!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Antigeist

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Gherschaagk έγραψε: 15 Μαρ 2020, 21:08
Antigeist έγραψε: 15 Μαρ 2020, 18:26
Gherschaagk έγραψε: 15 Μαρ 2020, 17:30

Μας βρίζεις ή μου φαίνεται;
Είμαστε ένα ταπεινό έθνος. Αυτή είναι η αλήθεια και η άρνηση της αλήθειας είναι καταστροφική. Όποιος προσπαθεί με το ναρκωτικό της ρατσιστικής ξιπασιάς να αρνηθεί αυτή την αλήθεια θέλει σφαλιάρες να συνέλθει. Αν είμαστε μάγκες πρέπει να πάρουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους κάνουμε Έλληνες. Αν είμαστε λιγότερο μάγκες ας εκμεταλλευτούμε την κατάσταση για την κονόμα. Γιατί οι Τούρκοι να βγάζουν λεφτά και εμείς όχι; Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συλλαμβάνουμε μαζικά κόσμο και να τον κλείνουμε σε κέντρα κράτησης υπό τρισάθλιες συνθήκες για να μας δίνουν εύσημα ορισμένοι ακροδεξιοί στην Ευρώπη. Και αφήστε τις μαγκιές με την Τουρκία μην μας πάρει ο διάολος γιατί μας έχει πάρει πολλές φορές.
Σου τα υπογράμμισα για να σε διευκολύνω.

Αγαπητέ μας βρίζεις τελικά ή κατάλαβα λάθος;
Μας (και λέω "μας" γιατί και εγώ ελληνάκος είμαι) βάζω αγενώς στη θέση μας όταν μας πιάνει ο βλαχοξιπασμός μας. Πρέπει να φερθούμε σαν σοβαροί πολιτισμένοι άνθρωποι που δείχνουν εμπάθεια σε ανθρώπους που υποφέρουν, να τους δώσουμε χρηματική βοήθεια για να φάνε και να κοιμηθούν αξιοπρεπώς, να σταματήσουμε μυγιάγγιχτους πανικούς και βλακώδεις θεωρίες συνωμοσίας και να ξεχάσουμε θρησκείες γλώσσες και κουλτούρες. Ο άνθρωπος είναι πρωτίστως βιολογικό ον και οι πρωταρχικές του μέριμνες είναι τροφή στέγη και ασφάλεια. Όποιος τα παρέχει αυτά σε έναν άνθρωπο αργά ή γρήγορα τον αφομοιώνει και πολιτισμικά.
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος »

Ο Πρόεδρος Γερμανίας Στάινμαϊερ υπέρ κλειστών συνόρων: Δεν μπορεί να μας εκβιάζει η κυνική πολιτική της Τουρκίας

Έρχεται τσαπου για μογγολους εξωτερικού και εσωτερικού.
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος

Κοίτα να δεις που όταν αποφασίσαμε να αφήσουμε τις μαλακιές των ιδεοληπτικων, αντί να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας υποστηρίζουν κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Φρούραρχος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 16:54 Κοίτα να δεις που όταν αποφασίσαμε να αφήσουμε τις μαλακιές των ιδεοληπτικων, αντί να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας υποστηρίζουν κιόλας.
:g030:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος

Nostalgia έγραψε: 16 Μαρ 2020, 16:55
Φρούραρχος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 16:54 Κοίτα να δεις που όταν αποφασίσαμε να αφήσουμε τις μαλακιές των ιδεοληπτικων, αντί να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας υποστηρίζουν κιόλας.
:g030:
Είπαμε... Θα πέσει πίτσα τριαξονική. :003:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Nostalgia έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:39
stavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2020, 08:33
Nostalgia έγραψε: 16 Μαρ 2020, 04:22
Οι Ελληνες μουσουλμανοι της Θρακης ειναι και συμπαθεις και πολιτισμενοι, φταινε διαχρονικα οι Ελληνικες κυβερνησεις που επετρεψαν στην Τουρκια να κανει παιγνιδια μαζι τους. Ουδεποτε κατηγορησα τους Ελληνες μουσουλμανους, δεν εχουν καμμια σχεση με τους Αφγανους και τους Πακιστανους, ο παραλληλισμος που κανεις ειναι ηλιθιος. Ειναι Ελληνες χωνεψε το!
Από τη μία οι μουσουλμάνοι της Θράκης κάνουν παιγνίδια με την Τουρκία, κατά τη γνώμη σου, κι από την άλλη είναι πολιτισμένοι και έλληνες...

Πιο αντιφατική άποψη δεν έχω διαβάσει.

Η πλευρά σου, η δήθεν "πατριωτική" υποστηρίζει ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι πιόνια του ισλαμιστή Ερντογάν.
Αδυναμια κατανοησης κειμενου....

Θεωρω οτι οι Ελληνες μουσουλμανοι ειναι τα θυματα της υποθεσης στα παιγνιδια της Τουρκιας και φυσικα δεν φερουν ευθυνη, η ευθυνη ειναι του Ελληνικου κρατους. Ειναι Ελληνες τελεια και παυλα. Επισης ξαναεπαναλαμβανω, καθε παρομοιωση των Ελληνων μουσουλμανων με Αφγανους και Πακιστανους ειναι το λιγοτερο γελοια.
Φυσικά και τώρα ξαφνικά έγινες φίλος των μουσουλμάνων της Θράκης.
Βρέθηκε άλλος να έχεις να παίζεις. Σωστά;

Σου γράφω λοιπόν, ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης, που ξαφνικά νιώθεις φίλη τους, διαβάζουν το ίδιο Κοράνι, προσεύχονται με τον ίδιο τρόπο, φορούν μαντήλες κανονικότατα, δοξάζουν το θεό τους με τον ίδιο τρόπο που όταν το ακούς σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο κλπ.

Από την άλλη, δεν είμαι εγώ αυτός που ισοπεδώνει τό σύμπαν για την ιδεολογία του. Εσύ είσαι. Μιλάς μόνιμα για πακιστανούς, αφγανούς, με έναν απαξιωτικό τρόπο λες και βγήκαν από κάποια βιομηχανία παραγωγής ανθρώπων.

Είναι επικίνδυνος ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κυρίως για εσένα κι έπειτα για τους άλλους.
Κατα τα λοιπα οποιος εχει επαφες με Τουρκους ξερει πολυ καλα οτι ουτε οι Τουρκοι θελουν τους δηθεν προσφυγες. Δηλαδη παγκοσμιως ειτε σας αρεσει ειτε οχι απο ολους τους πολιτες πλην μερικων κολλημενων ανεγκεφαλων ανθρωπιστων επι πληρωμη, θεωρουν οτι προκειται για κατιμαδες και παρασιτικα στοιχεια.
Για μία ακόμη φορά βλέπουμε τους "πατριώτες" να συναγωνίζονται με τους τούρκους ποιος θα γίνει πιο ερντογανικός.

Τί με ενδιαφέρει ποιους θέλουν οι ερντογανικοί και ποιους όχι ρε συ Νοσταλγία; Δεν συγκρίνομαι με δαύτους.
Εσύ μπορείς να συνεχίσεις απρόσκοπτα να οδεύεις προς την πλήρη ταύτιση με εκείνους.

Από την πλευρά μου δηλώνω υπηερήφανος ως έλληνας γιατί ως τώρα ήμασταν πρωτοπόροι στον ανθρωπισμό, απέναντι στους τούρκους και τους πολιτισμένους δυτικούς που κλειδώθηκαν μόλις είδαν απέναντί τους επαίτη.
Τελος να υπενθυμησουμε ακομα μια φορα οτι δεν περναει κανεις και οποιος περασει φυλακιζεται και τρωει προστιμο! Μετα τρωει τον πουλο και φευγει. :lol:
Και μετά ξύπνησες. Πάλι προχθές 500 αποβιβάστηκαν στα νησιά.
Και θα συνεχίσουν, θα συνεχίσουν, θα συνεχίσουν.
Κι εσύ θα κάνεις εθνικιστικές ασκήσεις για να διατηρείς τη φαντασίωση ζωντανή.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Antigeist έγραψε: 16 Μαρ 2020, 15:21
Antigeist έγραψε: 15 Μαρ 2020, 18:26

Είμαστε ένα ταπεινό έθνος. Αυτή είναι η αλήθεια και η άρνηση της αλήθειας είναι καταστροφική. Όποιος προσπαθεί με το ναρκωτικό της ρατσιστικής ξιπασιάς να αρνηθεί αυτή την αλήθεια θέλει σφαλιάρες να συνέλθει. Αν είμαστε μάγκες πρέπει να πάρουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους κάνουμε Έλληνες. Αν είμαστε λιγότερο μάγκες ας εκμεταλλευτούμε την κατάσταση για την κονόμα. Γιατί οι Τούρκοι να βγάζουν λεφτά και εμείς όχι; Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συλλαμβάνουμε μαζικά κόσμο και να τον κλείνουμε σε κέντρα κράτησης υπό τρισάθλιες συνθήκες για να μας δίνουν εύσημα ορισμένοι ακροδεξιοί στην Ευρώπη. Και αφήστε τις μαγκιές με την Τουρκία μην μας πάρει ο διάολος γιατί μας έχει πάρει πολλές φορές.

Μας (και λέω "μας" γιατί και εγώ ελληνάκος είμαι) βάζω αγενώς στη θέση μας όταν μας πιάνει ο βλαχοξιπασμός μας. Πρέπει να φερθούμε σαν σοβαροί πολιτισμένοι άνθρωποι που δείχνουν εμπάθεια σε ανθρώπους που υποφέρουν, να τους δώσουμε χρηματική βοήθεια για να φάνε και να κοιμηθούν αξιοπρεπώς, να σταματήσουμε μυγιάγγιχτους πανικούς και βλακώδεις θεωρίες συνωμοσίας και να ξεχάσουμε θρησκείες γλώσσες και κουλτούρες. Ο άνθρωπος είναι πρωτίστως βιολογικό ον και οι πρωταρχικές του μέριμνες είναι τροφή στέγη και ασφάλεια. Όποιος τα παρέχει αυτά σε έναν άνθρωπο αργά ή γρήγορα τον αφομοιώνει και πολιτισμικά.
Δεν με ενδιαφέρουν αυτά.

Η ερώτηση είναι σαφής αλλά δεν απαντάς.

Όταν γράφεις πως στραβογαμιέμαστε πως είμαστε βλάκες κατατρεγμένα σκουπίδια, μας βρίζεις ή κανείς κάτι άλλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

stavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2020, 17:06
Nostalgia έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:39
stavmanr έγραψε: 16 Μαρ 2020, 08:33

Από τη μία οι μουσουλμάνοι της Θράκης κάνουν παιγνίδια με την Τουρκία, κατά τη γνώμη σου, κι από την άλλη είναι πολιτισμένοι και έλληνες...

Πιο αντιφατική άποψη δεν έχω διαβάσει.

Η πλευρά σου, η δήθεν "πατριωτική" υποστηρίζει ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι πιόνια του ισλαμιστή Ερντογάν.
Αδυναμια κατανοησης κειμενου....

Θεωρω οτι οι Ελληνες μουσουλμανοι ειναι τα θυματα της υποθεσης στα παιγνιδια της Τουρκιας και φυσικα δεν φερουν ευθυνη, η ευθυνη ειναι του Ελληνικου κρατους. Ειναι Ελληνες τελεια και παυλα. Επισης ξαναεπαναλαμβανω, καθε παρομοιωση των Ελληνων μουσουλμανων με Αφγανους και Πακιστανους ειναι το λιγοτερο γελοια.
Φυσικά και τώρα ξαφνικά έγινες φίλος των μουσουλμάνων της Θράκης.
Βρέθηκε άλλος να έχεις να παίζεις. Σωστά;

Σου γράφω λοιπόν, ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης, που ξαφνικά νιώθεις φίλη τους, διαβάζουν το ίδιο Κοράνι, προσεύχονται με τον ίδιο τρόπο, φορούν μαντήλες κανονικότατα, δοξάζουν το θεό τους με τον ίδιο τρόπο που όταν το ακούς σου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο κλπ.

Από την άλλη, δεν είμαι εγώ αυτός που ισοπεδώνει τό σύμπαν για την ιδεολογία του. Εσύ είσαι. Μιλάς μόνιμα για πακιστανούς, αφγανούς, με έναν απαξιωτικό τρόπο λες και βγήκαν από κάποια βιομηχανία παραγωγής ανθρώπων.

Είναι επικίνδυνος ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κυρίως για εσένα κι έπειτα για τους άλλους.
Κατα τα λοιπα οποιος εχει επαφες με Τουρκους ξερει πολυ καλα οτι ουτε οι Τουρκοι θελουν τους δηθεν προσφυγες. Δηλαδη παγκοσμιως ειτε σας αρεσει ειτε οχι απο ολους τους πολιτες πλην μερικων κολλημενων ανεγκεφαλων ανθρωπιστων επι πληρωμη, θεωρουν οτι προκειται για κατιμαδες και παρασιτικα στοιχεια.
Για μία ακόμη φορά βλέπουμε τους "πατριώτες" να συναγωνίζονται με τους τούρκους ποιος θα γίνει πιο ερντογανικός.

Τί με ενδιαφέρει ποιους θέλουν οι ερντογανικοί και ποιους όχι ρε συ Νοσταλγία; Δεν συγκρίνομαι με δαύτους.
Εσύ μπορείς να συνεχίσεις απρόσκοπτα να οδεύεις προς την πλήρη ταύτιση με εκείνους.

Από την πλευρά μου δηλώνω υπηερήφανος ως έλληνας γιατί ως τώρα ήμασταν πρωτοπόροι στον ανθρωπισμό, απέναντι στους τούρκους και τους πολιτισμένους δυτικούς που κλειδώθηκαν μόλις είδαν απέναντί τους επαίτη.
Τελος να υπενθυμησουμε ακομα μια φορα οτι δεν περναει κανεις και οποιος περασει φυλακιζεται και τρωει προστιμο! Μετα τρωει τον πουλο και φευγει. :lol:
Και μετά ξύπνησες. Πάλι προχθές 500 αποβιβάστηκαν στα νησιά.
Και θα συνεχίσουν, θα συνεχίσουν, θα συνεχίσουν.
Κι εσύ θα κάνεις εθνικιστικές ασκήσεις για να διατηρείς τη φαντασίωση ζωντανή.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
southern

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

ουτε μισος να μην περασει ... οι Τουρκοι επιχειρουνε περικυκλωση με εποικους στη Βορειο Ηπειρο αποικισμο των νησιων και δημιουργια μονιμων καταυλισμων στα συνορα ... μην αφηνετε προδοτες να αναπαραγουνε ισλαμοφασιστικη προπαγανδα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος »

Υποκλίνομαι στα παληκάρια μας που υπερασπίζονται την πατρίδα ενώ στην Ελλάδα τα αναρχοκομμουνιστικα κατακάθια συνεργάζονται με τον εχθρό. Σίγουρα θα αναρωτιούνται αν αξίζει να θυσιάζουν τα νιάτα τους υπερασπιζόμενοι αυτούς τους εφιάλτες. Στέκομαι λοιπόν με δέος μπροστά τους και τους λέω τούτο. Να νιώθετε υπερήφανοι γιατί είστε άξιοι απόγονοι των πολεμιστών του 1821 του 1912-13, του 1914 του 1940. Είναι λίγες οι μέρες των προδοτών της πατριδος
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Φρούραρχος έγραψε: 16 Μαρ 2020, 16:51 Ο Πρόεδρος Γερμανίας Στάινμαϊερ υπέρ κλειστών συνόρων: Δεν μπορεί να μας εκβιάζει η κυνική πολιτική της Τουρκίας
"Όπως τόνισε ο Μπορέλ, οι Βρυξέλλες θα καταβάλουν τα υπόλοιπα κεφάλαια, περίπου τρία δισ. ευρώ, σε συγκεκριμένα έργα μέχρι τα τέλη του 2020. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, από τα 6 δισ. ευρώ προς την Τουρκία, τα 4,7 είναι ήδη δεσμευμένα και από αυτά έχουν ήδη εκταμιευθεί 3,2 δισ. ευρώ. "
Άβαταρ μέλους
southern

Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist »

Gherschaagk έγραψε: 16 Μαρ 2020, 17:24
Antigeist έγραψε: 16 Μαρ 2020, 15:21

Δεν με ενδιαφέρουν αυτά.

Η ερώτηση είναι σαφής αλλά δεν απαντάς.

Όταν γράφεις πως στραβογαμιέμαστε πως είμαστε βλάκες κατατρεγμένα σκουπίδια, μας βρίζεις ή κανείς κάτι άλλο.
Σου απαντάω τόση ώρα ξεκάθαρα. Μας βρίζω γιατί λέμε και κάνουμε ανορθολογικές μαλακίες που μας βλάπτουν σαν χώρα και χάνουμε μέσα στις ξενόφοβες ιαχές την αίσθηση αυτογνωσίας και ταπεινότητας, αρετών που η έλλειψη τους κάνει διαχρονικά κακό στον ελληνισμό. Και τι πάει να πει δεν σε ενδιαφέρει; Η διαχείριση αυτής της μεταναστευτικής κρίσης είναι το θέμα του νήματος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”