!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Ευρώπη πεθαίνει #2

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Η Ευρώπη πεθαίνει #2

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

sharp έγραψε: 06 Οκτ 2023, 22:35
Green Dragon έγραψε: 06 Οκτ 2023, 22:09
Jimmy81 έγραψε: 06 Οκτ 2023, 17:38 Το βίντεο με τους Αφρικανούς είναι υπερβολικά σύντομο κι αυτό δεν βοηθάει στην εξαγωγή συμπεράσματος. Ξέρει ο κάθε τουιτεράκιας το background αυτών των ανθρώπων; Εξέτασε την περίπτωση καθενός χωριστά για να δει αν δικαιούται διεθνούς προστασίας; Τίποτα τέτοιο δεν ξέρει αλλά σου λέει ας ρίξω μια επιφανειακή εικόνα όπου φαίνεται να επικρατεί μπάχαλο, θα τσιμπήσουν οι εύπιστοι και οι κινδυνολόγοι. Κι όπως φαίνεται το καταφέρνει...
:giggle:
Ναι, το βίντεο περιμέναμε, λες και δεν τα βλέπουμε... :lol:

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί σοβαροί, θα πρέπει να φτάσουμε σε πολύ άσχημο σημείο για να εμφανιστούν.
"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men and weak men create hard times."
Ναι ρε γαμώτο, μεγάλη αλήθεια αυτό...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πτολεμαίος έγραψε: 07 Οκτ 2023, 08:36
Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2023, 14:16
Πτολεμαίος έγραψε: 06 Οκτ 2023, 14:09

Αφού η παρένθεση μπήκε μετά το θυμόσοφος ρε αουγκενταλερ.
Τις έχεις δει πως γίνονται μετά σαν γαλάζιες μαύρες φάλαινες; :smt005: :smt005:
Πάντα μου άρεσε αυτό το επώνυμο. που τον θυμήθηκες ρε Μαθουσάλα;

Ναι αλλά παίρνουν ένα ταληράκι μόνο. Οικονομία μαλάκα! :102:
Κανόνισε να βγάλεις τίποτα πετάλες πάνω στο παπαρι σου να δω πως θα το δικαιολογησεις στη γυναίκα. :lol:
Δεν θα το δει ποτέ. Το χω πει χίλιες φορές. Τη γαμάει άλλος. Με μένα δεν το απολαμβάνει :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Green Dragon έγραψε: 07 Οκτ 2023, 09:57
Χαοτικός έγραψε: 06 Οκτ 2023, 13:05
sharp έγραψε: 06 Οκτ 2023, 12:13

Σωστό, αλλά είναι πολύ μεγάλα τα νούμερα και δεν μπορεί να λειτουργήσει ο νόμος. Έχεις ξαφνικά μεγάλη αύξηση ανθρώπων και ταυτόχρονα η κοινωνική σύνθεση χαλάει. Πχ ο μέσος Ευρωπαίος πολίτης δεν την βγάζει στο κέντρο της πόλης να κατουρήσει, έχει μάθει ότι αυτό δεν γίνεται, δεν είναι σωστό αν το θέλεις.

Δεν γίνεται να συλλάβεις όλους αυτούς που παρανομούν, πόσο μάλιστα όταν δεν γνωρίζεις καν πώς λέγονται και δεν είσαι σίγουρος ποιοί είναι. Και να τους βάλεις πρόστιμο δεν τους λέει τίποτε, ξυπόλητοι είναι έτσι κι αλλιώς.

Και μην παίρνεις την Ελλάδα, δες άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που έχουν γονατίσει. Τα δικαστήρια είναι γεμάτα από εξετάσεις και επανεξετάσεις αιτήσεων ασύλου, οι δικαστές δεν φτάνουν, ψάχνουν να προσλάβουν εκτάκτους, αλλά δεν βρίσκουν και όλο αυτό το διάστημα οι τύποι παραμένουν και γίνονται όσα γίνονται.
Ναι. Εννοείται ότι μιλάω για περιορισμένιοκ αριθμό. Το όλοι οι καλοί χωράνε δεν ισχύει. Ούτε βέβαια οι αντιδράσεις για τη φύλαξη των συνόρων.

Δεν θα κάνω αντιρατσισμό γαμιώντας το επίπεδο ζωής και καθημερινότητας των παιδιών μου και των γειτόνων μου. και δεν είναι αντιρατσιμός το να στραφείς ρατστιικά στους Έλληνες. Γιατί όταν τους γαμάς την καθημερινότητα και δεν ασχολείσαι με το πρόβλημα, είναι ρατσισμός εναντίον τους.

Δεν θα πω όμως και σκουπίδι τον κάθε κατατρεγμένο που θέλει μια καλύτερη ζωή από το μπουρδέλο που μεγάλωσε και δεν φταίει αυτός.
Φταίνε τα φασιστάκια όλα αυτά τα χρόνια που έκανα ας πούμε σχόλια για τους αραπάδες και για φυλές γενικά. Αυτό έφερε αντίδραση από αριστερούς που σε πεδίο ίντερνετ και σαλονιών και πλατειών και καφετεριών ήθελαν να το αλλάξουν αυτό, χωρίς όμως; να έχουν το μυαλό ότι υπάρχει μια πραγματική κατάσταση και δεν είναι σήριαλ της τηλεόρασης.

Δεν μπορεί ένα μαλακισμένο μπροστά από την οθόνη του να λέει για δικαιώματα των προσφύγων όταν κυνηγήσανε έναν αφρικανό που χτύπησε μια κοπέλα για να της πάρει την τσάντα. και γιατί τον κυνηγήσανε τα καθάρματα τον φτωχούλη και τέτοια.

Ούτε μπορεί το άλλο μαλακισμένο να λέει καλά κάνανε και μαχαιρώσανε τον Αφρικανό γιατί είναι όλοι εγκληματίες, ενώ ήταν ένας καλοσυνάτος μεροκαματιάρης.

Αφηγήματα όλα. και καθόλου πραγματικότητα.

Νομιμοποίηση και ενσωμάτωση σε ικανό αριθμό μεταναστών, που μπορεί να σηκώσει η χώρα και όλοι οι υπόλοιποι στις χώρες τους.
Δε νομίζω ότι διαφωνεί κανένας με αυτά. Μάλλον σε αδικούν λίγο επειδή έχεις την ταμπέλα του αριστερού αλλά δεν γράφεις παράνοιες, έχουν λογική οι θέσεις σου. Ίσως σε τσουβαλιάζουν επειδή δυστυχώς σχεδόν όλοι οι άλλοι αριστερόστροφοι έχουν υιοθετήσει την παράνοια του δικαιωματισμού όπως πλασάρεται από συγκεκριμένα κονομημένα κέντρα.
Είναι άσχετα αυτά που γράφουν και χαζά. Το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο και αριθμητικό, το περιγράφω παραπάνω.

Εν τω μεταξύ τα αριστερά κόμματα στην Ευρώπη έχουν ευθύνη και για ένα άλλο θέμα. Όποιος τολμήσει να πει το αυτονόητο "ρε παιδιά, δεν μπορούμε να περιθάλψουμε όλη την υφήλιο" τον χαρακτηρίζουν ακροδεξιό. Το αποτέλεσμα είναι τα δεξιά κόμματα φοβούνται να μιλήσουν ανοιχτά για το πρόβλημα και ο κόσμος στρέφεται προς τα ακροδεξιά που εκμεταλλεύονται την δικαιολογημένη ανησυχία τους και λαϊκίζουν.

Σε όλη την Ευρώπη έχουμε πρόβλημα όπως στη Γερμανία του Μεσοπολέμου με την Δημοκρατία της Βαϊμάρης. Η Δημοκρατία συνθλίβεται από την άνοδο των δύο άκρων, ευτυχώς όχι στον ίδιο βαθμό, ακόμη τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Ποιος το λέει ότι άμα πεις το αυτονόητο θα σε πουν ακροδεξιό; Εγώ που το λέω ακροδεξιός είμαι;
Ο ακροδεξιός κι ο ρατσιτής είναι κάτι συγκεκριμένο. Είναι ας πούμε να θεωρείς κάποιον κατώτερο για τη φυλή του ή για την οικονομική του κατάσταση ή ´τάξη. να θεωρείς ότι πρέπει να καταπιαστούν ότι πρέπει να στερηθούν πράγματα - δικαιώματα κλπ. Αυτό δεν σημαίνει ότι για να το πολεμήσεις πρέπει να γαμήσεις μία χώρα βάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους που δεν μπορεί να τους αντέξει οικονομικά και διοικητικά αλλά και κοινωνικά. Δηλαδή και λίγους να βάλεις, δεν θα τους επιτρέψεις να εκφράσουν πιθανές παραδόσεις μαλακίες όπως το αυτομαστίγωμα κλπ. Να βλέπουν τα παιδάκια αυτό το αίσχος.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Otto Weininger έγραψε: 07 Οκτ 2023, 10:47 Φλωρεντία

https://twitter.com/RadioGenoa/status/1 ... dU91g&s=19
Όλα καλά στο τέλος.
Αν είναι ψυχικά άρρωστος θα του συμπαρασταθώ. Βεβαίως αν είναι άρρωστος αυτό σημαίνει ότι και στη χώρα του και στο σπίτι του θα έκανε τα ίδια. και στον πατέρα του. Χωρίς να υπολογίζει ιμάμηδες, τιμωρούς και γενικά τις αρχές της χώρας.
Αν την είδε όμως, ότι δεν είμαστε στη χώρα μας, οπότε στα αρχίδα μας, κάνουμε ότι θέλουμε,
πούτσα.

Απλά πράγματα.

Αλλά όπως βλέπεις το αντιμετωπίζω ξεχωριστά και μεμονωμένα. Αν θεωρείς ότι είναι γενικό και απόλυτο χαρακτηριστικό όλως των μεταναστών, διαφωνούμε.

Αντιπαραθέτω τα αγγλάκια που βγάζανε τους κώλους τους στην Κνωσσό ή βγάζανε το καυλί τους όταν βλέπανε την κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού.
Αν το κάνουνε και στη χώρα τους, στηρίζω και μάλιστα γουστάρω κιόλας, έτσι για την αντικανονικότητα. Αν όμως είναι κοτούλες στη χώρα τους και το κάνουν εδώ επειδή "σιγά τους Έλληνες τους κατώτερους, τίποτα δεν θα πάθω", τότε πούτσα και κει. :102:
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Ποιος το λέει ότι άμα πεις το αυτονόητο θα σε πουν ακροδεξιό; Εγώ που το λέω ακροδεξιός είμαι;
Αν το έλεγες δημόσια, τότε ναι, τα αριστερά κόμματα θα σε χαρακτήριζαν ακροδεξιό. Αν ήσουν σε αριστερό κόμμα, δεν θα το έλεγες και αν τυχόν το έκανες θα αποστασιοποιούνταν από την άποψη σου και μπορεί ακόμη και να σε διέγραφαν από το κόμμα (έχει συμβεί). Την πολιτική κατάσταση την διαμορφώνουν τα κόμματα και όχι τα φορουμικά ποστ.

Κανείς δεν λέει ότι είναι όλοι έτσι αλλά στα τόσα εκατομμύρια που έρχονται ακόμη και ένα μικρό ποσοστό βγάζει αρκετές χιλιάδες προβληματικούς. Είναι άνθρωποι που στην καλύτερη περίπτωση έχουν ψυχικά κλονισμένη υγεία από την μέχρι τώρα διαβίωση στη χώρα τους και έρχονται σε ένα περιβάλλον το οποίο γι' αυτούς αποτελεί πολιτιστικό σοκ. Όπως έγραψα δεν επαρκούν οι δυνάμεις των κρατών, δεν υπάρχουν τόσοι ψυχολόγοι για να ασχοληθούν μαζί τους. Χώρια που δεν γνωρίζουν την γώσσα τους. Και επί πλέον δεν υπάρχουν πια χώροι να τους βάλουν να κοιμηθούν, κάτι που επιδεινώνει την ψυχολογική τους κατάσταση.
The number of forcibly displaced and stateless people in Europe rose to 21.8 million by the end of 2022, including almost 12.4 million refugees, 1.3 million asylum-seekers, 7.2 million internally displaced people (IDPs) and 474,000 who were stateless.
https://reporting.unhcr.org/operational/regions/europe
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

nostromos έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:53 Γερμανια σημερα ... στο μεταξυ το η νεκρη κοπελα που περιφερανε ημιγυμνη ηταν Γερμανιδα που πηγε σε ρειβ παρτυ ...

https://twitter.com/Terror_Alarm/status ... 0332650966
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Saturn έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:17
nostromos έγραψε: 08 Οκτ 2023, 01:53 Γερμανια σημερα ... στο μεταξυ το η νεκρη κοπελα που περιφερανε ημιγυμνη ηταν Γερμανιδα που πηγε σε ρειβ παρτυ ...

https://twitter.com/Terror_Alarm/status ... 0332650966
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Χαοτικός έγραψε: 07 Οκτ 2023, 11:14 Ποιος το λέει ότι άμα πεις το αυτονόητο θα σε πουν ακροδεξιό;
Έχεις χάσει επισόδεια.
Εγώ που το λέω ακροδεξιός είμαι;
Ναι.
Ο ακροδεξιός κι ο ρατσιτής είναι κάτι συγκεκριμένο.
Ηταν, όχι είναι. Πάνε αυτές οι εποχές. Τώρα είσαι ακροδεξιός αν "έθιξες" καμμιά μουρλή.

Εκτός όλων αυτών που ανέφερε ο sharp, πού να δείς τι θα γίνει αν σε περιλάβουν τα σοσιαλ.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Imperium έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:37
Χαοτικός έγραψε: 07 Οκτ 2023, 11:14 Ποιος το λέει ότι άμα πεις το αυτονόητο θα σε πουν ακροδεξιό;
Έχεις χάσει επισόδεια.
Ναι.
Ηταν, όχι είναι. Πάνε αυτές οι εποχές. Τώρα είσαι ακροδεξιός αν "έθιξες" καμμιά μουρλή.

Εκτός όλων αυτών που ανέφερε ο sharp, πού να δείς τι θα γίνει αν σε περιλάβουν τα σοσιαλ.
:smt005:

Ρε συ, κράτα τη δική μου στάση. Αποδυναμώνεις έτσι αυτή τη μαλακία που πράγματι την εντοπίζεις... Εντάξει. Όχι απλά την εντοπίζεις. Κυριαρχεί. και δεν είναι ότι σοιυ φαίνεται εσένα. Κυριαρχεί. Αλλά κάνε ότι δεν κυριαρχεί κι ότι απλά σου φαίνεται. Μόνο έτσι (λέω εγώ) θα αποδυναμωθεί.

Τι ανέφερε όμως ο Σαρπ; Δεν το θυμάμαι τώρα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Imperium έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:37
Έχεις χάσει επισόδεια.
Ναι.

Εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να συστρατευτώ. Για ισότητες, Ειρήνη και όλα τα ωραία της ζωής. Αλλά κάποιοι παρεκκλίνουν και χαλάνε.

(Δεν έχω την υπομονή τώρα να βρω το βίντεο που πυροβόλησαν κάποιον ποινικό ο οποίος πυροβολούσε για να ξεφύγει σε κάποιον κυνηγητό. να έβλεπες τοποθετήσεις μετά :roll: )
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Εσείς που τα παρακολουθείτε καλύτερα μέσα από τα τουιτερ, για πείτε γιατί μου είχε φανεί λίγο περίεργο, πότε άρχισε αυτό το μπαραζ βάιραλ βίντεο με τα κατορθώματα λάθρο στας Ευρώπας;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

Saturn έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:54 Εσείς που τα παρακολουθείτε καλύτερα μέσα από τα τουιτερ, για πείτε γιατί μου είχε φανεί λίγο περίεργο, πότε άρχισε αυτό το μπαραζ βάιραλ βίντεο με τα κατορθώματα λάθρο στας Ευρώπας;
το radiogenoa παντα εβγαζε, κανεις δεν ασχολιοταν μετα τα γαλλικα κατορθωματα νομιζω εγινε βαιραλ στις μαζες
Ισα ισα που η ΕΕ ελεγε ανοιχτα συνορα μεχρι θανατου ενω τσινουσε το βιζεγκραντ
Μετα το πουσαρε ο μασκ (κοντρα με γερμανους και ΜΚΟ) και μπηκε το κερασακι με την εκπληκτη μελονι που εγραψε γραμμα στον ολαφ λεγοντας του οτι δεν ειχε ιδεα :lol:
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Χαοτικός έγραψε: 08 Οκτ 2023, 02:45 Ρε συ, κράτα τη δική μου στάση. Αποδυναμώνεις έτσι αυτή τη μαλακία που πράγματι την εντοπίζεις...
Εντάξει. Όχι απλά την εντοπίζεις. Κυριαρχεί. και δεν είναι ότι σοιυ φαίνεται εσένα. Κυριαρχεί. Αλλά κάνε ότι δεν κυριαρχεί κι ότι απλά σου φαίνεται. Μόνο έτσι (λέω εγώ) θα αποδυναμωθεί.
Καταλαβαίνω αυτό που λες.
Και συμφωνώ, αλλά μόνο εν μέρει. Δεν αρκεί μόνο η στάση του "να μην του δίνεις δύναμη".
Χρειάζεται *ταυτόχρονα* να του δίνεις και μια γερή κλωτσιά στ αρχίδια. Και τα δύο. Μαζί. Κι ας φαίνεται αντιφατικό. Μην με ρωτήσεις πώς γίνεται αυτό. Είναι ένα Μυστήριο.

Αλλά για να το πετύχεις πρέπει πρώτα να πιστεύεις στα Μυστήρια. Είναι σαν μια κατάσταση Ζεν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”