Πρόοδος. Ας μην τα βλέπουμε όλα αρνητικά.Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2020, 00:47 https://www.iefimerida.gr/ellada/trikal ... en-yparhei
Πριν έξι μήνες επέμενε ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει από τη Θεία Κοινωνία και τώρα ζητά από τους πιστούς να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Γιατί, από την Θεία Κοινωνία κόλλησε;hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2020, 00:51Πρόοδος. Ας μην τα βλέπουμε όλα αρνητικά.Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2020, 00:47 https://www.iefimerida.gr/ellada/trikal ... en-yparhei
Πριν έξι μήνες επέμενε ότι ο κορωνοϊός δεν κολλάει από τη Θεία Κοινωνία και τώρα ζητά από τους πιστούς να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ωραία αφού κολλάει μόνο με την Θεία Κοινωνία μπορούμε να βγάλουμε τις μάσκες. Ούφ!Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2020, 00:47 https://www.iefimerida.gr/ellada/trikal ... en-yparhei
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- hellegennes
Γιατί, εσύ ξέρεις από τι κόλλησε ο οποιοσδήποτε και λαμβάνεις ανάλογα μέτρα προστασίας;Otto Weininger έγραψε: 31 Αύγ 2020, 00:54Γιατί, από την Θεία Κοινωνία κόλλησε;hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2020, 00:51Πρόοδος. Ας μην τα βλέπουμε όλα αρνητικά.Gherschaagk έγραψε: 31 Αύγ 2020, 00:47 https://www.iefimerida.gr/ellada/trikal ... en-yparhei
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Εγώ απλά τονίζω ότι η ερμηνεία πως κόλλησε από την Θεία Κοινωνία, είναι δική σας.hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2020, 01:01Γιατί, εσύ ξέρεις από τι κόλλησε ο οποιοσδήποτε και λαμβάνεις ανάλογα μέτρα προστασίας;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Κατά 99% κόλλησε στην εκκλησία. Είτε από την θεία κοινωνία είτε από τον κόσμο δίπλα του. Κι επειδή η απόστασή του από τους κοντινότερους δεν μπορεί να ήταν τέτοια που να κόλλησε, τότε κόλλησε είτε από την ίδια την θεία κοινωνία είτε από το ανοιχτό στόμα των πιστών στα 20 εκατοστά από το δικό του στόμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- NewModelArmy
Ελπιζω ο Leporello να ειναι καλα.Εχει να μπει τρεις μερες.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://dexiextrem.blogspot.com/2020/08/88-to-17o.html
17 νεκροί από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι.Ένας από τους λόγους που η Ελλάδα είχε λίγα θύματα εν σχέσει με Ιταλία,Γαλλία κλπ στην πρώτη φάση ήταν οτι δεν έφθασε η επιδημία στα γηροκομεία όπου έγινε χαμός στις άλλες χώρες.
Βασικά η μόνη ευάλωτη δομή που χτυπήθηκε την άνοιξη ήταν η κλινική των νεφροπαθών στο Περιστέρι που είχε 6-7 θύματα.Ολα τα υπόλοιπα,φυλακές,γηροκομεία,κλινικές γλύτωσαν.Αλλά η δεύτερη φάση είναι δυσκολότερη.
17 νεκροί από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι.Ένας από τους λόγους που η Ελλάδα είχε λίγα θύματα εν σχέσει με Ιταλία,Γαλλία κλπ στην πρώτη φάση ήταν οτι δεν έφθασε η επιδημία στα γηροκομεία όπου έγινε χαμός στις άλλες χώρες.
Βασικά η μόνη ευάλωτη δομή που χτυπήθηκε την άνοιξη ήταν η κλινική των νεφροπαθών στο Περιστέρι που είχε 6-7 θύματα.Ολα τα υπόλοιπα,φυλακές,γηροκομεία,κλινικές γλύτωσαν.Αλλά η δεύτερη φάση είναι δυσκολότερη.
το σκεφτόμουν και εγώ
183 k - 36 ΜΕΘ - 4θ (266 σύνολο) - 153 εξιτήρια - 8700 με 9000 έλεγχοι περίπου.
- nik_killthemall
στο 2% και πάλι το κρούσμα / τεστjimdenin έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:15 183 k - 36 ΜΕΘ - 4θ (266 σύνολο) - 153 εξιτήρια - 8700 με 9000 έλεγχοι περίπου.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Δηλαδή 183 κρούσματα περίπου στα μισά τεστ που έκαναν σε σχέση με πριν 4 μέρες. Ο μέσος όρος των θετικών ανά τεστ είναι σταθερά κοντά στο 2%. Δεν ανεβαίνει αλλά δεν κατεβαίνει κιόλας.jimdenin έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:15 183 k - 36 ΜΕΘ - 4θ (266 σύνολο) - 153 εξιτήρια - 8700 με 9000 έλεγχοι περίπου.
λολπατησιωτης έγραψε: 31 Αύγ 2020, 13:44 https://dexiextrem.blogspot.com/2020/08/88-to-17o.html
14 στο συγκεκριμενο γηροκομειο δεν ήταν θετικοι;
14 στους 45 φιλοξενουμενους νομιζω
Εκτακτα νεα, εχουμε τον πρωτο νεκρο στα Χανιά.
Τελικα ο 91χρονος με τα υποκείμενα νοσηματα μετα απο μαχη που κρατησε αρκετές μερες, τελικα πεθανε.
Αιτία θανατου, φυσικα ο κορονοϊός.
Ολοι στα καταφυγια απο αυριο.
Τελικα ο 91χρονος με τα υποκείμενα νοσηματα μετα απο μαχη που κρατησε αρκετές μερες, τελικα πεθανε.
Αιτία θανατου, φυσικα ο κορονοϊός.
Ολοι στα καταφυγια απο αυριο.
παιζουν πολλα ρολοArisvilla έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:19Δηλαδή 183 κρούσματα περίπου στα μισά τεστ που έκαναν σε σχέση με πριν 4 μέρες. Ο μέσος όρος των θετικών ανά τεστ είναι σταθερά κοντά στο 2%. Δεν ανεβαίνει αλλά δεν κατεβαίνει κιόλας.jimdenin έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:15 183 k - 36 ΜΕΘ - 4θ (266 σύνολο) - 153 εξιτήρια - 8700 με 9000 έλεγχοι περίπου.
ποιο ποσοστο είναι τυχαίο, ποιο απο ιχνηλάτηση, ποιο απο αυτοβουλως τεσταρισμα κτλπ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις