Μη περιαυτολογείς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεα απο το Ουκρανικο Μετωπο
Re: Νεα απο το Ουκρανικο Μετωπο
τώρα πετάγεσαι χρυσαυγίτικη πορδίτσα όταν σε ρωτάνε κάτι κάνεις το κορόιδο
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μηχανή αναζήτησης yandex και με τον περιηγητή FirefoxPollaplasiastis έγραψε: 04 Ιαν 2024, 20:30Σωστα, αλλα δεν αντεχω το boatware κ τα διαφορα περιεργα κουκις που εγκαθιστα οταν το πρωτοβαζεις.... Ειναι πολυ περιεργο μπραουζερ.... Ναι, ολοι οι ρωσσοφωνοι αυτο εχουν (μονο ο δικος μου υπολογιστης στο σπιτι δεν εχει yandex λολ!!), αλλα δεν το βαζω.plouf έγραψε: 04 Ιαν 2024, 08:47 Το γκουγκλ δεν κανει γι αυτη τη δουλειμονο η ρωσικη μηχανη αναζητησης yandex θα σου κανει την δουλεια
Μου φτανει παρακολουθηση απ την μια πλευρα.
κι εγώ αυτό κάνω άλλωστε.
Ο περιηγητής Yandex που λες εσύ είναι ένα από τα
πολλά προϊόντα της ρωσικής εταιρείας Yandex.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
nowhere έγραψε: 04 Ιαν 2024, 20:42 τώρα πετάγεσαι χρυσαυγίτικη πορδίτσα όταν σε ρωτάνε κάτι κάνεις το κορόιδο
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- NewModelArmy
Αμα είχες τα κάκαλα να με κάνεις κουόουτ, τουλάχιστον, ίσως να ήξερα και οτι με ρώτησες κάτι, ανόητο πλάσμα.nowhere έγραψε: 04 Ιαν 2024, 20:42 τώρα πετάγεσαι χρυσαυγίτικη πορδίτσα όταν σε ρωτάνε κάτι κάνεις το κορόιδο
Και πορδίτσα να σε πεί ο Παλαιστίνιος γκόμενός σου.
Πάρε κι αυτό τώρα:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Εγώ το έλεγα. Κι άλλες χώρες θα ακολουθήσουν.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
το εκανα εγω και μου εβγαλε τα παντα που εχω αναζητησει στο γκουγκλι απο ρωσουςplouf έγραψε: 04 Ιαν 2024, 08:47Το γκουγκλ δεν κανει γι αυτη τη δουλειμονο η ρωσικη μηχανη αναζητησης yandex θα σου κανει την δουλειαPollaplasiastis έγραψε: 04 Ιαν 2024, 02:09 Εψαξα να βρω κατι αντιστοιχο για να δουμε Ρωσσια, αλλα ο αλγοριθμος δεν επιτρεπει τιποτα (απ την πολυ ελευθερια εκφρασης κ τηην δημοκρατια).
Ευτυχως το Ασσοσιατεντ Πρεςς εχει στιγμιοτυπα απ την ανταλλαγη.
Σε καποια σημεια βλεπουμε κ τους Ρωσσους χαρουμενους που η αιχμαλωσια τελειωνει αισια κ επιστρεφουν.
https://apnews.com/article/russia-ukrai ... 7399e4cc78
https://dzen.ru/?yredirect=true
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
Pollaplasiastis
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
δεν κανεις καμια προσπαθεια να αφησεις το τριο στουτζες των καμμενων κ να βαλεις κανα αθρο να διαβασουμε??
κοιτα τον νιουγουειβα τον ΝιουΜοντελ που μας βαζει κ ποστακια απο Χ !!
Δεν θελεις κ συ να μην φαινεσαι καθυστερημενος??
αντε κουνα κανα δαχτυλο να βρεις τιποτα με νοημα να ξεστραβωθουν κ τα φιλαρακια σου.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...
-
Pollaplasiastis
- Phorum.gr user: Pollaplasiastis
Εικοσι χρονια βλεπω Γιαντεξ μπραουζερ+μηχ.αναζ. μαζι, το ξερεις οτι πρωτη φορα καποιος μου ειπε οτι μπορω να το βαλω στην Αλεπου??/ λολ!!plouf έγραψε: 04 Ιαν 2024, 21:12 Μα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μηχανή αναζήτησης yandex και με τον περιηγητή Firefox
χαχαχαα.... Ουτε που ειχα ποτε ασχοληθει. Το ειχα βαλει μια φορα το 2005 σε ενα λαπτοπακι που ειχα, αρπαξα ενα καρο βλακειες, τελος.
Στο μεταξυ ουτε μια μερα δεν υπηρξε στο σπιτι μου που καποιος δεν το χρησιμοποιει. Αλλα το θεωρουσα πακετο. Κ οι γυναικες δεν χρησιμοποιουν ποτε κατι αλλο, οποτε ουτε αυτες το εχουν δει χωριστα!!
Σημερα με εμαθες κατι. Τωρα θα αρχισω να το ψαχνω το ζητημα.
κοιτα να δεις.....
φχαριστω.
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
τι κουοτ ρε κακομοίρη,οποιοδήποτε σχόλιο για την σχέση σου με τη χρυσή αυγή δουλεύει σαν ξόρκι,μόλις γραφτεί κάνεις ποπ κ εξαφανίζεσαιKauldron έγραψε: 05 Ιαν 2024, 00:00 Αμα είχες τα κάκαλα να με κάνεις κουόουτ, τουλάχιστον, ίσως να ήξερα και οτι με ρώτησες κάτι, ανόητο πλάσμα.
δεν θα αρέσει καθόλου στους elders of the internet που διαρρέει η Γνώση στους αμύητους και θα την πληρώσουμε άδικα και όσοι βρεθήκαμε τυχαία στη σελίδα.αν μπορεί ας κάνει κάτι ο συντονισμός μήπως και δεν το έχουν δει ακομαPollaplasiastis έγραψε: 05 Ιαν 2024, 03:38Εικοσι χρονια βλεπω Γιαντεξ μπραουζερ+μηχ.αναζ. μαζι, το ξερεις οτι πρωτη φορα καποιος μου ειπε οτι μπορω να το βαλω στην Αλεπου??/ λολ!!plouf έγραψε: 04 Ιαν 2024, 21:12 Μα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μηχανή αναζήτησης yandex και με τον περιηγητή Firefox
χαχαχαα.... Ουτε που ειχα ποτε ασχοληθει. Το ειχα βαλει μια φορα το 2005 σε ενα λαπτοπακι που ειχα, αρπαξα ενα καρο βλακειες, τελος.
Στο μεταξυ ουτε μια μερα δεν υπηρξε στο σπιτι μου που καποιος δεν το χρησιμοποιει. Αλλα το θεωρουσα πακετο. Κ οι γυναικες δεν χρησιμοποιουν ποτε κατι αλλο, οποτε ουτε αυτες το εχουν δει χωριστα!!
Σημερα με εμαθες κατι. Τωρα θα αρχισω να το ψαχνω το ζητημα.
κοιτα να δεις.....
φχαριστω.
- Οργισμένος
Mην ανησυχειτε για τιποτα...plouf έγραψε: 04 Ιαν 2024, 21:12Μα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την μηχανή αναζήτησης yandex και με τον περιηγητή FirefoxPollaplasiastis έγραψε: 04 Ιαν 2024, 20:30Σωστα, αλλα δεν αντεχω το boatware κ τα διαφορα περιεργα κουκις που εγκαθιστα οταν το πρωτοβαζεις.... Ειναι πολυ περιεργο μπραουζερ.... Ναι, ολοι οι ρωσσοφωνοι αυτο εχουν (μονο ο δικος μου υπολογιστης στο σπιτι δεν εχει yandex λολ!!), αλλα δεν το βαζω.plouf έγραψε: 04 Ιαν 2024, 08:47 Το γκουγκλ δεν κανει γι αυτη τη δουλειμονο η ρωσικη μηχανη αναζητησης yandex θα σου κανει την δουλεια
Μου φτανει παρακολουθηση απ την μια πλευρα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ο Κωλντρον θυμαμαι μας τα χε κανει τσουρεκια με τα "παλικαρια" της ΧΑ, τον Πακιστανολιακο και τις σβαστικες . Τωρα προσπαθει να το παιξει χιτλεροφαγος .nowhere έγραψε: 05 Ιαν 2024, 04:49τι κουοτ ρε κακομοίρη,οποιοδήποτε σχόλιο για την σχέση σου με τη χρυσή αυγή δουλεύει σαν ξόρκι,μόλις γραφτεί κάνεις ποπ κ εξαφανίζεσαιKauldron έγραψε: 05 Ιαν 2024, 00:00 Αμα είχες τα κάκαλα να με κάνεις κουόουτ, τουλάχιστον, ίσως να ήξερα και οτι με ρώτησες κάτι, ανόητο πλάσμα.
Ουτε για λιπασμα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 14 Απαντήσεις