!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα αυθορμητα:ειναι αληθεια οτι η πρωτη φορα ποναει τοσο πολυ οσο λενε μερικες?
-
Ορέστης 35
Αν επαιζες εξωτερικο με τιντερ θα ειχες περισσοτερες επιτυχιες.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Μαρ 2019, 17:25 Παίζω κι εγώ με τίντερ.
Τώρα που το σκέφτομαι, όντως, κατά βάθος είμαι τουρίστας σ' αυτή τη χώρα.
- Dwarven Blacksmith
Για τις περισσότερες όχι. Αλλά δεν σημαίνει ότι αυτές οι μερικές λένε ψέμματα. Ή είχαν μεγάλη κάλυψη υμένα ή κακή προετοιμασία ή και τα δύο.plouf έγραψε: 16 Μαρ 2019, 19:26 Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα αυθορμητα:ειναι αληθεια οτι η πρωτη φορα ποναει τοσο πολυ οσο λενε μερικες?
Πράγματι, η πρώτη πονάει περισσότερο. Γι' αυτό πολλές ξεκινάν κατευθείαν απ'τη δεύτερη.plouf έγραψε: 16 Μαρ 2019, 19:26 Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα αυθορμητα:ειναι αληθεια οτι η πρωτη φορα ποναει τοσο πολυ οσο λενε μερικες?
- Βινόσαυρος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Ασέβαστος έγραψε: 15 Μαρ 2019, 11:27με αριστα το 100, το σεξ μπορει να ειναι οτιδηποτε, απο μηδεν ως εκατο. το μιναρισμα 50-80Athina__P έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:22
Σε σχέση με τον αυνανισμό, πώς συγκρίνεται να κάνεις σεξ με γυναίκα; Ας το πιάσουμε εκεί καταρχήν, πριν παίξει εμβόλιμα το γύρισμα του ψαριού σε 3-2-1...![]()
![]()
Πωπω αντρική απάντηση αυτή... Μπήκε αριθμητική κλίμακα και απαντήθηκε σε δύο γραμμές. Δεν μπορώ να την επεξεργαστώ. Τι θα πει μηδεν; ΜΗΔΕΝ; Δηλαδή περνάς καλύτερα κόβοντας τα νύχια των ποδιών σου; Καθαρίζοντας κάτι που σου κόλλησε στο παπούτσι; Τι μηδέν; Έχω απορίες...
Θα πω το μινάρισμα από 40-50, το άλλο από 60 έως 100. Ε, αν είναι κάτω από 60, δεν ξεκινάει καν, βάζω να φτιάξω κανα καφέ, να ακούσω μουσική, να μην κάνω τίποτα... Δεν είχα ανακαλύψει καν το μινάρισμα μέχρι τα 20...
Υπάρχει μια αντιστοίχιση, είναι η αλήθεια... Δεν είναι απόλυτο και αυτό, μερικές φορές έχω μείνει να χαζεύω αυτή την αναντιστοιχία.Πάνας έγραψε: 15 Μαρ 2019, 17:10Τα δάκτυλα Αθηνά, τα δάκτυλα.... Ένας πιανίστας πάντως θα είναι ο εφιάλτης σου.Athina__P έγραψε: 15 Μαρ 2019, 06:59 Μου έχει μείνει η απορία... Έτσι έφυγες και πήγες να παίξεις χωρίς να εξηγήσεις... Θα μου πεις δεν έδειξε και κανείς ότι αναρωτιέται![]()
![]()
Τόσα χρόνια πάντως δεν έχω βρει κάτι αξιόπιστο ως ένδειξη. Ίσως, σε γενικές γραμμές πάντα.
![]()
![]()
![]()
Μπορεί όμως και η άλλη να έχει καεί και αυτή στο χυλό να γυρεύει τον άλλον στα ταχαμ χόμπι του και αυτός να είχε κάτι καλύτερο γενικώς να κάνει ή να μη γούσταρε βρε παιδάκι μου να περνάει έτσι τον ελεύθερο χρόνο του ή με άλλα λόγια κάτι άλλο μπορεί να έψαχνε αυτός.Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:21Σε καταλαβαίνω και σε κατανοώ 100%, μπορεί να είσαι λίγο παραπάνω απο όσο πρέπει αλλά φαντάζομαι θα είχες περάσει τα πάνδεινα και πλεον αφου κάηκες στο χυλό, φυσας και το γιαούρτι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:15Μετά το διαζύγιο δεν ανέχομαι πολλά πολλά. Τις δυο τελευταίες τις τελείωσα με συνοπτικές διαδικασίες. Κάτι παράπονα του τύπου, γιατί δεν βγαίνουμε και όλο δουλεύεις ή δεν μου στέλνεις μηνύματα και τα σχετικά ή δεν μου πιάνεις το χέρι, μου είναι αρκετά για να μπει η άλλη αργά ή γρήγορα στην λίστα των πρώην!Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2019, 10:30
πολύ σημαντικό πράγμα η ηρεμία και μην ακούς διάφορες ψυχολόγες του κώλου που λένε οτι η ένταση ειναι φυσικό αλατοπίπερο μιας σχέσης, μεγαλύτερη μλκια δεν υπάρχει. Ηρεμία και συζήτηση ειναι το παν για να πετύχει μια σχέση.
Η ηρεμία και η κατανόηση είναι το Α και το Ω για μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Όλα τα άλλα φτιάχνονται
Αγις όχι όλες
Ασεβαστος. ΆντραςAthina__P έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:35Ασέβαστος έγραψε: 15 Μαρ 2019, 11:27με αριστα το 100, το σεξ μπορει να ειναι οτιδηποτε, απο μηδεν ως εκατο. το μιναρισμα 50-80Athina__P έγραψε: 14 Μαρ 2019, 22:22
Σε σχέση με τον αυνανισμό, πώς συγκρίνεται να κάνεις σεξ με γυναίκα; Ας το πιάσουμε εκεί καταρχήν, πριν παίξει εμβόλιμα το γύρισμα του ψαριού σε 3-2-1...![]()
![]()
Πωπω αντρική απάντηση αυτή... Μπήκε αριθμητική κλίμακα και απαντήθηκε σε δύο γραμμές. Δεν μπορώ να την επεξεργαστώ. Τι θα πει μηδεν; ΜΗΔΕΝ; Δηλαδή περνάς καλύτερα κόβοντας τα νύχια των ποδιών σου; Καθαρίζοντας κάτι που σου κόλλησε στο παπούτσι; Τι μηδέν; Έχω απορίες...![]()
Θα πω το μινάρισμα από 40-50, το άλλο από 60 έως 100. Ε, αν είναι κάτω από 60, δεν ξεκινάει καν, βάζω να φτιάξω κανα καφέ, να ακούσω μουσική, να μην κάνω τίποτα... Δεν είχα ανακαλύψει καν το μινάρισμα μέχρι τα 20...Εντάξει, στο πολύ ξεκούδουνο και με σύντροφο λίγο ασχέτου που δεν θα υπάρχει λόγος να ξαναγίνει, μπορεί να πάει γύρω στο 40.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο 80% είναι σίγουρα.Athina__P έγραψε: 17 Μαρ 2019, 22:40Υπάρχει μια αντιστοίχιση, είναι η αλήθεια... Δεν είναι απόλυτο και αυτό, μερικές φορές έχω μείνει να χαζεύω αυτή την αναντιστοιχία.Πάνας έγραψε: 15 Μαρ 2019, 17:10Τα δάκτυλα Αθηνά, τα δάκτυλα.... Ένας πιανίστας πάντως θα είναι ο εφιάλτης σου.Athina__P έγραψε: 15 Μαρ 2019, 06:59 Μου έχει μείνει η απορία... Έτσι έφυγες και πήγες να παίξεις χωρίς να εξηγήσεις... Θα μου πεις δεν έδειξε και κανείς ότι αναρωτιέται![]()
![]()
Τόσα χρόνια πάντως δεν έχω βρει κάτι αξιόπιστο ως ένδειξη. Ίσως, σε γενικές γραμμές πάντα.
![]()
![]()
![]()
the end
αυτο το ερωτημα χρηζει περαιτερω διευκρινηση.plouf έγραψε: 16 Μαρ 2019, 19:26 Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα αυθορμητα:ειναι αληθεια οτι η πρωτη φορα ποναει τοσο πολυ οσο λενε μερικες?
ρωτας για απο μπρος η απο πισω τους;
γιατι ειναι πολλες οι γυναικες που για ηθικους λογους μενουν παρθενες αρνουμενες να κανουν κολπικο σεξ περιμενοντας τον μεγαλο τους ερωτα ομως την πισω οδο την δουλευουν κανονικοτατα παραφυση, δηλαδη οχι για εξοδο οπως προοριζεται αλλα για εισοδο
Δεν είναι μέθοδος, αλλά ειδικά όταν είσαι νέος και μαθαίνεις ακόμα και γιατί όχι μαθαίνεις για πάντα, ε, μπορεί να κολλήσεις με τα ενδιαφέροντα κάποιου επειδή σε ενδιαφέρει αυτός. Αλλά πάει και στο άλλο φύλο έτσι. Οι περισσότεροι άντρες που γνώρισα δεν είχαν πρόβλημα να κάθονται να βλέπουν τηλεόραση... Εγώ τους έβρισκα πράγματα να κάνουμε. Τι αυτό σημαίνει κάτι για το ένα ή το άλλο φύλο; Καλά ευτυχώς όσο ήμουν σε όχι πάρα πολύ πολύ οριστικές σχέσεις, δεν έδειχνε κανείς να νοιάζεται για το πχοιος θα σώσει την Ελλάδα και δεν ετίθετο τέτοιο θέμα, ποτέ. Άκου εκεί!Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 16:02Παγιδα - στην αρχη τους αρεσει οτι σου αρεσει ...Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:55Καλό, σωστό και όμορφο θα ήταν.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 15:55
Δεν ήξερα να σε ρωτάμε για τα μουσικά μας γούστα ή τα πολιτικά μας πιστεύω.
Γουσταρουν κυνηγι με τον πρωην - γινονται φανατικες οικολογες με τον νυν και δεν εχουν θέμα με το τι θα είναι ο επομενος...
Βασικη αρχη της μεθοδου - να ειναι οτι εισαι σε οτιδηποτε.
Ετσι ανετα μπορει να αναποδογυριζουν παγκους αλλοδαπων και με τον επομενο να οργανωνουν αντιφά δραση.
Στην Ελλάδα του 2019 αυτά;lolek1 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:04αυτο το ερωτημα χρηζει περαιτερω διευκρινηση.plouf έγραψε: 16 Μαρ 2019, 19:26 Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα αυθορμητα:ειναι αληθεια οτι η πρωτη φορα ποναει τοσο πολυ οσο λενε μερικες?
ρωτας για απο μπρος η απο πισω τους;![]()
γιατι ειναι πολλες οι γυναικες που για ηθικους λογους μενουν παρθενες αρνουμενες να κανουν κολπικο σεξ περιμενοντας τον μεγαλο τους ερωτα ομως την πισω οδο την δουλευουν κανονικοτατα παραφυση, δηλαδη οχι για εξοδο οπως προοριζεται αλλα για εισοδο
Πολλές κιόλας;lolek1 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 23:04αυτο το ερωτημα χρηζει περαιτερω διευκρινηση.plouf έγραψε: 16 Μαρ 2019, 19:26 Μια ερωτηση που μου ηρθε τωρα αυθορμητα:ειναι αληθεια οτι η πρωτη φορα ποναει τοσο πολυ οσο λενε μερικες?
ρωτας για απο μπρος η απο πισω τους;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-