!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

nostromos έγραψε: 15 Σεπ 2024, 21:29
Beria έγραψε: 15 Σεπ 2024, 14:28
Golden Age έγραψε: 15 Σεπ 2024, 13:23

Όταν έλεγα ότι ήταν Αριστερός, κορόιδευες :102:
Ρε συ, τον Αχιλλέα τον ξέρω από 13 ετών
Στον Ρήγα πάντως δεν ήταν, πόσο μάλλον στέλεχος
Ο πατέρας του ήταν στο ΚΚεσ
συντροφικα μαχαιρωματα στον Πανιωνιο ... ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ :003:
Έχεις κι εσύ έναν καημό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Beria έγραψε: 15 Σεπ 2024, 13:22 Εικόνα

Λέει ότι ήταν στον ΡΗΓΑ πριν φύγει για Αμερικήκαι μάλιστα ότι ήταν 'στελεχος' :003:
13 χρονών εσύ, ή ο Μπέος;

Έχει διαφορά.

Ή δεν έχει;...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Isildur έγραψε: 15 Σεπ 2024, 22:08

13 χρονών εσύ, ή ο Μπέος;

Έχει διαφορά.

Ή δεν έχει;...
Έχουμε 3 χρόνια διαφορά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Εικόνα

48 Αυγούστου. :003:

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε βουτιά στον Άναυρο Βόλου λέγοντας πως τα νερά είναι πεντακάθαρα
Βουτιά στα νερά του Άναυρου έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει πως οι θάλασσες στον Βόλο είναι πεντακάθαρες και οι κολυμβητές δεν διατρέχουν πλέον κανέναν κίνδυνο από τα νεκρά ψάρια που είχαν καταλήξει στον Παγασητικό.

Ο Αχιλλέας Μπέος, όπως είχε δεσμευτεί, μετά τις δειγματοληψίες του ΕΛΚΕΘΑ για την ποιότητα της θάλασσας στον Παγασητικό, βούτηξε στα νερά του Άναυρου στην παραλία του Βόλου. Ο δήμαρχος Βόλου μίλησε με κατοίκους της περιοχής που βρίσκονταν στην παραλία και τους προέτρεψε να βουτήξουν στη θάλασσα, τονίζοντας ότι τα νερά είναι πεντακάθαρα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβούνται. Σημειώνεται πως πριν από λίγες μέρες τοποθετήθηκαν ξανά οι 7 Γαλάζιες σημαίες, στις παραλίες Πλάκες, Άναυρος, Αλυκές, Αμφανές, Αμαρυλλίς, Σουτραλί και Κριθαριά, που είχαν υποσταλεί μετά τα χιλιάδες νεκρά ψάρια που κατέκλυσαν τον Παγασητικό.

https://www.newsit.gr/politikh/o-axille ... a/4182090/
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Για να τα λέμε όλα ....οι Βολιώτες, Αργυρό βλέπανε και Αργυρό δεν ακούγανε :102:

Εικόνα
https://twitter.com/YiannisDio13/status ... 7817611513

Κατα τα αλλα....η τελετή φωταγώγησης απ τον κύριο δήμαρχο....για μια ακομα φορά ΦΑ-ΝΤΑ-ΣΤΙ-ΚΗ :smt038

:g030: :g030: :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Στο Βόλο, οι δημότες γιορτάζουν τη φωταγωγιση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τη φωνή του Κωνσταντίνου Αργυρού και τις, απο μικροφώνου, απειλές του Αχιλλέα Μπεου ότι θα πλακώσει στα χαστούκια τους τεχνικούς για την ποιότητα του ήχου της εκδήλωσης.
Η πόλη ζεχνει χειρότερα κι απο την εποχή που τα βοθρολυματα του βιολογικού, χυνονταν στα νερά του Παγασητικού.
Βαριά αποφορά πηχτου φασισμού και συλλογικής αφασίας.Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

:xena: :xena: :xena:

Εικόνα
https://www.zappit.gr/psychagogia/anted ... utm_source

Στην αφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (3/12) η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, σε συνεργασία με τον δήμαρχο της πόλης, ανέλαβε την παρουσίαση του λαμπερού show που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Βόλο.........'' ....αλλά οι απόψεις μου διαφέρουν πάρα πολύ από αυτές του δημάρχου....... προφανώς'' :102:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

:xena: :xena: :xena:

Εικόνα
https://www.antenna.gr/-/article/57/939 ... me-plakat-

"Μου κουνάς το δάχτυλο τόσες μέρες. Ήσουνα επίσημη καλεσμένη. Αυτό σου άρεσε; Κάτω χιλιάδες μικρά παιδιά. Δεν ρωτήσανε μετά τους γονείς τους τι σημαίνει "με βιάζανε" μαμά; Και "γιατί γελάσαμε μαμά αφού είναι κακό;". Υποκριτές, ε υποκριτές! Αν είχα πει εγώ αυτό το ανέκδοτο θα έκανες τρεις μέρες εκπομπή"

: "Αυτό το ωραίο παιδικό θέμα το αναλύσατε εκεί στο πάνελ; Αν είχα πει εγώ στους τεχνικούς "θα σας πλακώσω στα χαστούκια" θα ήσουνα έξω από το σπίτι μου με πλακάτ".

***Τοποθέτηση georgebi για το ανέκδοτο με βιασμούς του κ.Αχιλλέα
Ο georgebi καταδικάζει τέτοιου είδους ανέκδοτα....ειδικα όταν λέγονται μπροστά σε κοινό αποτελούμενο και απο μικρά παιδάκια :102:

αλλά παράλληλα ο georgebi πρέπει να αναγνωρίσει στον κ.Αχιλλέα ουτε από woke κουλτούρα καταλαβαινει ....ουτε από πολιτικαλι κορεκτ :smt023
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

Και ενώ - με αγωνία - περιμένουμε την τοποθέτηση της Μαίρης Συνατσάκη και του Νίκου Μουτσινά

έχουμε τοποθέτηση από την

Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Δεν πρόκειται απλά για χυδαιοτητα.
Η λέξη αυτή είναι πολύ "λίγη" για περιττώματα που πουλάνε "μαγκιά" εκ του ασφαλούς, πιστεύοντας πως η οποια λαϊκή ετυμηγορία αποτελεί πλυντήριο του κάθε μισογυνη, ελλεινου, χυδαιου ψευτο νταή που έχει "μπερδεψει" την τοπική διοίκηση με καμπαρέ στην Τρουμπα.

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Όσο μένει στο Βόλο και δεν πατάει το πόδι του στη Ν. Σμύρνη, μια χαρά
Ας τον χαίρονται οι δημότες του
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Στο μεταξύ, έκανα μια ''βόλτα'' στις Ρόζες για να δω πως καλύπτουν την είδηση της γυναικοκτονίας στους Αμπελόκηπους και τις βλέπω πολύ ''χλιαρές'', όπως και το ίδιο μας το πχορουμ που ακόμη δεν φαίνεται να το έχει ''μυριστεί''. Να φταίει άραγε πως ο καθ΄ομολογίαν δράστης δεν είναι ΕΛ; :roll:
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

Beria έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:51 Όσο μένει στο Βόλο και δεν πατάει το πόδι του στη Ν. Σμύρνη, μια χαρά
Τον χαίρονται,μην ανησυχείς.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Λευκός Λύκος έγραψε: 07 Δεκ 2024, 00:31
Beria έγραψε: 05 Δεκ 2024, 14:51 Όσο μένει στο Βόλο και δεν πατάει το πόδι του στη Ν. Σμύρνη, μια χαρά
Τον χαίρονται,μην ανησυχείς.
Σε λίγο χρόνο που θα ξαναγίνει Βενετία ο ..Βόλος ,να δω τι θα λες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”