!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Η παράνοια του συναφιου που ξεδιπλωθηκε σήμερα δεν έχει προηγούμενο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Υδράργυρος
Καταρχην αυτο δεν κανει καλο στο μαγαζι. Θα λενε οι πελατες οτι σε αυτο το μαγαζι εχει σκοτωθει ενας ανθρωπος; αυτος ο καταστηματαρχης εχει σκοτωσει ανθρωπο;Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:07Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν ο νοικυραίος; Θα τον ακινητοποιούσες πολιτισμένα; Πώς ακριβώς; (Θέλω να μάθω γιατί νοικοκυραίος είμαι κι εγώ, μαγαζί έχω, να ξέρω πως να αντιδράσω αν με τύχει κάτι, να ξέρω τι να κάνω, βοήθηστε βρε παιδιά)Beria έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:00
Όλος αυτός ο συρφετός που κλαίγεται για το παιδί είναι εξίσου απεχθής με τους νοικοκυραίους που τον κλωτσούσαν στο κεφαλι
Πως θα παει καποιος εκει να παρει ενα σταυρο για βαφτιση; πχ
Δε ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια. Αλλα αφου ηταν καγκελο, μπορει να εκλεισε η πορτα και να τα'παιξε.GoBack έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:24Δεν βγαινει νοημα.Γιατι δεν αραξε μεσα τοτε;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:10Καποιος το ποσταρε στο fb, στην σελιδα του ζακ."Αλλάζει το σκηνικό για την σαδιστική φρικτή Δολοφονία του φίλου Zak Kostopoulos
Υπαρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν πως ηταν σε διπλανό καφέ.Έγινε συμπλοκή ,έπεσαν τραπέζια κ προφανώς στην κατασταση που ηταν ο φίλος έτρεξε στο πλησιέστερο καταστημα να το αποφύγει .Σε παραλήρημα βρισκόταν ,κ δεν ακούμπησε τπτ στο κοσμηματοπωλείο.
Δολοφονήθηκε σαδιστικά κ άνανδρα ."
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη παράνοια βρίσκεται πλέον σε ένα προτσές που ο παράγων "έκπληξη" δεν υφίσταται πλέον ως πιθανότητα.Otto Weininger έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:24 Η παράνοια του συναφιου που ξεδιπλωθηκε σήμερα δεν έχει προηγούμενο.
Περιμένω τα πάντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
o Ναμ ανακαλυπτει τον δυστοπικο φιλελε κοσμο
εισαι σιγουρα κομμουνιστης φιλε μου?
αν αναφερθω σε περιπτωσεις συμπεριφορας μαγαζατορων που μου εχουν τυχει θα σας φυγει το τσερβελο με την υποκρισια και την βλακεια
μονο και μονο λογω αυτης της ελληνουτζικης συμπεριφορας τους αξιζει ο ανασχηματισμος της οικονομιας με κοινωνιστικους ορους
εισαι σιγουρα κομμουνιστης φιλε μου?
αν αναφερθω σε περιπτωσεις συμπεριφορας μαγαζατορων που μου εχουν τυχει θα σας φυγει το τσερβελο με την υποκρισια και την βλακεια
μονο και μονο λογω αυτης της ελληνουτζικης συμπεριφορας τους αξιζει ο ανασχηματισμος της οικονομιας με κοινωνιστικους ορους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 22 Σεπ 2018, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Otto Weininger
Σε κανένα μαγαζί δεν σκοτώθηκε κανένας.Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:26Καταρχην αυτο δεν κανει καλο στο μαγαζι. Θα λενε οι πελατες οτι σε αυτο το μαγαζι εχει σκοτωθει ενας ανθρωπος; αυτος ο καταστηματαρχης εχει σκοτωσει ανθρωπο;Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:07Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν ο νοικυραίος; Θα τον ακινητοποιούσες πολιτισμένα; Πώς ακριβώς; (Θέλω να μάθω γιατί νοικοκυραίος είμαι κι εγώ, μαγαζί έχω, να ξέρω πως να αντιδράσω αν με τύχει κάτι, να ξέρω τι να κάνω, βοήθηστε βρε παιδιά)Beria έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:00
Όλος αυτός ο συρφετός που κλαίγεται για το παιδί είναι εξίσου απεχθής με τους νοικοκυραίους που τον κλωτσούσαν στο κεφαλι
Κανέναν δεν σκότωσε ο καταστηματάρχης.
Επιτέλους μάθετε ελληνικά για να ξέρετε τι σημαίνουν οι λέξεις που αμολάτε.
Δεν σου κρύβω ότι με τρομάζει κάποιες φορές.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:30Νομίζω ότι η συγκεκριμένη παράνοια βρίσκεται πλέον σε ένα προτσές που ο παράγων "έκπληξη" δεν υφίσταται πλέον ως πιθανότητα.Otto Weininger έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:24 Η παράνοια του συναφιου που ξεδιπλωθηκε σήμερα δεν έχει προηγούμενο.
Περιμένω τα πάντα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Υδράργυρος
Ειναι διχαστικο θεμα. Τριανταρης με εξηνταρη, νοικοκυραιος με μη νοικοκυραιο. Θα εχει και συνεχεια
- Sid Vicious
Νοικοκυραίος πανκ! 'Οπως οι Ramonessibylic έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:05 Τί....νοικοκυραίος είπες........![]()
γαμώτο μου,νόμιζα ότι ήσουν Πανκ
![]()

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
73Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:32 Ειναι διχαστικο θεμα. Τριανταρης με εξηνταρη, νοικοκυραιος με μη νοικοκυραιο. Θα εχει και συνεχεια
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Eθνικοκοινωνιστης
εχεις διαβασει το βιβλιο του αποστολιδη ο εμφυλιος μεσα μας?Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:32 Ειναι διχαστικο θεμα. Τριανταρης με εξηνταρη, νοικοκυραιος με μη νοικοκυραιο. Θα εχει και συνεχεια
διαβασε το ολο και θα σου ανοιξουν τα ματια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υδράργυρος
Τωρα υπηρχε το βιντεο. Αλλιως θα λεγανε οτι κοπηκε στο ξυρισμα. Ποσα και ποσα εχουν γινει
Ναι, ενώ ένα μαγαζί που θα μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα πρεζόνια με μαχαίρι, είναι η καλύτερη διαφήμιση.Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:26Καταρχην αυτο δεν κανει καλο στο μαγαζι. Θα λενε οι πελατες οτι σε αυτο το μαγαζι εχει σκοτωθει ενας ανθρωπος; αυτος ο καταστηματαρχης εχει σκοτωσει ανθρωπο;Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:07Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν ο νοικυραίος; Θα τον ακινητοποιούσες πολιτισμένα; Πώς ακριβώς; (Θέλω να μάθω γιατί νοικοκυραίος είμαι κι εγώ, μαγαζί έχω, να ξέρω πως να αντιδράσω αν με τύχει κάτι, να ξέρω τι να κάνω, βοήθηστε βρε παιδιά)Beria έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:00
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ναι γιατί όχι;Maspoli έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:38Επειδή δε μπορώ να φανταστώ πώς ακριβώς μπορείς να σταματήσεις κάποιον που φέρει μαχαίρι χωρίς να ασκήσεις βία, να υποθέσω ότι θα έπρεπε απλά να τον κάνουν χάζι να φεύγει;
- Υδράργυρος
Ηταν υπερβολικη και ασσυμετρη η βια. Μια μικροκλοπη σε μαγαζι δε δικαιολογει το να κλωτσας το κεφαλι καποιου σε κομμενα τζαμια για να του κοπει καμια αρτηρια και να πεθανει. Υπαρχουν και αλλοι τροποι να σντιδρασεις
καναπέ ή πολυθρόνα είσαι?Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:44 Ηταν υπερβολικη και ασσυμετρη η βια. Μια μικροκλοπη σε μαγαζι δε δικαιολογει το να κλωτσας το κεφαλι καποιου σε κομμενα τζαμια για να του κοπει καμια αρτηρια και να πεθανει. Υπαρχουν και αλλοι τροποι να σντιδρασεις
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-