!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κορονοϊός από την κινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Tony

Re: Κορονοϊός από την κινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tony »

Στην χθεσινή ενημέρωση στην Αγγλία είπαν για on/off μέτρα για κανά 6μηνο.
Herd immunity, με άλλα λόγια μετά το κράξιμο
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Θετικα νεα για την παγκοσμια εξελιξη: η Κυριακη ητανε η πρωτη μερα εδω και εβδομαδες που ο αριθμος νεων κρουσματων και θανατων μειωθηκε κατα 10%

Εικόνα
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Northern Spirit έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:22 Θετικα νεα για την παγκοσμια εξελιξη: η Κυριακη ητανε η πρωτη μερα εδω και εβδομαδες που ο αριθμος νεων κρουσματων και θανατων μειωθηκε κατα 10%

Εικόνα
Λογικό είναι αφού άρχισαν να αποδίδουν τα λοκ νταουν σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Λογικά αυτό θα συνεχιστεί. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν χαλαρώσουν τα μέτρα.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Arisvilla έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:25Λογικό είναι αφού άρχισαν να αποδίδουν τα λοκ νταουν σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Λογικά αυτό θα συνεχιστεί. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν χαλαρώσουν τα μέτρα.
Λογικό - ξελογικό, δεν παύει να είναι αναουφιστικό νέο. Εδώ υπήρχε ο κίνδυνος να συνεχίσει η διάδοση παρά τα μέτρα. Δεν παρήλθε ακόμη αυτός ο κίνδυνος, απλώς αποκαρύνθηκε. Θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
NKVD_SMERSH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NKVD_SMERSH »

Τον επερχόμενο χειμώνα θα γίνει της πουτάνας!
“He who controls the spice controls the universe.”
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:28
Arisvilla έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:25Λογικό είναι αφού άρχισαν να αποδίδουν τα λοκ νταουν σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία. Λογικά αυτό θα συνεχιστεί. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν χαλαρώσουν τα μέτρα.
Λογικό - ξελογικό, δεν παύει να είναι αναουφιστικό νέο. Εδώ υπήρχε ο κίνδυνος να συνεχίσει η διάδοση παρά τα μέτρα. Δεν παρήλθε ακόμη αυτός ο κίνδυνος, απλώς αποκαρύνθηκε. Θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες.
Ναι σίγουρα έτσι είναι. Σήμερα είναι κρίσιμη μέρα για να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτό. Πάντως στην Ιταλία υπάρχουν σημάδια εξομάλυνσης της κατάστασης, όπως και στη Γαλλία. Για την Ισπανία έχω ακόμα κάποιες αμφιβολίες. Γενικά πάντως όλος ο κόσμος είναι σε λοκ νταουν και αυτό σίγουρα έπαιξε ρόλο στη χθεσινή μείωση των κρουσμάτων.
Tony

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tony »

Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:28
Τα μέτρα σε κάθε χώρα θα χαλαρώσουν όταν υπάρχουν ενδείξεις για αποσυμφόρηση του εκάστοτε συστήματος υγείας.
Έπειτα θα παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των νέων κρουσμάτων/εισαγωγών σε νοσοκομεία και τα μέτρα θα προσαρμόζονται δυναμικά περιμένοντας ανοσία μέρους του πληθυσμού/αποτελεσματική θεραπεία/εμβόλιο.

Στο UK υπολογίζουν ότι αυτό θα πάρει γύρω στους 6 μήνες
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

μλκ έκανα κάτι ψώνια από ιμπέι, καλό φίντμπακ ο πωλητής, έλεγε κίνα ξέρω γω δεν έδωσα σημασία. Σήμερα μου έρχεται ειδοποίηση ότι τα έστειλε, από Wuhan :o

και από κάτω λέει αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 12 Ιουνίου :smt005: :smt005: :smt005:
τιναυτάρεεεεεεεεεεε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 11:16 Και η ερμηνεία του hellegennes είναι λάθος. Το μέγιστο που θα μπορούσε να πεί είναι ότι το ΗΒ τα πήγε χειρότερα από την Ιταλία ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
Ε, ναι, είναι λάθος να συγκρίνεις τα δεδομένα που υπάρχουν ως τώρα. Το σωστό είναι να κάνεις την ΓΓ πυθία και να κάνεις προβολή για τις επόμενες 20 μέρες και να συγκρίνεις αυτά. :lol:

Ναι, έχει σημασία ο 10ος νεκρός γιατί μετά αλλάζει η καμπύλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:43
Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 11:16 Και η ερμηνεία του hellegennes είναι λάθος. Το μέγιστο που θα μπορούσε να πεί είναι ότι το ΗΒ τα πήγε χειρότερα από την Ιταλία ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
Ε, ναι, είναι λάθος να συγκρίνεις τα δεδομένα που υπάρχουν ως τώρα. Το σωστό είναι να κάνεις την ΓΓ πυθία και να κάνεις προβολή για τις επόμενες 20 μέρες και να συγκρίνεις αυτά. :lol:
Γέλια βάλε όσα θέλεις. Μόνο μη μου πείς πως επιμένεις ότι έχεις δίκιο. Α, κι'εγώ έκανα πρόβλεψη ότι η Ιταλία θα κορυφώσει στις 27/03/2020 και προφανώς απέτυχα.
hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:43Ναι, έχει σημασία ο 10ος νεκρός γιατί μετά αλλάζει η καμπύλη.
Εχει κάποια μεταφυσική ιδιότητα ο 10ος νεκρός που δεν έχει π.χ. ο 1ος, 5ος, ο 15ος ή ο 20ος;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Chilloutbuddy έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:42 μλκ έκανα κάτι ψώνια από ιμπέι, καλό φίντμπακ ο πωλητής, έλεγε κίνα ξέρω γω δεν έδωσα σημασία. Σήμερα μου έρχεται ειδοποίηση ότι τα έστειλε, από Wuhan :o

και από κάτω λέει αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης 12 Ιουνίου :smt005: :smt005: :smt005:
τιναυτάρεεεεεεεεεεε
:lol:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Leporello έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:51
hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:43
Γέλια βάλε όσα θέλεις. Μόνο μη μου πείς πως επιμένεις ότι έχεις δίκιο. Α, κι'εγώ έκανα πρόβλεψη ότι η Ιταλία θα κορυφώσει στις 27/03/2020 και προφανώς απέτυχα.
hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:43Ναι, έχει σημασία ο 10ος νεκρός γιατί μετά αλλάζει η καμπύλη.
Εχει κάποια μεταφυσική ιδιότητα ο 10ος νεκρός που δεν έχει π.χ. ο 1ος, 5ος, ο 15ος ή ο 20ος;
Αυτή η μεταφυσική ιδιότητα λέγεται μαθηματικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Tony έγραψε: 30 Μαρ 2020, 10:37 Είναι νωρίς ακόμα για εκτιμήσεις στο UK, θέλουμε ακόμα τουλάχιστον 2 βδομάδες για να δούμε πόσο θα αποδώσουν τα μέτρα.

Υ.Γ. χαιρετώ τη παρέα
:wave:
Κάπως θα σώσουν την κατασταση, αλλά η καθυστέρηση με την οποία πάρθηκαν θα έχει επιπτωσεις ιταλοποιησης.
Άβαταρ μέλους
NKVD_SMERSH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NKVD_SMERSH »

CNN χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

Μόνο με μαρτυρίες.

50 εκατομμύρια έχει η Επαρχία.
“He who controls the spice controls the universe.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές