Αυτό ισχύει στην ζωή μου. Σιχαίνομαι την υποκρισία, τις συμβατικοτητες, το φαίνεσθαι. Ένα άτομο που ασχολείται τόσο με τα σοσιαλ όσο εκείνη, λογικό είναι να είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από όσα εγώ αποζητω. Απλώς μου το παρουσίασε αλλιώς και ημουν τυφλος στην προφανή πραγματικότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Ναι, γι' αυτό δεν σου έχει ξεφύγει ούτε τελεία από ό,τι ανεβάζει ένα άτομο που ασχολείται τόσο με τα σοσιαλ.Kappa έγραψε: 30 Αύγ 2023, 12:40Αυτό ισχύει στην ζωή μου. Σιχαίνομαι την υποκρισία, τις συμβατικοτητες, το φαίνεσθαι. Ένα άτομο που ασχολείται τόσο με τα σοσιαλ όσο εκείνη, λογικό είναι να είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από όσα εγώ αποζητω. Απλώς μου το παρουσίασε αλλιώς και ημουν τυφλος στην προφανή πραγματικότητα.
Αν ήταν "αυθεντική" δεν θα είχες την παραμικρή εικόνα για τη ζωή της και θα τελείωνε απολύτως ανώδυνα η ιστορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
user0972003
Δεν ξέρω να κάνω κριτικές. Γράφω "καλό" "τέλειο" "μ' άρεσε". Δεν είμαι ιντελεξουαλ, τι να με κάνεις? Ξενερώνω με τα σόσιαλ και τα λάικςKappa έγραψε: 30 Αύγ 2023, 12:32Ναι, αν το εξετάσουμε αντικειμενικά, είναι αρκετά επιφανειακη. Αν κάνει σε όλους τα ίδια κομπλιμεντα που έκανε σε εμένα, ποια η αξία τους σε τελική ανάλυση;
Τελικά θα μου δώσεις το goodreads σου;![]()
Δεν πειράζει, θα διαβάζεις απλώς τις δικες μου.user έγραψε: 30 Αύγ 2023, 16:49Δεν ξέρω να κάνω κριτικές. Γράφω "καλό" "τέλειο" "μ' άρεσε". Δεν είμαι ιντελεξουαλ, τι να με κάνεις? Ξενερώνω με τα σόσιαλ και τα λάικς
Σκέφτομαι το εξής και θέλω να μου απαντήσετε χωρίς τρολαρισμα: αυτό που έκανα, δηλαδή να πάω σπίτι της και απλώς να της δείξω ότι μου αρέσει, ήταν τόσο χοντρό που δικαιολογεί να μην μου μιλάει τωρα; Βλέπω ότι ποσταρει στο μπλογκ της σχετικά κουοτς με φιλίες που διαλύθηκαν και παρόλο που ξέρω ότι με αντικατεστησε, αισθάνομαι άσχημα, αν στα αλήθεια στεναχωριέται.
Της έπαιζες για μήνες τον φίλο . Τώρα αν περιμένεις να συνεχίσετε να παίζετε τς κουμπάρες ,στο ψευτοφιλικό στυλάκι δηλαδή , ενώ έχεις ξεκαθαρίσει τις προθέσεις σου ,όχι δεν γίνεται. Θα ήταν μια εντελώς γελοία κατάσταση για άτομα στην ηλικία σας κι απορώ που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις..Και μη σκας, κανείς δεν στενοχωριέται με τέτοια ..Είναι βέβαιο πως της έχει συμβεί κι άλλες φορέςKappa έγραψε: 30 Αύγ 2023, 18:48 Σκέφτομαι το εξής και θέλω να μου απαντήσετε χωρίς τρολαρισμα: αυτό που έκανα, δηλαδή να πάω σπίτι της και απλώς να της δείξω ότι μου αρέσει, ήταν τόσο χοντρό που δικαιολογεί να μην μου μιλάει τωρα; Βλέπω ότι ποσταρει στο μπλογκ της σχετικά κουοτς με φιλίες που διαλύθηκαν και παρόλο που ξέρω ότι με αντικατεστησε, αισθάνομαι άσχημα, αν στα αλήθεια στεναχωριέται.
Δεν της έπαιζα το φίλο. Ήμασταν φιλοι. Πολύ αργότερα άρχισε να μου αρέσει στο βαθμό που να το θεωρήσω σοβαρό.
Απόψε είναι δύσκολα τα πράγματα. Είμαι βέβαιος ότι βλέπει ταινία με αυτόν, εξ αποστάσεως όπως κάναμε μαζί. Δεν ντρέπεται καθολου; Σε μένα κατηγορούσε τον πρώην της ότι κάνει όσα έκαναν μαζί με την νυν του, κι αυτή τόσο σύντομα βρίσκει καινούργιο beta και κανει πράγματα που της έμαθα εγώ.
Απόψε είναι δύσκολα τα πράγματα. Είμαι βέβαιος ότι βλέπει ταινία με αυτόν, εξ αποστάσεως όπως κάναμε μαζί. Δεν ντρέπεται καθολου; Σε μένα κατηγορούσε τον πρώην της ότι κάνει όσα έκαναν μαζί με την νυν του, κι αυτή τόσο σύντομα βρίσκει καινούργιο beta και κανει πράγματα που της έμαθα εγώ.
Kappa, αφού αυτή ήταν η μία και μοναδική γυναίκα της ζωής σου και δεν μπορείς να δεις τις άλλες όπως αυτήν, μήπως να βρεις κάνα παλικάρι να σε σπρώξει;
Δεν έχεις κάτι να χάσεις, δοκίμασε. Να ξέρεις ότι εάν δεν τελειώσει μέσα στον κώλο σου, δεν είσαι γκέι.
Δεν έχεις κάτι να χάσεις, δοκίμασε. Να ξέρεις ότι εάν δεν τελειώσει μέσα στον κώλο σου, δεν είσαι γκέι.
Δεν μπορώ να δω ερωτικά άντρα, τους βρίσκω αντιερωτικους.
Μήπως να πληρώσω ντετέκτιβ να μάθω τις συνομιλίες της με τον beta; Πόσο να πηγαίνει η ταριφα; Κάνα 600αρι;
Έκανε στορυ ότι βλέπει ταινία και είναι ονλαιν στο μεσιντζερ. Την βλέπει με αυτόν τον γλοιωδη βλακα και μιλάνε όπως κάναμε εμείς.
Μήπως να πληρώσω ντετέκτιβ να μάθω τις συνομιλίες της με τον beta; Πόσο να πηγαίνει η ταριφα; Κάνα 600αρι;
Έκανε στορυ ότι βλέπει ταινία και είναι ονλαιν στο μεσιντζερ. Την βλέπει με αυτόν τον γλοιωδη βλακα και μιλάνε όπως κάναμε εμείς.
Βλέπουν τουλάχιστον τίποτα καλό;
Οχι. Σίγουρα αυτός ο ψευτοκουλτουριαρης τη διάλεξε. Είδα ένα βίντεο του στο φβ που μιλάει σε μια συζήτηση με άλλους δικολάβους. Σαν αστεγος μοιάζει και στο βίντεο. Και δεν τα λεει και καλα. Επισης τα μαλλιά του θυμίζουν κουρτίνα, τα είχε αφήσει μακριά τύπου για να μοιάσει στον Ντι Καπριο αλλά με τη μούρη που εχει οτιδήποτε πάνω του λαμβάνει κριπι ιδιοτητες. Είναι στην εμφάνιση μια μίξη του Εθνικού Σταρ με τον Dahmer.
Μιλάνε, είμαι βέβαιος. Αποσυνδέεται για πέντε λεπτά και ξανασυνδεεται. Οποτε έρχεται μήνυμά του. Αρκετά. Θα γραψω αρνητικη κριτικη για το βιβλίο της όταν βγει.
Χθες της εστειλα τη δική μου. Της έκανα παράπονα και για τον beta. Τα διαβασε. Δεν είπε τίποτε φυσικά.
Χθες της εστειλα τη δική μου. Της έκανα παράπονα και για τον beta. Τα διαβασε. Δεν είπε τίποτε φυσικά.
Τύπε, με τις παπαριές τα email και τα μυνήματα που της έχεις στείλει, θα σε κάνει ρόμπα εάν γράψεις κακή κριτική.Kappa έγραψε: 02 Σεπ 2023, 23:38 Μιλάνε, είμαι βέβαιος. Αποσυνδέεται για πέντε λεπτά και ξανασυνδεεται. Οποτε έρχεται μήνυμά του. Αρκετά. Θα γραψω αρνητικη κριτικη για το βιβλίο της όταν βγει.
Η τύπισσα δεν θα ασχοληθεί καν. Ο κάππας γίνεται αυτοβούλως ρόμπα.GoBzi έγραψε: 02 Σεπ 2023, 23:40Τύπε, με τις παπαριές τα email και τα μυνήματα που της έχεις στείλει, θα σε κάνει ρόμπα εάν γράψεις κακή κριτική.Kappa έγραψε: 02 Σεπ 2023, 23:38 Μιλάνε, είμαι βέβαιος. Αποσυνδέεται για πέντε λεπτά και ξανασυνδεεται. Οποτε έρχεται μήνυμά του. Αρκετά. Θα γραψω αρνητικη κριτικη για το βιβλίο της όταν βγει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απ'ότι κατάλαβα ο Κάππας είναι όνομα μιας και γράφει κριτικές σε περιοδικά, δίνει ομιλίες κτλπ οπότε η κριτική του ίσως να επηρεάσει το βιβλίο της κοπελιάς.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2023, 23:46Η τύπισσα δεν θα ασχοληθεί καν. Ο κάππας γίνεται αυτοβούλως ρόμπα.GoBzi έγραψε: 02 Σεπ 2023, 23:40Τύπε, με τις παπαριές τα email και τα μυνήματα που της έχεις στείλει, θα σε κάνει ρόμπα εάν γράψεις κακή κριτική.Kappa έγραψε: 02 Σεπ 2023, 23:38 Μιλάνε, είμαι βέβαιος. Αποσυνδέεται για πέντε λεπτά και ξανασυνδεεται. Οποτε έρχεται μήνυμά του. Αρκετά. Θα γραψω αρνητικη κριτικη για το βιβλίο της όταν βγει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση