Θα πρέπει γιατί το θέλεις εσύ κρυφοαυγο;the comet the course the tail έγραψε: 31 Οκτ 2019, 13:19σου είπα δύο πράγματα που αρνείται να χωρέσει το νιονιό σου.Ίφιδα έγραψε: 31 Οκτ 2019, 12:58
Μιλιταριστικη παρέλαση αυτή που παρουσιάζει παιδιά, πολιτιστικούς συλλόγους, διασωστικές ομάδες και άλλους πολίτες και στο τέλος τον στρατό. Ναι, ότι πεις, ο στρατός είναι μόνο κακός αφού, ουγκ ουγκ, όπου εμφανίζεται πρέπει ο σωστός ο προοδευτικός,ο πρόστυχος, ο έξυπνος, ο γοητευτικός, που προσπαθεί να γελοιοποιήσει παρέλαση ΚΑΤΑ του φασισμού ν παθαίνει παρακρουση.
Ναι, μια παρέλαση ΚΑΤΑ του φασισμού, θα το λέω και α το ξαναλέω, δεν κάνει τα αυγά να πήζουν, πήζουν Μ αυτούς που την κοροϊδεύουν, ναι, ναι
εφόσον μιλάμε για αντιφασιστική παρέλαση, θα πρέπει να χωράνε μέσα και εκδηλώσεις καλλιτεχνικές...
αλλά, βλέπεις, θίγεται η αισθητική του ημιαβγού![]()
τι να κάνουμε;![]()
Δεν έχω καμία αντίρρηση για εκδηλώσεις καλλιτεχνικές στη διάρκεια αυτών των εορτασμών. Όχι στις παρελάσεις όμως γιατί δεν ενδείκνυνται για θεατρικά ας πουμε, ας γίνει σε άλλη φάση, σε μια πλατεία, να μαζεύεται κόσμος να παρακολουθήσει.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να πολεμήσετε τον φασίστα που κρύβετε μέσα σας, που θελετε να ακυρωσετε ετσιθελικα και φασιστικά ότι γουστάρουν οι πολλοί για να ικανοποιήσετε τα θέλω των λιγων
Σας τα χουμε πει πολλές φορές αλλά αρνείται να το χωρέσει το νιονιό σας. Όχι, δεν είστε το κέντρο του κόσμου, κακώς μάθατε έτσι, τα δικά σας θέλω δεν είναι ανώτερα των υπολοίπων.