Ε, αυτό ακριβώς λέω. Στην άλλη περίπτωση, υπήρξε σαφέστατη πρόθεση βιασμού από τη στιγμή που υπήρξε πάλη και έγινε καταγγελία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπάρχει γιατί δεν υπήρξε σωματική βία.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2021, 10:50Για αυτή την υπόθεση θα κατηγορηθεί για αυτό που διέπραξε. Για την άλλη περίπτωση, αν είναι ο ίδιος, θα κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 10:23Ναι βρε καλό μου, αλλά το ζητούμενο είναι η κατηγορία και αντίστοιχα η ποινή που θα επιβληθεί βάσει στοιχειοθέτησης της κατηγορίας. Στο συγκεκριμένο βίντεο στοιχειοθετούνται μόνον οι κινήσεις ενός επιδειξία, το οποίο σαφώς είναι αδίκημα αλλά σε πολύ πιο μικρό βαθμό προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2021, 09:45
Σαφώς και οι κατηγορίες δεν θα απαγγελθουν από μένα. Κρίνω με τη δική μου λογική αυτό που βλεπω. Και βάσει όσων μας παρέθεσε STR, εάν είναι το ίδιο ΑΤΟΜΟ, πιθανόν η πρόθεση του να ηταν να της επιτεθεί.
Το ότι ο τύπος είναι σιχαμένος, είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανώμαλοι Έλληνες λερώνουν τον τόπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το δικαστήριο θα λάβει υπόψιν τα πάντα όλα. Κατά την άποψή μου και στην συγκεκριμένη περίπτωση για επίθεση το πήγαινε αλλά δεν πρόλαβε.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:06Ε, αυτό ακριβώς λέω. Στην άλλη περίπτωση, υπήρξε σαφέστατη πρόθεση βιασμού από τη στιγμή που υπήρξε πάλη και έγινε καταγγελία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπάρχει γιατί δεν υπήρξε σωματική βία.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2021, 10:50Για αυτή την υπόθεση θα κατηγορηθεί για αυτό που διέπραξε. Για την άλλη περίπτωση, αν είναι ο ίδιος, θα κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 10:23
Ναι βρε καλό μου, αλλά το ζητούμενο είναι η κατηγορία και αντίστοιχα η ποινή που θα επιβληθεί βάσει στοιχειοθέτησης της κατηγορίας. Στο συγκεκριμένο βίντεο στοιχειοθετούνται μόνον οι κινήσεις ενός επιδειξία, το οποίο σαφώς είναι αδίκημα αλλά σε πολύ πιο μικρό βαθμό προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Η σωματική βία δεν είναι προαπαιτούμενο απόπειρας βιασμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:06Ε, αυτό ακριβώς λέω. Στην άλλη περίπτωση, υπήρξε σαφέστατη πρόθεση βιασμού από τη στιγμή που υπήρξε πάλη και έγινε καταγγελία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπάρχει γιατί δεν υπήρξε σωματική βία.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2021, 10:50Για αυτή την υπόθεση θα κατηγορηθεί για αυτό που διέπραξε. Για την άλλη περίπτωση, αν είναι ο ίδιος, θα κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 10:23
Ναι βρε καλό μου, αλλά το ζητούμενο είναι η κατηγορία και αντίστοιχα η ποινή που θα επιβληθεί βάσει στοιχειοθέτησης της κατηγορίας. Στο συγκεκριμένο βίντεο στοιχειοθετούνται μόνον οι κινήσεις ενός επιδειξία, το οποίο σαφώς είναι αδίκημα αλλά σε πολύ πιο μικρό βαθμό προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Αυτό ισχύει στις περιπτώσεις που ο θύτης και το θύμα γνωρίζονται και παίζει το στοιχείο του εκβιασμού κλπstavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:17Η σωματική βία δεν είναι προαπαιτούμενο απόπειρας βιασμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:06Ε, αυτό ακριβώς λέω. Στην άλλη περίπτωση, υπήρξε σαφέστατη πρόθεση βιασμού από τη στιγμή που υπήρξε πάλη και έγινε καταγγελία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπάρχει γιατί δεν υπήρξε σωματική βία.Naida έγραψε: 09 Μάιος 2021, 10:50
Για αυτή την υπόθεση θα κατηγορηθεί για αυτό που διέπραξε. Για την άλλη περίπτωση, αν είναι ο ίδιος, θα κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού.
Μεταξύ αγνώστων, η στοιχειοθέτηση γίνεται από τα υπάρχοντα στοιχεία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Φοβάσαι μην σε βιάσει μια ξεβράκωτη;Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Μάιος 2021, 10:49 Sorry που δεν κυκλοφορώ με το πέος ή το αιδοίο, έξω ή δεν συνουσιάζομαι σε δημόσιους χώρους.![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Εμπεδοκλής
Δεν ξέρω. Μπορεί να βιάσει κανένα μικρό παιδί. Μπορεί κάποια άλλη κοπέλα. Το θέμα είναι ότι ότι είναι ποινικό αδίκημα και όλοι οι γυμνοί στο δρόμο θα πρέπει να τιμωρούνται ανεξαρτήτως φύλου...enterprise-psi έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:26Φοβάσαι μην σε βιάσει μια ξεβράκωτη;Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Μάιος 2021, 10:49 Sorry που δεν κυκλοφορώ με το πέος ή το αιδοίο, έξω ή δεν συνουσιάζομαι σε δημόσιους χώρους.![]()
Όπως το να σε κυνηγά κάποιος με το όργανό του απέξω μέχρι που μπαίνεις στην πολυκατοικία σου και του κλείνεις την πόρτα στα μούτρα για να του ξεφύγεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:24Αυτό ισχύει στις περιπτώσεις που ο θύτης και το θύμα γνωρίζονται και παίζει το στοιχείο του εκβιασμού κλπstavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:17Η σωματική βία δεν είναι προαπαιτούμενο απόπειρας βιασμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:06 Ε, αυτό ακριβώς λέω. Στην άλλη περίπτωση, υπήρξε σαφέστατη πρόθεση βιασμού από τη στιγμή που υπήρξε πάλη και έγινε καταγγελία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν υπάρχει γιατί δεν υπήρξε σωματική βία.
Δεν είδα ούτε την κοπέλα ούτε τον τύπο να τρέχουν. Περιέγραψα ακριβώς αυτά που είδα και προσωπικώς μου αρκεί το ότι ο μαλάκας επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα και να μπει απρόσκλητος σε έναν ιδιωτικό χώρο.stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:55Όπως το να σε κυνηγά κάποιος με το όργανό του απέξω μέχρι που μπαίνεις στην πολυκατοικία σου και του κλείνεις την πόρτα στα μούτρα για να του ξεφύγεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:24Αυτό ισχύει στις περιπτώσεις που ο θύτης και το θύμα γνωρίζονται και παίζει το στοιχείο του εκβιασμού κλπ
Και είπα ότι του αξίζει η διαπόμπευση μόνον γι' αυτό.
Το τι έκανε ή το που είχε το πουλάκι του δεν μ' ενδιαφέρει.
Προσωπικώς τουλάχιστον, δεν θεωρώ προσβολή της δικής μου αξιοπρέπειας τη θέαση του βασικού χρηστικού εργαλείου ενός μαλάκα. Αλλά επίσης προσωπικώς, δεν δίνω δεκάρα για τη διαφύλαξη της σωματικής ή ανθρώπινης αξιοπρέπειας του.
Αν το κατανοείς, έχει καλώς. Αν όχι, συνέχισε να γκρινιάζεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με το όργανο προτεταμένο.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 12:07Δεν είδα ούτε την κοπέλα ούτε τον τύπο να τρέχουν. Περιέγραψα ακριβώς αυτά που είδα και προσωπικώς μου αρκεί το ότι ο μαλάκας επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα και να μπει απρόσκλητος σε έναν ιδιωτικό χώρο.stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:55Όπως το να σε κυνηγά κάποιος με το όργανό του απέξω μέχρι που μπαίνεις στην πολυκατοικία σου και του κλείνεις την πόρτα στα μούτρα για να του ξεφύγεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:24
Αυτό ισχύει στις περιπτώσεις που ο θύτης και το θύμα γνωρίζονται και παίζει το στοιχείο του εκβιασμού κλπ
Όχι με λουλούδια στο χέρι...
EDIT:
Μην παραλείπεις τα σημαντικά σημεία που δείχνουν "περίεργες" προθέσεις.
Καμία κοπέλα δεν τρέχει σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν θέλει να δείξει "ευάλωτος στόχος" στο αρπακτικό.
Η κοπέλα τον έχει αντιληφθεί από πριν. Όταν κλείνει την πόρτα κοιτάζει να δει αν συνεχίζει να την ακολουθεί και μέσα στην πολυκατοικία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 09 Μάιος 2021, 12:13, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δεν είδα ούτε την κοπέλα ούτε τον τύπο να τρέχουν. Περιέγραψα ακριβώς αυτά που είδα και προσωπικώς μου αρκεί το ότι ο μαλάκας επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα και να μπει απρόσκλητος σε έναν ιδιωτικό χώρο.stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:55Όπως το να σε κυνηγά κάποιος με το όργανό του απέξω μέχρι που μπαίνεις στην πολυκατοικία σου και του κλείνεις την πόρτα στα μούτρα για να του ξεφύγεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:24Αυτό ισχύει στις περιπτώσεις που ο θύτης και το θύμα γνωρίζονται και παίζει το στοιχείο του εκβιασμού κλπ
Προσωπικώς τουλάχιστον, δεν θεωρώ προσβολή της δικής μου αξιοπρέπειας τη θέαση του βασικού χρηστικού εργαλείου ενός μαλάκα. Αλλά επίσης προσωπικώς, δεν δίνω δεκάρα για τη διαφύλαξη της σωματικής ή ανθρώπινης αξιοπρέπειας του αν επιχειρήσει χρησικτησία στον ιδιωτικό μου χώρο, γενικώς και ειδικώς.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
Αν τα κατανοείς, έχει καλώς. Αν όχι, συνέχισε να γκρινιάζεις, το ίδιο μου κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή αν κάποιος σε πλησιάσει μέσα στο στενό με το πουλάκι του απ' έξω θα θεωρήσεις ότι ζητά οδηγίες για γνωστή πιτσαρία; Κι αν σε ακολουθήσει μέχρι το σπίτι σου. Κι αν προσπαθήσει να μπει στην αυλή σου...ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 12:10Δεν είδα ούτε την κοπέλα ούτε τον τύπο να τρέχουν. Περιέγραψα ακριβώς αυτά που είδα και προσωπικώς μου αρκεί το ότι ο μαλάκας επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα και να μπει απρόσκλητος σε έναν ιδιωτικό χώρο.stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:55Όπως το να σε κυνηγά κάποιος με το όργανό του απέξω μέχρι που μπαίνεις στην πολυκατοικία σου και του κλείνεις την πόρτα στα μούτρα για να του ξεφύγεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:24
Αυτό ισχύει στις περιπτώσεις που ο θύτης και το θύμα γνωρίζονται και παίζει το στοιχείο του εκβιασμού κλπ
Αφού δεν πιστεύεις ούτε εσύ αυτά που γράφεις, γιατί τα γράφεις;
Δηλαδή αν κυκλοφορώ σε στενά, θα φροντίσω να έχω πάνω μου κάτι ικανό να αποκρούσει το κάθε αρρωστημένο δίποδο, χωρίς περαιτέρω προβληματισμούς για το αν είναι πεινασμένο ή όχι.stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2021, 12:13Δηλαδή αν κάποιος σε πλησιάσει μέσα στο στενό με το πουλάκι του απ' έξω θα θεωρήσεις ότι ζητά οδηγίες για γνωστή πιτσαρία;ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 12:10Δεν είδα ούτε την κοπέλα ούτε τον τύπο να τρέχουν. Περιέγραψα ακριβώς αυτά που είδα και προσωπικώς μου αρκεί το ότι ο μαλάκας επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα και να μπει απρόσκλητος σε έναν ιδιωτικό χώρο.stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:55
Όπως το να σε κυνηγά κάποιος με το όργανό του απέξω μέχρι που μπαίνεις στην πολυκατοικία σου και του κλείνεις την πόρτα στα μούτρα για να του ξεφύγεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2021, 12:09
EDIT:
Μην παραλείπεις τα σημαντικά σημεία που δείχνουν "περίεργες" προθέσεις.
Καμία κοπέλα δεν τρέχει σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν θέλει να δείξει "ευάλωτος στόχος" στο αρπακτικό.
Η κοπέλα τον έχει αντιληφθεί από πριν. Όταν κλείνει την πόρτα κοιτάζει να δει αν συνεχίζει να την ακολουθεί και μέσα στην πολυκατοικία.
Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις, ινσπέκτορ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μάιος 2021, 11:06
Εγώ είδα μια γυναίκα που κοίταξε πίσω της πριν ανοίξει την πόρτα, την έκλεισε και μετά ανέβηκε με τα πόδια (ακούγεται ο ήχος) αντί να περιμένει το ασανσέρ. Και αν όντως της άνοιξαν όταν πάτησε το κουδούνι αυτό σημαίνει ότι μάλλον είχε ειδοποιήσει.
Οι τεχνικές λεπτομέρειες για τη θέση της βερμούδας και το αν είναι ζώνη ή κορδόνι αυτό που βγαίνει δεν μ' ενδιαφέρουν.
Μ' ενδιαφέρει το ότι ο τύπος έσπρωξε την πόρτα, πράγμα που σημαίνει ότι είχε σκοπό να την ακολουθήσει ΚΑΙ μέσα στην πολυκατοικία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και αφήνω το καλύτερο για το τέλος.
Εσύ είσαι αυτός που τσιρίζει ότι αν μπει κάποιος απρόσκλητος στην αυλή ή στο σπίτι σου, πρέπει ο ιδιοκτήτης του χώρου να βάλει υπεράνω όλων τη σωματική ακεραιότητα της πολύτιμης ύπαρξης του εισβολέα, πριν προβεί σε ασύμμετρες πράξεις.
Βλαξ.
Γιατί εγώ γράφω πάντα τα ίδια σταβ.stavmanr έγραψε: 09 Μάιος 2021, 12:13 Κι αν σε ακολουθήσει μέχρι το σπίτι σου. Κι αν προσπαθήσει να μπει στην αυλή σου...
Αφού δεν πιστεύεις ούτε εσύ αυτά που γράφεις, γιατί τα γράφεις;
Εσύ είσαι αυτός που τσιρίζει ότι αν μπει κάποιος απρόσκλητος στην αυλή ή στο σπίτι σου, πρέπει ο ιδιοκτήτης του χώρου να βάλει υπεράνω όλων τη σωματική ακεραιότητα της πολύτιμης ύπαρξης του εισβολέα, πριν προβεί σε ασύμμετρες πράξεις.
Βλαξ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Έχεις κι απ' τα δυο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 2002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 19 Απαντήσεις