Πάντωες οι γεννηθέντες στα 90'ς είμεθα σχεδόν γέροι πλέον. Για Να καταλάβεις τα παιδιά που δίνουν φέτο πανελλήνιες δεν είχαν προλάβει καν να δουν Κω.νου και Ελένης σε πρώτη Προβολή,όταν γεννήθηκαν ο Ανδρέας είχα ήδη πεθάνει και το 2004 που πήραμε το ευρωπαϊκό φοράγανε ακόμα πάνεςlyna έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:32
Το 94 ο aenon πχ ταξίδευε στο χωροχρόνο όταν πεταγοταν Σκόπια γ ψώνια . Φόραγε χλαμύδα κτλ κτλ
Χάσμα γενικά .![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
-
Nero
Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Μας φάγανε τα χρόνια, ρυτίδες χαράσουν τα μάγουλά μας...Nero έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:35Πάντωες οι γεννηθέντες στα 90'ς είμεθα σχεδόν γέροι πλέον. Για Να καταλάβεις τα παιδιά που δίνουν φέτο πανελλήνιες δεν είχαν προλάβει καν να δουν Κω.νου και Ελένης σε πρώτη Προβολή,όταν γεννήθηκαν ο Ανδρέας είχα ήδη πεθάνει και το 2004 που πήραμε το ευρωπαϊκό φοράγανε ακόμα πάνες![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είμαστε η Δεξιά.omg kai 3 lol έγραψε: 13 Ιουν 2018, 18:52 και ο μπαμπας του Κουλη κρυφοκομμουνι τι εγινε ρε παιδια;
ελβετε ησσονος σημασιας και η δηλωση αυτη; οπως και της ντορεττας;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Nero
Τρου. Κατάλαβα ότι γερνάμε όταν μια συμμαθήτριά μου παντρεύτηκε και έκανε παιδί το οποίο σήμερα πάει δημοτικό. τον έκανε στα 14 όταν ήμαασταν ακόμα στο γυμνάσιο βέβαια αλλά δεν έχει σημασίαΦινγκόλφιν έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:37Μας φάγανε τα χρόνια, ρυτίδες χαράσουν τα μάγουλά μας...Nero έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:35Πάντωες οι γεννηθέντες στα 90'ς είμεθα σχεδόν γέροι πλέον. Για Να καταλάβεις τα παιδιά που δίνουν φέτο πανελλήνιες δεν είχαν προλάβει καν να δουν Κω.νου και Ελένης σε πρώτη Προβολή,όταν γεννήθηκαν ο Ανδρέας είχα ήδη πεθάνει και το 2004 που πήραμε το ευρωπαϊκό φοράγανε ακόμα πάνες![]()
![]()
δεν τα λέει καλά πάντως, γενικά ακόμα και εδώ υπάρχει μία σύγχυση.lyna έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:32
Το 94 ο aenon πχ ταξίδευε στο χωροχρόνο όταν πεταγοταν Σκόπια γ ψώνια . Φόραγε χλαμύδα κτλ κτλ
Χάσμα γενικά .![]()
Αν ειναι του 90 κάτι πώς έπαιζε ατάρι μικρός, ειναι 20 χρόνια πρίν ο ατάρι. Αν είναι έτσι εγώ έπαιζα άβακα μικρός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 13 Ιουν 2018, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ντουντΜαυροβασίλης έγραψε: 13 Ιουν 2018, 19:58 ορθολογιστική ρεαλ πολιτικ ψυχρολουσία για ΣΕ και fileledew από τον κ. Ευάγγελο![]()
(Και γενικά, δεν τη λες και ψυχρολουσία την ψύχραιμη κριτική στους χειρισμούς) Απροπό ιδού η συμφωνία (δεν ξέρω εάν μπήκε αλλού ήδη)Επανέλαβε ότι ο ίδιος έχει ταχθεί υπέρ μιας συνθέτης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes.
Μη τσιμπας .Nero έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:35Πάντωες οι γεννηθέντες στα 90'ς είμεθα σχεδόν γέροι πλέον. Για Να καταλάβεις τα παιδιά που δίνουν φέτο πανελλήνιες δεν είχαν προλάβει καν να δουν Κω.νου και Ελένης σε πρώτη Προβολή,όταν γεννήθηκαν ο Ανδρέας είχα ήδη πεθάνει και το 2004 που πήραμε το ευρωπαϊκό φοράγανε ακόμα πάνεςlyna έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:32
Χάσμα γενικά .![]()
![]()
Για αυτό κι εγώ συνεχίζω 90s φανατικά .
~~¥~~
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:37Είμαστε η Δεξιά.omg kai 3 lol έγραψε: 13 Ιουν 2018, 18:52 και ο μπαμπας του Κουλη κρυφοκομμουνι τι εγινε ρε παιδια;
ελβετε ησσονος σημασιας και η δηλωση αυτη; οπως και της ντορεττας;
ρε πασόκε
στον Αντρίκο και στην πασοκάρα σου τα χώνει ο Ψηλός!
βεβαίως σλαβομακεδονία
ούτε μακεδονική ταυτότητα, ούτε μακεδονική εθνότητα, ούτε μακεδονική γλώσσα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
OXI. ΑΛΛΗ. ΤΡΙΤΗ. ΔΕΣΜΗ
Ναι για ψυχραιμία λέειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:40ντουντΜαυροβασίλης έγραψε: 13 Ιουν 2018, 19:58 ορθολογιστική ρεαλ πολιτικ ψυχρολουσία για ΣΕ και fileledew από τον κ. Ευάγγελο
(Και γενικά, δεν τη λες και ψυχρολουσία την ψύχραιμη κριτική στους χειρισμούς) Απροπό ιδού η συμφωνία (δεν ξέρω εάν μπήκε αλλού ήδη)Επανέλαβε ότι ο ίδιος έχει ταχθεί υπέρ μιας συνθέτης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγώ το καταλαβαίνω με αυτούς που δίνουν τώρα Πανελλαδικές. Νιώθω πλέον πως υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσά μας, αισθάνομαι πως η νοοτροπία ενός δεκαοχτάρη είναι διαφορετική από τη δική μου.Nero έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:39Τρου. Κατάλαβα ότι γερνάμε όταν μια συμμαθήτριά μου παντρεύτηκε και έκανε παιδί το οποίο σήμερα πάει δημοτικό. τον έκανε στα 14 όταν ήμαασταν ακόμα στο γυμνάσιο βέβαια αλλά δεν έχει σημασία![]()
Ευτυχώς.
Αλλά τα μάτια του λαγού άλλα της κουκουβάγιας..enaon έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:40δεν τα λέει καλά πάντως, γενικά ακόμα και εδώ υπάρχει μία σύγχυση.![]()
Αν ειναι του 90 κάτι πώς έπαιζε ατάρι μικρός, ειναι 20 χρόνια πρίν ο ατάρι. Αν είναι έτσι εγώ έπαιζα άβακα μικρός![]()
~~¥~~
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πράγματι, τα εθνίκια είναι αξιαγάπητα παντούNero έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:14 Αυτό που οι μεν και οι δε βλέπουν τη συμφωνία σαν προδοτική που δίνει γη και ύδωρ χωρίς να κερδίζει τίποτα για τη χώρα δεν είναι καταπληκτικό?![]()
http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/134 ... ia-ti-xora
https://www.facebook.com/rferl/videos/1 ... 148479575/
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Δυσκολεύουν τα πράγματα;
-
Nero
Μια χαρά τα λέω. Έπαιζα και super mario bros-στο polystastion 1 βέβαια(google it)enaon έγραψε: 13 Ιουν 2018, 20:40 δεν τα λέει καλά πάντως, γενικά ακόμα και εδώ υπάρχει μία σύγχυση.![]()
Αν ειναι του 90 κάτι πώς έπαιζε ατάρι μικρός, ειναι 20 χρόνια πρίν ο ατάρι. Αν είναι έτσι εγώ έπαιζα άβακα μικρός![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1629 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 2 Απαντήσεις