!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Η παράνοια του συναφιου που ξεδιπλωθηκε σήμερα δεν έχει προηγούμενο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Sid Vicious έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:07
Beria έγραψε: 22 Σεπ 2018, 21:00

Όλος αυτός ο συρφετός που κλαίγεται για το παιδί είναι εξίσου απεχθής με τους νοικοκυραίους που τον κλωτσούσαν στο κεφαλι
Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν ο νοικυραίος; Θα τον ακινητοποιούσες πολιτισμένα; Πώς ακριβώς; (Θέλω να μάθω γιατί νοικοκυραίος είμαι κι εγώ, μαγαζί έχω, να ξέρω πως να αντιδράσω αν με τύχει κάτι, να ξέρω τι να κάνω, βοήθηστε βρε παιδιά)
Καταρχην αυτο δεν κανει καλο στο μαγαζι. Θα λενε οι πελατες οτι σε αυτο το μαγαζι εχει σκοτωθει ενας ανθρωπος; αυτος ο καταστηματαρχης εχει σκοτωσει ανθρωπο;
Πως θα παει καποιος εκει να παρει ενα σταυρο για βαφτιση; πχ
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

GoBack έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:24
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:10
"Αλλάζει το σκηνικό για την σαδιστική φρικτή Δολοφονία του φίλου Zak Kostopoulos
Υπαρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν πως ηταν σε διπλανό καφέ.Έγινε συμπλοκή ,έπεσαν τραπέζια κ προφανώς στην κατασταση που ηταν ο φίλος έτρεξε στο πλησιέστερο καταστημα να το αποφύγει .Σε παραλήρημα βρισκόταν ,κ δεν ακούμπησε τπτ στο κοσμηματοπωλείο.
Δολοφονήθηκε σαδιστικά κ άνανδρα ."
Καποιος το ποσταρε στο fb, στην σελιδα του ζακ.
Δεν βγαινει νοημα.Γιατι δεν αραξε μεσα τοτε;
Δε ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια. Αλλα αφου ηταν καγκελο, μπορει να εκλεισε η πορτα και να τα'παιξε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Otto Weininger έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:24 Η παράνοια του συναφιου που ξεδιπλωθηκε σήμερα δεν έχει προηγούμενο.
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη παράνοια βρίσκεται πλέον σε ένα προτσές που ο παράγων "έκπληξη" δεν υφίσταται πλέον ως πιθανότητα.

Περιμένω τα πάντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

o Ναμ ανακαλυπτει τον δυστοπικο φιλελε κοσμο

εισαι σιγουρα κομμουνιστης φιλε μου? :lol:

αν αναφερθω σε περιπτωσεις συμπεριφορας μαγαζατορων που μου εχουν τυχει θα σας φυγει το τσερβελο με την υποκρισια και την βλακεια

μονο και μονο λογω αυτης της ελληνουτζικης συμπεριφορας τους αξιζει ο ανασχηματισμος της οικονομιας με κοινωνιστικους ορους :g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 22 Σεπ 2018, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:26

Όλος αυτός ο συρφετός που κλαίγεται για το παιδί είναι εξίσου απεχθής με τους νοικοκυραίους που τον κλωτσούσαν στο κεφαλι
Εσύ τι θα έκανες αν ήσουν ο νοικυραίος; Θα τον ακινητοποιούσες πολιτισμένα; Πώς ακριβώς; (Θέλω να μάθω γιατί νοικοκυραίος είμαι κι εγώ, μαγαζί έχω, να ξέρω πως να αντιδράσω αν με τύχει κάτι, να ξέρω τι να κάνω, βοήθηστε βρε παιδιά)
Καταρχην αυτο δεν κανει καλο στο μαγαζι. Θα λενε οι πελατες οτι σε αυτο το μαγαζι εχει σκοτωθει ενας ανθρωπος; αυτος ο καταστηματαρχης εχει σκοτωσει ανθρωπο;
Σε κανένα μαγαζί δεν σκοτώθηκε κανένας.
Κανέναν δεν σκότωσε ο καταστηματάρχης.

Επιτέλους μάθετε ελληνικά για να ξέρετε τι σημαίνουν οι λέξεις που αμολάτε.

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:30
Otto Weininger έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:24 Η παράνοια του συναφιου που ξεδιπλωθηκε σήμερα δεν έχει προηγούμενο.
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη παράνοια βρίσκεται πλέον σε ένα προτσές που ο παράγων "έκπληξη" δεν υφίσταται πλέον ως πιθανότητα.

Περιμένω τα πάντα.
Δεν σου κρύβω ότι με τρομάζει κάποιες φορές.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Ειναι διχαστικο θεμα. Τριανταρης με εξηνταρη, νοικοκυραιος με μη νοικοκυραιο. Θα εχει και συνεχεια
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

sibylic έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:05 Τί....νοικοκυραίος είπες........ :fp:
γαμώτο μου,νόμιζα ότι ήσουν Πανκ
Εικόνα
Νοικοκυραίος πανκ! 'Οπως οι Ramones :8)

Εικόνα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:32 Ειναι διχαστικο θεμα. Τριανταρης με εξηνταρη, νοικοκυραιος με μη νοικοκυραιο. Θα εχει και συνεχεια
73
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:32 Ειναι διχαστικο θεμα. Τριανταρης με εξηνταρη, νοικοκυραιος με μη νοικοκυραιο. Θα εχει και συνεχεια
εχεις διαβασει το βιβλιο του αποστολιδη ο εμφυλιος μεσα μας?

διαβασε το ολο και θα σου ανοιξουν τα ματια :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Τωρα υπηρχε το βιντεο. Αλλιως θα λεγανε οτι κοπηκε στο ξυρισμα. Ποσα και ποσα εχουν γινει
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:26

Ναι, ενώ ένα μαγαζί που θα μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα πρεζόνια με μαχαίρι, είναι η καλύτερη διαφήμιση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Maspoli έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:38
lolek1 έγραψε: 21 Σεπ 2018, 22:35 ασφαλως και πρεπει να τιμωρηθουν αφου δεν βρισκονταν σε αυτοαμυνα
Επειδή δε μπορώ να φανταστώ πώς ακριβώς μπορείς να σταματήσεις κάποιον που φέρει μαχαίρι χωρίς να ασκήσεις βία, να υποθέσω ότι θα έπρεπε απλά να τον κάνουν χάζι να φεύγει;
ναι γιατί όχι;
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Ηταν υπερβολικη και ασσυμετρη η βια. Μια μικροκλοπη σε μαγαζι δε δικαιολογει το να κλωτσας το κεφαλι καποιου σε κομμενα τζαμια για να του κοπει καμια αρτηρια και να πεθανει. Υπαρχουν και αλλοι τροποι να σντιδρασεις
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Υδράργυρος έγραψε: 22 Σεπ 2018, 23:44 Ηταν υπερβολικη και ασσυμετρη η βια. Μια μικροκλοπη σε μαγαζι δε δικαιολογει το να κλωτσας το κεφαλι καποιου σε κομμενα τζαμια για να του κοπει καμια αρτηρια και να πεθανει. Υπαρχουν και αλλοι τροποι να σντιδρασεις
καναπέ ή πολυθρόνα είσαι?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”