Είχαν αναφερθεί οι φιάλες υγραερίου στην αρχή.Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:36Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:41Τα βιντεο που μιλάει ο Λιόλιος θες ; Δεν έχω καταλάβει.Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 18:25
Ψάχνω να βρω, εκτος απο το παλαιότερο νήμα που είχες κάνει αναφορά στον Λιόλιο ποστάροντας βίντεό του, και ένα άλλο νήμα που είχες ανοίξει (εσυ νομίζω) με τα λεγόμενα του Λιόλιου μέσω βίντεο πάλι.
Μήπως, παρ'ελπίδα, θα ήθελες μια φορά να μου απαντήσεις, και να μου δώσεις κανα λινκ γιατί για κάποιον λόγο τα βλέπω εξαφανισμένα και δεν τα βρίσκω?
Αντε, κι εγω θα παρω πίσω τα "τσιουαουα"
Ένα νήμα που είχε ανοίξει εδώ μέσα, μάλλον εσύ το είχες ανοίξει, με τα βιντεο του Λιόλιου και άλλο ένα όπου είχες φέρει βίντεο του Λιόλιου, και όπου σχολίαζα. Σήμερα δεν βρίσκω τίποτα, μαζί με τα ποστ από αυτό το νήμα που διαγράφηκαν εχθές.
Τεσπα, δεν ειναι αυτος ο κυριος λογος που στα ζητησα αυτα δημοσιως. Μου εκανε εντυπωση που εξαφανιστηκαν σχεδον ολες οι αναφορες σου περι Λιολιου. Τα βιντεο οκ, μπορουσα να τα βρω και μονη μου.
Τελος πάντων, ξαναέψαξα να βρω τα βίντεο του Λιόλιου, γιατί και στο άλλο νήμα είχα πει οτι κάτι από όλα αυτά που έλεγε μου έμοιαζε λογικό: η ολική καταστροφή από φωτιά του βαγονιού του εστιατορίου. Μετά από αυτό, είχα ψάξει τότε φωτογραφίες να δω το βαγόνι. Πράγματι λοιπόν, κοιτάζοντάς τες, έβλεπα να υπάρχει καποιο δίκιο μεγάλο. Είχα δει και κάτι άλλο όμως, αλλά λεως ασε, θα με λενε ψεκα και με τα δίκιο τους, γιατι δεν γινεται να μην το εχει δει μια ολοκληρη Ελλαδα. Ειδα λοιπον κατι , σε κοντινη ληψη, που εμοιαζε με φιαλη υγραεριου.
Ειδα ομως πριν λιγο ξανα αυτην την εικονα και καπου αλλου.
Και, σαν πολιτης, αν πριν ημουν αγανακτισμενη μια φορα, τωρα ειμαι εκατο.
Προφανης ο λογος, εαν συμβαινει εστω ενα τοις εκατο απο αυτα που βαζω στο μυαλο μου....
Αλλά μετά είπαν "δεν βρήκαμε" και δεν αναφέρθηκαν ποτέ ξανά.
Εδώ το βίντεο του Λιόλιου 1 χρόνο πριν
Και εδώ πριν κάτι μέρες.