Naida έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:38
Ίφιδα έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:36
Όχι, θεωρώ όμως ότι εκεί ξεκίνησε η πολιτικοποίηση του θεματος, πράγμα που προσωπικά δε μ ενοχλεί, καθότι αληθές (εσείς δείξατε δυσφορία), οπως και το ότι υπάρχουν αριστεροί, όπως εχεις πει κι εσύ, με τα ίδια μυαλά.
Ο μισογυνισμός δε γνωρίζει ούτε πολιτικό χώρο, ούτε τάξη, ούτε μόρφωση.
Προσωπικά μ έχουν σκυλοβρίσει και δεξιοι και αριστεροί, δεν κάνω διακρίσεις
Εάν θεωρείς ότι η πολιτικοποίηση ξεκίνησε από την Νύχτα που αναφέρθηκε,επαναλαμβάνω σε Νεοναζί και το κατά πόσο σέβονται τα δικαιώματα των γυναικών, και εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με την πολιτικοποιήση του θέματος δεν υπάρχει κάτι περαιτέρω για συζήτηση από μέρους μου.
Υπάρχει όμως εκ μέρους μου.
Γιατί η νύχτα έκανε μια γλυκειά και πάντα ταπεινή παρατήρηση όχι για να μου θυμίσει την ναζιστική θέση για τα δικαιώματα των γυναικών
αλλά για το πως πρέπει να φέρομαι εγώ σ' αυτούς που η ίδια θεωρεί ναζί. Και συγκεκριμένα στον Sid.
Πράγμα που θεωρώ από θρασύτατο ως κωμικό.
Και η οποιαδήποτε κυρία ή γκομενίτσα θεωρεί ότι μπορεί να το παίξει σπόνσορας μου σε αμιγώς προσωπικά θέματα, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Όσο μ' ενδιαφέρει η άποψη του κάθε πικραμένου, το ίδιο μ' ενδιαφέρει και η δική της. Και καλό θα είναι αυτές που κόπτονται για τον μισογυνισμό, να προσέχουν τι λένε οι ίδιες στις γυναίκες.
Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.