!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πραξικόπημα στην Ιταλία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Re: Πραξικόπημα στην Ιταλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:50 Ε είστε μαλάκες, κανείς δεν έγραψε τόση ώρα ότι ο Πρόεδρος ενέκρινε τη νέα κυβέρνηση.
Μου φαίνεται μπαίνετε εδώ για τους τσακωμούς, όχι για την αντικειμενική ενημέρωση.
Γλύτωσε από το απόσπασμα ο Μοτσαρέλα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:38 Κάνετε λάθος, έχω πλαν Β για την περίπτωση κατάρρευσης.
Δε το λέω γιατί φοβάμαι μη φτάσω στο παρατσάκ να γίνω πρόεδρος της ΕΕ και φάω βέτο για την ύπαρξη αυτού του Πλαν Β.
Γω πάντως ρε κουφάλα νάνε θα σε εψήφιζα για αυτή την θέση, θα έκανα και καμπάνια, μα τι λέω μέχρι και αφίσες θα κολλούσα παρέα με το πίνκυ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:34 :lol:
ότι δηλαδή ο Γιούνκερ λύνει και δένει, και οι ΥΠΟΙΚ απλά τον υπακούν.
Εντάξει τι να πω, ο σουρρεαλισμός σε άλλο επίπεδο.

Για την ιστορία πάντως
Εικόνα
Ότι δηλαδή ο Τσίπρας λύνει και δένει, και οι υπουργοί απλά τον υπακούν.
Εντάξει τι να πω, ο σουρρεαλισμός σε άλλο επίπεδο.

Έκανα μια μικρή μετατροπή για να δεις κατά πόσο είναι σουρεαλισμός.

Ο σουρεαλισμός δεν παίρνει δύο ρο.

Έτσι, για την ιστορία, πώς λήφθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί ένα όργανο που θα έχει πλήρη αδιαφάνεια; Αυτό ήταν απόφαση ποιου ακριβώς; Τον αρχηγών κρατών; Των ΥΠΟΙΚ; Των Ελοχίμ; Βάσει ποιας δομής δημιουργήθηκε και με τι αρμοδιότητα αποφασίστηκε απ' αυτούς που αποφασίστηκε; Που προβλεπόταν ότι μπορεί να συσταθεί ένα τέτοιο όργανο; Πώς ορίστηκαν οι αρμοδιότητές του; Βάσει τίνος πράγματος οι αποφάσεις του είναι δεσμευτικές;

Ε, απάντησε σε όλα αυτά τα καθόλου σουρεαλιστικά και μετά ξαναπές μου ότι 17 υπουργοί χωρών που είναι στα φιλικά μαχαίρια, αποφάσισαν ομόφωνα να εκλέξουν ένα άτομο που μέχρι το 2013 δεν ήξερε ούτε η μάνα του. Ούτε το πανεπιστήμιο απ' όπου αποφοίτησε δεν τον ήξερε, αφού τελικά δεν αποφοίτησε από εκεί. :lol:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:50 Ε είστε μαλάκες, κανείς δεν έγραψε τόση ώρα ότι ο Πρόεδρος ενέκρινε τη νέα κυβέρνηση.
Μου φαίνεται μπαίνετε εδώ για τους τσακωμούς, όχι για την αντικειμενική ενημέρωση.
Το θέμα πήρε άλλη τροπή, τι θες τώρα; Για αντικειμενική ενημέρωση πηγαίνουμε σε αντικειμενικά ειδησεογραφικά, όχι στο φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Άλλη μια νίκη της Δημοκρατίας, του ανθού του κορυφαίου αγαθού της Ευρωπαϊκής κληρονομιάς από το λουλούδι του πολιτισμού των Ελλήνων, του θεμέλιου λίθου της Ευρώπησμας.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:59
Το θέμα πήρε άλλη τροπή, τι θες τώρα; Για αντικειμενική ενημέρωση πηγαίνουμε σε αντικειμενικά ειδησεογραφικά, όχι στο φόρουμ.
Εσείς, εμείς εδώ έχουμε τον νάνο, τον επόμενο Πρόεδρο μας.
:003:

.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:53
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:38 Κάνετε λάθος, έχω πλαν Β για την περίπτωση κατάρρευσης.
Δε το λέω γιατί φοβάμαι μη φτάσω στο παρατσάκ να γίνω πρόεδρος της ΕΕ και φάω βέτο για την ύπαρξη αυτού του Πλαν Β.
Γω πάντως ρε κουφάλα νάνε θα σε εψήφιζα για αυτή την θέση, θα έκανα και καμπάνια, μα τι λέω μέχρι και αφίσες θα κολλούσα παρέα με το πίνκυ.
Ευχαριστώ. Δεν θα χρειαστούν αφίσες, η καμπάνια μου θα γίνει αποκλειστικά με μιμς.
Απλά diadwste.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Θα χρειαστώ διαβεβαίωση ότι θα κάνεις εντατικά μαθήματα άψογης ορθογραφίας για να σε ψηφίσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:12 Θα χρειαστώ διαβεβαίωση ότι θα κάνεις εντατικά μαθήματα άψογης ορθογραφίας για να σε ψηφίσω.
Άπαξ και με ψηφίσεις όμως δε θα παραδεχτείς ποτέ ότι έκανες λάθος, δεν είναι κακή επένδυση.

Δεν είναι ορθογραφικά βέβαια είναι στυλιστικη επιλογή, δεν μεταφέρω πάντα τις ξένες λέξεις με τον απλούστερο τρόπο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ritzeri έγραψε: 31 Μάιος 2018, 23:47 Ρε σεις σοβαρά τώρα, μπορεί να εξηγήσει κανείς την κίνηση Σαλβινι;
Γιατί δεν πήγε σε δεύτερες εκλογές, όταν δεδομένα θα ήταν ο πιο κερδισμενος
Δεν έγινε έγκαιρα η μετάφραση των παπαροαναλύσεων του παραφόρουμ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 00:34
Εικόνα
Έκανα όλε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:17
hellegennes έγραψε: 01 Ιουν 2018, 01:12 Θα χρειαστώ διαβεβαίωση ότι θα κάνεις εντατικά μαθήματα άψογης ορθογραφίας για να σε ψηφίσω.
Άπαξ και με ψηφίσεις όμως δε θα παραδεχτείς ποτέ ότι έκανες λάθος, δεν είναι κακή επένδυση.
Μην ανησυχείς, δεν παραδέχομαι ποτέ τα λάθη μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Πέφτει και η Ισπανία !!

"Ισπανία: Καταρρέει η κυβέρνηση Ραχόι - Οι Βάσκοι εθνικιστές στηρίζουν την πρόταση μομφής"

https://www.protothema.gr/world/article ... si-momfis/

:popc:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

elchav έγραψε: 31 Μάιος 2018, 23:56 Ενώ η Ένωση είναι πολύ θετική για τους λαούς της ηπείρου, κάνει τις μαλακίες της. Πολύ συχνά μιας και βρίσκεται στα σπάργανά της.

Πρόσφατα, είπε μαλακίες ο Γερμανός τίποτας κι ο αγαπημένος μεν -αλκοολικός δε- Πρόεδρος Γιουνκέρ. Επίσης, συζητάμε για την πιο λάθος επιλογή της ΕΕ σε θεσμική θέση, το Γερούν τον Ντάισεμπλουμ που τώρα ασχολείται με κοπριές. (τρου στόρυ)

Γιατί είναι τόσο δύσκολο σε κάποιους να αναγνωρίσετε τα καραμπινάτα λάθη της ΕΕ; Έτσι κι αλλιώς, αφού πιστεύετε σε αυτήν, ξέρετε ότι το πρόσημο είναι θετικό. Είστε κάτι σαν τον Τάκη Τσουκαλά των Βρυξελλών;
Πλακα κανεις;;; Εχουμε κανει πολλακις δρυμεια κριτικη στα σοβαρα αλλα και κρισιμα λαθη της ΕΕ και ειδικα της Γερμανιας. Αλλο αυτο και αλλο να πεταμε στον αερα βλακωδεις ισχυρισμους και ψεκασμενιες γ΄ διαλογης.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

hellegennes έγραψε: 31 Μάιος 2018, 23:33
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Μάιος 2018, 23:13 Εννοώ τους Ευρωπαίους ΥΠΟΙΚ. Ο Γερουν ήταν πρόεδρος ως ο ΥΠΟΙΚ που κρίθηκε καταλληλότερος για να γεφυρώνει τις διαφορές μεταξύ των υπολοίπων, όχι ως οικονομολόγος.

Ένα όργανο που απαρτίζεται από πολιτικούς εξ ορισμού είναι πολιτικό. Το Eurogroup συγκεκριμένα είναι και ανεπίσημο όργανο, δεν υπάρχει στις συνθήκες, η ανάγκη του προέκυψε οργανικά.
Ναι, ακριβώς έτσι έγινε. Αποφάσισαν οι ΥΠΟΙΚ των άλλων χωρών ότι κατάλληλος για την θέση του προέδρου ήταν ο Μπλουμ. True story. Το Eurogroup υπάρχει στην συνθήκη της Λισαβόνας και οι αποφάσεις που λαμβάνει είναι τεχνοκρατικές. Το τι ακριβώς συζητάνε δεν το ξέρεις ούτε εσύ ούτε εγώ, μιας και είναι αδιαφανές όργανο, που δείχνει ξεκάθαρο έλλειμμα δημοκρατικής διαδικασίας. Τα έχω ξαναπεί αυτά για το Eurogroup.

Όλα τα όργανα της ΕΕ και των κυβερνήσεων που την απαρτίζουν είναι πολιτικά μ' αυτό το σκεπτικό. Από πολιτικούς απαρτίζονται.
Μας πσεκαζουν- μας πσεκαζουν!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”