!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:36
Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 19:41
Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 18:25

Ψάχνω να βρω, εκτος απο το παλαιότερο νήμα που είχες κάνει αναφορά στον Λιόλιο ποστάροντας βίντεό του, και ένα άλλο νήμα που είχες ανοίξει (εσυ νομίζω) με τα λεγόμενα του Λιόλιου μέσω βίντεο πάλι.
Μήπως, παρ'ελπίδα, θα ήθελες μια φορά να μου απαντήσεις, και να μου δώσεις κανα λινκ γιατί για κάποιον λόγο τα βλέπω εξαφανισμένα και δεν τα βρίσκω?

Αντε, κι εγω θα παρω πίσω τα "τσιουαουα"
Τα βιντεο που μιλάει ο Λιόλιος θες ; Δεν έχω καταλάβει.

Ένα νήμα που είχε ανοίξει εδώ μέσα, μάλλον εσύ το είχες ανοίξει, με τα βιντεο του Λιόλιου και άλλο ένα όπου είχες φέρει βίντεο του Λιόλιου, και όπου σχολίαζα. Σήμερα δεν βρίσκω τίποτα, μαζί με τα ποστ από αυτό το νήμα που διαγράφηκαν εχθές.
Τεσπα, δεν ειναι αυτος ο κυριος λογος που στα ζητησα αυτα δημοσιως. Μου εκανε εντυπωση που εξαφανιστηκαν σχεδον ολες οι αναφορες σου περι Λιολιου. Τα βιντεο οκ, μπορουσα να τα βρω και μονη μου.

Τελος πάντων, ξαναέψαξα να βρω τα βίντεο του Λιόλιου, γιατί και στο άλλο νήμα είχα πει οτι κάτι από όλα αυτά που έλεγε μου έμοιαζε λογικό: η ολική καταστροφή από φωτιά του βαγονιού του εστιατορίου. Μετά από αυτό, είχα ψάξει τότε φωτογραφίες να δω το βαγόνι. Πράγματι λοιπόν, κοιτάζοντάς τες, έβλεπα να υπάρχει καποιο δίκιο μεγάλο. Είχα δει και κάτι άλλο όμως, αλλά λεως ασε, θα με λενε ψεκα και με τα δίκιο τους, γιατι δεν γινεται να μην το εχει δει μια ολοκληρη Ελλαδα. Ειδα λοιπον κατι , σε κοντινη ληψη, που εμοιαζε με φιαλη υγραεριου.

Ειδα ομως πριν λιγο ξανα αυτην την εικονα και καπου αλλου.

Και, σαν πολιτης, αν πριν ημουν αγανακτισμενη μια φορα, τωρα ειμαι εκατο.
Προφανης ο λογος, εαν συμβαινει εστω ενα τοις εκατο απο αυτα που βαζω στο μυαλο μου....
Είχαν αναφερθεί οι φιάλες υγραερίου στην αρχή.
Αλλά μετά είπαν "δεν βρήκαμε" και δεν αναφέρθηκαν ποτέ ξανά.

Εδώ το βίντεο του Λιόλιου 1 χρόνο πριν

Και εδώ πριν κάτι μέρες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:40
enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:36
nostromos έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:29 δεν ενδιαφερει στην ουσια ... καταλαβαινεις τι εννοω
ναι μια χαρά.
σου ειπα οτι αν το βιντεο ειναι γνησιο θα πρεπει να ψαξουν ειτε στις μηχανες της εμπορικης ειτε στο επιβατηγο τραινο ... εφοσων η εκρηξη δεν μπορει να προελθει απο τα γνωστα υλικα ... δεν με προσεξες
ναι το διαβασα, οκ πρεπει να περιμενουμε το ΕΜΠ για να ειναι η σειρά σωστή, και μετα ναι πρεπει να ψαξουν αλλου, οχι κάπου που θα το εβλεπαν όλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 08 Φεβ 2025, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Και το MEGA σιγά σιγά στο χορό

https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... aRsGg&s=19

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Οττο, τα βρισκω και τα βρηκα και μονη μου τα βιντεο του Λιολιου.
Τα δικα σου ποστ και τα δικα σου νηματα απορησα γιατι δεν βρισκω. Και τις συζητησεις εκει.

Το οτι ειχαν πει οτι ειχαν βρει και οτι τα διεψευσαν Πυροσβεστικη και Χελενικ, χαιρω πολυ, αυτα στα ρωταγα εδω και ποσο καιρο, μιας κι εσυ εφερνες τον Λιολιο να λεει αυτα που λεει. Αλλα δεν απαντουσες ποτε.
Οποτε, τι μου τα βαζεις αυτα τωρα εδω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

Και σε ρωτάω πάλι , Οττο:

ξερεις τί σημαίνει να υπήρχε φιάλη υγρερίου που να προκάλεσε την εκρηξη και να εχει βγει να διαβεβαιωνει ο Μητσοτακης οτι δεν υπηρχε τιποτα ευφλεκτο στο τραινο, οταν μαλιστα ειχαν ηδη κυκλοφορησει δημοσιευματα που ανεφεραν οτι ειχαν βρεθει αδειες φιαλες????????
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:43 Οττο, τα βρισκω και τα βρηκα και μονη μου τα βιντεο του Λιολιου.
Τα δικα σου ποστ και τα δικα σου νηματα απορησα γιατι δεν βρισκω. Και τις συζητησεις εκει.

Το οτι ειχαν πει οτι ειχαν βρει και οτι τα διεψευσαν Πυροσβεστικη και Χελενικ, χαιρω πολυ, αυτα στα ρωταγα εδω και ποσο καιρο, μιας κι εσυ εφερνες τον Λιολιο να λεει αυτα που λεει. Αλλα δεν απαντουσες ποτε.
Οποτε, τι μου τα βαζεις αυτα τωρα εδω
Δε νομίζω να ήταν νήμα.
Σε κάποιο νήμα επί του θέματος πριν καιρό είχα βάλει τον Λιολιο.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:46 Και σε ρωτάω πάλι , Οττο:

ξερεις τί σημαίνει να υπήρχε φιάλη υγρερίου που να προκάλεσε την εκρηξη και να εχει βγει να διαβεβαιωνει ο Μητσοτακης οτι δεν υπηρχε τιποτα ευφλεκτο στο τραινο, οταν μαλιστα ειχαν ηδη κυκλοφορησει δημοσιευματα που ανεφεραν οτι ειχαν βρεθει αδειες φιαλες????????
Ο Μητσοτάκης επικαλέστηκε επίσημο πορισμα.
Το οποίο μέχρι τώρα που μιλάμε είναι το μοναδικό.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Με τέτοια φωτογραφία δέχτηκε το πόρισμα της Πυροσβεστικής?
Γιατί άμα μπορώ να έχω εγώ τέτοια φωτογραφία, τότε σίγουρα θα μπορούσε και εκείνος

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:36
Αρίστο παράτα το.
:smt005: :smt005: :smt005:
Αρίστος έγραψε: ↑03 Μαρ 2024, 07:28
ΓΓ συμφωνα με το πορισμα Κοκοτσακη υπαρχουν και 3 βαγονια που εξαφανιστηκαν.
viewtopic.php?f=29&t=53036&p=3388838&hi ... 1#p3388838
από Αρίστος » 05 Μαρ 2024, 18:43
Τα τρια βαγονια κοντεινερ αναζηταει πολυς κοσμος.
viewtopic.php?f=29&t=53073&hilit=%CE%B2 ... 1&start=45

από Αρίστος » Σήμερα, 09:16
Eιχα βαλει οτι το βαγονι που εξαφανιστηκε πρωτη το εβγαλε η Δημοκρατια την περασμενη Κυριακη.

Ο Βαξεβανης ερχεται δευτερος.
viewtopic.php?f=29&t=53176&p=3400341&hi ... 9#p3400341
Αρίστος έγραψε: ↑03 Μαρ 2024, 15:15
Υπαρχουν πολλα ενδιαφεροντα, πιχι απο το βαγονι που λειπει εχει διασωθει μονο η πλατφορμα ενω λειπει το κοντεινερ.

Επιπλεον να μην μπλεκουμε αυτο το βαγονι με τα 3 που αργοτερα εξαφανιστηκαν απο το χωρο της αποθηκευσης, αυτο λειπει εξαρχης απο τις πρωτες μερες του ατυχηματος.
viewtopic.php?f=29&t=53036&p=3389145&hi ... 9#p3389145
από Αρίστος » 03 Μαρ 2024, 15:05

Λες να το κλεψαν τα ufo το βαγονι που λειπει και να κληθηκε ο αρχηγος της Αεροποριας για να αντιμετωπισουν την επιθετικη ενεργεια;
viewtopic.php?f=29&t=53036&p=3389109&hi ... 9#p3389109

Εικόνα
viewtopic.php?f=29&t=53073&p=3392660&hi ... 1#p3392660
[/quote]
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:47 Ο Μητσοτάκης επικαλέστηκε επίσημο πορισμα.
λαθος λεμε εκεινο το πορισμα επιστραφηκε ως προχειροδουλειά. Μονο ο Κυριακος το πηρε σοβαρα. Και η χελενικ τελικα εβγαλε ανακοινωση 14 μαιου, ψεμματα ειπε στον στροιντερ ο Κυριακος.

θα αλλαξει αυτο το βιντεο χρόνο εκδοσης του πορίσματος του ΕΜΠ ειπε η μανδρου; Τι πληροφορίες ειναι αυτες, τι σχέση εχει η τεκμηρίωση του ΕΜΠ με τα βιντεακια του Καπερναρου;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:49 Με τέτοια φωτογραφία δέχτηκε το πόρισμα της Πυροσβεστικής?
Γιατί άμα μπορώ να έχω εγώ τέτοια φωτογραφία, τότε σίγουρα θα μπορούσε και εκείνος

Εικόνα
Η συγκεκριμένη φιαλη είναι ανέπαφη. Ούτε καν μαυρισμένη καλά καλά.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:46

Δε νομίζω να ήταν νήμα.
Εγώ νομίζω οτι υπήρχε ΚΑΙ νήμα. Εαν θυμάται κάποιος συμφορουμίτης, ας μας πει.

Επίσης, εαν μπορεσεις να βρεις λινκ απο εκεινο το ξεχωριστο νημα οπου ειχες ποσταρει το βιντεο του Λιολιου και σε ρωτουσα για ολα αυτα, θα ημουν υποχρεη γιατι εγω δεν μπορω να το βρω...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

enaon έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:50
Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:47 Ο Μητσοτάκης επικαλέστηκε επίσημο πορισμα.
λαθος λεμε εκεινο το πορισμα επιστραφηκε ως προχειροδουλειά. Μονο ο Κυριακος το πηρε σοβαρα. Και η χελενικ τελικα εβγαλε ανακοινωση 14 μαιου, ψεμματα ειπε στον στροιντερ ο Κυριακος.

θα αλλαξει αυτο το βιντεο χρόνο εκδοσης του πορίσματος του ΕΜΠ ειπε η μανδρου; Τι πληροφορίες ειναι αυτες, τι σχέση εχει η τεκμηρίωση του ΕΜΠ με τα βιντεακια του Καπερναρου;
Δε ενδιαφέρει κανένα τι λες.
Μέχρι να πεις όντως κάτι.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:51
Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:46

Δε νομίζω να ήταν νήμα.
Εγώ νομίζω οτι υπήρχε ΚΑΙ νήμα. Εαν θυμάται κάποιος συμφορουμίτης, ας μας πει.

Επίσης, εαν μπορεσεις να βρεις λινκ απο εκεινο το ξεχωριστο νημα οπου ειχες ποσταρει το βιντεο του Λιολιου και σε ρωτουσα για ολα αυτα, θα ημουν υποχρεη γιατι εγω δεν μπορω να το βρω...
Εδώ δεν μπορώ εγώ να το βρω :lol:

Πριν κάτι μήνες το έψαχνα το ποστ.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:51
Saturn έγραψε: 08 Φεβ 2025, 21:49 Με τέτοια φωτογραφία δέχτηκε το πόρισμα της Πυροσβεστικής?

Εικόνα
Η συγκεκριμένη φιαλη είναι ανέπαφη. Ούτε καν μαυρισμένη καλά καλά.
Κάποια διαρροή κατα την σύγκρουση? Ενταξει, δεν ξερω αν γινεται τεχνικα κατι τετοιο ή πως μπορει να γινει

Τί να έχει μέσα όμως?
Αυτού του είδους οι φιάλες, τί άλλο μπορούν να κουβαλουν?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”