Χαοτικός έγραψε: 25 Σεπ 2021, 13:43
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Σεπ 2021, 13:35
EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Σεπ 2021, 13:25
Αυτό είναι πρόβλημα αυτού που καταθέτει τον ισχυρισμό, όχι δικό μου. Αν ισχυριστώ ότι πολλοί Έλληνες είναι φοροφυγάδες, επειδή είναι γνωστή αλήθεια, υπάρχουν στοιχεία γι αυτό, είναι passable. Αν ισχυριστώ ότι η ΓΑΛΗ, ο vantono και ο mortimer παραπάνω είναι φοροφυγάδες (με μόνο ενδεικτικό στοιχείο την ελληνική καταγωγή σας), τότε είμαι συκοφαντης. Και μεταξύ μας, και ρατσιστης
Ρε συ άσε τις γενικολογίες.
Έχω κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις και μονίμως το ρίχνετε στα πατερημά.
Πείτε τα μεταξύ σας να χαιρόσαστε.
Εγώ δεν παθαίνω υπαρξιακό σοκ αν με χαρακτηρίσει ναζίστρια ή φασίστρια ο κάθε υποκριτής ή βλαξ.
την επόμενη δεκαετία θα θεωρείσαι κανονική γριά πλέον, πιο πολύ πό τώρα που θα μπορούσε και να είναι σχήμα λόγου (όχι για ουσία αλλά από ευγένεια).
Να δω μέσα από τη συρρίκνωση πως θα εκφράζεις την ίδια εμμονική νευρωτική αυτή μαλακία σου

ότι έχεις ποιοτική σκέψη γιατί γεννήθηκες προφανώς με πιο καθαρό DNA και όλοι όσοι καταγγέλουν τους μαλάκες που προσκυνάς οπαδικά μια ζωή είναι βρώμικοι μέσα τους και υποκρίνονται γιατί είναι χαμηλής ποιότητας.
Ούτε οι πρεζάκηδες τέτοια παρακμή.
αν το εξετασουμε απο την σκοπια οτι οποιοδηποτε κρατος αν δεχτει ενα χ αριθμο αλλοδαπών χωρις να χασει σε ποιοτητα
τοτε μαζι σου αλλα εδω δεν εξεταζουμε τον φυλετικο ρατσισμο αλλα την ποιοτητα που εχει να κανει πρωτιστως με την ζωη των γηγενων
που εχει να κανει με ποιοτητα η γαλη τα γραφει και τα εξηγει υπεροχα αλλα δεν σκαμπαζετε γιατι εχετε σε μερικα σημεια το μυαλο της αχιβαδας
δεν ειναι οτι δεν θελουμε μεταναστες ειναι οτι μας ερχονται πολλοι σε αριθμο το οποιο θα υπομβαθμισει και αλλο την ζωη μας
την υγεια την παιδεια και γενικα το δημοσιο και θα αυξησει και την ηδη μεγαλη ανεργία και στην τελικη -ενα αι σιχτιρ ηλιθιοι
ταιριαζει στην περιπτωση σας -ευχαριστω!