!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν τα χάλια τους οι σημερινές Ελληνίδες ;
Ο κομμουνιστής πατέρας σου όπως έχεις πει.
Να τα λέμε και αυτά.
Να τα λέμε και αυτά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ορέστης 35
Εγω καταρχας δε θα μπορουσα να ζησω χωρις να βγαινω βολτα και να κοιταζω τις ομορφες κοπελες. Ενας παντρεμενος δε μπορει να το κανει αυτο.

Κομμουνιστης μελος του ΛΑ. Ο. Σ στα γεραματα.
Οι παντρεμένοι όχι μόνο τις κοιτάνε, ενίοτε και τις πηδάνε.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:52 Εγω καταρχας δε θα μπορουσα να ζησω χωρις να βγαινω βολτα και να κοιταζω τις ομορφες κοπελες. Ενας παντρεμενος δε μπορει να το κανει αυτο.
Κομμουνιστης μελος του ΛΑ. Ο. Σ στα γεραματα.![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
Γιάννης
Επειδή με ανέφερες, θα κάνω μια μικρή παρένθεση για να επισημάνω ότι με παρεξήγησες. Δεν υποτιμάω εγώ τις γυναίκες. Απεναντίας θαυμάζω την ικανότητα τους να ελίσσονται μέσα στο ανθρώπινο οικοσύστημα. Με όρους εξελικτικής βιολογίας όλα αυτά βγάζουν νόημα, και κανείς δεν "φταίει" για κάτι. Αυτά.Ίφιδα έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 17:53Sid Vicious έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 16:05Να σε βλέπουν σαν Θεό είναι τρομακτικό σχεδόν. Τρομακτική και αυτή που αναζητεί κάποιον Θεό να προσκυνήσει και πιστέψει και τρομακτικός και αυτόςπου νώθει την ανάγκη να τον έχουν για Θεό. Και βαρετό όσο δεν πάει.Ίφιδα έγραψε: 09 Νοέμ 2019, 11:28
Γιατί είναι ψέμα φίλτατε. Η μυθοποίηση του ατόμου είτε του άντρα είτε της γυναίκας, είναι μια ψευδής κατάσταση. Δε γουστάρεις το άτομο αλλά αυτό που νομίζεις ότι είναι. Πράγμα καθόλου κακό για μια νύχτα, αν όμως το πας για σχέση ξεκινάς από λάθος βάση
Συμφωνούμε για άλλη μια φορά.
Και το θέμα μας δεν είναι ο συμβιβασμός. Ακόμα κι αυτός είναι σχετικός. Άλλος θεωρεί συμβιβασμό να ζήσει μ έναν φτωχό λόγω έλλειψης χρημάτων άλλος θεωρεί συμβιβασμό το να είναι ο τρόφυ γκομενος-γκόμενά σε μια σχέση με πλουσιο.
Αν κάποιος ψήνεται για λεφτά αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα πηγαίνει στα λεφτά, αν ψήνεται για αγάπες έρωτες και λουλούδια πάει εκεί που υπάρχουν αυτά κι ας μην υπάρχει χρήμα.
Αυτοί που παραπονιούνται πως οι γυναίκες θέλουν μόνο λεφτά συνήθως είναι οι ίδιοι έτσι. Αλλά και να μην είναι, σας ερωτώ, ποιά καλή, φυσιολογική γυναίκα θα κάτσει να ακούσει την άποψη των Αγις, Γιάννης, bolek και δε θα φύγει τρεχοντας; ποια; Καμιά δε θα κάτσει. Εδώ ισχύει το "μόνο αν έχουν λεφτα", σε περίπτωση που έχουν μπορεί κάποια να συμβιβαστεί με τα λεφτά τους και να κάτσει, γιατί δεν πρόκειται να λάβει τίποτα άλλο. Είναι φαύλος κύκλος δηλαδή. Αν είσαι σκατοχαρακτηρας που υποτιμάς τις γυναίκες συνεχώς είναι απολύτως λογικό να μην θέλουν να είναι μαζί σου.
Μήπως ήταν και απόστρατος του ΠΝ;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:52 Εγω καταρχας δε θα μπορουσα να ζησω χωρις να βγαινω βολτα και να κοιταζω τις ομορφες κοπελες. Ενας παντρεμενος δε μπορει να το κανει αυτο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Χωράφι;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:49Απεχθανομαι τα καφενεια. Εκει χαρτοπαιζε ο πατερας μου.Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:45Μήπως να δοκιμάσεις το καφενείο, τύπε;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:43
Εμενα κανενα. Αλλα κακα τα ψεμματα. Παραδοσιακα οι αντρες ζητουσαν να καθονται στο καφενειο και η γυναικα να μοχθει στο χωραφι και στο σπιτι. Οταν αυτο σταματησε ο θεσμος του γαμου στηριχτηκε στην κοινωνικη υποχρεωση. Μετα απο μια ηλικια επρεπε να παντρευτεις για να μην εισαι δακτυλοδεικτουμενος. Πλεον τελειωσε και αυτο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- EKPLIKTIKOS
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:52 Εγω καταρχας δε θα μπορουσα να ζησω χωρις να βγαινω βολτα και να κοιταζω τις ομορφες κοπελες. Ενας παντρεμενος δε μπορει να το κανει αυτο.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Οχι. Εχω και συλλογη με τα εφημεριδακια του Πλευρη.Ερμής έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:56Μήπως ήταν και απόστρατος του ΠΝ;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:52 Εγω καταρχας δε θα μπορουσα να ζησω χωρις να βγαινω βολτα και να κοιταζω τις ομορφες κοπελες. Ενας παντρεμενος δε μπορει να το κανει αυτο.
-
Ορέστης 35
Τις κρυφο-πηδανε θες να πεις. Εγω θελω να βγαινω εξω και τα ματια μου να ειναι σαν ρανταρ που σκαναρει τα παντα. Να ειμαι ενας απορροφητης ομορφων φωτονιων.parafrwn έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:54Οι παντρεμένοι όχι μόνο τις κοιτάνε, ενίοτε και τις πηδάνε.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:52 Εγω καταρχας δε θα μπορουσα να ζησω χωρις να βγαινω βολτα και να κοιταζω τις ομορφες κοπελες. Ενας παντρεμενος δε μπορει να το κανει αυτο.
Υπάρχει και η περιφεριακή όραση.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 12:14Τις κρυφο-πηδανε θες να πεις. Εγω θελω να βγαινω εξω και τα ματια μου να ειναι σαν ρανταρ που σκαναρει τα παντα. Να ειμαι ενας απορροφητης ομορφων φωτονιων.parafrwn έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:54Οι παντρεμένοι όχι μόνο τις κοιτάνε, ενίοτε και τις πηδάνε.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:52 Εγω καταρχας δε θα μπορουσα να ζησω χωρις να βγαινω βολτα και να κοιταζω τις ομορφες κοπελες. Ενας παντρεμενος δε μπορει να το κανει αυτο.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Τόση πλύση εγκεφάλου απ τον πατερούλη και τον θείο για να λες τέτοια πραγματα; Ο άνθρωπος μέσα σου αντιστέκεται Ορέστη, είναι πολύ καλό αυτοΟρέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:43 Παραδοσιακα οι αντρες ζητουσαν να καθονται στο καφενειο και η γυναικα να μοχθει στο χωραφι και στο σπιτι.
Μακάρι, αλλά δε το βλέπω, δυστυχωςΓιάννης έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 11:56 Επειδή με ανέφερες, θα κάνω μια μικρή παρένθεση για να επισημάνω ότι με παρεξήγησες.
-
Ορέστης 35
Αυτα δε μ' αρεσουν. Δυστυχια, φυλακη.parafrwn έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 12:16Υπάρχει και η περιφεριακή όραση.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 12:14Τις κρυφο-πηδανε θες να πεις. Εγω θελω να βγαινω εξω και τα ματια μου να ειναι σαν ρανταρ που σκαναρει τα παντα. Να ειμαι ενας απορροφητης ομορφων φωτονιων.
Και η νυχτερινήparafrwn έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 12:16Υπάρχει και η περιφεριακή όραση.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Νοέμ 2019, 12:14Τις κρυφο-πηδανε θες να πεις. Εγω θελω να βγαινω εξω και τα ματια μου να ειναι σαν ρανταρ που σκαναρει τα παντα. Να ειμαι ενας απορροφητης ομορφων φωτονιων.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από spinalgr1990
-