Μα ακριβώς γι' αυτό το ανέβασα. Τί σχέση έχει αυτό με χαζομπαλέτα και ασημί φουφούλες;vantono έγραψε: 30 Απρ 2024, 14:02Παρα πολύ καλό! Παραδοσιοπροχωκαγκουρισμός. Συνδυάζει αρμονικά και πετυχημένα 2-3 είδη μουσικής μαζί. Σύζευξη διαφορετικών πολιτισμών. Το ραπ θα το προτιμούσα πιο low bap βεβαια, ισως να εδενε καλύτερα, αλλα το αποτελεσμα αυτο ειναι πολυ καλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eurovision 2024
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Eurovision 2024
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, γιατί όλες οι χώρες πολύ σπάνια στέλνουν τα ηχηρά τους ονόματα να ανταγωνιστούν σε έναν διαγωνισμό όπου νικητής είναι μόνο ένας.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Απρ 2024, 13:44
Σιγά μην περίμεναν τη γιουροβίζιον, ο Παπαθανασίου, ο Δήμου, ο Σαββόπουλος, ο Παπαδόπουλος, ο Γκολφίδης, ο Πετρολουκάς, ο Πορτοκάλογλου, κλπ κλπ κλπ
Αλλά είπαμε, μια ζωή πανελάκηδες... και ψαγμένοι.
Αυτό θα το κάνουν νεαροί που έχουν μια μικρή πορεία ή πρώην φτασμένοι που έχουν αρχίσει να ξεπερνιούνται για διάφορους λόγους.
Δεν γίνεται να βάλεις τον Σαββόπουλο να διαγωνιστεί, δηλαδή να μπει σε μια κατάσταση ανταγωνισμού. Ούτε αυτός έχει ανάγκη να το κάνει, ούτε εμείς θέλουμε να ηττηθεί από καμιά Κοντσίτα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δεν το 'χει , ούτε αξιοπρεπή κώλοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Απρ 2024, 13:17 Πάμε δυνατα για... δωδεκαρια απανωτα. https://www.instagram.com/p/C6W2SZQCLgE ... mg_index=1
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Η αλήθεια είναι ούτε εγώ ενθουσιάστηκα , και είμαι και πατουσακιας , έχει κάτι το γυφτε οι φωτογραφίες, αλλά οκ, για να το έκανε, κάτι θα είχε στο νου της η καλλιτέχνης.Στύξ έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:13Δεν το 'χει , ούτε αξιοπρεπή κώλοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Απρ 2024, 13:17 Πάμε δυνατα για... δωδεκαρια απανωτα. https://www.instagram.com/p/C6W2SZQCLgE ... mg_index=1![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πολύ σφιγμένα τα ποδοδάχτυλα, ειναι η αλήθεια. Γιατί έτσι, κόψιμο την ειχε πιάσει? Έπρεπε να τα έχει πιο χαλαρά και αέρινα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:33Η αλήθεια είναι ούτε εγώ ενθουσιάστηκα , και είμαι και πατουσακιας , έχει κάτι το γυφτε οι φωτογραφίες, αλλά οκ, για να το έκανε, κάτι θα είχε στο νου της η καλλιτέχνης.Στύξ έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:13Δεν το 'χει , ούτε αξιοπρεπή κώλοΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Απρ 2024, 13:17 Πάμε δυνατα για... δωδεκαρια απανωτα. https://www.instagram.com/p/C6W2SZQCLgE ... mg_index=1![]()
- vantono
Ελπίζω καποια στιγμή να την ακούσομεν να ερμηνεύει και το Ω γλυκύ μου έαρ, να μας κανει ακομα και χριστιανούς η Μαρινάρα!
Ειδα μια συνεντευξη της σε μια εκπομπη της Ερτ.
Μου φαινεται συμπαθης η κοπελα και ευαισθητη, αλλα μπεμπεκιζει επικινδυνα ( ειναι 37 και μιλουσε στους σχεδον συνομηλικους παρουσιαστες λες και ηταν η κορη τους).
Το χειροτερο ομως και πιο τραγικο ειναι οτι αυτη η ταλαντουχα και ευαισθητη κοπελιτσα ειναι παιδι της εποχης της.
Μου φαινεται συμπαθης η κοπελα και ευαισθητη, αλλα μπεμπεκιζει επικινδυνα ( ειναι 37 και μιλουσε στους σχεδον συνομηλικους παρουσιαστες λες και ηταν η κορη τους).
Το χειροτερο ομως και πιο τραγικο ειναι οτι αυτη η ταλαντουχα και ευαισθητη κοπελιτσα ειναι παιδι της εποχης της.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τι εννοείτε, κύριε, επεκταθείτε επ' αυτού.Bazoomba έγραψε: 30 Απρ 2024, 18:55 Ειδα μια συνεντευξη της σε μια εκπομπη της Ερτ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μήπως δεν έχει ωραία δάκτυλα; Δεν έχω μελετήσει, είναι μικρή για τα γούστα μου.vantono έγραψε: 30 Απρ 2024, 17:40Πολύ σφιγμένα τα ποδοδάχτυλα, ειναι η αλήθεια. Γιατί έτσι, κόψιμο την ειχε πιάσει? Έπρεπε να τα έχει πιο χαλαρά και αέρινα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Απρ 2024, 15:33Η αλήθεια είναι ούτε εγώ ενθουσιάστηκα , και είμαι και πατουσακιας , έχει κάτι το γυφτε οι φωτογραφίες, αλλά οκ, για να το έκανε, κάτι θα είχε στο νου της η καλλιτέχνης.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- vantono
Ειναι 37 και μοιάζει για 27, λογικό είναι. Κι εγώ που μικροδείχνω λιγότερο απο αυτην, όταν ακουω κατι 20-22χρονες να μου μιλουν στον ενικο, το παίρνω πάνω μου και τους μιλαω σε ιδιο υφος.Bazoomba έγραψε: 30 Απρ 2024, 18:55 Ειδα μια συνεντευξη της σε μια εκπομπη της Ερτ.
Εϊναι όμορφη, είναι ταλαντούχα, είναι ευαίσθητη... γιατί να είναι τόσο καγκούρω;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Τι καγκούρω. Το 70% της δουλειάς της είναι βασισμένο στη δημοτική μουσική.micmic έγραψε: 30 Απρ 2024, 19:40 Εϊναι όμορφη, είναι ταλαντούχα, είναι ευαίσθητη... γιατί να είναι τόσο καγκούρω;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δε λέω από μουσικής άποψης. Λέω για όλες αυτές τις γυφτιές με τις κόντρες, τις μηχανές, τα duck face κτλ. Santa Barbara σπίκιν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση