!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Sos
Re: Sos
Κάθε φορά που διαβάζω μια δακρυβρεχτη ιστορία, κάθε φορά ενισχύεται η άποψη μου πως τα ψυχολογικά προβλήματα είναι προβλήματα πολυτελείας.
Συμφωνεις αγη;
Συμφωνεις αγη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Φερστ γουόρλντ προμπλεμς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
ΝαιΕρμής έγραψε: 24 Σεπ 2023, 11:07 Κάθε φορά που διαβάζω μια δακρυβρεχτη ιστορία, κάθε φορά ενισχύεται η άποψη μου πως τα ψυχολογικά προβλήματα είναι προβλήματα πολυτελείας.
Συμφωνεις αγη;
Τα εχουν κακομαθημενα νασκισσιστικα εγωκεντρικα ''τελεια'' οντα - κεντρα του συμπαντος που ολοι τους χρωστανε κ ολοι τα πληγωνουν γιατι ειναι βαρβαρη πλεμπαρια κ δεν μπορουν να καταλαβουν το μεγαλειο της υπαρξης τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν είναι της τάξεώς σας ο κοντός, φως φανάρι. Τσάσε τον.Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 04:17Δεν το λεω εγω παλατι, ολος ο κοσμος το λεει που μπαινει εδω μεσα και αρχιζει τα ουαου κτλ και δεν ξεκολλανε. 3 υπνοδωματια, roof garden, θεα θαλασσα σε καλη περιοχη, εντελως καινουριο και πολυτελειας. Ακομα και για Λαρνακα (που δεν ειναι καν Λεμεσος οπως ειπε ο μαο μαο), αν νοικιαζα το διαμερισμα ανετα πηγαινε 1000 ευρω τον μηνα ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ, επειδη ψαξαμε οντως αρκετα και για καταχαλικα διαμερισματα, ακομα και στουντιο, και σε σκατα περιοχη, ζητανε 600 ευρω το μινιμουμ.Gherschaagk έγραψε: 24 Σεπ 2023, 03:29Τι παλάτι είν'αυτό μαρή να έρθω εγώ να ζήσω και να σου πληρώνω και νοίκι;Casp έγραψε: 24 Σεπ 2023, 02:50
Σορρυ αλλα οταν ημουν σκατα και του ελεγα να παμε να νοικιασουμε και εμενα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ φτανει να εχω την υγεια μου, ενω εχω ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ και αυτος να λεει οτι δεν θελει να δινει λεφτα για να ζει σε τρυπα, ενω ζουσε ηδη σε τρυπα δωρεαν και τωρα ζει σε παλατι, ε τι θες να γραψω, ψεματα;
Χθες ημουν σκατα και με επιασαν και αυτοκτονικες σκεψεις. Σημερα ειμαι καλα επειδη μιλησαμε χθες και εριξε το μπαλακι σε μενα. Ηξερα οτι με χωρισε και δεν ηθελε επαφες αλλα τωρα ξερω πως η αποφαση ειναι δικη μου και οτι ουσιαστικα περιμενει απο μενα. Αν και δεν ισχυει τοσο επειδη ξερω πως απο την αυριανη συζητηση θα εξαρτηθουν ολα
Είσαι σίγουρη πως δεν σε νοιάζουν τα υλικά αγαθά; Το ρωτάω γιατί όλο σ' αυτά τα αγαθά το γυρνάς.
Εσύ νομίζεις πως όλοι εμείς είμαστε καλά δλδ; Κι εγώ πλάνταξα το βράδυ της Πέμπτης και σε κάποια φάση με είδε και το παιδί και του έλεγα πως είναι αλλεργία και το πρήξιμο στα μάτια δεν έχει φύγει ακόμη, αλλά σεντόνια για αυτούς που με αδίκησαν δεν γράφω.
Εγώ λέω πως η συζήτηση άργησε. Να σου γίνει μάθημα για τον επόμενο. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Ένας γκόμενος ήταν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Οταν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ να τα φέρεις βόλτα δε σου φτάνει ο χρόνος να φιλοσοφήσεις και να προβληματιστεις, τι είναι ο άνθρωπος τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του, ας ρίξω ένα κλάμα, ας μαυρισω την ψυχή μου γιατί είναι μαστ. Στις στιγμές που έχεις λίγο ελεύθερο απολαμβάνεις το ελεύθερο από το καθημερινό τρέξιμο.
Όταν έχεις λυμένα προβλήματα διαβίωσης, εμφανίζονται τα άλλα.
Και εννοοειται πρέπει να διαχωρίσουμε τις ψυχικές ασθένειες που είναι πολύ σοβαρό πράγμα από τα ψυχολογικά προβλήματα που είναι αποτελέσματα αμπελοφιλοσοφιας περί του ότι η ζωή μας χρωστάει(γιατί έτσι) ότι έχει μέσα η κεφάλα μας. Αφού πρώτα η ζωή και η τύχη μας έχει δωρίσει ένα τριάρι τεσσάρι να μένουμε, κάνα δυο τριάρια να νοικιάζουμε και φραγκακια τζάμπα δωρισμενα στην τράπεζα.
Και εννοοειται πρέπει να διαχωρίσουμε τις ψυχικές ασθένειες που είναι πολύ σοβαρό πράγμα από τα ψυχολογικά προβλήματα που είναι αποτελέσματα αμπελοφιλοσοφιας περί του ότι η ζωή μας χρωστάει(γιατί έτσι) ότι έχει μέσα η κεφάλα μας. Αφού πρώτα η ζωή και η τύχη μας έχει δωρίσει ένα τριάρι τεσσάρι να μένουμε, κάνα δυο τριάρια να νοικιάζουμε και φραγκακια τζάμπα δωρισμενα στην τράπεζα.
ΑκριβωςΕρμής έγραψε: 24 Σεπ 2023, 11:20 Οταν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ να τα φέρεις βόλτα δε σου φτάνει ο χρόνος να φιλοσοφήσεις και να προβληματιστεις, τι είναι ο άνθρωπος τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του, ας ρίξω ένα κλάμα, ας μαυρισω την ψυχή μου γιατί είναι μαστ. Στις στιγμές που έχεις λίγο ελεύθερο απολαμβάνεις το ελεύθερο από το καθημερινό τρέξιμο.
+ να εχουμε θυματα για να απομυζουμε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
^Ειπανε, κυριολεκτικά αμπελοφιλοσοφώντας
Ε βέβαια, αυτό άλλωστε προτείνουν εμμέσως όλοι οι σκιντζηδες που το παίζουν επιστήμονες μη χεσω. Να κοιτάς την πάρτη σου και μόνο και στα παπαρια σου οι αλλοι
Ρε ουστ! Αν ήσασταν επιστήμονες θα σας έλεγαν ψυχίατρους, όχι ψυχολόγους. Ότι σχέση έχει ένας αστρονόμος με έναν αστρολόγο άλλη τόση έχει ένας ψυχίατρος με έναν ψυχολόγο.
Ουστ και πάλι.
Αν είχατε πραγματικά προβλήματα θα βλέπατε πως είναι.
Να ευχαριστείτε το θεό και την τύχη για όσα σας δόθηκαν απλόχερα
Ρε ουστ! Αν ήσασταν επιστήμονες θα σας έλεγαν ψυχίατρους, όχι ψυχολόγους. Ότι σχέση έχει ένας αστρονόμος με έναν αστρολόγο άλλη τόση έχει ένας ψυχίατρος με έναν ψυχολόγο.
Ουστ και πάλι.
Αν είχατε πραγματικά προβλήματα θα βλέπατε πως είναι.
Να ευχαριστείτε το θεό και την τύχη για όσα σας δόθηκαν απλόχερα
αμπελώνας ειναι το φόρουμ;
Η δικτατορία της ευαισθησίας που λέει και κάποιος φίλος ,παθός ..Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2023, 11:16ΝαιΕρμής έγραψε: 24 Σεπ 2023, 11:07 Κάθε φορά που διαβάζω μια δακρυβρεχτη ιστορία, κάθε φορά ενισχύεται η άποψη μου πως τα ψυχολογικά προβλήματα είναι προβλήματα πολυτελείας.
Συμφωνεις αγη;
Τα εχουν κακομαθημενα νασκισσιστικα εγωκεντρικα ''τελεια'' οντα - κεντρα του συμπαντος που ολοι τους χρωστανε κ ολοι τα πληγωνουν γιατι ειναι βαρβαρη πλεμπαρια κ δεν μπορουν να καταλαβουν το μεγαλειο της υπαρξης τους
20 χιλιαδες ποστ, τα μισα για αλφα ρομεοΕρμής έγραψε: 24 Σεπ 2023, 11:20 Οταν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ να τα φέρεις βόλτα δε σου φτάνει ο χρόνος να φιλοσοφήσεις και να προβληματιστεις, τι είναι ο άνθρωπος τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του, ας ρίξω ένα κλάμα, ας μαυρισω την ψυχή μου γιατί είναι μαστ. Στις στιγμές που έχεις λίγο ελεύθερο απολαμβάνεις το ελεύθερο από το καθημερινό τρέξιμο.
και διακοπες σε κοστα ναυαρινο
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
πολύ αμφιλεγόμενη διατύπωση, αν και όχι αβάσιμηΕρμής έγραψε: 24 Σεπ 2023, 11:07 Κάθε φορά που διαβάζω μια δακρυβρεχτη ιστορία, κάθε φορά ενισχύεται η άποψη μου πως τα ψυχολογικά προβλήματα είναι προβλήματα πολυτελείας.
Συμφωνεις αγη;
τώρα που η αρένα θα ζητήσει τον χλευασμό του αφρενάριστου παλιάτσου (όλοι μας δηλαδή, δεν εννοώ εσένα ως αρένα - και όχι άδικα, αφού η κόρην έχει δώσει τραγικά δείγματα τελευταία) και δεν έχουμε να τσακωνόμαστε αν τρολάρει/δεν τρολάρει και λοιπές αγικές παπαριές και προτού εμφανιστεί ο nowhere να ζητήσει να σκάσουμε
λέω ότι το πρόβλημα της κασπ δεν είναι ούτε τα σπίτια, ούτε οι συγγενείς, ούτε οι δουλειές, ούτε οι χωρισμοί
θέλει απλώς να μιλάει συνέχεια όπου ο επίλογος κάθε παραγράφου είναι γκρίνια
δεν κατέληξα σε αυτό επειδή την ενόχλησε το πλέιστεισιο
αλλά
επειδή
έκανε ολόκληρο νήμα με το ψυγείο, τα αυγά και τις μπαστακωμένες φίλες για λύση ενός δευτερολέπτου
εντάξει, κάποιος θα πει, είναι βαθύτερο, δεν έχει μάθει να βάζει όρια
αν θέλεις να γεμίσεις ιστοσελίδα με συμβουλές σε απελπισμένους αναγνώστες, ναι, είναι καλό επιχείρημα
η κασπ απλώς μιλάει όλη μέρα και όταν δεν έχει κάποιον να μιλάει από κοντά, μιλάει σε εμάς
αυτό, όλοι λίγο πολύ οι βροντόσαυροι του διαδικτύου το κάνουμε (οι νεότεροι ιντερνετόπληκτοι ίσως αρκούνται να δείξουν τον κώλο τους και το γεύμα που θα φάνε) και λίγο πολύ αυτό είναι το κίνητρο μας καταβάθος πίσω από προφάσεις παραφιλοσοφίας/μουσικής/κομματικών κλπ, να γεμίσουμε χρόνο που δεν μιλάει κάποιος δίπλα μας και εμείς σε αυτόν
μια γυναίκα κάποτε μου χε πει, διότι σπανιότατα όταν οι γυναίκες είναι ευτυχισμένες, μιλάνε ειλικρινά, όταν προσπαθούσα να βρω λύση στα κατεβατά με """"προβλήματα"""" της που ανέλυε: "σταμάτα, δεν θέλω κάποια λύση, θέλω απλώς να τα πω"
για μένα λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος ούτε να την φάμε ομαδικώς ούτε να απελπιζόμαστε που απελπίζεται. Παρ' όλο που απεχθάνομαι την Γαλή ως νουδουξεπλένη, εδώ το προσέγγισε πολύ καλά από την αρχή έως το τέλος. Η κασπεριάδα είναι ένα ριάλιτι, ούτε κωμωδία, ούτε ντοκυμαντέρ. Είναι η ζωή όλων μας, με σκέψεις που κάνουμε και εμείς πάνω κάτω, με εγωισμούς που και εμείς δείχνουμε, αλλά στημένο ως πρόγραμμα να ζουμάρει στις εντάσεις και να τις αναπαραγάγει 24 ώρες την μέρα, γρήγορα ενώ είναι μια αληθινή ζωή μιας πρωταγωνίστριας εξίσου αληθινής που όμως ήθελε όλα τα φώτα πάνω της, μοιραία θα προκαλέσει αντιδράσεις. Η λύση για μένα δεν είναι καμία ριζική ανατροπή στο σενάριο, η λύση είναι να κλείσουν οι κάμερες. Αν πρέπει να χωρίσεις από κάποιον, είναι η φαντασίωση του Μεγάλου Αδερφού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα την 24 Σεπ 2023, 11:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kongrosian
Την Αλφα δε θα την πιάνεις στο στόμα σου, την Αλφα.Πλέριος έγραψε: 24 Σεπ 2023, 11:4220 χιλιαδες ποστ, τα μισα για αλφα ρομεοΕρμής έγραψε: 24 Σεπ 2023, 11:20 Οταν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ να τα φέρεις βόλτα δε σου φτάνει ο χρόνος να φιλοσοφήσεις και να προβληματιστεις, τι είναι ο άνθρωπος τι είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του, ας ρίξω ένα κλάμα, ας μαυρισω την ψυχή μου γιατί είναι μαστ. Στις στιγμές που έχεις λίγο ελεύθερο απολαμβάνεις το ελεύθερο από το καθημερινό τρέξιμο.
και διακοπες σε κοστα ναυαρινο![]()
![]()
![]()
Όσο για το άλλο, δε το ανέφερα πουθενά, τα βγάζεις απο τον κωλο σου.