εντωμεταξύ αυτόν τον παππού που τάχα πάει να του πάρει το κοντάρι, τον δείχνει σε άλλες φωτό με καπελάκι και ένα άλλο κοντάρι απο σημαία, να καρφώνει ματατζή.
Ναι είναι ντουέτο:
Ο Κάπταιν Αφρικα, από το Σκουτάρι Μεσσηνίας
και ο Power Παππούς (ο μπλε)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
εντωμεταξύ αυτόν τον παππού που τάχα πάει να του πάρει το κοντάρι, τον δείχνει σε άλλες φωτό με καπελάκι και ένα άλλο κοντάρι απο σημαία, να καρφώνει ματατζή.
Αν φας το χημικο στην μαπα, λογικο ειναι να σου γυρισει η βιδα και να κυνηγας το Χουντοσκυλο που στο εριξε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ναι είναι ντουέτο:
Ο Κάπταιν Αφρικα, από το Σκουτάρι Λακωνιας
fixed boy....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
ρεμαλακαμου μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω
Πριν αλέκτορα φωνήσαι, ανεβάζει την φωτογραφία ο ανιψιός του λεγάμενου και τον αποθεώνει: "Θείε, είσαι γέννημα θρέμμα του Αλέξανδρου"
Μαντέψτε κατάληξη του επωνύμου του
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αν φας το χημικο στην μαπα, λογικο ειναι να σου γυρισει η βιδα και να κυνηγας το Χουντοσκυλο που στο εριξε....
Ντετέκτιβ δεν ειμαι, νομίζω όμως η φωτό που καρφωνει τον ματατζή είναι πριν απ αυτές εδώ. Γιατί το πρόσωπο δε φαίνεται σα να χει φάει χημικό στη μάπα. Μισό να τις βρω
Beria έγραψε: 21 Ιαν 2019, 18:24
Ναι είναι ντουέτο:
Ο Κάπταιν Αφρικα, από το Σκουτάρι Μεσσηνίας
Έδωσε στοιχεία η αστυνομία;
Πάει ο φτωχός μετανάστης να βγάλει το ψωμάκι του, και τσουπ πετάγεται ο νοικοκυραίος να του πάρει την μπουκιά απ'το στόμα. Λογικό να τον ψεκάσουν. Τι το περίεργο βλέπετε βρωμο-νεοφιλελεύθεροι;
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 21 Ιαν 2019, 15:36
Αυτος φταει που πηγε εκει για να κανει την δουλεια του οχι τα σουργελα που του επιτεθηκαν,οκ!
Αντιστοιχο με τα σουργελα που θα σου σπάσουν το αμάξι στα εξάρχεια αν ειναι μπλέ.
Ναι ακριβως δεν φταιει οποιος το αφησε εκει ,η επειδη ειναι μλπλε αλλα το σουργελοπου θα το σπασει.
Να θυμίσω ότι μαχαιρωθηκε άνθρωπος χθες επειδή κρατούσε ελληνική σημαία. Αλλά έτσι γίνεται πάντα. Δεν είδα τίποτα παλικαραδες ποινικούς μαχαιροβγαλτες με μαυροκοκκινα στριγκακια να εμφανιστούν μετά την Ασκληπιού.
Όσο για την αστυνομία περιμένουμε ονόματα των συλληφθέντων, απαντήσεις γιατί τα δακρυγόνα δεν έπεσαν σε όσους επιτέθηκαν αλλά στον κόσμο, καθώς και για τον μαύρο "χρυσαυγιτη" που έκανε μπάχαλα και τον κοίταγαν σα να βλέπουν νούμερο σε τσίρκο.
Εννοείται ότι τα τσιράκια του Παυλοπουλου και του Τσίπρα έχουν την απόλυτη ευθύνη για αυτά, όπως και το 2008 που μας έφεραν τα πρεζόνια συνοδεία, όπως πάει ο μπαμπάς το κακομαθημένο του στο σχολείο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"