!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα σε DVD

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Re: Είδα σε DVD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Και φυσικά. The holocaust happened από την πλαστική κούκλα Τζόαν Ρίβερς που απεβίωσε μερικές μέρες αφού είπε ότι οι Παλιαστίνιοι είναι κατσαρίδες. Ποιος όμως είπε ποτέ ότι η Τζόαν είναι κωλοφασισταριό κύριοι;

Ερωτήματα κύριοι.
Άβαταρ μέλους
Stalker
Phorum.gr user: CTAΛKEP

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stalker »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 11:49 Πες μας λοιπόν τους λόγους. Μη μας κρατάς σε αγωνία. Θυμήσου να τους συνδέσεις με τον αμερικανικό εθνικισμό. Εγώ αυτό που υποστηρίζω το έγραψα ξεκάθαρα και με παραδείγματα.
Δεν ξέρω αν εξυπηρετεί σε τίποτα να απαριθμήσω κοινοτοπίες για μάρκετινγκ σε δημογραφικά και προσδοκία επιστροφής κέρδους αν το θέμα σου είναι ότι πιστεύεις ότι ο λόγος που δεν βγαίνουν τέσσερεις-πέντε υπεραπαραγωγές τον χρόνο με ήρωες παλαιστίνιους που πετάνε πέτρες σε τανκ είναι λόγω εβραϊκής πλεκτάνης, οπότε ξεκαθάρισε το λίγο pls.

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 11:49 O Roman Polanski συνέχισε να κάνει ταινίες αδιάκοπα αφού βίασε ένα 13χρονο κοριτσάκι κερδίζοντας μεταξύ άλλων και το όσκαρ καλύτερης ταινίας για το the pianist όπου φυσικά πραγματεύεται το αγαπημένο θέμα του Χόλυγουντ.
H κατρακύλα του Mel Gibson ξεκίνησε από τον τρόπο που απεικόνισε τους Εβραίους στα πάθη του Χριστού. Ο εξοστρακισμός του από το χόλυγουντ ήταν άνευ προηγουμένου μετά από την ευτυχή σύμπτωση να βρίσει τους Εβραίους ενώ ήταν μεθυσμένος. Πέρασαν δέκα χρόνια για να ξανασκηνοθετήσει. Τεκίλα φίλε. Σε γαμάει. Εγώ όταν πίνω τεκίλα βρίζω τους πόντιους, και είμαι πόντιος.
Ο Μελ Γκίμπσον φαίνεται να είναι αποδεδειγμένος αλκοολικός, τοξικός ρατσιστής και αντισημίτης με χοντρό πρόβλημα με τις γυναίκες, αλλά ο μόνος και πραγματικός λόγος που δέκα χρόνια δεν ήθελε κανείς να δουλέψει μαζί του είναι ότι σκηνοθέτησε Τα Πάθη, εννοώ και ποιος δεν γίνεται ρατσιστής και αντισημίτης όταν πιει ένα ποτήρι παραπάνω, σωστά;

Ο Πολάνσκι που κολλάει; Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι το χόλυγουντ έχει σοβαρό πρόβλημα ανοχής σε τέτοια φαινόμενα, αλλά αυτό δεν ακολουθεί ότι ο ανοιχτός ρατσισμός θα πρέπει να είναι ΟΚ, κάτι τέτοιο είναι whataboutism του κώλου.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 11:49 Πες μας λοιπόν τους λόγους. Μη μας κρατάς σε αγωνία. Θυμήσου να τους συνδέσεις με τον αμερικανικό εθνικισμό. Εγώ αυτό που υποστηρίζω το έγραψα ξεκάθαρα και με παραδείγματα.

O Roman Polanski συνέχισε να κάνει ταινίες αδιάκοπα αφού βίασε ένα 13χρονο κοριτσάκι κερδίζοντας μεταξύ άλλων και το όσκαρ καλύτερης ταινίας για το the pianist όπου φυσικά πραγματεύεται το αγαπημένο θέμα του Χόλυγουντ.
πολανσκι πηγε στην Γαλλια μην κατηγορεις το χολυγουντ, με ευρωπαικα λεφτα κανει ταινιες
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Stalker έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:05
Δεν ξέρω αν εξυπηρετεί σε τίποτα να απαριθμήσω κοινοτοπίες για μάρκετινγκ σε δημογραφικά και προσδοκία επιστροφής κέρδους αν το θέμα σου είναι ότι πιστεύεις ότι ο λόγος που δεν βγαίνουν τέσσερεις-πέντε υπεραπαραγωγές τον χρόνο με ήρωες παλαιστίνιους που πετάνε πέτρες σε τανκ είναι λόγω εβραϊκής πλεκτάνης, οπότε ξεκαθάρισε το λίγο pls.

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 11:49 O Roman Polanski συνέχισε να κάνει ταινίες αδιάκοπα αφού βίασε ένα 13χρονο κοριτσάκι κερδίζοντας μεταξύ άλλων και το όσκαρ καλύτερης ταινίας για το the pianist όπου φυσικά πραγματεύεται το αγαπημένο θέμα του Χόλυγουντ.
H κατρακύλα του Mel Gibson ξεκίνησε από τον τρόπο που απεικόνισε τους Εβραίους στα πάθη του Χριστού. Ο εξοστρακισμός του από το χόλυγουντ ήταν άνευ προηγουμένου μετά από την ευτυχή σύμπτωση να βρίσει τους Εβραίους ενώ ήταν μεθυσμένος. Πέρασαν δέκα χρόνια για να ξανασκηνοθετήσει. Τεκίλα φίλε. Σε γαμάει. Εγώ όταν πίνω τεκίλα βρίζω τους πόντιους, και είμαι πόντιος.
Ο Μελ Γκίμπσον φαίνεται να είναι αποδεδειγμένος αλκοολικός, τοξικός ρατσιστής και αντισημίτης με χοντρό πρόβλημα με τις γυναίκες, αλλά ο μόνος και πραγματικός λόγος που δέκα χρόνια δεν ήθελε κανείς να δουλέψει μαζί του είναι ότι σκηνοθέτησε Τα Πάθη, εννοώ και ποιος δεν γίνεται ρατσιστής και αντισημίτης όταν πιει ένα ποτήρι παραπάνω, σωστά;

Ο Πολάνσκι που κολλάει; Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι το χόλυγουντ έχει σοβαρό πρόβλημα ανοχής σε τέτοια φαινόμενα, αλλά αυτό δεν ακολουθεί ότι ο ανοιχτός ρατσισμός θα πρέπει να είναι ΟΚ, κάτι τέτοιο είναι whataboutism του κώλου.
Ως τώρα δεν έχεις απαριθμήσει τίποτα σε αντίθεση με εμένα που έφερα απτά παραδείγματα ηθοποιών όπως ο Τζιμ Καβίζιελ που βρέθηκαν στην αφάνεια μετά από λάθος επιλογές και Χαβιέρ Μπαρδέμ που μάζεψαν όπως όπως ότι είπαν για Ισραήλ για να έχουν μεροκάματο. Αυτά είναι γεγονότα φίλε μου. Έχουν γίνει.
Ο λόγος που κανείς δεν δεχόταν να δουλέψει με τον Μελ Γκίμπσον είναι φυσικά το εβραικό κατεστημένο και έχει να κάνει όπως είπα με τον τρόπο που τους απεικονίζει στα πάθη του Χριστού. Και πραγματικά δεν έχεις ακούσει ανθρώπους να λένε μαλακίες όντας μεθυσμένοι. Έλα τώρα.

Ρατσιστής από που ως που φιλαράκο; Ο Ντάνυ Γκλόβερ και η Γούπι Γκόλντμπεργκ που λένε ξεκάθαρα ότι τον αγαπούν ξέρουν λιγότερα από σένα;
Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς κι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επίσης;

Και για ποιο λόγο κολλάς στους Παλαιστίνιους μόνο; Δεν υπάρχουν άλλες τραγωδίες στον μάταιο τούτο κόσμο;

Ο Πολάνσκι κολλάει στο ότι το έγκλημά του ήταν κανονικό και συνεχίζει να κάνει ταινίες και να παίρνει όσκαρ ενώ ο Γκίμπσον το μόνο που έκανε ήταν να προσβάλλει το ιερατείο.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:25
Stalker έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:05

Ως τώρα δεν έχεις απαριθμήσει τίποτα σε αντίθεση με εμένα που έφερα απτά παραδείγματα ηθοποιών όπως ο Τζιμ Καβίζιελ που βρέθηκαν στην αφάνεια μετά από λάθος επιλογές και Χαβιέρ Μπαρδέμ που μάζεψαν όπως όπως ότι είπαν για Ισραήλ για να έχουν μεροκάματο. Αυτά είναι γεγονότα φίλε μου. Έχουν γίνει.
Ο λόγος που κανείς δεν δεχόταν να δουλέψει με τον Μελ Γκίμπσον είναι φυσικά το εβραικό κατεστημένο και έχει να κάνει όπως είπα με τον τρόπο που τους απεικονίζει στα πάθη του Χριστού. Και πραγματικά δεν έχεις ακούσει ανθρώπους να λένε μαλακίες όντας μεθυσμένοι. Έλα τώρα.

Ρατσιστής από που ως που φιλαράκο; Ο Ντάνυ Γκλόβερ και η Γούπι Γκόλντμπεργκ που λένε ξεκάθαρα ότι τον αγαπούν ξέρουν λιγότερα από σένα;

Και για ποιο λόγο κολλάς στους Παλαιστίνιους μόνο; Δεν υπάρχουν άλλες τραγωδίες στον μάταιο τούτο κόσμο;

Ο Πολάνσκι κολλάει στο ότι το έγκλημά του ήταν κανονικό και συνεχίζει να κάνει ταινίες και να παίρνει όσκαρ ενώ ο Γκίμπσον το μόνο που έκανε ήταν να προσβάλλει το ιερατείο.
Aυτό που λέει ο εξαρχίδης πάντως για τον Μπαρδέμ και την Πενελόπε Κρουζ ισχύει. Όταν έστειλαν το γράμμα για την Γάζα δέχτηκαν πολλά πυρά με πρώτο τον πατέρα την Τζολί τον Βόιτ που έκανε αγώνα να μην ξαναδουλέψουν στο Χόλυγουντ .Μετά έγιναν οι συμπληρωματικές δηλώσεις και ψιλοξεχάστηκε το θέμα.

Εμένα αυτό που με ενοχλεί στις καινούριες ταινίες για το ΒΠΠ είναι ότι παρουσιάζουν τον πόλεμο ότι αφορά το κυνήγι των εβραίων και μόνο.Οι ποιο παλιές μέχρι το 70 είχαν άλλο τόνο .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Ρε σεις, διαχωρίστε τα σχετικά (και άσχετα εδώ) ποστς σε νέο νήμα για το 'εβραϊκό' Χόλιγουντ..
Άβαταρ μέλους
Stalker

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:25 Ως τώρα δεν έχεις απαριθμήσει τίποτα σε αντίθεση με εμένα που έφερα απτά παραδείγματα ηθοποιών όπως ο Τζιμ Καβίζιελ που βρέθηκαν στην αφάνεια μετά από λάθος επιλογές και Χαβιέρ Μπαρδέμ που μάζεψαν όπως όπως ότι είπαν για Ισραήλ για να έχουν μεροκάματο. Αυτά είναι γεγονότα φίλε μου. Έχουν γίνει.

Σόρρυ κιόλας που δεν κάθομαι να γράψω σεντόνι για να αντικρούσω επιχειρήματα τύπου είμαι πόντιος και όταν μεθάω βρίζω τους πόντιους, δες βίντεο με τον φίλο μου να λέει ότι είμαι καλό τυπάκι, ή να απαντήσω στο καίριο ερώτημα γιατί το χολυγουντ κάνει ταινίες για τον τιτανικό όταν υπάρχουν τόσα ναυάγια.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Stalker έγραψε: 04 Μάιος 2020, 15:49
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:25 Ως τώρα δεν έχεις απαριθμήσει τίποτα σε αντίθεση με εμένα που έφερα απτά παραδείγματα ηθοποιών όπως ο Τζιμ Καβίζιελ που βρέθηκαν στην αφάνεια μετά από λάθος επιλογές και Χαβιέρ Μπαρδέμ που μάζεψαν όπως όπως ότι είπαν για Ισραήλ για να έχουν μεροκάματο. Αυτά είναι γεγονότα φίλε μου. Έχουν γίνει.

Σόρρυ κιόλας που δεν κάθομαι να γράψω σεντόνι για να αντικρούσω επιχειρήματα τύπου είμαι πόντιος και όταν μεθάω βρίζω τους πόντιους, δες βίντεο με τον φίλο μου να λέει ότι είμαι καλό τυπάκι, ή να απαντήσω στο καίριο ερώτημα γιατί το χολυγουντ κάνει ταινίες για τον τιτανικό όταν υπάρχουν τόσα ναυάγια.
Μπορείς να διαλέγεις να απαντάς σε ότι θέλεις φίλε μου. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν έχεις απαντήσεις κι όπως μπήκες με προσβολές στη συζήτηση έτσι σχεσιάζεις να αποχωρήσεις.
Άβαταρ μέλους
Stalker

hades έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:30 Aυτό που λέει ο εξαρχίδης πάντως για τον Μπαρδέμ και την Πενελόπε Κρουζ ισχύει. Όταν έστειλαν το γράμμα για την Γάζα δέχτηκαν πολλά πυρά με πρώτο τον πατέρα την Τζολί τον Βόιτ που έκανε αγώνα να μην ξαναδουλέψουν στο Χόλυγουντ .Μετά έγιναν οι συμπληρωματικές δηλώσεις και ψιλοξεχάστηκε το θέμα.
To controversy είναι κακό για τις σόου μπίζνες, μια και το φαίνεσθαι είναι το παν, κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζονται συνωμοσίες εβραίων για να σε καβαλήσει ο ατζέντης σου αν σε πιάσει να φθείρεις το brand σου πολιτικολογόντας, εκτός κι αν είσαι ξοφλημένος και μόνο έτσι μπορείς να επιπλεύσεις.

hades έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:30 Εμένα αυτό που με ενοχλεί στις καινούριες ταινίες για το ΒΠΠ είναι ότι παρουσιάζουν τον πόλεμο ότι αφορά το κυνήγι των εβραίων και μόνο.Οι ποιο παλιές μέχρι το 70 είχαν άλλο τόνο .
Είναι λίγο τσουβάλιασμα αυτό, μπορεί και να ισχύει ανάλογα με τα σημεία αναφοράς που θα θέσεις. Διαχρονικά ισχύει πάντως ότι το χολυγουντ τρέμει την πρωτοτυπία.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Stalker έγραψε: 04 Μάιος 2020, 15:59
hades έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:30 Aυτό που λέει ο εξαρχίδης πάντως για τον Μπαρδέμ και την Πενελόπε Κρουζ ισχύει. Όταν έστειλαν το γράμμα για την Γάζα δέχτηκαν πολλά πυρά με πρώτο τον πατέρα την Τζολί τον Βόιτ που έκανε αγώνα να μην ξαναδουλέψουν στο Χόλυγουντ .Μετά έγιναν οι συμπληρωματικές δηλώσεις και ψιλοξεχάστηκε το θέμα.
To controversy είναι κακό για τις σόου μπίζνες, μια και το φαίνεσθαι είναι το παν, κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζονται συνωμοσίες εβραίων για να σε καβαλήσει ο ατζέντης σου αν σε πιάσει να φθείρεις το brand σου πολιτικολογόντας, εκτός κι αν είσαι ξοφλημένος και μόνο έτσι μπορείς να επιπλεύσεις.

hades έγραψε: 04 Μάιος 2020, 14:30 Εμένα αυτό που με ενοχλεί στις καινούριες ταινίες για το ΒΠΠ είναι ότι παρουσιάζουν τον πόλεμο ότι αφορά το κυνήγι των εβραίων και μόνο.Οι ποιο παλιές μέχρι το 70 είχαν άλλο τόνο .
Είναι λίγο τσουβάλιασμα αυτό, μπορεί και να ισχύει ανάλογα με τα σημεία αναφοράς που θα θέσεις. Διαχρονικά ισχύει πάντως ότι το χολυγουντ τρέμει την πρωτοτυπία.
Δηλαδή όλοι οι ηθοποιοί που πολιτικολογούν σήμερα είναι ξοφλημένοι ή προσπαθούν να επιπλεύσουν μετά από μια κατεστραμένη καριέρα; Τι μας λες αγαπητέ μπυ; Η Τζολί που είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων γιατί δεν χαλάει το μπραντ νειμ; Οι δεκάδες ηθοποιοί που κατακρίνουν τον Τραμπ είναι ξοφλημένοι;
Δεν έχειο καθένας τους ένα γκίμικ ιερό σκοπό; Γιατί αυτό δεν μπορεί, όχι μόνο στην περίπτωση του Μπαρδέμ, σε κάθε κερίπτωση, να περιλαμβάνει δράση κατά του Ισραήλ; Γιατί γενικώς κανείς στο χόλυγουντ δεν κατακρίνει το Ισραήλ;
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ρε ανοιχτε άλλου θέμα μην έχουμε νέο ολοκαύτωμα 😠
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Beria έγραψε: 04 Μάιος 2020, 12:55
perseus έγραψε: 04 Μάιος 2020, 11:19 το κουοτα πανυβλακα ειναι πσοστωση οχι φρενο.
Αφού έτσι ονομάζονται στην Ιστορία, Jewish Quota, τι να κάνουμε ρε παντογνώστη;
https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_quota
ποσοι ορθοδοξοι φοιτητες και ποσοι μορμονοι ηταν φοιτητες στο χαρβαρντ ρε τοτε?
Άβαταρ μέλους
Stalker

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Μάιος 2020, 16:38 Δηλαδή όλοι οι ηθοποιοί που πολιτικολογούν σήμερα είναι ξοφλημένοι ή προσπαθούν να επιπλεύσουν μετά από μια κατεστραμένη καριέρα; Τι μας λες αγαπητέ μπυ; Η Τζολί που είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων γιατί δεν χαλάει το μπραντ νειμ; Οι δεκάδες ηθοποιοί που κατακρίνουν τον Τραμπ είναι ξοφλημένοι;
Δεν έχειο καθένας τους ένα γκίμικ ιερό σκοπό; Γιατί αυτό δεν μπορεί, όχι μόνο στην περίπτωση του Μπαρδέμ, σε κάθε κερίπτωση, να περιλαμβάνει δράση κατά του Ισραήλ; Γιατί γενικώς κανείς στο χόλυγουντ δεν κατακρίνει το Ισραήλ;
Όχι δεν είναι όλα τα θέματα το ίδιο, σε εκπλήσσει αυτό; Ξεκάθαρα όσο λιγότερο controversial είναι το cause celebre σου τόσο μικραίνει ο κίνδυνος να αποξενώσεις ικανό μέρος του κοινού σου κάνοντάς το, δεν φαντάστηκα ότι χρειαζόταν να το γράψω.

Το ότι είναι γκοντροβέρσαλ στις ΗΠΑ το να πολιτικολογείς κατά του κράτους του Ισραήλ και της τρέχουσας εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ στο θέμα με την ιδιότητα του σελέμπριτυ είναι ζήτημα που δεν μπορεί να αποδοθεί μονοσήμαντα σε κάποιο ύπουλο χολυγουντιανό εβραϊκό κατεστημένο, όπως φαίνεται να είναι η φυσική κατάληξη του συλλογισμού σου.

Από κει και πέρα πολλά δεν «κατακρίνουνε», γι' αυτό κι η λέζα-μίρλα-γκρίνια ενάντια σε swj και πολιτικαλικορεκτίλα που χαρακτηρίζει πολύ από τον δημόσιο διάλογο της τρέχουσας περιόδου, αν ξεχωρίζεις το ισραήλ είναι και λίγο δικό σου το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Stalker

Τώρα είδα τη σύσταση συντονιστή, απολογούμαι και :sal7:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

perseus έγραψε: 04 Μάιος 2020, 16:48
Beria έγραψε: 04 Μάιος 2020, 12:55
perseus έγραψε: 04 Μάιος 2020, 11:19 το κουοτα πανυβλακα ειναι πσοστωση οχι φρενο.
Αφού έτσι ονομάζονται στην Ιστορία, Jewish Quota, τι να κάνουμε ρε παντογνώστη;
https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_quota
ποσοι ορθοδοξοι φοιτητες και ποσοι μορμονοι ηταν φοιτητες στο χαρβαρντ ρε τοτε?
Ρε μη γίνεσαι ΓΓ ρε. Μη.
Αν υπήρχε εντολή να μην μπαίνουν περισσότεροι από 10 Έλληνοαμερικανόί φοιτητές στο Χάρβαρντ, θα έλεγες ότι είναι ρατσιστικό και άθλιο;

Ε, αυτό συνέβαινε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”