!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Η κριτικη που έγραψα για το βιβλίο κάποιου άλλου, αυτή που της έστειλα, δημοσιεύτηκε σε γνωστό σαιτ για βιβλία, τη δημοσίευσε και ο εκδοτικός και ο συγγραφέας και εχει πάνω από 600 προβολες μέχρι τώρα. Μια αρνητικη κριτική στο βιβλίο του δεν θέλει κανένας, πώς δεν θα ασχοληθεί;
Αλλά δεν θα το κάνω για να ασχοληθεί, απλως γιατί αυτό θα της άξιζε αν όντως τα κάνει όλα αυτά. Είναι δυνατόν να κλέβει όλα όσα κάναμε μαζί;
Αλλά δεν θα το κάνω για να ασχοληθεί, απλως γιατί αυτό θα της άξιζε αν όντως τα κάνει όλα αυτά. Είναι δυνατόν να κλέβει όλα όσα κάναμε μαζί;
Εγώ κατάλαβα το τελείως αντίθετο.GoBzi έγραψε: 02 Σεπ 2023, 23:54Απ'ότι κατάλαβα ο Κάππας είναι όνομα μιας και γράφει κριτικές σε περιοδικά, δίνει ομιλίες κτλπ οπότε η κριτική του ίσως να επηρεάσει το βιβλίο της κοπελιάς.
Αν όντως ισχύουν αυτά που γράφει, έτσι;
Γιατί αν δεν ισχύουν, απλώς επιχειρεί μία πχορουμική χειραγώγηση, που τον "ανεβάζει" γενικώς και ειδικώς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όνομα τύπου Χωμενίδης δεν είμαι. Αλλά και δημοσιευσεις έχω και κριτικές μπορώ να ανεβάσω σε κάποιο σαιτ. Δεν είμαι κανένας καραγκιοζης, η κριτική που εγραψα για το βιβλίο του αλλου είναι σοβαρή φιλολογική ανάλυση. Για ενα αλλο βιβλίο που διαβάζω τώρα, σκοπεύω να γράψω μια μικρή μελέτη και να δοκιμάσω να τη δημοσιευσω σε ετήσιο φιλολογικό περιοδικό. Το βιβλίο της το επιμεληθηκα ο ίδιος. Αλλά της είχα επισημάνει κάποια αρνητικά. Δεν ξερω αν στην τελική έκδοση θα τα έχουν διορθώσει. Έκανα πάντως δουλειά επαγγελματια επιμελητή και δεν θα με αναφέρει καν στις ευχαριστίες. Το αφιερώνει στον πρώην της που είναι ευτυχισμένος με μια αλλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 03 Σεπ 2023, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προχθές της εστειλα ακριβώς αυτό, μαζί με την κριτική, πόσο με πονάει που κάνει όσα κάναμε μαζί με κάποιον άλλον. Και απόψε κάνει απροκάλυπτα το ίδιο! Τέλος παντων, το βιβλίο της θα αργήσει να βγει έτσι κι αλλιώς. Δεν θα στείλω κάτι. Θα αφοσιωθώ στη μελέτη μου. Νομίζω ότι δεν περνά από το χέρι μου να κάνω κάτι άλλο. Αν η απόφασή της είναι να εξευτελισει ο,τι είχαμε με κάποιον τυχαιο δικολαβο, είναι πέρα από τις δυνάμεις μου πλέον να το σταματήσω.
Εσύ φταις που της τα έμαθες, παραδέξου το.Kappa έγραψε: 03 Σεπ 2023, 00:00
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ισχύει. Και τώρα έμαθε το κόλπο και μετατρέπει τον beta σε ένα κακεκτυπο μου. Μου έλεγε ότι ταινίες δεν βλέπει ούτε με γκομενους! Και τώρα βλέπει με τον Dahmer.
Άσε τι έλεγε...Kappa έγραψε: 03 Σεπ 2023, 00:19Ισχύει. Και τώρα έμαθε το κόλπο και μετατρέπει τον beta σε ένα κακεκτυπο μου. Μου έλεγε ότι ταινίες δεν βλέπει ούτε με γκομενους! Και τώρα βλέπει με τον Dahmer.
Από τα λόγια να κρατάς τα μισά.
(και από τις πράξεις κάθε ψίχουλο).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ίσως τη διαγράψω εγώ. Δεν νομίζω ότι μου κάνει καλό όλο αυτό. Δεν έχει νόημα. Τοση ψευτιά. Πόσο βλακας υπήρξα.
Κάππα, παρ' το αλλιώς. Δεν είναι πρωτότυπο αυτό που σου συνέβη.
Διάλεξε εκδοχή και πάλεψε το.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μου έλεγε κάποτε στην αρχή, ότι είναι "venus trap" ,ετσι χαρακτηριζε τον εαυτό της. Κι εγω της έλεγα ότι δεν την βλέπω ως παγίδα. Όσο ήμουν εκεί έλεγε πως είμαι καλοψυχος και πώς που ξέρω, μπορεί να είναι πιο ύπουλη από όσο πιστεύω. Τα είχε όλα προσχεδιασμενα.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2023, 00:59 Κάππα, παρ' το αλλιώς. Δεν είναι πρωτότυπο αυτό που σου συνέβη.
Πρωτοτυπο δεν είναι. Απλώς εγώ είμαι δύσκολος άνθρωπος στο να ξεπερνάω καταστασεις. Μακάρι να μην την είχα γνωρίσει ποτέ.
Τέλος πάντων, δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο, σωστά; Εχω κάνει όλα όσα θα μπορούσα να κάνω. Μέχρι και φυσική καταστροφή συνέβη, αφορμή που δεν άδραξε για να μου μιλήσει. Αυτό που της αξίζει είναι αδιαφορία πλέον. Απλώς μάλλον το ξέρει, για αυτο και προκαλεί εν μέρει. Πχ την κριτική του τύπου την είχε ποσταρει στα γενέθλιά μου. Ξεκάθαρος ο λόγος.
Λες να στείλω και εγώ την γυναίκα μου στην μάνα της και να βλέπουμε ταινίες εξ αποστάσεως; 
πάτησα το educating rita.πω ρε τιναυτό το πράμα?θα της έριχνα κατακέφαλους έτσι και δεν τα παιρνε
Ρομαντικό δεν είναι; Συγχρονιζομασταν στο εκάστοτε λεπτο, σχολιαζαμε οσα βλεπαμε και στο τελος κλειναμε ραντεβου για την επομενη φορα. Διαλεγαμε μια εκεινη μία εγω. Όπως και με τα βιβλία. Κλείναμε ραντεβού στις σελίδες. Και τώρα πάει και κάνει με έναν δικολάβο οσα της προτεινα εγω για να δεθουμε.GoBzi έγραψε: 03 Σεπ 2023, 09:35 Λες να στείλω και εγώ την γυναίκα μου στην μάνα της και να βλέπουμε ταινίες εξ αποστάσεως;![]()
Οταν βλεπαμε μαζί ταινίες,ποτε δεν έκανε στορις, μονο τα κουοτς των ταινιών έβαζε. Ήθελε να δω ότι βλέπει ταινία μαζί του, ήξερε ότι θα το καταλαβω. Το έκανε εσκεμμένα.
Σήμερα είδα ότι έκανε φίλο τον συγγραφέα για τον οποίο έγραψα την κριτικη. Δεν πάει καλά η κοπέλα.
Μετα ανέβαζε φωτογραφίες, και φυσικά ο beta πρώτος πρωτός να κάνει λαικ.
Μετα ανέβαζε φωτογραφίες, και φυσικά ο beta πρώτος πρωτός να κάνει λαικ.
Έχω μια μικρή υποψία μήπως όλα αυτά που φοβάμαι για τον beta ήταν μόνο στο κεφάλι μου, δηλαδή μήπως δεν μιλανε όπως μιλούσαμε εμείς (το οτι μιλανε ειναι σιγουρο, απλως δεν ξερω αν οντως γραφουν στον ιδιο βαθμο και με τον ιδιο τροπο) Βέβαια πριν μερικές ημέρες αυτη είχε λάβει μια καρτ ποστάλ και έμαθα πως αυτος εργάζεται ως τελωνειακός. Οι τελωνειακοι ταξιδεύουν συχνά; Μάλλον αυτος την έστειλε. Είναι καλή δουλειά; Θεωρείται δημόσιος υπάλληλος; επίσης δεν είναι αντιφατικό να το παίζει ανθρωπιστής ενώ είναι τελωνειακός;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση