Θόλωσαν τα κόκκινα γυαλιά σου και δεν βλέπεις καλά ;Πρετεντέρης έγραψε: 12 Ιουν 2021, 22:47Ζαποτέκος έγραψε: 12 Ιουν 2021, 14:37
1) Όμως εγώ σανοπρόβατο έγραψα : ποδόσφαιρο , μπάσκετ , στίβο , πίνγκ πονγκ . Δεν σύγκρινα το πινγκ πονγκ με το βόλλεϋ.
Ξεκίνησε το Αλτσχάιμερ; Γιατί πιο πριν έγραψες:Τι είναι τούτος ρε!]Οι τίτλοι και οι διεθνείς επιτυχίες του ΠΑΟ σε [/size][/b]ποδόσφαιρο , μπάσκετ , στίβο , πινγκ πονγκ κ.α. είναι ποιοτικά ανώτερες από τα μίλκο καπ του Θρήνου σε πόλο και βόλλεϋ.![]()
![]()
![]()
Ναι, είναι γιατί είναι τίτλος, ενώ το άλλο όχι. Να σηκώσετε λάβαρο στο ΟΑΚΑ για το Χουντέμπλει!Ζαποτέκος έγραψε: 12 Ιουν 2021, 14:37
2) Μπράβο σανοπρόβατο !Απέδειξες γιατί οι λέξεις βλακεία και οπαδός του Θρήνου είναι συνώνυμες . Άρα - σύμφωνα με την λογική σου - και ένας τίτλος πρωταθλήματος Ελλάδας είναι ανώτερος απ' το Γουέμπλεϋ , αφού ο πρώτος είναι τίτλος ενώ ο δεύτερος δεν είναι τίτλος. Πες μου λοιπόν τώρα ερυθρόσβερκε αιπυστοίμονα , πώς και η ομάδα σου που έχει κατακτήσει τόσα πρωταθλήματα δεν έχει παίξει , όχι σε τελικό , ούτε σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης ; !
Γίνεται όλο και καλύτερο!![]()
Οι τίτλοι και οι διεθνείς επιτυχίες του ΠΑΟ σε ποδόσφαιρο , μπάσκετ , στίβο , πινγκ πονγκ κ.α. είναι ποιοτικά ανώτερες από τα μίλκο καπ του Θρήνου σε πόλο και βόλλεϋ .
Αφού λοιπόν είναι τίτλος και συνεπώς σπουδαιότερο επίτευγμα κατά την σανοπρόβεια λογική σου , πώς και γιατί εσείς δεν έχετε καταφέρει να παίξετε ούτε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό ακόμη ;
Γιατί όχι ; Εδώ έχετε κάνει λάβαρα εσείς τα final 4 σας στον ουρανό του ΣΕΦ !Να σηκώσετε λάβαρο στο ΟΑΚΑ για το Χουντέμπλει Γουέμπλεϋ !

Που θες να μου πουλήσεις και ειρωνεία ...