα επιστρέψετε στην κατιούσα.
![]()
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
γιατί να επηρεαστεί αρνητικά το ποσοστό του ΚΚΕ ?
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Golden Age
Στο ότι ο σύγχρονος Λένιν θα το πλαγιοκοπήσει.Manolis έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:32το ΚΚΕ που κολλάει?Golden Age έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:19Δεν κατάλαβες γρι απ' όσα έγραψα. Δεν σε θεωρώ ζαίο. ΚΚΕ σε θεωρώ και σου λέω να ξεχάσεις τα 9%.Aitwlos έγραψε: 08 Σεπ 2024, 00:17
Είσαι αλλού για αλλού αν με θεωρείς όντως ζαιο. Θα μου πεις τα επιπλεουν. Έτσι έμαθες και εσύ κολύμπι
εχουν διχαστει οι στουρνοι ...απο δω και περα οποιος θα ειναι προεδρος για ενα μηνα θα τον πετανε σαν στημενη λεμονοφλουδα σαν ακαταλληλο
Το θέμα είναι ότι απο τη στιγμή που έχει ήδη αμφισβητηθεί τι νόημα έχει να συνεχίζει στη θέση του με τόσες αντιδράσεις; Είναι γελοίο..Ας κάνουν ξανά εκλογές κι αν τον θέλει ο κόσμος όλα καλά..
Πού ήταν χθες ο ναυαρχούκος για να πατάξει το προνουτσιαμέντο των τσιπροπολακίστας;
Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα μετά τα χθεσινά είναι πως ο σύριζα -ό,τι έχει απομείνει τέλος πάντων- θα διασπαστεί όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής.
Το μόνο σίγουρο συμπέρασμα μετά τα χθεσινά είναι πως ο σύριζα -ό,τι έχει απομείνει τέλος πάντων- θα διασπαστεί όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής.
Ήθελε και φανερή! ψηφοφορία και πήρε ένα ..μύδι. 
Απουσίαζαν 83 -εγώ λέω ότι λούφαξαν- που θα κρίνουν το αυριανό αποτέλεσμα, αν και νομίζω ότι ο stefanos τέλειωσε ό,τι και να γίνει. Ν' αποτολμήσω και μια μαντεψιά. Τρία κομμάτια θα γίνει ο σύριζα: οι προεδρικοί, που θα πάνε με τον Τσίπρα και κάποιους νεαρίτες στο νέο σχήμα, οι κασσελίστας κι ο Παππάς, που θα παραμείνουν στην ΙΚΕ kasselakis, κι ο Παύλος που θα κάνει κόμμα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οπότε δεν θα χρειαστεί καν η αλλαγή στο 5%, κι έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα να μείνουν, πάλι εκτός Βουλής θα μείνουν όλοι ή έστω οι 2 από τους 3.Ναύτης έγραψε: 08 Σεπ 2024, 10:13Απουσίαζαν 83 -εγώ λέω ότι λούφαξαν- που θα κρίνουν το αυριανό αποτέλεσμα, αν και νομίζω ότι ο stefanos τέλειωσε ό,τι και να γίνει. Ν' αποτολμήσω και μια μαντεψιά. Τρία κομμάτια θα γίνει ο σύριζα: οι προεδρικοί, που θα πάνε με τον Τσίπρα και κάποιους νεαρίτες στο νέο σχήμα, οι κασσελίστας κι ο Παππάς, που θα παραμείνουν στην ΙΚΕ kasselakis, κι ο Παύλος που θα κάνει κόμμα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση