Ξέρεις Ρωσικά;killzone έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:30επειδη δεν εχετε ιδεα για την συγκεκριμενη εκπομπηΣενέκας έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:24Φαντάσου να είσαι εικονολήπτης, ηχολήπτης κλπ, στο κοντρόλ και να τον ακούς να λέει αυτά τα πράγματα. Πρέπει να τους πήγε κορόμηλο τους ανθρώπους, απορώ πως κρατήθηκαν να μην παίξουν "διακοπή λόγω τεχνικών προβλημάτων".sharp έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:08
Άμα τον ξαναδείς αυτόν, γράψε μου...
Ενδιαφέρον πώς η δημοσιογράφος προσπαθούσε να τον παρασύρει στο ότι κάνει λάθος
Κατα τα άλλα, συγχαίρω τον σύντροφο για την επισήμανση ότι οι μισθοφόροι είναι μισθοφόροι με μόνο επίφαση επαγγελματισμού και οι στρατιώτες που πολεμάνε για τα πάτρια και μόνο, ή για ιδεολογικούς λόγους, είναι ποιοτικά ανώτεροι. Έχει μελετήσει τον Φλωρεντινό πολυ καλά![]()
Μιλανε παντα για στρατιωτικα κ γεωπολιτικα θεματα κ εχουν συχνα πυκνα πολλες αντιπαραθεσεις πολλες διαφωνιες ο καθενας εκφερει την αποψη του εχουν παει Ουκρανοι καθηγητες εχουν παει ενα σωρο αλλοι καθηγητες ακομα κ Αμερικανοι και ολοι ζουνε κανονικα![]()
παλιοτερα ο Ζιρινοφσκι ειχε μαλωσει αγρια εκει μεσα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Oi ελληνιαρηδες το μονο που ξερουν απο Ρωσια ειναι οι ρωσιδες στο κωλομπαρο του χωριου τους.killzone έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:30επειδη δεν εχετε ιδεα για την συγκεκριμενη εκπομπηΣενέκας έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:24Φαντάσου να είσαι εικονολήπτης, ηχολήπτης κλπ, στο κοντρόλ και να τον ακούς να λέει αυτά τα πράγματα. Πρέπει να τους πήγε κορόμηλο τους ανθρώπους, απορώ πως κρατήθηκαν να μην παίξουν "διακοπή λόγω τεχνικών προβλημάτων".sharp έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:08
Κατα τα άλλα, συγχαίρω τον σύντροφο για την επισήμανση ότι οι μισθοφόροι είναι μισθοφόροι με μόνο επίφαση επαγγελματισμού και οι στρατιώτες που πολεμάνε για τα πάτρια και μόνο, ή για ιδεολογικούς λόγους, είναι ποιοτικά ανώτεροι. Έχει μελετήσει τον Φλωρεντινό πολυ καλά![]()
Μιλανε παντα για στρατιωτικα κ γεωπολιτικα θεματα κ εχουν συχνα πυκνα πολλες αντιπαραθεσεις πολλες διαφωνιες ο καθενας εκφερει την αποψη του εχουν παει Ουκρανοι καθηγητες εχουν παει ενα σωρο αλλοι καθηγητες ακομα κ Αμερικανοι και ολοι ζουνε κανονικα![]()
παλιοτερα ο Ζιρινοφσκι ειχε μαλωσει αγρια εκει μεσα![]()
Σαμπως εχουν ιδεα και για το Дождь Телеканал?
Ναι εγώ ήμουν. Ποια κωλοτούμπα; Τι λες;Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:28Σενέκας έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:24Φαντάσου να είσαι εικονολήπτης, ηχολήπτης κλπ, στο κοντρόλ και να τον ακούς να λέει αυτά τα πράγματα. Πρέπει να τους πήγε κορόμηλο τους ανθρώπους, απορώ πως κρατήθηκαν να μην παίξουν "διακοπή λόγω τεχνικών προβλημάτων".sharp έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:08
Εσύ δεν είσαι που καμάρωνες επειδή δεν είχες υπηρετήσει θητεία? Ε,ρε κωλοτούμπα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
50 χρονια επιτυχιες....Πτολεμαίος έγραψε: 16 Μάιος 2022, 22:10Συγκρίνεις ρε κακόμοιρε πετρακη τον ρωσικό στρατό με τον αμερικανικο;πετρος έγραψε: 16 Μάιος 2022, 21:42Οπως λεει και ο Αμερικανος βουλευτης με γιδοβοσκους και το βαλατε στα ποδια.... (just a year ago we lost a war against goatherders...) https://www.triklopodia.gr/%CE%B1%CE%BC ... %86%CE%B3/

Το σημα της νικης κανει αλλα εδω δε μπορεις να δεις αλλα κι αλλα, αυτο θα δεις?Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:23 Oι συνήθειες δύσκολα κόβονται...
https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/sta ... eb1ceb9%2F
Μαζί με το Σλάβαουκραγίδια ή όπως αλλιώς το λένε, η Πολωνέζα χαιρέτισε δωρικά.
![]()
Εσύ γιατί δε πήγες να υπηρετήσεις τη πατρίδα, κύριε Σενέκα? Και αν δεν πήγες επειδή δε μπορούσες (να το δεχτώ), για ποιό λόγο καμάρωνες που δε προσέφερες τον εαυτό σου για ν' αγωνιστεί για τα πάτρια?Σενέκας έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:38Ναι εγώ ήμουν. Ποια κωλοτούμπα; Τι λες;Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:28Σενέκας έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:24
Φαντάσου να είσαι εικονολήπτης, ηχολήπτης κλπ, στο κοντρόλ και να τον ακούς να λέει αυτά τα πράγματα. Πρέπει να τους πήγε κορόμηλο τους ανθρώπους, απορώ πως κρατήθηκαν να μην παίξουν "διακοπή λόγω τεχνικών προβλημάτων".
Εσύ δεν είσαι που καμάρωνες επειδή δεν είχες υπηρετήσει θητεία? Ε,ρε κωλοτούμπα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι, βέβαια. Όπως κι αυτός εδώ ο Ουκρανέζος, το σήμα της νίκης κάνει:ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:43Το σημα της νικης κανει αλλα εδω δε μπορεις να δεις αλλα κι αλλα, αυτο θα δεις?Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:23 Oι συνήθειες δύσκολα κόβονται...
![]()
Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:29 https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/sta ... 32/photo/1
Ουκρανός αγωνιστής της Δημοκρατίας χαιρετά το πλήθος.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Επειδη το εκανε ο Ουκρανος δηλαδη παει να πει οτι το εκανε και αυτη ετσι? Αυτο μου λες ε?Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:45Ναι, βέβαια. Όπως κι αυτός εδώ ο Ουκρανέζος, το σήμα της νίκης κάνει:ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:43Το σημα της νικης κανει αλλα εδω δε μπορεις να δεις αλλα κι αλλα, αυτο θα δεις?Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:23 Oι συνήθειες δύσκολα κόβονται...
![]()
Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:29 https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/sta ... 32/photo/1
Ουκρανός αγωνιστής της Δημοκρατίας χαιρετά το πλήθος.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί είμαι δειλός και δεν έχω διάθεση να θυσιαστώ για κανένα, τα έχουμε ξαναπεί. Δεν καταλαβαίνω, τι έχει έχει αυτό με τα μπολνταρισμένα και που είναι η κωλοτούμπα;Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:44Εσύ γιατί δε πήγες να υπηρετήσεις τη πατρίδα, κύριε Σενέκα? Και αν δεν πήγες επειδή δε μπορούσες (να το δεχτώ), για ποιό λόγο καμάρωνες που δε προσέφερες τον εαυτό σου για ν' αγωνιστεί για τα πάτρια?
Σιγά την υπηρεσία που προσφέρεις στο δημόσιο τομέα του χειρίστου είδους.Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:44Εσύ γιατί δε πήγες να υπηρετήσεις τη πατρίδα, κύριε Σενέκα? Και αν δεν πήγες επειδή δε μπορούσες (να το δεχτώ), για ποιό λόγο καμάρωνες που δε προσέφερες τον εαυτό σου για ν' αγωνιστεί για τα πάτρια?
Και ναι υπηρέτησα σα μαλάκας και πιθανότατα μεγαλύτερο διάστημα από εσένα.
Δικούς σου ανθρώπους, δηλαδή δεν έχεις, για τους οποίους θα έδινες τη ζωή σου? Δε νομίζω.Σενέκας έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:50Γιατί είμαι δειλός και δεν έχω διάθεση να θυσιαστώ για κανένα, τα έχουμε ξαναπεί. Δεν καταλαβαίνω, τι έχει έχει αυτό με τα μπολνταρισμένα και που είναι η κωλοτούμπα;Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:44Εσύ γιατί δε πήγες να υπηρετήσεις τη πατρίδα, κύριε Σενέκα? Και αν δεν πήγες επειδή δε μπορούσες (να το δεχτώ), για ποιό λόγο καμάρωνες που δε προσέφερες τον εαυτό σου για ν' αγωνιστεί για τα πάτρια?
Σχέση έχει γιατί επαινείς αυτούς που το κάνουν, αλλά δε προσπαθείς να τους μιμηθείς ο ίδιος.
Συνήθως όταν θαυμάζουμε/επαινούμε κάποιον, προσπαθούμε ν' ακολουθήσουμε το παράδειγμά του.
Κακός γίνεται ο τομέας, γιατί ορισμένοι, όπως εσύ απ' ο,τι βλέπω, τον απαξιώνουν εκ προοιμίου και βλέπουν τη θητεία ως αγγαρεία.sharp έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:53Σιγά την υπηρεσία που προσφέρεις στο δημόσιο τομέα του χειρίστου είδους.Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:44Εσύ γιατί δε πήγες να υπηρετήσεις τη πατρίδα, κύριε Σενέκα? Και αν δεν πήγες επειδή δε μπορούσες (να το δεχτώ), για ποιό λόγο καμάρωνες που δε προσέφερες τον εαυτό σου για ν' αγωνιστεί για τα πάτρια?
Και ναι υπηρέτησα σα μαλάκας και πιθανότατα μεγαλύτερο διάστημα από εσένα.
Κατά τ' άλλα Σλάβα Ουκραΐνι, ε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αντικειμενική κρίση ήταν, δεν ήταν έπαινος, δεν ξέρω πως γίνεται να τα μπέρδεψες αυτά τα δυο. Είπα ότι αυτός που πολεμάει περ πίστεως και πατρίδος είναι ποιοτικότερος στρατιώτης από αυτόν που πληρώνεται για να πολεμάει...ποιοτικότερος στρατιώτης, όχι άνθρωπος. Δεν είναι ηθική κρίση.Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 01:03 Σχέση έχει γιατί επαινείς αυτούς που το κάνουν, αλλά δε προσπαθείς να τους μιμηθείς ο ίδιος.
Συνήθως όταν θαυμάζουμε/επαινούμε κάποιον, προσπαθούμε ν' ακολουθήσουμε το παράδειγμά του.
απλό είναι
Γιατί εκ προοιμίου; Αφού έγραψα ότι υπηρέτησα και είδα εκ των έσω τι διάλυση και αδιαφορία επικρατεί από τους μονιμάδες. Και τους έχουν ένα σωρό κορόϊδα για να τους υπηρετούν.Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:44
Κακός γίνεται ο τομέας, γιατί ορισμένοι, όπως εσύ απ' ο,τι βλέπω, τον απαξιώνουν εκ προοιμίου και βλέπουν τη θητεία ως αγγαρεία.
Τα Σλάβα Ουκραΐνι που γράφεις φανερώνουν πόσο σού κόβει. Τόσες φορές τα έχουμε γράψει εκεί εσύ... τεσπα τι να κάνεις
Άλλο τί κάνουν ορισμένοι μονιμάδες, άλλο τί οφείλουμε να κάνουμε εμείς.sharp έγραψε: 17 Μάιος 2022, 01:13Γιατί εκ προοιμίου; Αφού έγραψα ότι υπηρέτησα και είδα εκ των έσω τι διάλυση και αδιαφορία επικρατεί από τους μονιμάδες. Και τους έχουν ένα σωρό κορόϊδα για να τους υπηρετούν.Kauldron έγραψε: 17 Μάιος 2022, 00:44
Κακός γίνεται ο τομέας, γιατί ορισμένοι, όπως εσύ απ' ο,τι βλέπω, τον απαξιώνουν εκ προοιμίου και βλέπουν τη θητεία ως αγγαρεία.
Τα Σλάβα Ουκραΐνι που γράφεις φανερώνουν πόσο σού κόβει. Τόσες φορές τα έχουμε γράψει εκεί εσύ... τεσπα τι να κάνεις![]()
Το όπλο σου φρόντισες να το μάθεις? Την ειδικότητά σου? Το στοιχείο/ομάδα/διμοιρία (εφόσον είχες υπό τη διοίκησή σου) φρόντιζες να τους εκπαιδεύεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 17 Μάιος 2022, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-