Ε,τώρα μη μου το χαλάς,τα ίδια σκατά είναι όλοι.nikos_hellas έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:09Ο ΤΡΑΜΠ ήταν το τελευταίο ανάχωμα στη νέα τάξη του αντιχρίστου...τώρα που έγινε πραξικόπημα εναντίον του, έρχονται τα χειρότεραtalaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:00 διαβαζω το νημα και ερωτω:
Στατιστικα ποσοι απο οσους εδω στο νημα ειναι εναντια στο μετρο, στηριζαν και τραμπ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ
- Philip Mortimer
Τις εκατόμβες δεν τις έχει σχολιάσει κανας αντιβαξερ
-
talaipwros
ναι οκ, αρα συμφωνουμε οτι οι ψυχακηδες αυτοι που εναντιωνονται στο συγκεκριμενο μετρο προωθησης του εμβολιασμου ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια τραμπικοιnikos_hellas έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:09Ο ΤΡΑΜΠ ήταν το τελευταίο ανάχωμα στη νέα τάξη του αντιχρίστου...τώρα που έγινε πραξικόπημα εναντίον του, έρχονται τα χειρότεραtalaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:00 διαβαζω το νημα και ερωτω:
Στατιστικα ποσοι απο οσους εδω στο νημα ειναι εναντια στο μετρο, στηριζαν και τραμπ;
- Philip Mortimer
Αν όλοι είχαμε υιοθετήσει το ίδιο ανεύθυνη στάση και εφαρμόζονταν οι αναλογίες διασωληνωμενων και νεκρών που ισχύουν για τους ανεμβολιαστους στον συνολικό πληθυσμό, τί θα είχε γίνει;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 01 Δεκ 2021, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
να θυμησω εδω οτι η Ορθοδοξη Εκκλησια μας στηριζει τους εμβολιασμους
Με την Ορθοδοξια ( δηλαδη με τα εμβολια ) ή με Αιρετικους και σατανολατρες ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 01 Δεκ 2021, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σωστός.BillSeism έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:03 Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν υπήρχε άλλη λύση. Με υποχρεωτικό εμβολιασμό θα το πάει. Από τη στιγμή που δεν θέλει να επιβάλλει λοκ ντάουν θα κάνει τέτοια. Απλώς θέλει να κόψει αντιδράσεις να το εμπεδώσει η κοινωνία για να επεκταθεί.
Το οξύμωρο είναι ότι αυτοί που λένε για φασιστικό μέτρο ακόμα και νέοι και το παίζουν επαναστάτες και λυπούνται τώρα τάχα τους μεγάλους, αν έκανε γενικό λοκ ντάουν θα έπεφτε το βρίσιμο της αρκούδας από του ίδιους στους γέρους που δεν εμβολιάζονται που για χάρη τους καταρρέει το σύστημα υγείας και κλείνονται μέσα. Που δεν θα μπορούν να πάνε στα μπαρ και στα καφέ και αλλού...που τους στερούν τα νιάτα. Θα λέγανε για ψόφους και πολλά κοσμητικά στη τρίτη ηλικία (τα έχω ακούσει άπειρες φορές σε σχόλια). Τα άκουγα και στο 1ο και στο 2ο λοκ ντάουν από εμάς τους νέους ότι θυσίασαν την ελευθερία τους για να σώσουν τους μεγάλους και ευπαθείς. Δεν υπήρχε όμως εμβόλιο..
Λοκ ντάουν δε θέτε, μάσκες δε θέτε, έλεγχο στα μαγαζιά δε θέτε, υποχρεωτικό εμβολιασμό δε θέτε, ε τι θέτε;;
Εγώ πάντως θα δεχόμουν να ανταλλάξω, αν ειχα τη δυνατότητα, το μέτρο περί προστίμου ανεμβολιαστων 60+ με ενα καλό λοκνταουνάκι. Ετσι για να δείτε πόσο ψυχούλα είμαι εγω , και σκέφτομαι και αγαπώ καταβαθος τους προγόνους μου μπούμερς, την ωρα που άλλοι μιλάτε για ξύλο.
- BigChiefWahoo
Να περιμένεις,με τη σειρά θα τα πιάσουμε όλα.
- BigChiefWahoo
Τσο και λο λέμε και όποιος φάει τις περισσότερες.vantono έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:11
για να δείτε πόσο ψυχούλα είμαι εγω , και σκέφτομαι και αγαπώ καταβαθος τους προγόνους μου μπούμερς, την ωρα που άλλοι μιλάτε για ξύλο.![]()
1800 άτομα στις ΜΕΘ στην καλύτερη των περιπτώσεων.Philip Mortimer έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:11 Αν όλοι είχαμε υιοθετήσει το ίδιο ανεύθυνη στάση και εφαρμόζονταν οι αναλογίες διασωληνωμενων και νεκρών που ισχύουν για τους ανεμβολιαστους στον συνολικό πληθυσμό, τί θα είχε γίνει;;;
Μα όλη η επιχειρηματολογία των ψεκ είναι κακομεταφρασμενη αντιγραφή από αμερικάνικες προτεσταντικές σέχτες.talaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:10ναι οκ, αρα συμφωνουμε οτι οι ψυχακηδες αυτοι που εναντιωνονται στο συγκεκριμενο μετρο προωθησης του εμβολιασμου ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια τραμπικοιnikos_hellas έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:09Ο ΤΡΑΜΠ ήταν το τελευταίο ανάχωμα στη νέα τάξη του αντιχρίστου...τώρα που έγινε πραξικόπημα εναντίον του, έρχονται τα χειρότεραtalaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:00 διαβαζω το νημα και ερωτω:
Έμβρυα, χιλιασμος, αντίχριστος.
Γραμμή, γραμμή
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Philip Mortimer
Το ερώτημα είναι..... Χ? Άτομα ΕΚΤΟΣ ΜΕΘstavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:131800 άτομα στις ΜΕΘ στην καλύτερη των περιπτώσεων.Philip Mortimer έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:11 Αν όλοι είχαμε υιοθετήσει το ίδιο ανεύθυνη στάση και εφαρμόζονταν οι αναλογίες διασωληνωμενων και νεκρών που ισχύουν για τους ανεμβολιαστους στον συνολικό πληθυσμό, τί θα είχε γίνει;;;
- Eθνικοκοινωνιστης
με την Ορθοδοξη Εκκλησια δλδ το σπουτνικtalaipwros έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:11 να θυμησω εδω οτι η Ορθοδοξη Εκκλησια μας στηριζει τους εμβολιασμους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 01 Δεκ 2021, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οι εκατόμβες πήραν τα ρίσκα τους.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε δεν κυριολεκτώ.vantono έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:11Σωστός.BillSeism έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:03 Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δεν υπήρχε άλλη λύση. Με υποχρεωτικό εμβολιασμό θα το πάει. Από τη στιγμή που δεν θέλει να επιβάλλει λοκ ντάουν θα κάνει τέτοια. Απλώς θέλει να κόψει αντιδράσεις να το εμπεδώσει η κοινωνία για να επεκταθεί.
Το οξύμωρο είναι ότι αυτοί που λένε για φασιστικό μέτρο ακόμα και νέοι και το παίζουν επαναστάτες και λυπούνται τώρα τάχα τους μεγάλους, αν έκανε γενικό λοκ ντάουν θα έπεφτε το βρίσιμο της αρκούδας από του ίδιους στους γέρους που δεν εμβολιάζονται που για χάρη τους καταρρέει το σύστημα υγείας και κλείνονται μέσα. Που δεν θα μπορούν να πάνε στα μπαρ και στα καφέ και αλλού...που τους στερούν τα νιάτα. Θα λέγανε για ψόφους και πολλά κοσμητικά στη τρίτη ηλικία (τα έχω ακούσει άπειρες φορές σε σχόλια). Τα άκουγα και στο 1ο και στο 2ο λοκ ντάουν από εμάς τους νέους ότι θυσίασαν την ελευθερία τους για να σώσουν τους μεγάλους και ευπαθείς. Δεν υπήρχε όμως εμβόλιο..
Λοκ ντάουν δε θέτε, μάσκες δε θέτε, έλεγχο στα μαγαζιά δε θέτε, υποχρεωτικό εμβολιασμό δε θέτε, ε τι θέτε;;
Εγώ πάντως θα δεχόμουν να ανταλλάξω, αν ειχα τη δυνατότητα, το μέτρο περί προστίμου ανεμβολιαστων 60+ με ενα καλό λοκνταουνάκι. Ετσι για να δείτε πόσο ψυχούλα είμαι εγω , και σκέφτομαι και αγαπώ καταβαθος τους προγόνους μου μπούμερς, την ωρα που άλλοι μιλάτε για ξύλο.![]()
Μεταφόρικαλι σπικινγκ.
Με το να τους επιβάλλεται πρόστιμο είναι σα να τους ραπίζει. Χειρότερο είναι βασικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Συμμερίζομαι τις ψέκες! Απορώ που οι αόμματοι δεν αντιλαμβάνονται όλη αυτή την μαυρίλαBigChiefWahoo έγραψε: 01 Δεκ 2021, 00:07 SUV,δες εδώ
PATRIOTIS
30/11/2021, 21:45
Μάθαμε μόλις (σήμερα 30-11-2022) από ΓΓ ΟΗΕ πόσο θα κρατήσει το plan b (υποχρεωτικός εμβολιασμός) . Μέσα του 2022 κατά τα λεγόμενα τους (στόχος το 70% του πλανήτη) . Και μέχρι τέλος 2022 θα εξελιχθεί το plan c (που θα μάθουμε ότι δεν θα πιάνουν τα μπόλια και θα έχουμε κλείσιμο ξανά κλπ;) -Πότε λήγει η θητεία του ΓΓ ; Τέλος του 2022 νομίζω. Άρα από 01-01-2023 θα έχομε την νεα Στέψη και αναλαμβάνει ο Διάδοχος. Τότε αρχίζει το plan d (χαοτικές καταστάσεις στον πλανήτη γη - και τέλος σχεδίου) ; Όλα μελετημένα; Τα θυμάστε τα πλάνα που σας έχω αναφέρει από το 2020 ;;.
![]()
Αυτό που λέω εγώ με τα στάδια, τελείως ψυχρά με την λογική είναι οτι μας τον φορμάρουν κατα δόσεις, κρατώντας μας σ ενα ελεγχόμενο επίπεδο σοκ καθε φορά.
Ξεκίνησε με τον Ακατανόμαστο να βγάζει διάγγελμα λέγοντας "μετράμε ώρες", εκεί ασυναίσθητα, χωρίς να σκεφτώ μου χτύηπησαν τρελά καμπανάκια στο μυαλό, έβγαλα αφρούς, έπαθα, λεω οκ, αυτό τώρα δεν είναι το γαμημένο φυσιολογικό που λέει...
Λοιπον, σε ελεγχόμενες περιόδους σοκ, γιατί οντας σε σοκ ο ανθρωπινος οργανισμος και εγκεφαλος δεν μπορεί να αντιδράσει αλλά αυτό κρατά ενα χρονικό διάστημα, λογικά κάποια στιγμή έρχεται η αντίδραση, γι αυτό ΚΑΙ βιάζονται ΚΑΙ λειτουργούν μεθοδικά.
Τα λοιπά είναι αιτίες που κι εσύ κι εγώ υποψιαζόμαστε και ψυχανεμιζόμαστε.
Δικές τους προθεσμίες...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 5040 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-