!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παγκόσμιο Μπάσκετ 2023, Φιλιππίνων
Re: Παγκόσμιο Μπάσκετ 2023, Φιλιππίνων
Για την εθνική του λιόλιου, του γουόκαπ και της παράγκας του χαϊδεμένου σωματείου δεν πρόκειται να κλάψει κανείς.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
βιάζονται λίγο στο σπορ 24, αλλα ωραια τα πάνε οι φυστικοβουτυροι.

τι αγώνας είναι αυτός ρε παιδιά, 60%και οι δυο στα διποντα , 55/60% υσα/λιθουανια στα τρίποντα.
Κάνουν τα πάντα οι διαιτητες να κρατήσουν τους αμερικανους μέσα στο παιχνίδι.enaon έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:11 τι αγώνας είναι αυτός ρε παιδιά, 60%και οι δυο στα διποντα , 55/60% υσα/λιθουανια στα τρίποντα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Καταλαβαίνει κανείς τι αθλο πήγε να καταφέρει προχθές η ομαδάρα του Λιόλιου.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
τους στέλνουν και στις βολές από φάουλ από το 33 λεπτό, ελπίδα δεν έχουν. Μέχρι το 2-0 πάντως ήταν καλύτεροι, μετά φάγανε 30 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο.
μας το φάγανε το 2006, τους έσκισαν.
έλα τσιλ, σχολιασμο θελουμε
μας το φάγανε το 2006, τους έσκισαν.
έλα τσιλ, σχολιασμο θελουμε
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Ε τι ήθελες να ειναι, σαν τους κατσαπλιαδες τους σκεπτομενου μπάσκετ;enaon έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:11 τι αγώνας είναι αυτός ρε παιδιά, 60%και οι δυο στα διποντα , 55/60% υσα/λιθουανια στα τρίποντα.
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
ισοπαλία στο 4ο, 6 πόντοι πάλι κάνανε την διαφορα, ωραιοι οι λιθουανοι. Τι Μαλακες στην ερτ, να μην έχουν αυτό τον αγώνα;
φοβερος αγωνας παντως, παιξανε πολυ καλα και οι δυο, 300 εκ που λεει και ο τσιλ κοντρα σε μια χουφτα και χάσανε, μήπως το κάνανε επίτηδες για να καταλάβει ο μπαζουμπα τι εννοεί ο δαζε ρεαλ μπασκετ;
φοβερος αγωνας παντως, παιξανε πολυ καλα και οι δυο, 300 εκ που λεει και ο τσιλ κοντρα σε μια χουφτα και χάσανε, μήπως το κάνανε επίτηδες για να καταλάβει ο μπαζουμπα τι εννοεί ο δαζε ρεαλ μπασκετ;
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ποσα τριποντα σουταραν οι Λιθουανοι;enaon έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:41 ισοπαλία στο 4ο, 6 πόντοι πάλι κάνανε την διαφορα, ωραιοι οι λιθουανοι. Τι Μαλακες στην ερτ, να μην έχουν αυτό τον αγώνα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
25 βαλαν τα 14Bazoomba έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:21Ποσα τριποντα σουταραν οι Λιθουανοι;enaon έγραψε: 03 Σεπ 2023, 17:41 ισοπαλία στο 4ο, 6 πόντοι πάλι κάνανε την διαφορα, ωραιοι οι λιθουανοι. Τι Μαλακες στην ερτ, να μην έχουν αυτό τον αγώνα;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πιο λίγα από τα 300εκ με υποδομές και νβα, Τεσπα, ασε να σχολιάσει ο τσιλ που θα έχει πλάκα, εσυ πονάς αλήθεια. 
το 4ο είναι φοβερό δεκαλεπτο, για 6 λεπτά έχουν κοντά στο 55% και οι δυο, ισόπαλο δεκάλεπτο αλλα και οι δυο φοβεροι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 03 Σεπ 2023, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απλα συμφωνα με τους αμπασκετους φιλους μας το ριαλ μπασκετ δεν βασιζεται στα σουτ τριων ποντων. Οι Λιθουανοι κερδισαν το ανριαλ με ανριαλ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Αυτο το 300 εκ ελπιζω να το λες για να πικαρεις τον Τσιλ, ετσι; Με τριτοδευτερους επαιζαν.enaon έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:26 πιο λίγα από τα 300εκ με υποδομές και νβα, Τεσπα, ασε να σχολιάσει ο τσιλ που θα έχει πλάκα, εσυ πονάς αλήθεια.![]()
Το θέμα είναι ότι οι Λιθουανοι ανέκαθεν είχαν καλή περιφέρεια και η δύναμη τους ήταν το run and gun basket.Bazoomba έγραψε: 03 Σεπ 2023, 18:35 Απλα συμφωνα με τους αμπασκετους φιλους μας το ριαλ μπασκετ δεν βασιζεται στα σουτ τριων ποντων. Οι Λιθουανοι κερδισαν το ανριαλ με ανριαλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-