Αυτό το έκαναν κατά κόρον πιο παλιά για να βρει ο ταλιμπάνος την νυφ παρθένα, και όχι, δεν το έκαναν για τον μεγάλο έρωτα.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:10Πολλές κιόλας;lolek1 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:04αυτο το ερωτημα χρηζει περαιτερω διευκρινηση.plouf έγραψε: 16 Μαρ 2019, 19:26 Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα αυθορμητα:ειναι αληθεια οτι η πρωτη φορα ποναει τοσο πολυ οσο λενε μερικες?
ρωτας για απο μπρος η απο πισω τους;![]()
γιατι ειναι πολλες οι γυναικες που για ηθικους λογους μενουν παρθενες αρνουμενες να κανουν κολπικο σεξ περιμενοντας τον μεγαλο τους ερωτα ομως την πισω οδο την δουλευουν κανονικοτατα παραφυση, δηλαδη οχι για εξοδο οπως προοριζεται αλλα για εισοδοόχι ότι είναι κακό να είναι κάποια παρθένα. Ή να επιλεγεί αυτόν τον τρόπο για τη σεξουαλική της ζωή αλλά αυτό το πολλές που έγραψες κάπως μου ρθε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
the end
Καλέ τα ξέρω. Η γυναίκα ήταν κομμάτι προς πώληση. Αν ήταν "χαλασμένη" έπεφτε η τιμή.Πάνας έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:13Αυτό το έκαναν κατά κόρον πιο παλιά για να βρει ο ταλιμπάνος την νυφ παρθένα, και όχι, δεν το έκαναν για τον μεγάλο έρωτα.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:10Πολλές κιόλας;lolek1 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:04
αυτο το ερωτημα χρηζει περαιτερω διευκρινηση.
γιατι ειναι πολλες οι γυναικες που για ηθικους λογους μενουν παρθενες αρνουμενες να κανουν κολπικο σεξ περιμενοντας τον μεγαλο τους ερωτα ομως την πισω οδο την δουλευουν κανονικοτατα παραφυση, δηλαδη οχι για εξοδο οπως προοριζεται αλλα για εισοδοόχι ότι είναι κακό να είναι κάποια παρθένα. Ή να επιλεγεί αυτόν τον τρόπο για τη σεξουαλική της ζωή αλλά αυτό το πολλές που έγραψες κάπως μου ρθε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι ακριβώς, στην εποχή μου το έκαναν για να του το χτυπάνε μετά.... "παρθένα με πήρες και με χαντάκωσες γουρούνι"!Naida έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:21Καλέ τα ξέρω. Η γυναίκα ήταν κομμάτι προς πώληση. Αν ήταν "χαλασμένη" έπεφτε η τιμή.Πάνας έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:13Αυτό το έκαναν κατά κόρον πιο παλιά για να βρει ο ταλιμπάνος την νυφ παρθένα, και όχι, δεν το έκαναν για τον μεγάλο έρωτα.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:10
Πολλές κιόλας;όχι ότι είναι κακό να είναι κάποια παρθένα. Ή να επιλεγεί αυτόν τον τρόπο για τη σεξουαλική της ζωή αλλά αυτό το πολλές που έγραψες κάπως μου ρθε.
the end
Ενδεχομένως στην εποχή σου να μην ίσχυε στοννιδιο βαθμό που ίσχυε παλιότερα αλλά η ουσία ήταν η ίδιαΠάνας έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:26Όχι ακριβώς, στην εποχή μου το έκαναν για να του το χτυπάνε μετά.... "παρθένα με πήρες και με χαντάκωσες γουρούνι"!![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε, συνήθως είναι δύο ενήλικες και τα ζυγίζουν όλα και αποφασίζουν ανάλογα. Δεν υπάρχει συνταγή. Αν εργάζονται και οι δύο, γιατί να έχει ο ένας έστω εξτρά μετακίνηση κάθε μέρα ή κάθε όποτε (τι ορίζουμε κανονικό ζευγάρι ως προς τη συχνότητα) για να πάει στη διαδρομή σπίτι του - δουλειά - σπίτι της - σπίτι του - σιδερώματα κλπ και πάλι από την αρχή την επόμενη; Ο άντρας μου πλήρωνε τζάμπα νοίκι για κανά εξάμηνο; Χρόνο; Ούτε που θυμαμαι... Ε, κάποια στιγμή αυτό ήταν, τζάμπα νοίκι. Μήπως και χωρίσουμε κάποτε; Ε, σπίτι θα ξανάβρισκε...ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:40Ναι, βρε μάτια μου, αλλά σίγουρα δεν μιλάω για οικογένεια (που είναι τελείως άλλο πράγμα) ούτε για 5ετίες.Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:55Στην αρχή θες να βλέπεις τον άλλο όλη μέρα, να πηδιέστε σαν τα κουνελάκια όλη μέρα, να ζείτε όλες σας τις στιγμές μαζί και μετά που καποια στιγμή την επόμενη 5ετια ξεφουσκώνει ο έρωτας, δεν μπορείς μακριά του, λόγω συνήθειας, αγάπης, κλπ. Ε μετά έρχονται παιδιά, γατιά, σκυλιά και η προσοχή διαμοιράζεται αναγκαστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:18
Και ακριβώς γι' αυτό, μου είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθώ το λόγο συμβίωσης
Αναφέρομαι στην περίοδο που η σχέση είναι ακόμη στην αρχή και δεν είναι φοιτητική αλλά σχέση "ενηλίκων".
Βασικά, πέρα από τα καθημερινά διαδικαστικά συμβατότητας, το σύνηθες είναι να μετακομίζει ο ένας στο σπίτι του άλλου (με έπιπλα ή χωρίς) αφήνοντας το δικό του χώρο. Στην περίπτωση καυγά, τι γίνεται; Και ας πούμε ότι αυτό αντιμετωπίζεται με φιλοξενία σε σπίτι φίλων μέχρι να λυθεί το θέμα, με καλή ή κακή κατάληξη. Δεν αναφέρομαι σε πατρικά, γιατί αυτά είναι άλλη ιστορία. Μπορεί να υπάρχουν ως λύση, μπορεί όχι.
Έστω όμως ότι προκύπτει κάτι που δεν αφορά σε μία όξυνση αλλά σε κάτι πολύ πιο "ήσυχο" αλλά συνηθισμένο.
Την αίσθηση ότι "δεν πάει άλλο", ότι είναι βάρος αυτή η σχέση.
Αν αυτό συμβεί στον φιλοξενούμενο, είναι απλό. Παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.
Αν συμβεί στον ιδιοκτήτη του χώρου; Δεν είναι πολύ άχαρο να πεις στον άλλο "φύγε";
Δεν είναι σχεδόν απάνθρωπο να επιλέξεις μια περισσότερο ήπια αλλά πολύ πιο σκληρή λύση;
Δηλαδή να τον υποβάλλεις σε μια διαδικασία αναγκαστικής παραίτησης;
Ίσως πει κάποιος ότι το ίδιο συμβαίνει και στον γάμο. Όχι, δεν είναι το ίδιο.
Ίσως κάποιος άλλος πει, ότι χωρίζουν κι αυτοί που έχουν το δικό τους χώρο. Επίσης, δεν είναι το ίδιο.
Ίσως εγώ να είμαι υπερβολική και να μην το βλέπουν όλοι έτσι. Κι αυτό παίζει.
Εξαρτάται πάλι και τι αφήνει κανείς. Αν ήταν δικό του και ήθελε να βρει νοικάρη; Μπελάς.
φυσικά και μπορεί να ειναι στο μηδέν. Όπως επίσης υπάρχουν και στιγμές που μπορεί να θες να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός απο σεξ.Athina__P έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:35Ασέβαστος έγραψε: 15 Μαρ 2019, 11:27με αριστα το 100, το σεξ μπορει να ειναι οτιδηποτε, απο μηδεν ως εκατο. το μιναρισμα 50-80Athina__P έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:22
Σε σχέση με τον αυνανισμό, πώς συγκρίνεται να κάνεις σεξ με γυναίκα; Ας το πιάσουμε εκεί καταρχήν, πριν παίξει εμβόλιμα το γύρισμα του ψαριού σε 3-2-1...![]()
![]()
Πωπω αντρική απάντηση αυτή... Μπήκε αριθμητική κλίμακα και απαντήθηκε σε δύο γραμμές. Δεν μπορώ να την επεξεργαστώ. Τι θα πει μηδεν; ΜΗΔΕΝ; Δηλαδή περνάς καλύτερα κόβοντας τα νύχια των ποδιών σου; Καθαρίζοντας κάτι που σου κόλλησε στο παπούτσι; Τι μηδέν; Έχω απορίες...![]()
Θα πω το μινάρισμα από 40-50, το άλλο από 60 έως 100. Ε, αν είναι κάτω από 60, δεν ξεκινάει καν, βάζω να φτιάξω κανα καφέ, να ακούσω μουσική, να μην κάνω τίποτα... Δεν είχα ανακαλύψει καν το μινάρισμα μέχρι τα 20...Εντάξει, στο πολύ ξεκούδουνο και με σύντροφο λίγο ασχέτου που δεν θα υπάρχει λόγος να ξαναγίνει, μπορεί να πάει γύρω στο 40.
Όσο για το άλλο, ναι μπορεί και οι δύο να έχουν καεί οπότε κατα πάσα πιθανότητα δε κάνει ο ένας για τον άλλο απο τη στιγμή που ζητάνε διαφορετικά πράγματα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
μηδεν ειναι να σμπρωχνεις χαραματα την καμπια που τελικα ξεμεινε οταν εκλεινε το ξενυχταδικο, τεζα σουρωμενοι και οι 2, χωρις να γουσταρεις καν, απλως απο καποια αισθηση καθηκοντος προς τον εαυτο σου, "πρεπει να γαμησω και σημερα" και να ειναι τοσο χαλια η φαση που να μην μπορεις να τελειωσεις. κανα μισωρο μετα απλως τα παρατας και πεφτεις για υπνο.Athina__P έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:35 Πωπω αντρική απάντηση αυτή... Μπήκε αριθμητική κλίμακα και απαντήθηκε σε δύο γραμμές. Δεν μπορώ να την επεξεργαστώ. Τι θα πει μηδεν; ΜΗΔΕΝ; Δηλαδή περνάς καλύτερα κόβοντας τα νύχια των ποδιών σου; Καθαρίζοντας κάτι που σου κόλλησε στο παπούτσι; Τι μηδέν; Έχω απορίες...![]()
να λες παλι καλα που δεν εβαλα και αρνητικα νουμερα, μεχρι το μειον 100, οπου πρεπει ναναι οταν καποιος απο τους 2 ξερναει πανω στη φαση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Ορέστης 35
Πιο ωραια να την παιζεις γιατι φανταζεσαι οτι γινονται ολα τελεια. Απλα δεν εχεις κατι μαλακο να χουφτωνεις.Athina__P έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:22 Σε σχέση με τον αυνανισμό, πώς συγκρίνεται να κάνεις σεξ με γυναίκα; Ας το πιάσουμε εκεί καταρχήν, πριν παίξει εμβόλιμα το γύρισμα του ψαριού σε 3-2-1...![]()
![]()
Ορέστης 35 έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:55Πιο ωραια να την παιζεις γιατι φανταζεσαι οτι γινονται ολα τελεια. Απλα δεν εχεις κατι μαλακο να χουφτωνεις.Athina__P έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:22 Σε σχέση με τον αυνανισμό, πώς συγκρίνεται να κάνεις σεξ με γυναίκα; Ας το πιάσουμε εκεί καταρχήν, πριν παίξει εμβόλιμα το γύρισμα του ψαριού σε 3-2-1...![]()
![]()
Πιο ωραία από το real sex?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Give me one more chance
And you'll be satisfied
Give me two more chances
You won't be denied
Well my heart is where it's always been
My head is somewhere in between
Give me one more chance
Let me be your lover tonight
You're the real thing
Yeah the real thing
You're the real thing
Even better than the real thing
Give me one last chance
And I'm gonna make you sing
Give me half a chance
To ride on the waves that you bring
You're honey child to a swarm of bees
Gonna blow right through you like a breeze
Give me one last dance
We'll slide down the surface of things
You're the real thing
Yeah the real thing
You're the real thing
We're free to fly the crimson sky
The sun won't melt our wings tonight
Oh now
Here she comes
Take me higher
Take me higher
You take me higher?
You take me higher?
You're the real thing
Yeah the real thing
You're the real thing
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Στα Πομακοχωρια ναι και σε αλλα μερη της επαρχιας.Τωρα που το σκεφτομαι μπορει και μερικες ρωσοποντιες για την Τσαλκα ακουγονται πολλα.lolek1 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:04αυτο το ερωτημα χρηζει περαιτερω διευκρινηση.plouf έγραψε: 16 Μαρ 2019, 19:26 Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα αυθορμητα:ειναι αληθεια οτι η πρωτη φορα ποναει τοσο πολυ οσο λενε μερικες?
γιατι ειναι πολλες οι γυναικες που για ηθικους λογους μενουν παρθενες αρνουμενες να κανουν κολπικο σεξ περιμενοντας τον μεγαλο τους ερωτα ομως την πισω οδο την δουλευουν κανονικοτατα παραφυση, δηλαδη οχι για εξοδο οπως προοριζεται αλλα για εισοδο
-
Ορέστης 35
Ναι.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2019, 14:58Ορέστης 35 έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:55Πιο ωραια να την παιζεις γιατι φανταζεσαι οτι γινονται ολα τελεια. Απλα δεν εχεις κατι μαλακο να χουφτωνεις.Athina__P έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:22 Σε σχέση με τον αυνανισμό, πώς συγκρίνεται να κάνεις σεξ με γυναίκα; Ας το πιάσουμε εκεί καταρχήν, πριν παίξει εμβόλιμα το γύρισμα του ψαριού σε 3-2-1...![]()
![]()
Πιο ωραίο από την αλληλεπίδραση που έχεις με έναν άλλον άνθρωπο;να τον βλέπεις, να τον ακούς και κυρίως να τον αισθανεσαι με τα όλα του;Ορέστης 35 έγραψε: 18 Μαρ 2019, 15:48Ναι.Naida έγραψε: 18 Μαρ 2019, 14:58Ορέστης 35 έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:55
Πιο ωραια να την παιζεις γιατι φανταζεσαι οτι γινονται ολα τελεια. Απλα δεν εχεις κατι μαλακο να χουφτωνεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ας το καλυτερα ο Ορεστης εχει χοντρο προβλημα και δεν το παραδεχεται.Εγω παλι εχω το παραδεχομαι και το καταπολεμαω οπως μπορω.
Δεν μπορώ να πω ότι καποιος έχει πρόβλημα ή όχι σε αυτά τα θέματα.plouf έγραψε: 18 Μαρ 2019, 16:15 Ας το καλυτερα ο Ορεστης εχει χοντρο προβλημα και δεν το παραδεχεται.Εγω παλι εχω το παραδεχομαι και το καταπολεμαω οπως μπορω.
Γούστα είναι αυτά. Απλά μου φαίνεται περίεργο. Αυτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-