Διαφωνώ. Ο Ερμής που είναι ανάδρομος φταίει.Αγις έγραψε: 13 Μαρ 2022, 18:10 Το μονο σιγουρο ειναι πως για ολα οσα συμβαινουν αποκλειστικα υπευθυνη ειναι η γκομενα του Βαντυ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε συ vantono μη μας κρατάς σε αγωνία. Γράψε να τελειώνουμε.
Ας τον αποδεσμεύσουμε από το να μας υπερπληροφορεί και να αγχώνεται έξτρα ή να του ασκούμε ηθική πίεση να μείνει άγιος ή αρσενικό μπούλιν (τύπου πήδα τη ρε κορόιδο)
Ας γίνει πιό λογοτεχνικό και λιγότερο συμβουλευτικό το νήμα ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vantono γράψε μας για.τις στιγμές πάθους που θα ήθελες να ζήσεις με το ρωσάκι αλλά δεν θα τις ζήσεις γιατί είσαι δεσμευμένος και το τιμάς το στεφάνι που δεν έβαλες ακόμη.Μπίστης έγραψε: 13 Μαρ 2022, 21:33![]()
Ας τον αποδεσμεύσουμε από το να μας υπερπληροφορεί και να αγχώνεται έξτρα ή να του ασκούμε ηθική πίεση να μείνει άγιος ή αρσενικό μπούλιν (τύπου πήδα τη ρε κορόιδο)
Ας γίνει πιό λογοτεχνικό και λιγότερο συμβουλευτικό το νήμα ...
![]()
Στενό μαρκάρισμα, στα όρια του φλερτ, από Ρωσοπόντια/Ρωσόφιλη/Ρωσοϋποτακτική.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ας πει καποιος μια συνοψη μια που εχει φτασει 55 σελιδες, σαπουνοπερα κανονικη. Θα σκοραρει ο βαντονος ή οχι?
Gherschaagk έγραψε: 13 Μαρ 2022, 21:42 ... στιγμές πάθους που θα ήθελες να ζήσεις με το ρωσάκι αλλά δεν θα τις ζήσεις γιατί είσαι δεσμευμένος και το τιμάς το στεφάνι που δεν έβαλες ακόμη.
Ορθώς το περιγράφεις αλλά επιβάλλεται αποφόρτιση και σταδιακή υποχώρηση από το ένδοξο νήμα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
panos291 έγραψε: 13 Μαρ 2022, 21:48 Ας πει καποιος μια συνοψη μια που εχει φτασει 55 σελιδες, σαπουνοπερα κανονικη. Θα σκοραρει ο βαντονος ή οχι?
στην αρχη το εψηνε, μετα μασησε και τωρα μαλλον προσπαθει να ξεχασει το θεμα αν και τον τρωει ακομα ο κωλος του να μπει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Όχι αν δεν βρεθεί προ τετελεσμένων, δηλαδή να τον στριμώξει σε γωνίαpanos291 έγραψε: 13 Μαρ 2022, 21:48 Ας πει καποιος μια συνοψη μια που εχει φτασει 55 σελιδες, σαπουνοπερα κανονικη. Θα σκοραρει ο βαντονος ή οχι?
Μέχρι στιγμής το πιθανότερο είναι να ξενερώσει ή να αναδιπλωθεί η ρωσίς, να λογικευτεί ο Βαν Τόνο ή να πονηρευτεί η αστεφάνωτη από καμμιά στραβή ...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι να σας πρωτογράψω απο τις σημερινες εξελίξεις, σεντονι ολοκληρο ειναι, δεν ξερω αν θα το πάρει όλο σε ενα ποστ ή θα πρεπει να στο σπασω σε δύο. Εχω και ενα σαρβαιβορ να δω.
Ερχομαι να σας ενημερωσω.
Αργει;Περασαν 10 λεπτα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ειπε εχει σουρβαιβορ - κοιμησου δεν θα στειλει πριν τις 12
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Θα περιμενω.Οσο ειναι ακομα τσαμπα,απο το επομενο μπορει να βαλει συνδρομη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
Το χθεσινό τριοραντεβουδάκι τελικά πήγε τόσο απρόσμενα καλά, που το επαναλάβαμε και σήμερα το μεσημέρι. Για καφέ αυτή τη φορά, με τις δυο κουκλάρες εξίσου ντυμενοβαμμένες με χθες το βράδυ αλλά με μεσημβρινό μακιγιάζ αντίστοιχα (πιο ελαφρύ, κατι που τις εκανε ισως ακομα πιο κουκλάρες και απο χθες) πάλι σαν σε έναν ανεπίσημο διαγωνισμό για το ποιά είναι ομορφότερη, κάτι που καταδεικνύει την ενδόμυχη διεκδίκηση και των δύο προς το ένα και μοναδικό ταπεινό sigma male της παρέας. Δηλαδή εμένα.
Σήμερα είχαμε πιάσει κουβέντα για τατουάζ (που έχουν και οι δυο τους) και μόνο ο σιγκμαμεηλάς βαντόναρος δεν έχει. Μας έλεγε το ρωσάκι ότι σκέφτεται να κάνει το 6ο τατουάζ πάνω της (ναι, έχει ήδη 5 το εκφυλόμουτρο πουτινάκι), μας ρώταγε την άποψή μας για το σημείο που θα το κάνει και μας έδειχνε διάφορα σχέδια τατουάζ απο σελίδες σε σόσιαλς.
Το ρωσάκι καθόταν σχεδόν απέναντί μας λοιπόν, και σε μια φάση σηκώνεται να πάει τουαλέτα η δικιά μου, και της λεει "έρχομαι λίγο από 'κει (δίπλα μου δηλαδή) να μελετήσουμε τα τατουάζ". Οκ λέει η δικιά μου με ψιλομισό μάτι, και πηγαίνει για τουαλέτα.
Έκατσε διπλα μου λοιπόν, βλέπαμε τα τατουαζ για λίγο, και αρχίζει ο διάλογος:
ρως: Να, αυτό λέω να κάνω.
βαντυ: Ωραίο φαίνεται, θα σου πήγαινε. Θα το κάνεις οντως? Γιατί τόσο καιρό λες οτι ψάχνεις για το 6ο τατουαζ και όλο το αναβάλλεις και το παίζεις αναποφάσιστη (γελάκια).
ρως: χαχαχα δεν κατάλαβες, δεν το παίζω αναποφάσιστη, είμαι όντως αναποφάσιστη. Δεν ξέρω τι να διαλέξω. Εγώ δεν παίζω τίποτα. Είμαι πάντα ειλικρινής στις προθέσεις μου, ούτε παίζω ούτε προσποιούμαι τίποτα και ποτέ.
βαντυ: Α μάλιστα. Δεν προσποιείσαι τίποτα και δεν έχεις προσποιηθεί ποτέ όντως, δηλαδή?
ρως: Τίποτα και ποτέ, ακριβώς! Και ό,τι θέλω να κανω και το βάλω στόχο, πάντα το κάνω και πάντα το παιρνω! Οπως χμμ... το τατουάζ ας πούμε (γελάκια).
Και τώρα πάω πάλι στη θέση μου γιατί καλό θα ήταν οταν γυρίσει η βαντοναινα να εχω επιστρέψει ήδη στη θέση μου. Να μη με βλέπει να σηκώνομαι όταν έρχεται. Δεν ειναι σωστό να καθομαι ακόμα εδώ. Απλώς τατουάζ βλέπαμε και μόλις τα είδαμε.
βαντυ: Βέβαια, ναι. Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, χαχα.
Επιστρέφει κανονικα η βαντοναινα, κάθεται δίπλα μου, συνεχίζεται λίγο η κουβέντα για τα τατουαζ και για άλλα θέματα κτλ, και μετά φτάνει η ώρα να πάει το ρωσάκι τουαλέτα. Πάει κανονικά, γυρίζω εγώ στη δικιά μου και αρχίζω να ψιλοφασώνω διακριτικά. Και μου λεει "ρε πας καλά? Τί άκυρα ειναι αυτά που κανεις τωρα, τι σε έπιασε?". Εγώ συνέχισα να φασώνω, ώσπου ανταπέδωσε και εκεινη. Σε μια φάση βλέπει απο μακριά η δικιά μου τη φίλη της να ερχεται στο τραπέζι, και μου λέει
"έλα σταμάτα τωρα έρχεται η..."
εγώ: Και?
αυτή: Τί καί? Δεν είναι σωστό.
Και η δικιά μου αρχίζει να σβήνει, αλλά εγω ψιλοσυνέχιζα.
Ερχεται το ρωσιδάκι στο τραπέζι λοιπόν.
ρως: Επ, διέκοψα από κάτι μήπως?
δικιά μου: χαχαχ όχι όχι, όλα καλά.
Εγώ σιωπή (κοιτώντας δήθεν επίμονα τη δικιά μου, παίζοντας με τα μαλλιά της, χωρίς να γυρισω να ρίξω ουτε βλέφαρο στο ρωσάκι).
ρως: Φφφφ θέλω τσιγάρο τωρα παιδια. Κάτι με έπιασε για τσιγάρο. Και εδώ δεν επιτρέπεται γαμωτο (ήμασταν σε εσωτερικό χώρο).
εγώ: Θες να πας για λίγο έξω μήπως? Βαντόναινα πήγαινε και εσύ για παρέα. Θα ερχομουν και εγώ αλλά μην αφήσουμε έτσι το τραπέζι.
ρως: Οχι όχι κανένα θέμα τελικά, μην ανησυχείτε όλα οκ, θα μου περάσει.
Εκτοτε της ψιλοκόπηκε η μιλιά, μιλούσε αλλά δεν έλεγε πολλά, φαινόταν σπασμένη.
Φτάνει η ώρα που ξαναπάει τουαλέτα η δικιά μου.
Εγώ: Μήπως θες να ξαναέρθεις δίπλα μου να δούμε τα τατουάζ? (γελάκια).
ρως: χαχα πολύ αστείο. Μπα, τωρα ειμαι σε φάση να θέλω να πάω στο απέναντι τραπέζι καλύτερα, γλυκέ μου.
Εγώ: (
) Α μάλιστα. Πλάκα έκανα να ξέρεις, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες.
ρως: χαχαχ ναι είσαι μεγάλος πλακατζής εσύ, το καταλάβαμε. Αν θες, μπορείς να πας στην τουαλέτα με τη βαντόναινα να συνεχισετε αυτό που σας διέκοψα. Μπορω να ερθω και εγω να κρατάω τσίλιες απ'εξω αν θες.
Εγώ: χαχαχ όχι ρε, κάτσε καλά, σιγά μην τρέχω σε τουαλέτες τώρα για να φασώνομαι λες και ειμαι κανενα πιτσιρίκι.
ρως: Ε δεν είπα να φασωθείτε απλά. Μπορείτε να κανετε και άλλα πράγματα στην τουαλέτα, πού ξερεις τι μπορει να γινει...
Εγώ: χαχαχ όχι, I'm too old for this shit, baby, χαχα.
ρως: χμμμ καλάααα!
Μετά γυρνάει η δικιά μου, καθόμαστε λίγο ακόμα και μετά πάω εγώ τουαλέτα. Από κει κι έπειτα τέλος η δημοσιογραφική κάλυψη, δεν μπορώ να ξέρω τι να συζητούσαν μεταξύ τους. Ελπίζω να έλεγαν για τον βαντόναρο.
Αυτά, τέλος. Μετά γυρίσαμε σπίτια μας.
Και λιγες ωρες πριν, στέλνω στο ρωσάκι "όλα οκ, πέρασες και σήμερα όμορφα μαζί μας?"
Εχει διαβάσει το μήνυμα, αλλα δεν μου εχει απαντήσει ακομα.
Θα απαντήσει βέβαια, είμαι σίγουρος.
Σήμερα είχαμε πιάσει κουβέντα για τατουάζ (που έχουν και οι δυο τους) και μόνο ο σιγκμαμεηλάς βαντόναρος δεν έχει. Μας έλεγε το ρωσάκι ότι σκέφτεται να κάνει το 6ο τατουάζ πάνω της (ναι, έχει ήδη 5 το εκφυλόμουτρο πουτινάκι), μας ρώταγε την άποψή μας για το σημείο που θα το κάνει και μας έδειχνε διάφορα σχέδια τατουάζ απο σελίδες σε σόσιαλς.
Το ρωσάκι καθόταν σχεδόν απέναντί μας λοιπόν, και σε μια φάση σηκώνεται να πάει τουαλέτα η δικιά μου, και της λεει "έρχομαι λίγο από 'κει (δίπλα μου δηλαδή) να μελετήσουμε τα τατουάζ". Οκ λέει η δικιά μου με ψιλομισό μάτι, και πηγαίνει για τουαλέτα.
Έκατσε διπλα μου λοιπόν, βλέπαμε τα τατουαζ για λίγο, και αρχίζει ο διάλογος:
ρως: Να, αυτό λέω να κάνω.
βαντυ: Ωραίο φαίνεται, θα σου πήγαινε. Θα το κάνεις οντως? Γιατί τόσο καιρό λες οτι ψάχνεις για το 6ο τατουαζ και όλο το αναβάλλεις και το παίζεις αναποφάσιστη (γελάκια).
ρως: χαχαχα δεν κατάλαβες, δεν το παίζω αναποφάσιστη, είμαι όντως αναποφάσιστη. Δεν ξέρω τι να διαλέξω. Εγώ δεν παίζω τίποτα. Είμαι πάντα ειλικρινής στις προθέσεις μου, ούτε παίζω ούτε προσποιούμαι τίποτα και ποτέ.
βαντυ: Α μάλιστα. Δεν προσποιείσαι τίποτα και δεν έχεις προσποιηθεί ποτέ όντως, δηλαδή?
ρως: Τίποτα και ποτέ, ακριβώς! Και ό,τι θέλω να κανω και το βάλω στόχο, πάντα το κάνω και πάντα το παιρνω! Οπως χμμ... το τατουάζ ας πούμε (γελάκια).
Και τώρα πάω πάλι στη θέση μου γιατί καλό θα ήταν οταν γυρίσει η βαντοναινα να εχω επιστρέψει ήδη στη θέση μου. Να μη με βλέπει να σηκώνομαι όταν έρχεται. Δεν ειναι σωστό να καθομαι ακόμα εδώ. Απλώς τατουάζ βλέπαμε και μόλις τα είδαμε.
βαντυ: Βέβαια, ναι. Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, χαχα.
Επιστρέφει κανονικα η βαντοναινα, κάθεται δίπλα μου, συνεχίζεται λίγο η κουβέντα για τα τατουαζ και για άλλα θέματα κτλ, και μετά φτάνει η ώρα να πάει το ρωσάκι τουαλέτα. Πάει κανονικά, γυρίζω εγώ στη δικιά μου και αρχίζω να ψιλοφασώνω διακριτικά. Και μου λεει "ρε πας καλά? Τί άκυρα ειναι αυτά που κανεις τωρα, τι σε έπιασε?". Εγώ συνέχισα να φασώνω, ώσπου ανταπέδωσε και εκεινη. Σε μια φάση βλέπει απο μακριά η δικιά μου τη φίλη της να ερχεται στο τραπέζι, και μου λέει
"έλα σταμάτα τωρα έρχεται η..."
εγώ: Και?
αυτή: Τί καί? Δεν είναι σωστό.
Και η δικιά μου αρχίζει να σβήνει, αλλά εγω ψιλοσυνέχιζα.
Ερχεται το ρωσιδάκι στο τραπέζι λοιπόν.
ρως: Επ, διέκοψα από κάτι μήπως?
δικιά μου: χαχαχ όχι όχι, όλα καλά.
Εγώ σιωπή (κοιτώντας δήθεν επίμονα τη δικιά μου, παίζοντας με τα μαλλιά της, χωρίς να γυρισω να ρίξω ουτε βλέφαρο στο ρωσάκι).
ρως: Φφφφ θέλω τσιγάρο τωρα παιδια. Κάτι με έπιασε για τσιγάρο. Και εδώ δεν επιτρέπεται γαμωτο (ήμασταν σε εσωτερικό χώρο).
εγώ: Θες να πας για λίγο έξω μήπως? Βαντόναινα πήγαινε και εσύ για παρέα. Θα ερχομουν και εγώ αλλά μην αφήσουμε έτσι το τραπέζι.
ρως: Οχι όχι κανένα θέμα τελικά, μην ανησυχείτε όλα οκ, θα μου περάσει.
Εκτοτε της ψιλοκόπηκε η μιλιά, μιλούσε αλλά δεν έλεγε πολλά, φαινόταν σπασμένη.
Φτάνει η ώρα που ξαναπάει τουαλέτα η δικιά μου.
Εγώ: Μήπως θες να ξαναέρθεις δίπλα μου να δούμε τα τατουάζ? (γελάκια).
ρως: χαχα πολύ αστείο. Μπα, τωρα ειμαι σε φάση να θέλω να πάω στο απέναντι τραπέζι καλύτερα, γλυκέ μου.
Εγώ: (
ρως: χαχαχ ναι είσαι μεγάλος πλακατζής εσύ, το καταλάβαμε. Αν θες, μπορείς να πας στην τουαλέτα με τη βαντόναινα να συνεχισετε αυτό που σας διέκοψα. Μπορω να ερθω και εγω να κρατάω τσίλιες απ'εξω αν θες.
Εγώ: χαχαχ όχι ρε, κάτσε καλά, σιγά μην τρέχω σε τουαλέτες τώρα για να φασώνομαι λες και ειμαι κανενα πιτσιρίκι.
ρως: Ε δεν είπα να φασωθείτε απλά. Μπορείτε να κανετε και άλλα πράγματα στην τουαλέτα, πού ξερεις τι μπορει να γινει...
Εγώ: χαχαχ όχι, I'm too old for this shit, baby, χαχα.
ρως: χμμμ καλάααα!
Μετά γυρνάει η δικιά μου, καθόμαστε λίγο ακόμα και μετά πάω εγώ τουαλέτα. Από κει κι έπειτα τέλος η δημοσιογραφική κάλυψη, δεν μπορώ να ξέρω τι να συζητούσαν μεταξύ τους. Ελπίζω να έλεγαν για τον βαντόναρο.
Αυτά, τέλος. Μετά γυρίσαμε σπίτια μας.
Και λιγες ωρες πριν, στέλνω στο ρωσάκι "όλα οκ, πέρασες και σήμερα όμορφα μαζί μας?"
Εχει διαβάσει το μήνυμα, αλλα δεν μου εχει απαντήσει ακομα.
Θα απαντήσει βέβαια, είμαι σίγουρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Μαρ 2022, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- vantono
GoBack έγραψε: 13 Μαρ 2022, 22:15 Θα περιμενω.Οσο ειναι ακομα τσαμπα,απο το επομενο μπορει να βαλει συνδρομη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 1208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 75 Απαντήσεις